|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Oglądam powtórkę i jeżeli gwizdnął karnego po faulu Sadloka to Augustyniak w 15 min. uderzając ręką Maleckiego w plecy tez spowodował karnego, ale Stefanski na VAR to jednak dramat
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jeśli utrzymamy taki poziom gry to na pewno nie spadniemy, może nawet uda się jakimś cudem wskoczyć do ósemki. Czasami zdarzają się olbrzymie dziury przed naszym polem karnym, istna autostrada dla przeciwnika, lepsi piłkarze to wykorzystają. Nonszalancja Wojtkowskiego irytuje, Buchal uratował nam dziś 3 pkt. po fantastycznym podaniu Kostala.
Ogólnie po dwóch meczach jestem pozytywnie zaskoczony ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jeśli Basha, Kort i ktoś tam trzeci w środku wyżej się sprawdzi z mocniejszym przeciwnikiem tak jak kiedyś Popović, Judasz , Wolski to przestane się obawiać o grę defensywną w środku pola choć i tak musimy podpisać kontrakt jeszcze z typową 6 . Stąd pewnie odważne stawianie na Plewkę bo mamy bardzo słabo obstawiony środek pola jak przyjdą kontuzje i kartki.
Podobny problem takze ze stoperami Wasyl pewnie bedzie łapał kontuzje a Sadlokowi moim zdaniem zdaza sie za duzo błedów na tej pozycji i bedą od czasu do czasu babole z jego strony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Myślałem, że po odejściu Carlitosa będzie to samo, co po odejściu Meliksona - czyli nikt nie będzie miał pojęcia jak grać, komu podać, a tymczasem gra wygląda ładniej dla oka niż w tamtym sezonie
Czy Maor był dużo lepszym piłkarzem niż Lopez, czy wyszło na to, że mamy w tej chwili lepszych piłkarzy niż po holenderskim okresie? A może po prostu świetnie przepracowali czas przed sezonem? No i oczuwiście może być jeszcze tak, że dwie jaskółki wiosny nie czynią. Ondrasek drugi mecz z rzędu profesor. Jakby miał obok kogoś bramkostrzelnego to atak by był nie do ruszenia.
Ostatnio edytowane przez guardian_angel : 28.07.2018 o godz. 11:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Widać jakiś pomysł, widać, że piłkarzom się chce, mile zaskoczył mnie wczorajszy doping (bez bluzgów, bez obrażania przyjezdnych, brawa dla Garguły, naprawdę szacunek!)... Kontra na 2:0 - ręce same składały się do oklasków. Jako zmiennicy weszli zawodnicy U21...Do tego gdzieś na horyzoncie majaczą powroty Halilovica i Arsenica... Owszem, trafimy na mocniejszych, pewnie nie raz, nie dwa dostaniemy bęcki, w końcu to tylko liga, ale może dojdzie do oczekiwanej przez wielu kibiców stabilizacji - zarówno sportowej jak i administracyjnej.
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
W pierwszej jedenastce wystapilo 8! Polakow. Dawno juz chyba tak nie bylo.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Proszę zwrócić uwagę. W zeszłym sezonie było mało Polaków w składzie, a trenerem byli Hiszpanie i Wisła nie zdobyła nawet punktu w meczach z Miedzą Legnica. W tym sezonie Wisła jest znów polska i od razu mamy trzy. Świetny wynik!
: ) ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
To prawda, obrona do poprawy. Mam nadzieję, że Stolar ich za to poprzeciąga w poniedziałek na treningu.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|