The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2010, 12:14
PiotrG , Kuba dajcie spokój - pewnie - to ładnie brzmi że wiele można-ale wtedy kiedy jak się chce i ma kto .U nas Cupiał nie ma chęci i tyle .Zdecyduje pewnie Sport5 i bedziemy od nich w kwestii stadionu, wykorzystania powierzchni uzależnieni.Takie są na dziś realia.
Kwestia czy bedzie fitness, squash , ekskluzywne restauracje są ważne ale są niczym przy braku zaplecza treningowego, ba, braku prezesa S.S.A., braku działu marketingu, braku planu działania sekcji piłkarskiej na najblizsze lata ...Wiele osób na tym forum nie zdaje sobie sprawy że to że jesteśmy na I miejscu w lidze to jest jakiś cud który długo moze nie trwać...a jeśli nie będziemy na topie to nie wypełnimy stadionu, nie wypełnimy stadionu - nie będzie kasy na wynajem lub na wzmocnienia- nie będzie powyższych - jeszcze przy braku skautingu będzie down,down,down- że zacytuje refren pewnej piosenki.Mało kto chyba myśli dalej niz do najblizszego tygodnia a to jest główny problem-a nie to że nie będzie fitnessu czy muzeum klubowego.Niestety.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 08.04.2010, 13:17
^^ Arapaho to ty daj spokój. Jeśli na czymś można zarabiać to akurat to coś powstanie. Tak jest wszędzie i nie ma że się nie chce czy też nie ma kto. U nas w tym momencie nie wiadomo kto będzie operatorem więc sprawa wynajmu nie może być załatwiana tak jak jest gdzie indziej
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 08.04.2010, 16:10
^^^ Akurat to czy tamto powstanie bo crazykaro to napisał chyba że ty jestes Placzynski i nam się tu przyznasz a tak tylko dla jaj piszesz jakbyś miał naście lat?
Jeszcze raz - z punktu wiedzenia Wisły i jej kibiców - w układzie innego operatora niż Wisła nie ma znaczenia co będzie na stadionie (w części komercyjnej żeby była jasność) bo to nie klub ewentualnie na tym zarobi.
Są wieksze problemy i o tym pisze powyżej
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 08.04.2010, 16:23
^^ To jest temat o stadionie więc się tu zajmujemy stadionem a nie innymi sprawami. Ty natomiast piszesz jakbyś już na 100% wiedział że operatorem będzie Sport5 mimo że nikt nie potwierdził nawet że rozmowy takie mają miejsce. Poza tym mnie interesuje cały stadion a nie tylko to co będzie wynajmowała Wisła
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 08.04.2010, 17:07
darek olszówka napisał(a):Wyświetl post
Złożyłem dzisiaj interpelację do prezydenta w poniższej wersji z 23 pytaniami:
[...]
23. Czy w związku z problemami i opóźnieniami w przygotowaniach do Euro 2012 na Ukrainie (zwłaszcza we Lwowie i Kijowie) oraz zagrożeniem organizacji turnieju w tych miastach, zostały podjęte jakiekolwiek działania zmierzające do tego, aby Kraków był jeszcze brany pod uwagę jako ewentualny organizator meczów w ramach turnieju Euro 2012?

[...]
Darek, ta koncepcja w ogóle nie jest brana przez UEF-ę i chyba nigdy nie była brana pod uwagę. Betonowy Platini już kilka razy podkreślał, że kłopoty na Ukrainie nie mają przełożenia na liczbę miast organizatorów w Polsce. Co najwyżej, byłby to wariant 4 (PL)+2 (UA) albo 4+1. Natomiast Kraków musiałby liczyć na konkretne potknięcie, któregoś z polskich miast.
Niemniej ... może należałoby naciskać nieformalnie na struktury UEF-y. Musieliby to zrobić osobnicy z PZPN-u oraz zapewne z Ministerstwa Sportu (w tym ostatnim przypadku ... powiązania partyjne nie są bez znaczenia więc może dałoby się "coś zrobić?").
Ostatnio edytowane przez yarow : 08.04.2010 o godz. 17:19.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 08.04.2010, 17:10
kot napisał(a):Wyświetl post
Luneta Warszawska to najstarszy fort spośród kilkunastu fortów "Twierdzy Kraków" a Stadion Wisły to jej najnowsza i najważniejsza fortress
Twierdza Wisły Kraków, to chyba idealne określenie dla naszego solidnego stadionu
Mnie, docelowa bryła kojarzy się z jakimś "krążownikiem" albo ... fortepianem ?
Ewentualnie i nie wiem dlaczego, z klockami lego .
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.04.2010, 18:37
patryk:) napisał(a):Wyświetl post
A co z naszym dniem otwartym.....

Ponoc chyba w Dzienniku Polskim wyczytalem ze 1 maja...ale nie jestem pewien.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 08.04.2010, 21:52
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
^^ To jest temat o stadionie więc się tu zajmujemy stadionem a nie innymi sprawami. Ty natomiast piszesz jakbyś już na 100% wiedział że operatorem będzie Sport5 mimo że nikt nie potwierdził nawet że rozmowy takie mają miejsce.
Chyba kolego przysnąłeś w ostatnim tygodniu.
Pierwszy z brzegu przyklad:

Miasto chce jak najszybciej wyłonić operatora stadionu Wisły. W tej sprawie prowadzone są rozmowy z firmą Sportfive. -Chcielibyśmy, aby zakończyły się one do dwóch tygodni, tak aby było już wiadomo, kto zajmie się zagospodarowaniem powierzchni komercyjnych pod trybunami stadionu - mówi wiceprezydent Krakowa Tadeusz Trzmiel. Zaznacza, że najlepszym rozwiązaniem byłoby wydzierżawienie całego stadionu Wiśle(tak jak to początkowo planowano), która później mogłaby poddzierżawić część komercyjną Sportfive. Na pytanie, czy jest inny potencjalny operator zainteresowany obiektem przy ul. Reymonta: - Obecnie są prowadzone romowy z firmą Sportfive.
(TYM)
Dziennik Polski

crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Poza tym mnie interesuje cały stadion a nie tylko to co będzie wynajmowała Wisła
No właśnie a ja mam w 4 literach co na stadionie zrobi jakiś Sport5 a nawet inny operator jeśli mój klub będzie miał z tego fige z makiem
Odpowiedz cytując
Wicked
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.04.2010, 22:03
a co ma mieć twój/nasz klub z czegoś co nie jest jego, ani czego nie wynajmuje? Skoro Wisła tego nie chce robić, to niech zajmie się tym ktoś, kto ma to jakiś pomysł, tak aby kibicom było wygodnie odwiedzając R22. A że Wisła z tego nic nie będzie miała, to akurat jej problem
ULTRAS NOWA HUTA
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 08.04.2010, 22:04
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Niech pracują w takim tempie jak ostatnio a nie robią dni otwartych. Po co to komu,będzie gotowe to będzie otwarte.
Po to, że niektórzy interesują się architekturą lub ogólnie- budową naszego obiektu.Wielu z nas ma ochotę pochodzić po tej budowli, zadać parę pytań odpowiedniej osobie na temat budowy, porobić fotki.To też okazja do przyciągnięcia nowych kibiców.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 08.04.2010, 22:20
Wicked napisał(a):Wyświetl post
a co ma mieć twój/nasz klub z czegoś co nie jest jego, ani czego nie wynajmuje?
nigdzie nie piszę ze coś ma miec - wprost przeciwnie- ale o tym piszę kilka postów wyżej

Wicked napisał(a):Wyświetl post
Skoro Wisła tego nie chce robić, to niech zajmie się tym ktoś, kto ma to jakiś pomysł, tak aby kibicom było wygodnie odwiedzając R22. ...
A jaki ma Sport5 -najbardziej prawdopodobny jednak operator- pomysł?
No własnie- nie wie tego nikt i fantazjowanie o fitnessach i innych bajerach jest dobre dla zabicia czasu na forum - nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
To co zrobią (biura czy sale konferencyjne bo to napewno jest w projekcie) nie bedą dla kibiców ew.catering o ile Wisla tego nie zapewni więc .... skończmy może ta jałową dyskusje
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 08.04.2010, 22:43
Tak a propos ewentualnej obecności pana Płaczyńskiego i SportFive na stadionie przy Reymonta,to od razu przypomina mi się 20.10.1998 i mecz Wisły z Parmą w Krakowie.Płaczyński reprezentował wtedy firmę UFA(z niej wykluł się SportFive)i próbował po konflikcie z Wisłą zablokować transmisję tv do Włoch.Chodziło o kilkaset tysięcy $.Nie udało mu się.Na trybunach dużo mówiło się o tej sprawie.Co się potem stało,wszyscy wiemy.Historia zatacza koło?Oby to nie był zły omen.
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 08.04.2010, 22:50
marcin 19876 napisał(a):
czy pomiedzy tym cudownym pawilonem medialnym a sektorek A bedzie jakas przestrzen wolna?bo jak narazie wyglada to tak, ze bedzie tam taka dziura miedzy trybuną a pawilonem czy moze zostanie to jakos polączone?

Moja dawna sugestia na poniższym rysunku

przedstawiała pewną propozycję zabudowy narożnika przy szklaku. Zaznaczony zielonym kółkiem narożnik, dzięki przedłużeniu piętra trybuny zachodniej aż do samego szklaka, maksymalnie i jednakowo zamykał ten narożnik z obydwu stron szklaka tj. od strony trybuny E i zachodniej. Przedłużenie to eliminowało zbyt dużą przerwę w bryle stadionu oraz komponowało także z naprzeciwległą trybuną wschodnią, gdzie piętro trybuny wschodniej, zachodzi w lini prostej tej trybuny aż do narożnika, nawet dalej niż owo sugerowane przedłużenie do okrąglaka, piętra trybuny zachodniej. Taka zabudowa narożnika przy szklaku, umożliwiała także zabudowanie kontenera z agregatami przy szklaku oraz bezpośrednie przejście dziennikarzy czy trenerów z trybuny zachodniej do sali konferencyjnej w szklaku. Poniżej zaznaczyłem na czerwono wygląd zabudowy w/g tej mojej sugestii, widziany z zewnątrz trybuny zachodniej. Wystarczyłoby tylko wykonać przedłużenie piętra trybuny zachodniej do samego szklaka, na podobnej zasadzie, jak to jest przy styku trybuny E ze szklakiem, czyli stopnice z krzesełkami osadzone wyłącznie na samodzielnych, wolnostojących kolumnach przy styku ze szklakiem, odgrodzone od szklaka szybami, jak przy trybunie E, bez wewnętrznej zabudowy pod stopnicami, za wyjątkiem zewnętrznej fasady z kratownicą do podtrzymywania dachu, wykonanej i zabudowanej w pełni, jak wszystkie inne, stanowiące front trybuny zachodniej.

Niestety wygląda na to, że będziemy mieli bryłę stadionu nie zamkniętą, gdyż prowadzone prace budowlane wskazują na nieuwzględnienie mojej sugestii oraz na niedotrzymanie słowa przez samego Obtułowicza, który jeszcze w roku 2008 obiecywał zabudowę tego narożnika. Zamiast teatru, jaki nam obiecywał, będziemy mieli dziurawą trybunę z uciekającą przez nią akustyką i wiatrem hulającym po boisku
Ostatnio edytowane przez kot : 09.04.2010 o godz. 00:34.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 08.04.2010, 23:23
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Chyba kolego przysnąłeś w ostatnim tygodniu.
Mozliwe że rzeczywiście coś przespałem

No właśnie a ja mam w 4 literach co na stadionie zrobi jakiś Sport5 a nawet inny operator jeśli mój klub będzie miał z tego fige z makiem
Nie wiesz jak wygląda w tym momencie kwestia wynajmu, więc takie narzekanie na nie wiadomo co wcale nie jest konstruktywne. A to co będzie na stadionie oprócz klubu jest o tyle ważne, że zadbany stadion jest o wiele wygodniejszy w użytkowaniu niż pusty szkieletor. A skoro za stadion chce się wziąć Sport5 to na pewno czują kasę, bo oni tylko za takie rzeczy się biorą. Jeśli Wisła nie chce no to sorry, ja tam nie będę nikogo na siłę do tego przekonywał bo jest to bezcelowe

kot napisał(a):Wyświetl post
Niestety wygląda na to, że będziemy mieli bryłę stadionu nie zamkniętą, gdyż prowadzone prace budowlane wskazują na nieuwzględnienie mojej sugestii oraz na niedotrzymanie słowa przez samego Obtułowicza, który jeszcze w roku 2008 obiecywał zabudowę tego narożnika. Zamiast teatru, jaki nam obiecywał, będziemy mieli dziurawą trybunę z uciekającą przez nią akustyką i wiatrem hulającym po boisku
Cięcie kosztów
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 08.04.2010 o godz. 23:45.
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 09.04.2010, 00:10
yarow napisał(a):Wyświetl post
Darek, ta koncepcja w ogóle nie jest brana przez UEF-ę i chyba nigdy nie była brana pod uwagę. Betonowy Platini już kilka razy podkreślał, że kłopoty na Ukrainie nie mają przełożenia na liczbę miast organizatorów w Polsce. Co najwyżej, byłby to wariant 4 (PL)+2 (UA) albo 4+1. Natomiast Kraków musiałby liczyć na konkretne potknięcie, któregoś z polskich miast.
Niemniej ... może należałoby naciskać nieformalnie na struktury UEF-y. Musieliby to zrobić osobnicy z PZPN-u oraz zapewne z Ministerstwa Sportu (w tym ostatnim przypadku ... powiązania partyjne nie są bez znaczenia więc może dałoby się "coś zrobić?").
Jest dokładnie tak jak piszesz,jednakże ostatnio na konferencji Platini powiedział że jeżeli nie wyrobi się stolica Ukrainy to mistrzostw tam nie będzie na pewno bo to nie dopuszczalne i takiej idei trzyma się UEFA,pytanie tylko co w takim przypadku ? Nie sądzę że do rozegrania tylu meczów starczyłyby 4 stadiony - to chyba nie wykonalne organizacyjnie po prostu.UEFA moim zdaniem zrobi wszystko żeby stolica Ukrainy się wyrobiła - nie pozwoli sobie na kompromitacje i zmienianie wszystkich znaczków nazw plakatów itp...
Odpowiedz cytując
Kuba
Senior Member

Stary 09.04.2010, 00:13
tym niemniej pewien nieformalny lobbing nie zaszkodzi

tak samo jak wysyłanie listów do UEFA etc

lepsze to niż później plucie sobie w brode
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 09.04.2010, 01:04
DoggTS napisał(a):Wyświetl post
w biznesie często jest tak ze kto pierwszy ten ma później lepsza pozycje na rynku - oby nie było tak tym razem - Cracovia już zaprasza do składania ofert pod wynajem lokali komercyjnych na swoim nowym stadionem...
link: http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=6723&x=0
widziałem tez dziś reklamę tego na Wielickiej jadać tramwajem.
U nas jest problem wlasnosciowy (kto jest operatorem itp), dlatego nikt nie skladal ofert, ale wydaje sie ze jest wszystko podpisane, bo jak inaczej mogloby to byc w gazecie - z marcowego Forbesa

PS. Co za idiota podpisal Północna, jak to jest południowa... niby szczegół a jednak...
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 09.04.2010, 04:44
A to przypadkiem nie chodzi o powierzchnię na wschodniej?
I tak miałby figę z makiem. Wisła sama nie zagospodarowałaby powierzchni komercyjnych bo to koszt, a ewentualny wynajem ich komuś to też ryzyko, że się nie zwróci to co Wisła płaci miastu.
Zresztą co tutaj gdybać, jak miasto chciało aby Wisła sypnęła grube miliony do budowy jak chce być operatorem, ŻADEN klub w Polsce by na takie cud warunki nie poszedł. Gdyby miasto wybudowało przynajmniej kioski gastronomiczne, to Wisła bez większych oporów by je wynajęła razem z powierzchnią sportową, z tego można odnieść realny zysk, a że miasto ich nie wyposaży a Wisła na to nie ma pieniędzy to nic dziwnego, że ich nie wynajmie.
To nie jest tak, że Wisła nie może zarobić na stadionie - wysoka frekwencja na każdym meczu i powinno być bez problemu. Wypadłoby zacząć już wynajmować skyboxy, tylko nie wiadomo jeszcze kto za to będzie odpowiadał. Przy takiej ich ilości można zarobić na nich miliony. Wiśle brakuje ludzi odpowiedzialnych za marketing, oczywiście odpowiedzialnych do tego. Wystarczyłoby tylko rozdmuchać to odpowiednio a ze skyboxów byłaby kasa rok rocznie na niezłe transfery.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 09.04.2010, 08:50
Generalnie zgadzam się z tym ze na warunkach Gminy Wisła nie powinna była przyjąć dzierżawy całego obiektu .Małe - ale - jest takie że Wisła a przede wszystkim Cupiał mieli przynajmniej 1,5 roku żeby rozmawiać,lobbowac,naciskać-tak aby mieć jak najkorzystniejsze warunki.Do tego propagowac budowę w całej południowej Polsce - tak żeby się nią interesowała szeroka grupa ludzi a nie tylko stali bywalcy R22.Nie zrobili nic.Powiem więcej brak działu Marketingu i prezesa S.S.A na 4 miesące przed otwarciem stadionu jest bardzo wyraźnym sygnałem że właścicel nie traktuje klubu priorytetowo- wręcz nie ma dla niego czasu i serca
Czy da się na części komercyjnej zarobić? JAkby sie nie dało to by nie był nikt zainteresowany- a jednak ktos jest.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.04.2010, 10:51
Dla mne Arapaho ma 100% racji.
Jesli klub chce się rozwijać musi mysleć nie tylko o najbliższym meczu.
W Lyonie powstał holding OL skupiający wiele firm pracujacych pod marką OL i zarabiających pieniądze dla klubu.
Tymczasem w Wiśle, ani nawet w Telefonice nikt o tym chyba nie mysli.
Ot, najważniejsze żeby Wisła miała gdzie grać, żeby wydrukować plakat na najbliższy mecz i przyciągnąć dwóch, trzech dodatkowych kibiców (albo wykazać sie przed nad-prezesem, że coś tam się robi, no bo są plakaty)
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 09.04.2010, 11:21
ale i my nie jesteśmy bez winy.
pozwalamy na to, żeby nasz klub był kąskiem dla ludzi pokroju Placzyńskiego.

pseudoprezes Wilczek miał luz, bo był miękki i coś tam kibicom tez dał więc miał spokój.

i jak zawsze dochodzimy do punktu: czy powinniśmy całowac Cupiała po nogach za to , ze mamy to czego nikt w Polsce nie ma, czy powinniśmy otwarcie go krytykowac za kolejne stracone szanse i fatalne decyzje.

Organizacyjnie będa niedługo biły nas wszystkie kluby, a my musimy tylko liczyc na to, ze przy okazji jakiejs głupiej decyzji trafi nam się mądry człowiek (
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Bartii
Senior Member

Stary 09.04.2010, 11:48
problemem Wisly jest to ze wciaz organizacyjnie jestesmy jednym z najlepszych w Polsce, podkreslam w Polsce... natomiast na tle innych krajow jestesmy bardzo do tyłu i nic w tym kierunku nie robi. Osiedli na laurach, maja wygodne stołki, kase i wszystko jakos to kreci, gdyz nie ma presji aby cos poprawiac w tym kierunku...
Wisła najlepszym klubem na świecie.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 09.04.2010, 13:16
lampy oświetleniowe ..?
http://i41.tinypic.com/2i70n9.jpg
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 09.04.2010 o godz. 13:20.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 09.04.2010, 13:21
Liczyłem jakiś czas temu że stadion, a za nim koszty jego utrzymania wygenerują w SSA jakiś ciąg na to zeby organizacyjnie się rozwinąć, zmienić. Teraz można powiedzieć że nic takiego nie nastąpiło. Co gorsza sytuacja wygląda jeszcze gorzej niz te kilka miesięcy temu. Bez sponosra, żyjąc zdnia na dzień, bez żadnej wizji jutra. Z nastwieniem wyrwać jak najtaniej część stadionu, zby przypadkiem nikt od nas za dużo nie wymagał...

Chciałbym zmiany właścicielskiej w klubie, jednak przed tym mam cholerne obawy patrząc po ludziach którzy mogliby być tym zainteresowani.. I tak myśle gdzie dziś byśmy byli gdyby to nastąpiło 3 lata temu, a stalibyśmy się własnością firmy developerskiej...
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 09.04.2010, 13:22
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
lampy oświetleniowe ..?
http://i41.tinypic.com/2i70n9.jpg
Wygląda na to że tak
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.04.2010, 13:49
crazykaro
Pewnie jesteś na bieżąco , no ale jakbyś wcześniej nie zauważył w kurniku warszawskim zaczęli układać Twój ulubiony wzór . Z napisu Legia mają już przykręcone foteliki E parę fotelików G i całe I.
Odpowiedz cytując
mIcHaL666
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 09.04.2010, 16:04
Może mi ktoś powiedzieć kiedy ruszy procedura odbioru trybuny C? Jeśli obiecują gotową na połowę lipca to chyba w okolicach połowy kwietnia powinni startować, żeby ze wszystkim zdążyć (3 miesiące mają trwać odbiory na Lechu, u nas pewnie też w przybliżonym czasie tyle samo)?
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 09.04.2010, 17:03
filip74 napisał(a):Wyświetl post
crazykaro
Pewnie jesteś na bieżąco , no ale jakbyś wcześniej nie zauważył w kurniku warszawskim zaczęli układać Twój ulubiony wzór . Z napisu Legia mają już przykręcone foteliki E parę fotelików G i całe I.
Jak jesteś taki mądry to sobie zobacz na stronkę który wzór jest najwyżej oceniany a gdzie się znajduje ten wybrany:
http://stadionwisly.info/kolorystyka_krzeselek
I czemu stadion Legii nazywasz kurnikiem skoro ma taką samą pojemność jak nasz i wygląd zbliżony?

A ten gradient można było zrobić czerwono-niebieski z białym napisem "Wisła" na 1. piętrze i drugiego takiego byś nie uświadczył.

Trybuna po deszczu w 2/3 sucha więc powoli kończą ten dach uszczelniać

Za chwilę program o stadionach w TVP Kraków
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 09.04.2010 o godz. 17:15.
Odpowiedz cytując
mikereg
Member

Od: 11.2006

Stary 09.04.2010, 22:46
Hej I co tam bylo w tym programie na krakowie. dajcie znac albo jak ktos wie gdzie mozna to ogladnac albo sciagnac bede wdzieczny.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 09.04.2010, 22:58
^^ Jak będzie to tutaj http://www.tvp.pl/krakow/sport/krakowskie-stadiony
Strasznie nudzili, żadnych konkretów. Czekam na dzień otwarty
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów