|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
Co ja zresztą będę dyskutować z osobami które piszą "on po prostu chce się dorwać do koryta", "jego przekonania, jego sprawa", marnowanie czasu. Jedyne co mogę dodać to to co napisał użytkownik powyżej - brak słów.
Ostatnio edytowane przez Valandil : 01.02.2014 o godz. 13:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Koleżanka Maćka o ludziach, którzy walczyli o wolną Polskę
http://wpolityce.pl/wydarzenia/67304...konczyla-wideo Gratuluję osobom, które dla kasy zrobią wszystko. Pozdrówcie przerzutów ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Żuraw dramat... Prawda jest taka, że jak się jest spłukanym to różne pomysły przychodzą do głowy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Całkiem niedawno Żurawski śmigał Aston Martinem - a to jak wiadomo auto dla biedaków
![]() |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Skauci robią za grosze, a i majątek emerytowanego piłkarza potrafi się dosyć szybko rozpłynąć.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Niektórzy sami kopią dołek pod sobą ...
Jak ktoś przez 10 lat zarabiał 5 cyfrowe kwoty i potrafił to rozpieprzyć to jak taki człowiek ma dbać o finanse Polski w Europie ?!?!?!?!?! Poza tym - zgadzam się wieloma osobami. Gość jest AMBASADOREM - czyli reprezentuje WARTOŚCI naszego klubu na świecie. Komuś się w głowie popieprzyło .... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Włos się jeży na głowie...
Prosze ułożyć zatem dekalog dla obecnych i byłych pracowników naszego klubu. Jako kibice pełną gębą sami powinniście świecić przykładem. Na razie świecicie bezinteresowną zawiścią i nienawiścią. Ciekaw jestem jak mozna być na tyle bezczelnym żeby mówić innym jak mają żyć. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
masz k.urwa i oglądaj aż do skutku |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Co za czerwone k.urwy.
no comment |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Żuraw się sprzedał i tyle w tym temacie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Żurawski stracił godność.
Jeszcze ta Siwiec miała tam podobno startować, ale miała zajęty grafik. Może Żurawski chciał zakisić podczas kampanii Rzygać się chce...jeszcze z tymi czerwonymi sukinsynami. Żuraw - nie zapomnij międzynarodówki się nauczyć śpiewać, bo że lewakiem jesteś to od dawna wiadomo jak z damską torebką zasuwałeś po Szerokiej na Kazimierzu... Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Don Donson : 01.02.2014 o godz. 18:01.
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja bardzo ceniłem Żurawia, ale moje zdanie jest takie. Jak pracuje dla Wisły to niech nie miesza się w politykę. Jak chce się bawić w politykę, to niech odejdzie z Wisły. Albo rybki, albo akwarium.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A kto powiedział, że on dalej będzie pracownikiem Wisły, jeśli dostałby się do Europarlamentu?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ale się nie dostanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Oczywiście, że nie dostanie się, ale Międzynarodówki nie musiałby się może uczyć, bo jeszcze mógł załapać się na lekcjach śpiewu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=2r1mfj1XG3w nowa koleżanka z partii Żurawskiego. Jedna z ważniejszych postaci w tej kurewskiej czerwonej hołocie,będąca zawsze w pierwszym szeregu z pedałami. Żurawski nie ma czego szukać w tej sytuacji na Wiśle i szybko się o tym przekona
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 01.02.2014 o godz. 18:46.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
....a, szanowałem Żurawia....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o panią Senyszyn, której serdecznie nienawidzę, to łatwo można znaleźć informacje o tym, jak doskonale się jej powodzi, jak wspaniale oszczędza pieniążki (swoje, nie nasze, naszymi szasta) - np. zatrudniając pracowników na staże (znany jest przypadek z województwa świętokrzyskiego).
Poglądy polityczne nie są dla mnie najważniejsze, potrafię zrozumieć tych, którzy mają odmienne. Jednak fakt, że Żurawski pcha się do tej hucpy, napawa mnie przerażeniem. Tutaj chodzi o zwykłą przyzwoitość, jakiej, co widać, niektórym najzwyczajniej brakuje. Gdyby to był jeszcze człowiek wykształcony, obeznany z prawem, ekonomią i innymi gałęziami wiedzy, które mogłyby się przydać. Jednak jest to tylko celebryta mający przykuć uwagę głosujących. Szkoda tylko, że w całej genialności tego planu nie pomyślano o tym, iż kandydatura Żurawskiego raczej nie przekona ludzi żywo związanych z piłką. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Skoro nauczyciele hurtem zgarniają stanowiska w samorządach to i celebryci/piłkarze też mogą
W końcu to plebiscyt i głosują ludzie na tych których kojarzą albo znają a nie na kompetencje... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Inna sprawa, że nie wydaje mi się żeby wielu kibiców Wisły na niego zagłosowało. Podejrzewam, że raczej to zadziała w drugą stronę - Żurawski straci wizerunkowo, a nie przyciągnie nowych wyborców. Jak chłopak jest genderowy i/lub wierzy, że najlepiej było za komuny, to ma święte prawo startować z ramienia SLD. Byle nie wykorzystywał do tego Wisły. Chce się bawić w politykę - OK. Ale nie jako pracownik klubu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.02.2014 o godz. 00:22.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
I mimo wszystko uważam, ze "ktoś" powinien z nim porozmawiać przed najbliższym meczem u siebie i grzecznie zapytać o komentarz w tej sprawie. Jak on sobie to wyobraża, mając na uwadze z jaką opinią spotkało się to u kibiców klubu którego jest ambasadorem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
A jak myślisz jakie zwyczaje panują w srodowisku kreatorów mody, w którym Maciej Żurawski czuje się jak ryba w wodzie. Swoim startem z rego lewackiego (komunistycznego) ugrupowania tylko potwierdza brak zasad i przyzwoitości.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 02.02.2014 o godz. 09:11.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Weź już dokonaj samo wykluczenia z tego forum i co lepsze ze struktur Kibiców Wisły Kraków. Sprzedasz się za pieniądze? Sorry za dobitność ale jesteś zwykłą ''panią lekkich obyczajów'', która za kasę jest w stanie zrobić wszystko. Następnym krokiem będzie pójście na drugą stronę Błoń, oni tam przyjmują takich jak Ty. Jeżeli nie masz honoru i dla pieniędzy zrobisz wszystko tłumacząc to ''takie czasy'' ''taki klimat'' to ja dziękuje za tak przyszłościowo wyglądającą Wisłę Kraków. ---- Teraz możecie mnie zjeść. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zostawcie go w spokoju. Żurawski w polityce może się tylko skompromitować
Jeszcze pożałuje takiej decyzji. to mnie najbardziej drażni, że z podatków trzeba utrzymywać ludzi, którzy nie mają najmniejszych kompetencji żeby być politykami (nie mówię, ze inni je mają), a ich jedynym osiągnięciem życiowym jest to, że kopali piłkę. Lato, Kucharski, Kosecki, czy pajac Tomaszewski są tylko pionkami, którzy maja tylko ładnie wyglądać na liście wyborczej. To są też skutki takiej, a nie innej ordynacji wyborczej. Jest wódz, który decyduje o przydziale miejsc na listach, czyli o podziale koryta. Gdybym był wyborcą SLD, PO, lub PIS, to poczułbym się urażony tym, że partia zamiast zachęcić mnie merytorycznymi pomysłami, traktuje mnie jak debila, który o niczym nie ma pojęcia, ale chętnie zagłosuje na kogoś znanego. A fakt, że mimo to są ludzie, którzy głosują na takich "celebrytów" świadczy, że nie dorośliśmy do demokracji. A także o tym ilu idiotów ma prawo głosu ![]() Z szacunku za wszystkie występy Żurawia nie napiszę, co o tym myślę. Chcę tylko jednego. Niech nie reklamuje się jako "były piłkarz i kapitan Wisły", niech nie jedzie na popularności zdobytej w naszym klubie. Chce prowadzić kampanię, to niech bierze udział w debatach, przedstawi swój program, wypowiada się merytorycznie o swoich pomysłach. I tutaj jestem pewien, że się skompromituje. Już widzę jak facet, który całe życie biegał za piłką, nie skończył żadnej szkoły, ledwo zna angielski ( W Celticu narzekali, że nie chciało mu się go uczyć) wypowiada się na temat funduszy strukturalnych, czy przyszłości strefy euro ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
przecież to wstyd dla nas wszystkich żeby takie coś tutaj wisiało. ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Nie wiem czego tacy kibice jak Ty nie rozumieją? Na Wiśle od zawsze obowiązywały czytelne zasady, kub zrzeszał kibiców o konkretnych poglądach. Nie ma tu miejsca na lewackie "wartości". Chcesz napisać, że nie my o tym decydujemy? To wychyl się na stadionie ze swoimi przekonaniami... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|