|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Małecki w nowych barwach. ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Co do Maaskanta to z głównego stać się asystentem trenera jest swego rodzaju degradacją ? ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dla rozluźnienia:
http://transfery.info/61840,manchest...nikiem-ms-u-17 Druga kariera z cofniętym licznikiem mu się lepiej zapowiada niż ta gdy o nas zahaczył ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Standard wypożyczył Bitona do Segunda Division do zespołu AD Alcorcón
http://www.eurofutbol.pl/news/746530...unda-Division/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mamy teraz, dwa lata temu gdy podobno walczyliśmy o Ligę Mistrzów było jak napisałem.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ciekawe jakim kluczem sie kierowali zapraszając byłych piłkarzy na uroczyste otwarcie w Myślenicach. Bo ja rozmumiem że albo zapraszamy wszystkich którzy:
a)zdobyli MP b)rozegrali określoną ilość meczy c)zdobyli określoną ilość bramek albo nikogo. Przykładowo jeżeli był zaproszony Kosowski i Szymkowiak a np. nie zaproszono Zieńczuka czy Baszczyńskiego to czułbym się na ich miejscu obrażony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a moze Żienczuk i Baszczynski byli zaproszeni ale nie mogli przyjechać
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
czytanie ze zrozumieniem się kłania. Napisałem "np" o nich. Równie dobrze chodziło mi o Szymanowskiego, Sarnata, Kałużnego, Kulwaika czy Skrobowskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
jak dla mnie chodziło tu o przedstawicieli byłych piłkarzy. Jakby mieli zaprosić wszystkich, to by wyszło jakieś 100 chłopa jak nie lepiej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ci co byli to grają w oldboyach Wisły może to był ten wspólny mianownik
![]() ![]()
http://chomikuj.pl/piteros06 - archiwalne multimedia Wisły.Całe mecze, skróty !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/18195-Cle..._Polsce_biznes
Wywiad z Cleberem. Gość ma łeb na karku, bardzo żałuję, że nie jest w Wiśle traktowany poważnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@up
Nie, bo ci piłkarze to nie jest pierwszy wybór Clebera. Negatywna odpowiedź na pytanie o wyłożenie prywatnych pieniędzy w Wiśle na piłkarza to także jest przesłanka, że póki co nie ma co pakować się w biznesy. Miejmy tylko nadzieję, że wszystko będzie szło w dobrym kierunku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Proszę Was nie cytujcie tych frajerów na tym forum. Wisła powinna zakazać wywiadów swoich pracowników czy piłkarzy dla Wesz(L)o. ![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ale Cleber się nie daje, nie ma sensu zakazywac niech udzielają wywiadów. Wiadomo nigdy nikt tam nie powiem, że Legia jest zła ...
Ostatnio edytowane przez cfa : 20.01.2014 o godz. 07:38.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś gdzie dokładniej mieszka Henryk Maculewicz? Zdzisław Kapka nadal pracuje dla klubu?
Ostatnio edytowane przez Wlepek : 21.01.2014 o godz. 08:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Ochalik odchodzi? "BYŁ rzecznikiem prasowym Wisły"? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
tak, jego miejsce ma zajać Maks Michalczak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
czyli dotychczasowy fotograf :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zbierają kasę na transfery!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
To zależy, jeżeli ma odpowiednie kwalifikacje to niech będzie ale jeżeli jest na zasadzie Kapki to co innego.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
A jakie kwalifikacje musi mieć rzecznik prasowy? Odpowiednia dykcja, aparycja, umiejętność wysłowienia się i powiedzenia to co przełożeni pozwolą powiedzieć. Poprowadzenie konferencji prasowej też do spektakularnych czynów nie należy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ochalik przed byciem rzecznikiem, był spikerem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Akurat znam dosyć dobrze obu panów i jestem pewien, że Maks sobie poradzi. Widocznie UJ ujął Ochalika, niech mu się tam dobrze powodzi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]() ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Nie, nie mam nic przeciwko
Wydaje mi się nawet ale mogę się mylić, że z Maksem chodziłem do jednego liceum. Chociaż osobiście go nie znam to taki przeskok z fotografa do rzecznika wydaje mi się co najmniej dziwny. Aczkolwiek "good luck Maks" ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|