|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Football Sorceress napisał(a):
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
graty za Barcę..szkoda że to w sumie takie zwycięstwo bez wartości, no ale zawsze to coś pokonać Barcelonę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
[napinka mode on]
wy o tym najlepiej wiecie, przecież wyg... a nie, sory, remis w końcówce ![]() [napinka mode off] Lechowi i Wiśle życzę szczęścia w losowaniu, a Legii szczęścia w meczu z ruskimi ![]() ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kijek, nie myślałem, że to powiem ale na prawdę weźcie i ogolcie "przyjaciół" z Moskwy na ich terenie.
Tylko tak, by zapamiętali mecz na długo. P.S. Nędze zatrudnijcie z powrotem. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
ruskie to mają kompleksy
zeby robić takie propagandowe filmiki ...... Legia po zwycięstwo! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
A teraz weź spójrz na listę drużyn, które może wylosować Wisła, Legiunia i Amica vel Lech i oceń rzetelnie jakie dajesz szanse? Ja bym chciał aby awansowała Wisla, ale serce jedno a logika drugie. To samo w przypadku Amici,ale wynika to tylko z kunktatorstwa nie z jakiejś miłości do tego tworu. Awansuje zespól Smudy to punktów do rankingu krajowego nabije. Ale chcieć a móc... ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
także życzę Legi żeby dowalili ruskim na ich terenie, będzie 2 razy bardziej bolało, ale muszą zagrać z taką złością i wolą zwycięstwa, ciężko będzie szczególnie patrząc na formę Legi ostatnio
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jutro kibice Legii beda byc moze musieli wykazac sie nie tylko werbalnie ale tez w inny sposob ,bo Ruskie tam niezle sie na nich szykuja
![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
W prawie kazdym meczu zycze Legii wtopy. Prawie, bo w dwoch nie: z Cracovia i czymkolwiek z krainy pijanego niedzwiedzia. Kacapstwo niech sobie ogrywa i goli nasza eksportowa bande do golenia - wczesniej wymieniona Cracovie. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a ja nie życzę Legii zwycięstwa, bo im nie kibicuje i kibicował im nigdy nie będe
pal licho punkty w pucharach etc. szanuje ich kibiców bo wielu znam, a piłkarzom życzę przegrywania z kretesem każdego meczu. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Hmmm... nie wszyscy sie ciesza ze zwyciestwa Wisly :(
Re: Barca Go!! Autor: farciarz2 (IP zapamiętane) Data: 26 sie 2008 - 23:54:25 Żenująca, superkompromitująca porażka Barcelony i to z klubem, który dla wyników sportowych zdradził własną Ojczyznę i związał się ze zbrodniczą bezpieką zw. UB. Dlatego zasługuje za to na moralną karę a nie nagrody w takiej postaci. No cóż życie z definicji jest niesprawiedliwe. Piłkarzy Barcy nie usprawiedliwia nawet fakt, że wyszli na boisko jakby co dopiero opuścili dom publiczny. wiśle oczywiście ani nie zazdroszczę ani nie gratuluję bo dla UB-eckich zdrajców Ojczyzny nigdy nie będę miał szacunku lecz ciągłą pogardę i wierzę że kiedyś dosięgnie ich sprawiedliwa kara. Przewrotny nick. Niby farciarz, a mozgu nie dostal przy narodzinach ![]() Oczywiscie to cytat ze znanej wszem i wobec megastronki w paski ![]() oo.... jest wiecej: Re: CRACOVIA- Wisła Kraków Autor: eredin (IP zapamiętane) Data: 26 sie 2008 - 23:07:34 Oczywiście że wolałbym by to Cracovia wygrała z Barcą. Ale się nie udało, tylko dlatego że nie było okazji. (ciach!) Ma ta Barca szczescie ![]()
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 27.08.2008 o godz. 14:41.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Być może już było,ale w razie jakby ktoś przeoczył.
Zobacz film nawołujący do wojny z Lachami: http://studio.wp.pl/i,FK-Moskwa-Legi...784,wideo.html ![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mam nadzieję ,że Legia stanie na wysokości zadania i wyeliminuje ruskich kacapów. Takie filmiki tylko pokazują jak zakompleksionym narodem są Rosjanie. Jeszcze tylko brakuje ,żeby "rosyjska armia najbardziej miłująca pokój ze wszystkich na świecie" wkroczyła do Polski bronić praw swoich obywateli ,którym urągała polska publiczność w czasie meczu w Warszawie. Jest taka stara anegdota a propos wydarzeń na kanwie, których powstał propagandowo-szmirowaty film "1612":
Kiedy Rosja była krajem europejskim ? Przez dwa lata (1610-1612) jak Polacy okupowali Kreml. Ciekawe czy za taki transparent by Legionistów ukarała UEFA хуй вам в жопу русские суки Legio !!! dziedziczko legionowej tradycji skop dupsko rucholom tak jak 1920 Piłsudski , a potem możesz w lidze przegrywać co tydzień ![]()
Ostatnio edytowane przez Bronex : 27.08.2008 o godz. 20:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Pomijając wątek sportowy to wyjazd kibiców Legii w obecnej sytuacji politycznej zapowiada się na bardzo trudny. Jestem przekonany, że ich przyjazd to gratka dla służb specjalnych Rosji typu FSB, którzy napewno mają już opracowane scenariusze prowokacji tak często realizowanych przez kacapów. Pamietna afera na Dworcu Wschodnim w Warszawie wywołana przez funkcjonariuszy FSB, ktorzy jakoby mieli zostać pobici, a tak naprawdę sami sie awanturowali aby ściągnąć na siebie interwencję polskiej policji. Po której oczywiście zażądano od Polski oficjalnych przeprosin (prawie na kolanach) grożąc zakręceniem kurka. A teraz Rosja przecież biedna, najeżdżana, atakowana, musi się bronić. Teraz przecież kibice Legii tak jak w 1612 jadą do Moskwy. Te propagandowe filmiki nie są przypadkowe (TV przedstawia je jako niewinne żarty kibiców).
Oczywiście scenariusze scenariuszami, ale czy zostaną wprowadzone w życie decyduje telefon na biurku dowódcy. Oby nie zadzwonił. Tak czy tak wśród tzw. moskiewskich kibiców bedzie wielu agentów tej służby. Życzę kibicom Legii, żeby cali i zdrowi powrócili z tego wyjazdu. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Problem z tymi niewinnymi filmikami jest taki ze albo ktos obraca wszystko w zart i mozna to przebolec, albo ktos umieszcza je na oficjalnej stronie klubu, i w tym wypadku to skandal.
Problemy z wizami i odwolany samolot z powodu "malej ilosci chetnych" tez nie jest przypadkiem ( tutaj jednak wina miejscowych cwaniaczkow ). Maksymalnie 400 osob od nas na meczu. Miejscowych zbyt wielu tez nie bedzie. Ogolnie powinno obyc sie bez prowokacji tylko ze...no wlasnie. Zakladamy ze Legia wygrywa 1:0 i powtarza sie scenariusz z Lazienkowskiej.Zakonczy sie na gwizdach czy znowu beda ostre slowa? Zobaczymy. Do Moskwy sie nie wybieram gdyz po pierwsze praca, po drugie Rosja to kraj przez ktory nawet brzydze sie przejezdzac a co dopiero jechac tam w konkretnym celu Tak, rusofob ze mnie straszny.Boje sie o obrone....tutaj jest tragedia. Mam jednak nadzieje ze uda sie to jakos zalatac i nadrobi sie w pomocy i ataku. Cieszy powrot Edsona, martwi brak Choto... Lech ma swietna sytuacje i problemow zadnych nie powinno byc. Zaliczka spora, druzyna dobra, jako takie ustawienie i powiezienie pasikonikow. Dwa klubu przynajmniej beda w dalszej fazie na 100%, obysmy i my do Wisly i Lecha dolaczyli. Zawsze troche tych punkcikow sie nazbiera. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Legia odpadla po pierwszym meczu, dzisiaj to bedzie jedynie formalnosc i stawiam 2 : 0 dla FK(druzyna zdecydowanie lepsza, wbrew temu co mowili komentatorzy). A co do filmikow, to radze obejrzec jakie Polacy robili przed meczami z Niemcami w ostatnich latach...idioci z obu stron sie zdarzaja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
)))pozdro Legia ;] ![]()
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
No ale 6 minut bez straty gola wytrzymali...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gol gol gol gol gol gol gooooooooooooooooooooooolll !!
Chociaz Legia w dupe ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
1:0 Striełkow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nieźle im idzie ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nie wiem z czego tu się tak cieszyć.za Legią nie przepadamy (w tym i ja) ,ale ich ewentualne zwycięstwo może nam pomóc.wypadało by żeby wygrali (ale z czym do ludzi :/ ).
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Zastanawiam sie, co musi soba prezentowac Descarga, skoro nie jest w stanie wygryzc z prawej obrony Zelbetonowego Rzezniczaka. Moze nogi nie ma ? Albo dwoch ?
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Moze Tobie pomoze. Bo mi osobiscie nic nie pomoze a i sama Wisla nic nie zyska na zwyciestwach Legii czy Lecha w pucharach czy (wypluj) wejscie ktorejs z tych druzyn do LM. Tylko pogorszy nasza sytuacji i bedziemy przez kilka lat ogladac ich plecy. Jednego dnia im zyczysz jak najgorzej (tym bardziej przy meczach Wisla - Legia) a innego stoisz za nimi. Smiech. To nie jest reprezentacja tylko Legia. Srac na te punkty, Legia i Lech w dupe, tylko Wisla! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja to skomentuje tak Legia jest jak Portugalia niby co roku mocna ale jednak do dupy.I tej tezy się trzymam.Nic nie grają zero pomysłu na gre, i ktoś bbadzo dobrze powiedział że w lidze grają najwiekszą kopanine obok Cracovii.No coż słupek mieli zobaczymy co będzie dalej ale ciezko to widze
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
Powiem szczerze: Te punkty mnie walą, możemy grać i od 1/1000 runy z 8 drużyną Wysp Owczych. WISŁA! ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Graja piach i trudno...widocznie tak musi byc. Nic sie nie zmieni. Mysle ze po polowie sezonu Urban odejdzie i jesli nadal nic sie nie zmieni to rewolta kadrowa lub walka w srodku tabeli czego osobiscie nie moge sobie wyobrazic.
Co do punktow, kibicowania itp. Wszystko zalezy od punktu siedzenia. Ja mowilem ze kibicuje Barcelonie to bylo zle, jak ktos mowi ze jest za Legia w tym meczu to tez zle Kazdy mysli po swojemu i tego sie trzymajmy.Ja osobiscie kibicuje wszystkim klubom z Polski ale sa wyjatki w stylu meczu z Barcelona czy Juventusem. Nie ma co sie przepychac slownie. Nikt nie liczy ze ktokolwiek z Wisly bedzie za Legia w pucharach. Nie obchodzi Nas to po prostu, bo kazdy ma swoje zdanie. Smiejmy sie z Hiszpanow Po zakonczeniu sezonu albo wam przyznam racje ale was wysmieje.PS: Giza ma chyba cos z nogami Tekst roku : Futbolny klub Moskfa ....
Ostatnio edytowane przez kreseq : 28.08.2008 o godz. 15:33.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|