|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Taka dostałem informacje, dlatego napisałem "podobno"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Skad ta informacja jesli mozna wiedziec?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Od kolegi: napisał że Sandecja się organizuje.
Nie daje głowy że tak bedzie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
To miodzio.
Remis biore w ciemno. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Chyba onanizuje.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mówię ile wiem. I nie powiedział mi tego w formie cynku, tylko podczas luźnej gadki.
Teraz mi przyszło do głowy że oni tak nie wejdą do nas jako Sandecja, więc dla nich to jedyna okazja się pokazać i wypić herbatkę |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
MUSIMY wygrać. Z kompleksiarzami z Kielc zawsze było ciężko, drużyna, która raczej nie pamięta syfu ojżyńskiego, czyli dużego kompleksu, chamstwa, gry na faul, brutalnej, bezmyślnej, przypadkowej... Musimy wygrać bo raczej z Moniek (wieś pod Białymstokiem) wrócimy bez punktów - dawno nie widziałem tak grającej drużyny w naszej lidze jak ta wczorajsza w meczu z tirówką... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Dlatego podejrzewam, że długo nie zobaczę. Także w najbliższy poniedziałek. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
Sam bylbym ciekawy takiego skladu. Mysle, ze nie powinnismy sie spodziewac wiekszej poprawy w grze. Zakladam, ze bedzie to wygladalo podobnie jak w Gliwicach. Przez 3 dni Carrillo prochu raczej nie wymyslil, do tego dochodza komplikacje w defensywie. Co prawda zagramy na wlasnym stadionie, ale biorac pod uwage pogode i to, ze przeciwnikiem bedzie silniejsza niz Piast Korona, trudno sie nastawiac optymistycznie. Przy takiej grze z przodu, ciezko bedzie cos zdobyc bez stalych fragmentow, a jesli zagramy tak wysoko jak z Piastem, to mozemy przegrac gladko. Kaczarawa, Cwijanovic - oni ostatnio sa w gazie. Sytuacje ratuje fakt, ze na wyjazdach im idzie gorzej niz u siebie, choc w Gdansku Lechie to rozniesli 0:5. No i ta bardzo korzystna statystyka starc u siebie. Byle podtrzymac serie bez porazki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Będzie bardzo ciężko o wygraną. Remis z Koroną to dobry wynik, jak na ten moment i etap budowy drużyny na styl Carillo.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W ogóle głupotą jest rozgrywanie meczu przy -10. Kto wpadł na tak głupi pomysł ?
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Głupota, nie głupota - Jaga wczoraj pokazała, że nawet przy takich mrozach da się grać, dwa tygodnie temu w Astanie grali miejscowi ze Sportingiem w Lidze Europy przy -18 stopniach i jakoś też mogli zagrać i był to ciekawy mecz, w którym padły 4 bramki. Przestańmy się usprawiedliwiać i narzekać, bo pogoda jest taka sama dla wszystkich.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Może w ogóle nie grajmy ? +30 źle -15 źle to jak ma być kuźwa dobrze?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Ciezki mecz bedzie. Zwlaszcza trzeba sie obawiac stalych fragmentow. Wisla poprzez absencje Arsenicia jeszcze obnizyla sklad - Korona ma kim straszyc w polu karnym.Gra tez agresywnie ,a murawa nie sprzyja technicznej pilce,ktora Wisla teraz probuje grac. Poza tym gramy mecz po 3 dniach,i w teorii to oczywiscie na nic nie ma wplywu,ale praktyka jaka jest kazdy widzi. A Korona jak sie zdaje ma nieco mlodszy sklad. To moze miec takze pewne znaczenie. Coz tu pisac - 3 punkty dzisiaj to milowy krok ku osemce.
Ostatnio edytowane przez wyar : 28.02.2018 o godz. 17:32.
![]()
You'll never know...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() Tak mi się skojarzyło |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Boguski, Mitrovic, Cywka w pierwszym....
Od pierwszej minuty zagramy w osłabieniu. Zaczyna mnie to w....iać |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Pulpeciku, siedź cicho
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czekam na tych od mitycznego progresu.
Żeby nie bylo- ja nie atakuje Carillo, od zawsze pisałem, że mamy słaby skład i kiko prowadził go na miarę potencjału, co dobitnie pokazują pierwsze 4 mecze. A to granie 4-3-3 z taką linią obrony to zabójstwo przy naszych zawodnikach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dzisiaj całkiem nieźle wygląda rozegranie i w przeciwieństwie do meczu w gliwicach stworzyliśmy 3 dobre sytuacje (pudło imaza, wyjście boguskiego po którym był karny i sytuacja z golem). Do tego groźne SFG.
Obrona podnosi ciśnienie, ale mimo wszystko praktycznie jeden celny strzał korony (niestety zakończony golem, chociaż wydaje mi się, że Buchal by to wybronił). Drugiego celnego strzału nie liczę bo była to nabita główka możdżenia. Jeżeli kondycyjnie wytrzymamy i korona nie przejdzie na grę skrzydłami to będzie dobrze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Od jesieni się wiele w obronie zmieniło. Szczególnie Sadlok, który z zawodnika na miarę 1 składu reprezentacji stał się najsłabszym ogniwem. Jak tak dalej pójdzie, to latem nie uda nam się zatrzymać Imaza, a Carlitos podpisze 5 letnią umowę
EDIT: Boguskiego* Pewien jesteś, że nie oglądasz powtórek z jesieni?
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 28.02.2018 o godz. 19:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mitrovic to jest chodząca kompromitacja. Sadlok tragedia.
Co do samego meczu to właściwie Korona nie miała nic do powiedzenia. Szkoda straconych punktów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wynik - niedosyt. Gra - dużo optymizmu.
Każdy mecz gramy lepiej niż poprzedni. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dobry mecz. Szkoda straconych punktow. Malkontenci powinni obejrzec nasze dwa ostatnie mecze z Korona. Nara. Czesc.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Imaz - super forma,
Bougus - klasa ![]() Cuesta - srednio, mogl obronic. Pol - jak zwykle trzyma poziom i niesamowita asysta Carlitos - bez formy Sadlok - tragedia Bartkowski - dobrze o dziwno dobrze, balem sie tragedii Wasilewski dobrze Mitrovic - totalnie wolny, masakrycznie. Raz dobrze wrzucil pilke do Carlitosa.
Ostatnio edytowane przez Fugiel : 28.02.2018 o godz. 20:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
W 11 na 8 byłoby łatwiej o 3 pkt. W przewadze 11 na 10 w Kielcach była porażka więc "widzę postęp".
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No nie tyle miec okazji i nie strzelic nic w drugiej polowie grajac w koncowce z przewaga zawodnika, Carlitosowi cos sie stalo bo zacial sie na amen, kolejne 2 punkty stracone a moglismy juz w tym momencie dogonic Gornik na 1 punkt. Ten punkt jest lepszy dla gosci i to zdecydowanie bo sa przed nami w tabeli a dodatkowo graja teraz u siebie z Pogonia a My na wyjezdzie z liderem wiec zadanie mamy o wiele trudniejsze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ktoś wie dlaczego Wasyl zszedł?
A tak poza tym to całkiem fajnie Bartkowski na ŚO. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Remis który jest porażką. Szczególnie że graliśmy bardzo dobre spotkanie. Korona nie istniała nawet gdy grali w 11.
Cholernie szkoda tych punktów. Brakowało ostatniego podania, tego postawienia kropki nad i. Gra na plus, wynik na minus. Llonch znowu graczem meczu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Dobry mecz Wisly.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|