|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ić na druga strone błoń parchaty wichrzycielu , miałeś napisane że nie wiadomo o którym weekendzie mowa
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Niczyja wina że czytasz a nie oglądasz co Brzęczek powiedział.A mówił o dopinaniu tego transferu po weekendzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
„Odpowiedzialność” z posta Greg25 ja rozumiem nie tylko jako stratę środków, ale również straty wizerunkowe, które będą równie dotkliwe (nie wiem czy dla części z nich nie bardziej dotkliwe). |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tzn. co? Jakby Fernandez był zdrowy to by napastnik przyszedł? Ale tak to nie przyjdze, bo Fernandez nie będziem mógł mu podawać? Co to k... za brednie?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Janex wtopę zaliczył nie raz nie dwa. To się tak kupy nie trzyma, że ciężko w to uwierzyć. Bardziej bym obstawiam że to są niezależne sprawy transferowe, a z odejściem LF i tak jest coś na rzeczy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żeby Fernandeza się pozbyć i zejść z bardzo wysokiego kontraktu (on ma TOP pensję w lidze), i w jego miejsce sprowadzić napastnika, którego obserwuje Brzęczek. Choć jednocześnie rzeczniczka klubu powiedziała, że Wisła nie zamierza sprzedawać Fernandeza.. i też nie bardzo rozumiem, po co klub przedłużał z nim umowę, skoro teraz Brzęczek nie może sprowadzić napastnika w miejsce Fernandeza, którego obserwuje od pół roku.
Podsumowując: dom wariatów. =D |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Podpiszą napastnika to się o tym dowiemy. Tyle. Jest sens analizować majaki twitterowych informatorów? Gergel już przyszedł? A Mak? Może ten leszcz ze Stali gra już u nas w ataku? @kryształ - ja akurat konferencje przed- i po- meczowe oglądam, więc wiem co Brzęczek naprawdę mówił. Przed meczem też powiedział że dopóki nie ma podpisu nie ma o czy mówić.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.08.2022 o godz. 21:44.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z czystej ciekawości wrzucam, bo ciężko, żebyśmy tutaj samymi pewnymi informacjami operowali. Janek zaliczył kilka wtop, ale trzeba oddać że też bardzo dużo mu się sprawdziło. Raczej nie ma gościa z jego środowiska, któremu by się 100% sprawdzalo. Z czasem przecież wyjdzie, czy to była prawda..
I czy ja wiem, czy z tak dużego klubu jak Wisła, gdzie pracuje tak dużo osób, ciężko jest wyciągnąć jakieś informacje, gdy dysponuje się jakimiś kontaktami.. Cytat:
.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 02.08.2022 o godz. 21:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
naprawdę tak ciężko skumać, że ewentualny nowy napadzior jest uzależniony od zejścia Fernandesa z kontaktu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Już nie chodzi o to czy ten napadzior będzie czy nie będzie tylko o trenera Brzęczka, który jest niesłowny. Powiedział że będzie coś wiadomo na początku tygodnia a tu cisza. Po co więc mówił o początku tygodnia. Mógł powiedzieć że sprawa w toku i tyle. I nic nie mówił że to jest uzależnione od Fernandeza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Tutaj Janex89
https://www.goal.pl/transfery/janekx...ejskiej-pilki/ "Luis Fernandez zmaga się z problemem w stawie kolanowym, a uraz ten blokuje ewentualny transfer do klubu nowego napastnika o którym marzy trener Brzęczek. W szatni poszła w kierunku Hiszpana szyderka ze zbierania się Voj-vodiny w kolanie. Tajemniczy Hiszpan wspominany we wcześniejszym tekście wydaje się poza zasięgiem klubu, skoro na stole ma oferty z pięciu zespołów La Liga2. " |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Klub cały czas jakieś.informacje pozyskuje. Pewnie dali termin zawodnikowi na odpowiedź do końca tygodnia. Mógł powiedzieć, że jednak woli inny kierunek, mógł zażądać.wyższej kasy a mógł wstępnie przyjąć warunki oferowane przez Wisłę. ![]()
Ad augusta per angusta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Tylko nei zdublowalem ifnormacji. wazniejsze byly ze napastnik ma inne oferty z la Liga2
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Online |
|
|
Czyli wychodzi że niejaki Janekx uprawia klasyczny głuchy telefon i puszcza w obieg totalne głupoty.
To nie FERNANDEZ Luis blokuje transfer a FERNANDEZ Guillermo, który zwleka z podjęciem decyzji. I czekając właśnie na jego decyzję wstrzymujemy się z transferem RODADO Angela. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a skąd taki wniosek? |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Bo część forum , przyjmując za aksjomat słowa Janekxa, poszła w , jak dla mnie, absurdalne rozważania.
Skoro Janekx tak pisze to na pewno Zarząd chce/musi pozbyć się Luisa ale, ale... przecież jeszcze miesiąc temu na siłę go chcieli zatrzymać i dali mu komin. Czyli temu , którego chcemy się pozbyć , aby szybciej od nas odszedł, dajemy podwyżkę... No ale skoro od dawnego czasu szukamy napastnika to przecież musimy sprzedać Luisa (o którego walczymy jak lew aby został) aby tego napastnika wreszcie mieć . Przecie Janekx tak pisze więc musi to być prawda czyli trzymajmy się tej "urojonej" logiki bo w tym nie ma nic złego. Żeby być uczciwym w rozważaniu , nie mogę wykluczyć jednak tego że nasz kochany Zarząd właśnie taką "urojoną" logikę uprawia . Ale na to daję góra 3%.W mojej ocenie ( na 97%) mamy jednak klasyczną sytuację że "nie jednemu psu burek" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Znaczy nie żeby mnie te rozważania na bazie Janekxa interesowały, bo mam gdzieś dogłębne interpretowanie tego, że jedna pani powiedziała drugiej pani, ale w Twojej wypowiedzi jest jedna poważna luka - miesiąc temu był inny Zarząd niż obecnie, więc nawet tylko z tego powodu (pomijając wiele innych czynników, które mogły zmienić sytuację) strategia transferowa czy płacowa mogła się kompletnie zmienić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Przecież jakbyśmy go nie przedłużyli to odszedłby za darmo. I nie walczyliśmy o jego przedłużenie tylko po prostu to zrobiliśmy - jednostronnie, bo tak była skonstruowana umowa. I tak się żyje na tym forum. Jedni wytykają ślepą wiarę w jakiegoś informatora z tt po czym sami wypisują niestworzone historie xD
Ostatnio edytowane przez Jagul : 03.08.2022 o godz. 18:06.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jednocześnie możemy usłyszeć od Brzęczka, że dla niego priorytetem jest zatrzymanie Fernandeza w Wiśle, dla którego jest to najlepszy piłkarz. Po czym rzeczniczka klubu uspakaja kibiców, że Wisła nie zamierza sprzedawać Fernandeza.
Po czym Janek wyskakuje z info, że Brzęczek nie może sprowadzić napastnika do Wisły, bo blokującym jest Fernandez, którego Wisła chce sprzedać - wbrew zapewnieniom Brzęczka i rzeczniczki, że nie, który za dużo zarabia (prawdopodobnie tyle samo co w Ekstraklasie, a być może nawet więcej - ze względu na fakt, że klub przedłużył z nim umowę z automatu), i klub nie ma pieniędzy na napastnika Brzęczka. To, że tutaj 0 logiki to wiadomo, i przy okazji trochę przypomina mi to sytuację z Forbesem.. tak kombinowali, że ani Forbesa (z nim w składzie zamiast Klimenta być może by się Wisła utrzymała, bo mógł coś ukłuć w tych meczach na początku przy Reymonta), ani pieniędzy za Forbesa.. i na koniec tej kompromitacji, klub wydał komunikat, próbując zachować twarz, że Forbes musi zapłacić 20 tysięcy złotych zadośćuczynienia. Wracajac do Fernandeza.. pytanie czy klub z nim dogadał przedłużenie umowy, czy po prostu przedłużył, bez pytania o to, czy mu to pasuje..?
Ostatnio edytowane przez aNouc : 03.08.2022 o godz. 18:33.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Takie drobne spostrzeżenie, jak Jagul z azorem onanizują się na wpisem Janexa dodając przy tym sporo od siebie, to jest wszystko w porządku, ale jak stary dziad próbuje wyciągnąć z tego jakieś rozsądne, alternatywne wnioski, które nota bene nie pasują do teorii nieogarów w zarządzie, to ma embargo na zabieranie głosu...
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|