|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Nie mam pojęcia jak można snuć plany o awansie i rozpatrywać zatrudnienie takiej łamagi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dajcie spokój z tym saviciem gość na kilkadziesiąt meczów u nas błysnął w kilku a w reszcie przeszedł obok spotkania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Tu więcej o Alberto Rodriguez Baro, czyli Tachi
GK napisał(a):
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Nie bedzie smierci.
Tachi to pierwszy kontrakt dlugoterminowy o ile tak mozna nazwac 18 msc. Reszta Hiszpanow to pol roku + przedluzka (w przypadku awansu) o rok-dwa. Nawet jesli awansu nie bedzie, to Krolewski nie pozwoli sobie na bankructwo Wisly. To byloby dla niego PR harakiri. Dla niego to sprawa zycia i smierci tak na prawde jest, aby dla powaznych graczy w swiecie IT pozostac wiarygodnym. Wiec bylbym spokojny, wpompuje w Wisle ostatnie swoje pieniadze zeby ona awansowala do ekstraklasy chocby za poltora roku. Ale patrzac na to jakich zawodnikow Kiko sciaga (poklony), kto ma przyjsc na skrzydlo i kto jest jeszcze przymierzany do ataku, to ja nie wyobrazam sobie, zebysmy mieli nie wygrac barazu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bardzo mi się podoba obecny kierunek polityki transferowej. Po odejściu Cupiała sprowadzanie zawodników z hiszpańskich niższych lig było naszym najlepszym okresem transferowym i najbardziej wartościowym sportowo.
Skoro udawało się to na poziomie Ekstraklasy, jeśli zostanie odpowiednio przeprowadzone, tym bardziej powinno również pomóc zespołowi w pierwszej lidze, pomimo obecnie mniejszych naszych możliwości. Liczę, że Kiko nie pokpi tu sprawy. Ta strategia powinna się sprawdzić i w moim odczuciu jest jednym z najlepszych wyborów na obecnym etapie, jeśli chcemy coś realnie poprawić. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Oficjalnie: https://www.instagram.com/p/CnpXzZWIrxC/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
A kto ma jeszcze przyjść na skrzydło i do ataku?
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 20.01.2023 o godz. 21:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tyle już w tym klubie widziałem, że póki nie będzie wyników to nie podniecam sie niczym. My już na starcie I ligi MIELIŚMY kadrę na awans, płacowo na najwyższym (?) poziomie I lidze. I co? I jajco.
U nas się ściąga, płaci, cuduje a na konie gówno z tego wychodzi. Pomysł z Hiszpanami wydaje się najlepszy ale... przecież to głównie jakieś typowe odrzuty, który bez klubów pozostawały itp. Zobaczymy co z tego będzie. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Są to odrzuty, ale jest duża szansa, że nie przyjmują piłki z 5-metrowym odbiciem i potrafią podać celnie na 10 metrów, z czym nasze polskie drewno miało do tej pory duże trudności.
Ja osobiście póki co mam do obecnej polityki transferowej stosunek neutralny - pierwsze 4-5 spotkań da nam odpowiedź na pytanie, czy będziemy o cokolwiek w tym sezonie walczyć. Narodowość piłkarzy ma dla mnie znaczenie trzeciorzędne, ważne jest to, co pokażą na boisku. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jak dla mnie to Sobol tego nie udźwignie , chociaż chciałbym się mylić, ale tak naprawdę nic po odejściu Brzęczka się nie zmieniło .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Też się obawiam, że możemy sobie piłkarzy słabszych na lepszych wymieniać, ale nic to nie da, jak Sobol z Zającem tego nie ogarną. Obym się mylił.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Liczę że sprowadzenie Tachiego oznacza koniec występów Colleya. W ostatnim sparingu już nie wystąpił, oby faktycznie byli chętni. Strasznie zawiodła mnie postawa tego zawodnika, Szot przy nim to była ostoja defensywy - nie piszę tego złośliwie, Colley jechał na opinii ale odwalał coś średnio dwa razy na mecz, nasze szczęście że wszystkiego rywale nie wykorzystali. Nasze problemy zaczęły się od pozbycia się Mehremicia. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Przed wiecznym potępieniem Colleya uratował bramkarz w meczu derbowym (2 lub 3 razy).
Colley dzięki za solidne przyłożenie się do spadku i masę sprokurowanych wolnych w obrębie 16tego metra. Padliniarzu, drewniaku niegodny podania ręki, goń się jak najdalej czytać ponad pół roku 3 strony książki motywacyjnej na zmianę z islamem (jak ktoś nie wie o co chodzi to polecam wywiad)- dla mieronot przykładających się do upadku klubu nie ma szacunku, to nie piłkarz Wisły, to WKŁAD tfu tfu oby nigdy więcej takich miernot. Moltenis>>Colley |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Miernoty, które doprowadziły do upadku klubu to sami swoi: legendy TS-u i SKWK z zarzutami czy obecni pseudoratownicy z familią z Truskolas. Nikt inny.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
haha to już pozbyli się tego szczura, który palił się do odejścia mimo starań o pozostanie Wujka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Też nie ogarniam, przeczytałem ten wywiad i nie ma tam słowa o Wiśle. Czy tu chodzi o islam to chyba wiarę każdy może sobie wybrać czy o to że chce być milionerem, żeby mu usługiwać to takie marzenie ma 99% ludzkości. Pewnie i tak jest na wylocie że względu na pensje i oczekiwania były wobec niego dużo większe, Tachi na ławkę raczej nie przychodzi.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A Ty Lucku jaką książkę ostatnio przeczytałeś?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A co to ma do dyletanctwa, olewactwa, wykopów karate czy kretyńskich fauli 20 metrów od bramki Colleya? Przeczytane książki z mojej strony mają/miały wpływ na spadek?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Sam to przytoczyłeś w stosunku do Colleya - stąd pytanie do Ciebie.
Żeby nie było - też uważam, że to straszna miernota. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Colleyem podobno interesuje się sporo klubów. Trzeba go wypchnąc póki wogole jest jakiekolwiek zainteresowanie. Przeciętny zawodnik, o dobrych warunkach fizycznych i nic poza tym.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Racja. jak najszybciej. Wg mnie największy zawód rundy jesiennej.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|