The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.04.2013, 09:39
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
jak Ciebie czytam to naprawdę nóż się w kieszeni otwiera. Myślałeś aby zrobić coś pozytywnego dla ludzkości ? - ja Ci proponuję rozpędzić się na maxa i przy.......ić głową w mur...
Przy Tobie to nawet "jerry coś tam" i "thechris" to ludzie na poziomie...
Pysio to znany forumowy prowokator, któremu liczbą banów nie dorównuje na pewno nikt.

Już pomijam jego słynne zdjęcie, które pojawiło się kiedyś na forum i wzbudziło niemały ubaw u każdego forumowicza

Woland napisał(a):Wyświetl post
Kupiłem bilety przez internet dla siebie i kilku znajomych i mam pytanie, czy wejściówki są zapisane na mojej Karcie Kibica i wszyscy musimy wejść razem, czy też każdy z moich znajomych ma bilet zapisany na swojej Karcie Kibica i w przypadku gdyby np. spóźnił się na mecz to wejdzie bez problemu?
Na swoim loginie kupiłeś kilka biletów? A to nie jest tak, że 1 osoba = 1 karta = 1 konto w systemie sprzedaży? Jeśli kupiłeś na kilku kontach, to wejściówki przypisały się do poszczególnych kont powiązanych z KK.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 17.04.2013, 10:21
hunter napisał(a):Wyświetl post
Na swoim loginie kupiłeś kilka biletów? A to nie jest tak, że 1 osoba = 1 karta = 1 konto w systemie sprzedaży? Jeśli kupiłeś na kilku kontach, to wejściówki przypisały się do poszczególnych kont powiązanych z KK.
na szczęście każdy może kupić chyba do 5 biletów, więc szybko i sprawnie można zrobić zakup biletów dla kilku osób. System naprawdę działa super, tak jak wczoraj napisali na głównej kupno biletów zajmuje około 2 minut.

mam nadzieję, że to w połączeniu z lepszą grą w przyszłości przyciągnie ludzi na nasz stadion, i nawet najbardziej zapracowani i największe lenie zmobilizują się do kupna biletu.
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 17.04.2013, 10:40
jeszcze tak wyjaśniając: jedna osoba może kupić do 5 biletów. Osoba kupująca bilet nie musi kupować biletu dla siebie - może kupić 5 biletów dla znajomych. Jeżeli ktoś ma karnet lub wykupiony bilet na dany mecz to nie może już kupić biletu ze swojego konta dla kogoś. Bilety przypisane sa na dana, indywidualną KK, ale potwierdzenie w formie PDF znajduje się TYLKO na koncie osoby, która kupowała bilet. Musi ona je wydrukować i przekazać osobom którym kupiła bilet (mnie się osobiście nie zdarzyło aby sprawdzali potwierdzenie, ale zawsze lepiej je mieć w razie awarii systemu)
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
wislabielany
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 24.04.2013, 09:15
Cytat:
Jednego przed piątkowym meczem możemy być pewni, a mianowicie tego, że sektor gości wypełni się po brzegi.
Fani Widzewa już od kilku dni bardzo mocno mobilizują swoje kibicowskie grono na najazd na Kraków. A wyjazd na Reymonta reklamują min. świętowaniem 8-lecia zgody z Ruchem Chorzów i nazywają arcyciekawą wycieczką.
Widzewiacy przyjadą pociągiem specjalnym, koszt całego wyjazdu wynosi 100 zł (przejazd pociągiem, bilet na mecz oraz okazjonalny gadżet). Chorzowianie wybrali transport autokarami i samochodami. Pakiet z przejazdem autokarem (30 zł) kosztuje 75 zł (przejazd, bilet, gadżet Widzewa oraz koszulka Ruchu)
Mając na uwadze to jak fani Widzewa i Ruchu prezentują się na wyjazdach możemy spodziewać się niezwykle ciekawego „pojedynku” na trybunach. Łodzianie wręcz twierdzą, że przyjeżdżają „uciszyć Wiślaków”…
To czy pokażemy przyjezdnym jak wygląda fanatyczny doping, zależy od każdego z nas.
Kilka dni temu nasz młyn na meczu z Legią prezentował się fantastycznie, ale w najbliższy piątek musimy dać z siebie jeszcze więcej.

Do zobaczenia na Reymonta 22, czeka nas prawdziwy kibolski spektakl!
Ruszać się po bilety!
Wisła Pany

Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 24.04.2013, 18:07
Sektor gości zamknięty przez wojewodę Jerzego Millera z Platformy Obywatelskiej.

Bez komentarza ...
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 25.04.2013, 16:23
Komentarze dotyczące sytuacji Kibiców Widzewa Łódź i ich ewentualnej wizyty w Krakowie proszę kierować do tego tematu:

[24 kolejka] WISŁA Kraków - Widzew Łódź, 26 kwietnia godz. 20:45
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=9029
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 26.04.2013, 08:12
Od poczatku tej wiosny kupuje sobie bilety przez internet. No ja pierdziele ale ulga! Takie to proste, latwe i przyjmne. 2 minuty i gotowe. DLACZEGO NIE DALO SIE TEGO ZROBIC WCZESNIEJ? To pytanie retoryczne tylko.

Z drugiej strony zaskakuje mnie ciagle duza ilosc ludzi kupujaych bilety przed meczem z okienka. Przeciez KK juz maja to po co stoja w tej kolejce zamiast kupic normalnie przez net? Nie wierze ze nie maja dostepu do netu...
DysoN
Odpowiedz cytując
inspektor erektor
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 26.04.2013, 19:00
Cytat:
Z drugiej strony zaskakuje mnie ciagle duza ilosc ludzi kupujaych bilety przed meczem z okienka. Przeciez KK juz maja to po co stoja w tej kolejce zamiast kupic normalnie przez net? Nie wierze ze nie maja dostepu do netu...
dużo ludzi nie planuje pójścia na mecz kilka dni wcześniej, jest to dla nich spontaniczna decyzja podjęta rano w dniu meczu, kiedy sprzedaż online jest już zamknięta
www.zlamacsport.blog.pl - sport w obiektywnej analizie
Odpowiedz cytując
Blondas
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 26.04.2013, 22:51
ja źle widze czy frekwencja na meczu była poniżej 10 tys?....
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 26.04.2013, 23:01
tak.......
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 15.05.2013, 20:53
Czemu sektor G na Rucha jest wyłączony w necie?
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
piotrex007
Member

Od: 07.2011

Stary 15.05.2013, 23:01
palikot napisał(a):Wyświetl post
Też mnie to zastanawia, tym bardziej, że w dniu rozpoczęcia sprzedaży można było przez internet na G1 i G2 bilety kupować.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 17.05.2013, 11:46
palikot napisał(a):Wyświetl post

Informacja uzyskana z klubu:

''Sektor G wyłączony ze sprzedaży ze względów organizacyjnych''
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 17.05.2013, 13:07
Zaiste tną koszty.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
inspektor erektor
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 17.05.2013, 16:46
tak k***a, najlepiej to otwórzmy tylko C, narożniki i balkony na E, bo tylko tam ludzie chodzą, resztę stadionu wyłączmy ze sprzedaży

jak tak dalej pójdzie to zaczniemy wynajmować stadion na Ptaszyckiego jak za starych dobrych czasów
www.zlamacsport.blog.pl - sport w obiektywnej analizie
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.05.2013, 17:18
Ogarnijcie się ludzie bo jak tak dalej pójdzie to nie zapełnimy nawet młynu.
Odpowiedz cytując
bartek_strz
Member

Stary 23.05.2013, 11:03
Nie ma biletów na C3, końcówka na C4.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.05.2013, 13:00
C1 - prawie puste
C2 - 1/2 wolne
C3 - sprzedane
C4 - 1/4 wolne
C5 - prawie puste
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 23.05.2013, 14:44
liczyłem na to że w dniu meczu już biletów na c nie bedzie. Ale widać mamy takich fanatyków co nie mogą kupić biletu przez internet albo ruszyć dupy kilka dni wcześniej po bilet. Nie, bo po co? Może jeszcze lepiej poogladać mecz w domu, w barze? ....a, jeden wielki wstyd.
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 23.05.2013, 16:42
A co w tym złego że ktoś kto mieszka powiedzmy 100 km. od Krakowa przyjedzie w dniu meczu parę godzin przed rozpoczęciem spotkania i kupi sobie w kasie?
Ważne żeby przyszedł,a kiedy i jak ten bilet kupi to już sprawa drugorzędna.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 23.05.2013, 17:57
LuKaS TSW napisał(a):Wyświetl post
A co w tym złego że ktoś kto mieszka powiedzmy 100 km. od Krakowa przyjedzie w dniu meczu parę godzin przed rozpoczęciem spotkania i kupi sobie w kasie?
Ważne żeby przyszedł,a kiedy i jak ten bilet kupi to już sprawa drugorzędna.
O czym ty człowieku za przeproszeniem... pieredolisz?

Jak jest "lans time", to na C się dopchać w kolejce nie można

Jak jest 7 miejsce i chujowy sezon, to nie ma ludzi w mieście żeby 6 tysięczną trybunę zapełnić.
Trzeba czekać aż przyjadą powiedzmy 100 km od Krakowa i w dniu meczu kupią...

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 23.05.2013, 18:07
O to mi tylko chodziło że trochę osób spoza Krakowa kupi jutro w kasie,bo się takim osobom nie opłaca jechać dwa razy w tygodniu po bilet i na mecz,a przez neta nie kupują.A to że niektórym którzy są na miejscu nie chce się dupy wcześniej ruszyć,albo iść w ogóle to inna sprawa.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 23.05.2013, 18:10
LuKaS TSW napisał(a):Wyświetl post
O to mi tylko chodziło że trochę osób spoza Krakowa kupi jutro w kasie,bo się takim osobom nie opłaca jechać dwa razy w tygodniu po bilet i na mecz,a przez neta nie kupują.A to że niektórym którzy są na miejscu nie chce się dupy wcześniej ruszyć,albo iść w ogóle to inna sprawa.
Napisałeś to tak, jakbyś uważał, że nie ma żadnego problemu.
Koniec ot

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.05.2013, 18:50
Czy kasy i ogólnie Strefa Kibica w dzień meczu jest czynna jakoś wcześniej, czy otwierają równo o 11? Ew. na ile godzin przed meczem robią się jakieś dłuższe kolejki?
Znajomych namówiłem, a jutro każda minuta na wagę złota...
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 23.05.2013, 19:17
wislacki napisał(a):Wyświetl post
Czy kasy i ogólnie Strefa Kibica w dzień meczu jest czynna jakoś wcześniej, czy otwierają równo o 11? Ew. na ile godzin przed meczem robią się jakieś dłuższe kolejki?
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...uchem_chorzow/

Nie ma reguły. Ostatnio przed meczem nie bylo, Teraz z kolei jest niby mobilizacja i godzinę przed meczem może się zrobić wzdłuż płotu na Reymana. Bezpiecznie jest kupić 2 godziny przed meczem.

Jak patrzyłem. To tuż przed zamknięciem sporo biletów poszło w porównaniu do godziny 16.

C3 pełne
C4 zostało kilkanaście/dziesiat sztuk
C2 2/3
C1/5 trochę kropek się pojawiło(pewnie jutro zejdzie)
Ostatnio edytowane przez palikot : 23.05.2013 o godz. 19:20.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 23.05.2013, 20:54
wislacki napisał(a):Wyświetl post
Powiedz, żeby pamiętali o CZERWONYCH koszulkach.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 23.05.2013, 21:53
Coglin napisał(a):Wyświetl post
C1 - prawie puste
C2 - 1/2 wolne
C3 - sprzedane
C4 - 1/4 wolne
C5 - prawie puste

dramat,kpina,wstyd

sa jeszce jakies pasujace epitety?
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 23.05.2013, 22:12
Ale o co się spinasz? Przyjdzie ten, któremu zależy na Wiśle i który jest z nią nie tylko jak piłkarze trafiają kawałkiem skóry do bramki często, ale także wtedy kiedy trafiają nim trochę rzadziej. Ja się osobiście czuję lepiej na trybunie jak jest mniej lanserki, a więcej charakteru. Oczywiście wolałbym, żebyśmy grali o mistrza, ale akceptuję taki klimat, jest naprawdę dużo lepszy niż gdy są wynikowcy. Teraz wynikowcy mają wymówki praca/szkoła/dziewczyna/sesja/granie na Xboxie/szykowanie żelu na włosy na piątkowy melanż, mogę wymieniać dalej, teraz mamy tych, którym naprawdę zależy i tyle realnie Wisła ma kibiców, bo tych którzy chodzą jak idzie, albo jak przyjedzie Legia można nazwać co najwyżej sympatykami
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 23.05.2013, 22:20
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
dramat,kpina,wstyd

sa jeszce jakies pasujace epitety?
Ale to było do 13. Moje zestawienie jest aktualniejsze

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 24.05.2013, 00:17
fialo napisał(a):Wyświetl post
Ale o co się spinasz? Przyjdzie ten, któremu zależy na Wiśle i który jest z nią nie tylko jak piłkarze trafiają kawałkiem skóry do bramki często, ale także wtedy kiedy trafiają nim trochę rzadziej. Ja się osobiście czuję lepiej na trybunie jak jest mniej lanserki, a więcej charakteru. Oczywiście wolałbym, żebyśmy grali o mistrza, ale akceptuję taki klimat, jest naprawdę dużo lepszy niż gdy są wynikowcy. Teraz wynikowcy mają wymówki praca/szkoła/dziewczyna/sesja/granie na Xboxie/szykowanie żelu na włosy na piątkowy melanż, mogę wymieniać dalej, teraz mamy tych, którym naprawdę zależy i tyle realnie Wisła ma kibiców, bo tych którzy chodzą jak idzie, albo jak przyjedzie Legia można nazwać co najwyżej sympatykami
posłużę się nowomową "fejsbukową": LIKE IT !

Jeśli ktoś jest kibicem Wisły to przyjdzie na mecz z Ruchem, z Bełchatowem, z Lubinem i z Niecieczą - bo ma w dupie z kim Wisła gra, ponieważ przychodzi na WISŁĘ, a nie na przeciwnika.
Z Legią nie mogłem uwierzyć ilu ludzi widziałem, owszem atmosfera była dobra, ale Ci wszyscy ludzie byli jednak dla mnie równie obcy jak Ci co chodzą na "Biedronki Smudy/Fornalika", mecze siatkówki czy skoki Małysza/Stocha/Żyły.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 24.05.2013 o godz. 00:22.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów