|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
a co powiecie na tego zawodnika http://www.transfermarkt.de/de/micha...eler_9613.html chce wrócić do naszej ligi jak podał "DP"
|
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.de/de/eric-...ler_81509.html Ciekawy zawodnik , od dwóch sezonów skuteczny , więc zapewne nie jest to żaden przypadek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
" Babe" chcieliśmy w lecie , lecz on nie chcial u nas grac
![]() ![]()
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Piech dzisiaj 3 bramki .. gdzie byli nasi skauci kiedy o nim pisałem ?!
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
po .... nam Piech, po.......ilo Was?!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
jrQ tak tylko w ramach ciekawostki napisałem może jest za słaby na Wisłę na 1 skład na pewno, ale myślę, że na końcowe 10-15 minut by się przydał do szybkich ataków, lepszy on niż sprinter Żurawski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
podobno interesujemy się Bułgarem Veselinem Minevem z Levskiego Sofia... ale jest ktoś młodszy i lepszy moim zdaniem, do tego podstawowy zawodnik reprezentacji tego samego kraju - Petar Zanev, dodatkowo kończy mu się kontrakt w czerwcu tego roku.
http://www.transfermarkt.de/de/petar...ler_36235.html ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A ja tam sobie myślę, że kogoś z trójki Piech-Sikorski-Jankowski (tak, PN przesadziła z ta nagrodą, ale nie patrzmy już na to; kolejność nieprzypadkowa jeśli chodzi o moją opinię) można by sprowadzić. Każdy z nich mógłby spokojnie wchodzić z ławki, a w razie prawdziwie dobrej formy wychodzić w podstawowej 11-tce.
Nie śmiejmy się z nich, bo sami mamy tylko Genkova (który dopiero zaczyna się aklimatyzować). Przecież Żurawskiego nie można teraz traktować poważnie (niech już się przeprowadza do tej Warty i nie niszczy swojego obrazu w Wiśle), a Rios to też nie wiadomo czy napastnik czy pomocnik. Oczywiście z oceną pasuje poczekać do końca sezonu, ale już wstępnie można by o nich pomyśleć. Przynajmniej polskie boiska mają "obcykane", a i przed ewentualnymi kolejnymi "Levadiami" nie powinni wymięknąć. EDIT: @arti- Ja też uważam, że lżej byłoby Cwetanowi z partnerem w ataku (tu się właśnie pojawia sprawa transferu), ale i sam nie wygląda tak źle. Jest tutaj niedługo więc na pokazanie pełni swoich umiejętności daje mu czas (mniej więcej jeszcze jedną rundę). @Kamil_mchw- ...Boguskiego do Genkova bym [chyba] nigdy nie porównała x) Powód: ed
Ostatnio edytowane przez masterlag : 04.04.2011 o godz. 16:10.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
wg. mnie raczej w stylu podobny do Boguskiego... czyli zawodnika który mógłbym odciągać zawodników i zagrać z nim z klepki na małej przestrzeni... bo sam w tym ataku wiele nie zdziała... a Mały i Kirm grają bardziej na skrzydłach niż w ataku... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Sotirović rozwiązał kontrakt z Jagiellonią
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
I niech idzie do sąsiadki z drugiej strony błoń bardzo proszę.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Co myślicie o takim pomyśle. Sprowadzenie Kazimerczaka w miejsce powoli odchodzącego Sobola
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nierealne
............. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
oj kobiety... miałem na myśli fakt że Genkov potrzebuje partnera w ataku w stylu Boguskiego a nie Pawła B. Czyli osobę która się cofnie do lini pomocy, zejdzie na skrzydło, rozegra lub walnie z klepki na małej przestrzeni... cały Boguś (oczywiście w formie) |
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Kamil_mchw , obecnie zamiast Bogusia robi to Melix.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
właśnie tego nie robi... Melikson jest typowym środkowym pomocnikiem... a przynajmniej tak jest ustawiany przez Maskanta...
Boguski... napastnik, czasem schodzący do pomocy... Melikson... pomocnik czasem wchodzący w jedenastkę... jak dla mnie ogromna różnica pzdr. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc to ja bym nie chciał, żeby Boguś powrócił do "11" bo te jego niecelne podania są całkowicie rozwalające rytm gry naszej drużyny. Nam potrzeba takich zawodników jak Melikson, szybkich, dobrych technicznie
![]() ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Owszem napastnicy są konieczni do wygrywania meczów ale może rzeczywiście Genkow się rozegra. Dla mnie teraz największm problemem jest gęsia skórka jakiej dostaję gdy piłka jest wrzucana w nasze pole karne. To jest po prostu ser szwajcarski. Marcelo, wróć!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Oczywiście Maaskant ma swoją wizję taktyczną i może w niej nie widzieć miejsca dla tego typu zawodnika. Dlatego Melikson gra w środku pola, gdzie i tak odwala kawał dobrej roboty. ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Tak sobie z nudów przeglądałem transfermarkt i zauważyłem, że temu panu kończy się kontrakt:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/vl...ler_25750.html W poprzednim oknie byliśmy nim mocno zainteresowani. Bardzo solidny napastnik. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieje, ze po sezonie Stan odswiezy swoje kontakty i sciagnie do Wisełki kogos takiego jak Dzsudzsák
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ja bym wybadał forme Iliana Micanskiego, sprawdził się już w Ekstraklasie w Niemczech sie przebić nie może za napewno mniej niż 500 tys Euro jest do wyciagniecia
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ja na tego Pana http://www.transfermarkt.co.uk/en/an...ler_74306.html
28 lat, w tym sezonie w 27 meczach 21 golii, a jeszcze nie ma końca ligi za rok kończy mu się kontrakt, więc ostatnia szansa, żeby coś za niego dostali w poprzednich klubach też strzelał, więc nie jest to jednorazowy wystrzał, chociaż nazwy klubów nie powalają może okazałby się drugim Rudnevsem
Ostatnio edytowane przez sevenheaven : 19.04.2011 o godz. 10:47.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|