|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Wyjdzie Brożek, za nim Carlitos, tak czuję.
Boguski i Wojtkowski/Imaz na skrzydłach. Basha i Perez w środku. Perez <-> Halilović / Llonch w 60 min. jak padnie ze zmęczenia. Głowa i Wasyl stoper? Szybkość odwrotnie proporcjonalna do twardości, duża niewiadoma. Jak Wasyl zagra z Głową, to Arsenić wyjdzie na boku za Bartkowskiego. Sadlok wiadomo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie wydaje mi sie by Sobol Wojtkowskiego na derby od początku wystawił.
Obstawiam powrót Cywki i Pola do składu: Cuesta - Cywka, Głowacki, Arsenic, Sadlok - Llonch, Basha - Boguski, Perez, Imaz - Carlitos. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Moim zdaniem tak to powinno wyglądać:
Buchalik -Arsenić, Głowacki, Wasyl, Sadlok- Llonch,Basha, Wojtowski, Małecki,Boguski- Carlitos |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Buchalik - Bartkowski, Glowacki, Wasilewski, Sadlok - Boguski, Llonch, Basha, Malecki - Brozek, Carlitos
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2016
Offline |
|
|
A jak wyglada sprawa dzisiejszego wyjazdu, ktoś wie jaką ilość biletów dostaliśmy?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
standard - 750
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Po Termalice SKWK pisało, że to ostatni wyjazd w tym roku. To jak w końcu jest? Przecież był zakaz za ostatnie derby.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Myślę, że od początku zagra Mały. Nie bez przyczyny Sobol mówił o nim ciepło na konferencji. Ja to widzę tak:
Buchalik-Bartkowski,Głowa, Wasyl, Sadlok - Basha, Wojtkowski, Boguski, Małecki - Brożek, Carlitos. Ławka: Cuesta, Arsenić, Cywka, Halilović, Llonch, Imaz, Bałaniuk Do boju Wisełka!!! ![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
St Yabol napisał(a):
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Buchalik - Arsenic, Głowacki, Wasilewski, Sadlok - Bosguski, Llonch, Basha, Małecki - Carlitos, Brożek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mam zle przeczucia, u siebie gralismy ale ogolnie rywal byl lepszy, wyrownalismy i strzelilismy zwycieska bramke dopiero grajac z przewaga zawodnika, oni ostatnio lepiej graja, ciezko bedzie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
A ja nie. To znaczy, nie uważam że będzie spacerek, ale nasi piłkarze już w większości znają smak derbow. Jest Sobol, Małecki po usłyszeniu wczorajszych jego słów na pewno uwierzy w siebie. Carlitos już przestał gwiazdorzyc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Nie jest dobrym pomysłem wystawianie obok siebie Głowackiego i Wasielewskiego. Z całą ogromną sympatią dla obu Panów, obawiam się o cechy motoryczne. Bardzo chcę się mylić.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
A widzisz jakaś alternatywe? Bo Arsenic w ostatnich trzech meczach prezentował się tragicznie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
0-0
to moj typ na dzis nasza wygrana ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Wiem. Ale mimo wszystko, moim zdaniem, para Głowacki-Arsenic jest bardziej, że tak to określę - zbalansowana jeśli chodzi o cechy piłkarskie. Moim zdaniem niemożliwe jest, że Wasilewski po takim rozbracie z piłką będzie fizycznie gotowy zagrać 90 min w meczu o takiej intensywności.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Rozwiązanie jest prostsze niż się wydaje- siadamy na nich, a obrońcy z Julianem rozkładają leżaki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Oby teraz sie nie cofnac!!!!2:0 rewelacja!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Czy to najwyższy wynik derbowy w starciach miedzy nami od jakiś 20 lat? Aż żal, że stracili jednego.
Brawo Sobol, brawo piłkarze! |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
W 2009 roku żydy dostały też 4 u nas na R22
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wynik fantastyczny, brawo piłkarze i trenerzy.
Ciekawe, jak się teraz czują te osoby, które wielokrotnie obrażały Imaza pisaniem m.in. o nim "hiszpański szrot"? Może czas przestać pod wpływem emocji obrażać naszych własnych zawodników? Transfery Junco nie są złe i poza paroma wyjątkami jeszcze nie raz mogą dać Wiśle wiele radości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja .......ę ,jednym meczem odbudowywują to co stracili ostatnio.Mogą przegrać z Plockiem czy inną Łęczną ,ale wygrać na obrzezanej ziemi 4;1 to.....coś pieknego.Trzeba isc na Lubin i im podziekować za ten mecz i wynik.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie interesuje mnie styl w derbach.
Wisło, DZIĘKUJĘ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
W najśmielszych marzeniach nie śniłem o 4 bramkach na Kałuży.
![]() |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wisła strzeliła w derbach najwięcej goli w jednym meczu z dotychczas rozegranych spotkań w tym sezonie.
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Najlepsze derby w naszym wykonaniu od paru sezonow ale do 40 minuty nie zanosilo sie na cos takiego. Rywal zniszczony, ponizony, sponiewierany, na koncu zostalo im juz tylko obrazanie. KRAKOW JEST NASZ a nie ich i tyle w temacie!!!!!!!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|