The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
graficiarz
Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.04.2017, 02:39
Szczęsiu trzeba pomóc. Jak sie nie strzela to sie bramek nie zdobywa. Wreszcie coś sie dzieje
Ostatnio edytowane przez Grisza1 : 09.04.2017 o godz. 10:36.
ZABIERZÓW WIERNY WIŚLE
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 09.04.2017, 06:05
A mówiłem żeby już z Lechem wpuścić Zacharę
Ostatnio edytowane przez Grisza1 : 09.04.2017 o godz. 10:35.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 09.04.2017, 07:33
Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
A mówiłem żeby już z Lechem wpuścić Zaharę
Nie mamy zawodnika o takim nazwisku w kadrze, więc jak trener miał go wpuścić? U nas gra Zachara, którego i tak trzeba się pozbyć.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Jay jay
Member

Od: 05.2016

Stary 09.04.2017, 08:32
Jesli Brlek ustabilizuje forme a Boguski zrozumie podstawowa rzecz ze gra sie co tydzien a nie raz na miesiac to Wisla bedze miala najlepsza 2 linie w tym kraju. Pytanie co z obrona i atakiem bo jesli nie ma sie odpowiednich wykonawcow w najbardziej newralgicznej formacji to proponowalbym przejscie na 3-5-2 i granie na jeszcze wiekszym pressingu niz do tej pory bo 11 porazek w sezonie nie wzielo sie z przypadku. Cywka odstaje od reszty a Wisly na bledy w obronie w przekroju calego sezonu po prostu nie stac.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 09.04.2017, 08:50
W ogóle pierwszy raz widziałem, żeby Boguski darł się na kogoś z drużyny. Chodzi mi o sytuację ze strzałem Sadloka w poprzeczkę. Tylko wy widzicie, że Paweł z Małym machają łapami, a tu Boguś psuje drużynę od środka
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 09.04.2017, 09:29
Ten mecz mógł być prowadzony od początku do końca pod dyktando Wisły. Wystarczyło zachować koncentrację po strzelonej bramce i później wykorzystać sytuacje, kolejno przez Pawła i później Lloncha. Uważam, że z przekroju całego meczu (słupek Semira i poprzeczka Maćka Sadloka) zasługiwaliśmy na 3 punkty. Kiko, szacunek za zmiany - znów zwycięskie, choć zwolennikiem Zachary we Wiśle nie byłem i chyba już nie będę. Mimo wszystko brawo za wczorajszą bramkę. Piękne trafienie.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.04.2017, 09:32
Jay jay napisał(a):Wyświetl post
Jesli Brlek ustabilizuje forme a Boguski zrozumie podstawowa rzecz ze gra sie co tydzien a nie raz na miesiac to Wisla bedze miala najlepsza 2 linie w tym kraju. Pytanie co z obrona i atakiem bo jesli nie ma sie odpowiednich wykonawcow w najbardziej newralgicznej formacji to proponowalbym przejscie na 3-5-2 i granie na jeszcze wiekszym pressingu niz do tej pory bo 11 porazek w sezonie nie wzielo sie z przypadku. Cywka odstaje od reszty a Wisly na bledy w obronie w przekroju calego sezonu po prostu nie stac.
Co do obrony przyjdzie Zoran Arsenić i będzie dobrze tylko trzeba poczekać....
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 09.04.2017, 09:38
Muszę przeprosić Kiko za zmiany, bo nie rozumiałem wpuszczenia Zachary a nie Ondraska ale trener znów miał nosa. To jest niesamowite jak ten trener trafia ze zmianami. Kolejny raz brawa za walkę do końca, na szczęście wygraliśmy ale szkoda, że znów tracimy bramkę bo głupim błędzie i marnujemy tyle innych okazji.
Mamy na 99% górną ósemkę, myślę, że w nadchodzącym tygodniu już będą się pojawiać informacje odnośnie przedłużania/ nie przedłużania komtraktów. Ciekawy jestem losu Zachary i czy Ondrasek z nami zostanie czy może będą chcieli go sprzedać/ rozwiązać kontrakt.
Ostatnio edytowane przez Zwitter : 09.04.2017 o godz. 09:42.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 09.04.2017, 09:58
widziałem tylko drugą połowę, tak naprawde jedyna osoba do zganienia to Mąka, za gola na 2:1 dla Niecieczy należy sie ławka , albo przynajmniej karne burpeesy po treningu , no a Zachara chyba zapracował na przedłużenie kontraktu (za jakiś mały pieniądz oczywiście)

LLonch tradycyjnie najlepiej , wszyscy doceniacie odbiory , a czy widzicie jak szybko po tych odbiora puszcza on dobre piłeczki do przodu ? ktoś policzył ile już goli / akcji zmarnowanych przez napastników było po tych odbiorach ?
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 09.04.2017, 10:04
Najwazniejsze, ze udalo sie wygrac kolejny mecz na wyjezdzie. Wielka szkoda, że ze Slaskiem nie zdołalismy wygrac a były ku temu okazje. W poprzednim sezonie mielismy duzo pecha w koncowkach, w tym na szczescie wyszlismy na zero. Kiko pokazuje tym wszystkim co tak wołali "czemu nie Polak tylko noname z Hiszpanii jak bardzo mozna sie mylic osodzajac jeszcze przed rozpoczeciem przygody. Teraz to my mozemy sie z nich posmiac. Zmiany bardzo udane, kolejna swietna koncowka Zachary, najpierw asysta przy bramce Bartosza z Wisła Plock, teraz sam zalatwił druzynie 3 punkty. To tylko pokazuje co znaczy dobra i wyrownana ławka rezerwowych, kazdy moze z niej wejsc i przyczynic sie do sukcesu. Jeszcze jedno zwyciestwo i mozemy swietowac zakonczenie fazy zasadniczej w gornej osemce.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 09.04.2017, 10:11
Chciałbym zwrócić uwagę na dobrą zmianę Videmonta. Po raz pierwszy było widać, że jednak mogą być z niego ludzie.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.04.2017, 10:24
Dobry dzień.

Powiem szczerze że poza okresem 45-60min mecz mi się bardzo podobał. Wszystko grane szybko, w większości po ziemi, cierpliwie od boku do boku, co było mocno utrudnione bo Nieciecza nieraz miala 11 ludzi za linią piłki. Ustawienie z jednym skrzydłowym nawet dobrze wyglądało, tutaj duży szacun dla Cywki bo chłop zapierdala od pola karnego do pola karnego, chyba te ryby raz w tygodniu dają mu taką kondycję. Raz niestety nie pokrył Misiaka, ale ogólnie kolejny bardzo dobry występ, o Joviciu który przecież był bardzo dobrym grajkiem już chyba nikt nie pamięta. To zwycięstwo, i to jeszcze z Urygą w składzie, to była pochodna cierpliwości. Brawo drużyna!

Pol Llonch. Jestem mega fanem tego gościa. Typ w odbiorze to biała wersja N'Golo Kante. Przejebany gość. Szkoda że nie strzelił gola. Ogólnie gra w defensywnie drugiej linii wygląda bardzo dobrze. TBB strzeliła jednego gola na farcie, drugiego po stałym fragmencie który był podyktowany w rezultacie zlego podania Urygi. Zdarza się. Ale poza tym nic. Nie ma wysokiego pressingu u nas. Ale jak już przejdą linię środkową to przestrzenie są błyskawicznie zamykane, przeciwnik ma bardzo limitowane opcje rozegrania. Czysty przechwyt i kontra. Dużo tego było wczoraj. Taktycznie jesteśmy naprawdę na innym poziomie niż za Wdowczyka, Pawłowskiego, Moskala czyli przedstawicieli PMsz.

Indywidualnie:

Cywka, Sadlok - świetne mamy boki. Chłopcy chodzą jak należy. Trzeba jedak pracować nad dośrodkowaniami.

Małecki - niestety Mały od początku rundy jest trochę pod formą. Dużo przegranych dryblingów, słabych dośrodkowań niestety.

Mączyńśki - nie jestem fanem niestety. Nie potrafi przełożyć dobrej formy z kadry na klub. Ktoś przypomni mi jakiś jego naprawdę dobry mecz w tym sezonie? A no właśnie. Zgubił krycie przy bramce.

Brożek - Paweł to legenda, ale już trochę po drugiej stronie rzeki. Nie wiem czy nie byłoby lepiej zaczynać z Ondraskiem/Zacharą, a Pawła wpuszczać w 2giej połowie.

Videmont - bardzo dobra zmiana, choć dalej sprawia wrażenie jakby się bał własnego cienia. Więcej odwagi ziomeczku!

Wszyscy na Zagłębie!
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 09.04.2017, 10:32
fialo napisał(a):Wyświetl post
Mączyńśki - nie jestem fanem niestety. Nie potrafi przełożyć dobrej formy z kadry na klub. Ktoś przypomni mi jakiś jego naprawdę dobry mecz w tym sezonie? A no właśnie. Zgubił krycie przy bramce.
3-0 z Lechia, genialny wystep
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 09.04.2017, 10:34
Kiko po prostu wprowadził zdrowa atmosferę, w drużynie nie ma lepszych czy gorszych dzięki czemu każdy może czuć sie dobrze i walczyć o swoje bez żadnych ukladow.to nie jest fujara jak wdowczyk czy dyzma, oby klub nie zaczął z nim walić w chuja a będzie dobrze.pilkarze zanim poczują zapach większych pieniędzy zastanowią się 2x Czy wybrać parę groszy wiecej czy komfort pracy.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 09.04.2017, 10:37
Ciekawe co im Kiko puszcza w szatni przed meczem
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.04.2017, 10:37
I tak jest duży rozdźwięk pomiędzy opinią o nim, a występami na boisku. Ale nie ma co narzekać, tylko trzeba dojechać Zagłębie, które leci na łeb na szyję ostatnio. Rewanż za ostatni sezon trzeba wziąć!
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Stary 09.04.2017, 10:44
Malecki nawet jak jest bez formy potrafi wziąć na siebie ciężar i gdzieś tam mieszać w szykach rywala indywidualnymi rajdami, zawsze do niego dobiega kilku rywali tak jest to in+ bo wprowadza mniej przewidywalnosci w naszej grze.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 09.04.2017, 10:45
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
Kiko po prostu wprowadził zdrowa atmosferę, w drużynie nie ma lepszych czy gorszych dzięki czemu każdy może czuć sie dobrze i walczyć o swoje bez żadnych ukladow.
Swiadczyc to moga wypowiedzi o bardzo dobrym wystepie Urygi, ktory zagrał bardzo słabo przyczyniajac sie do straty drugiej bramki i był niepewny przy kolejnych akcjach rywali. Ale to tez wina ofensywy bo ja zawsze powtarzam nie grajcie na obrone, nie bawcie sie z bramkarzem jak rywal stosuje pressing bo to sie zle skonczy i w 99% doprowadza do nerwowosci i straty glupich goli. Załuska tez sie w pewnym momencie zaczał kiwac sie z rywalami doprowadzajac ogladajacych do czerwonosci. Wybił na auto ale chwila nieuwagi i mogło sie to dla niego zle skonczyc
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Stary 09.04.2017, 10:49
Trener raczej wybiera rozwiązania podczas przygotowań do kolejnych meczów, ktoś może wyglądać dobrze na treningu a w meczu ma problem, trzeba to w gosciu przełamać a nie podcinac mu nogi.
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 09.04.2017, 11:23
Na spokojnie - zgadzam się, że był to jeden z lepszych meczów pod wodzą Kiko. Wprawdzie praktycznie wszystkie bramki padły w wyniku przypadku i wygraliśmy (znowu!) mocno szczęśliwie, ale byliśmy zdecydowanie lepsi, pod każdym względem. Drużyna prezentuje się coraz lepiej i raczej nie ma w tym przypadku - Ramirez okazał się strzałem w dziesiątkę, bardzo się cieszę, że mogę się przyznać do błędu w ocenie pomysłu jego zatrudnienia.

Najlepszy był chyba jednak Stilić - wrócił już do żywych, po prostu "to ma", nawet jak stoi pół meczu. Mam nadzieję, że przestanie już kombinować i dotarło do niego, że wystarczy utrzymać formę fizyczną i ma tu dożywocie jak pączek w maśle. Tuż obok Llonch (tytan pracy, kolejny świetny występ) i tradycyjnie Brlek. Środek mamy obecnie w takiej formie, że pierwszym do posadzenia ławę jest aktualny reprezentant, co jest dość kuriozalne.

Dobry występ bocznych obrońców (Sadloka nawet bardzo), lekki dołek formy Małeckiego jak najbardziej do wybaczenia, Videmont też gra coraz lepiej (dajmy mu czas, popatrzmy na Brleka). Fajnie, że 3 punkty zrobił akurat Zachara, oby dodało mu to pewności siebie i powalczył o przedłużenie umowy.

Zmartwień mało - Uryga chyba powoli żegna się z drużyną, wyzwaniem dla Kiko pozostaje wymyślenie pomysłu na Mączyńskiego.

Dobrze to wszystko wygląda - pierwsza ósemka już jest raczej nie do spieprzenia, a przy tych ostatnich 7 meczach granych na luzie może być ciekawie. Bardzo cieszy, że drużyna jest scementowana i waleczna, co jest zasługą wszystkich ludzi pracujących od paru miesięcy w klubie.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 09.04.2017, 12:12
kpn napisał(a):Wyświetl post
3-0 z Lechia, genialny wystep
Albo 1-1 w Poznaniu. Zdemolowal Tetteha w tym meczu.

Maczynski jest rewelacyjny, chcialbym zeby gral w Wisle jak najdluzej. Mysle ze jego wystepy beda duzo lepiej wygladaly gdy Brlek i Stilic ustabilizuja wysoka forme.

Llonch to w ogole inna bajka. Takiego pilkarza w naszej lidze jeszcze nie bylo. Absolutnie genialny strzal Kiko Ramireza.
Bialy Ngolo Kante.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 09.04.2017, 12:43
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Albo 1-1 w Poznaniu. Zdemolowal Tetteha w tym meczu.

Maczynski jest rewelacyjny, chcialbym zeby gral w Wisle jak najdluzej. Mysle ze jego wystepy beda duzo lepiej wygladaly gdy Brlek i Stilic ustabilizuja wysoka forme.

Llonch to w ogole inna bajka. Takiego pilkarza w naszej lidze jeszcze nie bylo. Absolutnie genialny strzal Kiko Ramireza.
Bialy Ngolo Kante.
Co o tym swiadczy?
Do przodu grac nie potrafi, w defensywie odbiorze jest ok, ale gdzie mu pod tym wzgledem do Sobola czy Wika? Z tym ostatnim laczy go jeszcze to, ze po odbiorze potrafi zagrac tylko do tylu lub do najbliższego zawodnika przez co zwalnia gre.
Jak dla mnie solidny gracz bez jakiejs nadmiernej rewelacji.
A gdzie tam do okraszania go jako wyjątkowego... rozumiem emocje po 3 bramce i widzenie przez to rzeczywistosci w rozowych okularach przy 2:2 lub 2:1 wszyscy byliby ch*ujami

Obiektywnie pod wzgledem gry najslabsi na boisku byli wlasnie Sadlok Brlek i Maly. Paradoksalnie pierwsza dwojka odwrocila potem losy meczu. Sadlok kazdy rajd strata i to dosrodkowanie w pierwszej polowie fatalne, obudzil sie dopiero w koncowce. Brlek tez tak maprawde zablysnal przy przypadkowej bramce bo wczesniej nie potrafil wziac gry na siebie.

Na plus tego meczu Maka, Gonzalez ktorzy zagrali na swoim sllidnym poziomie. Najlepszy byl Stilic ktory kilka razy fajnie z Brozkiem pogral. Brozio w pierwszej polowie ok w drugiej zgasl.
Po wejsciu Videmont fajnie zagral Bogus tez nie najgorzej

Ogolnie bylismy lepsi mielismy oprocz 3 bramek 5 setek w tym przy dwoch udzial bral Stilic.
Termalica 2 akcje dwie bramki.
Zwyciesto zasluzone
Ostatnio edytowane przez regan : 09.04.2017 o godz. 12:47.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.04.2017, 12:48
regan napisał(a):Wyświetl post
Co o tym swiadczy?
Do przodu grac nie potrafi, w defensywie odbiorze jest ok, ale gdzie mu pod tym wzgledem do Sobola czy Wika? Z tym ostatnim laczy go jeszcze to, ze po odbiorze potrafi zagrac tylko do tylu lub do najbliższego zawodnika przez co zwalnia gre.
Jak dla mnie solidny gracz bez jakiejs nadmiernej rewelacji.
A gdzie tam do okraszania go jako wyjątkowego... rozumiem emocje po 3 bramce i widzenie przez to rzeczywistosci w rozowych okularach
Po prostu gość jest wszędzie, niebywała motoryka.
Wiadomo, że ma poważne braki w innych elementach, ale fizycznie to gość jest na poziomie najlepszych lig świata. Ale wystarczy jak widać biegać, żeby w polskiej lidze wymiatać.

Mecz świetny, wpadało do bramki to co nie powinno, ale dużo sytuacji zepsutych także.
Jedyna rzecz, która mnie martwi to dekoncentracja, zarówno po strzelonej bramce, jak i na samym początku drugiej połowy.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.04.2017, 12:52
Wilk, Sobol a Llonch to inne profile gosci. Dla mnie Llonch jest mega gosciem, wszedzie go pelno, i nie jest to bieganie bez celu. W zyciu w polskiej lidze nie widzialem goscia ktory tak szybko doskakuje do przeciwnika, nie zdziwil bym sie jak dla 95% ligowych graczy Pol bedzie najbardziej nie przyjemnie grajacym zawodnikiem.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 09.04.2017, 12:52
Pol Llonch to świetny piłkarz. Sam jakiś czas temu na tym forum jako pierwszy porównałem go do Ngolo Kante z Chelsea. Ale znajmy umiar. Do Sobolewskiego mu daleko. Natomiast Wilk? To własnie jest poziom Wilka na ten moment. Dla mnie Llonch gra jak Wilk za najlepszych czasów. To samo w defensywie i ta sama niemoc w grze do przodu. Ale cały czas uważam Lloncha za bardzo ważnego piłkarza w naszej grze. Motoryka tak jak u C.Wilka. Jest wszędzie.

btw
Wilk grał w Hiszpanii w Primera Division - czego nigdy nie dostąpił Llonch - więc niech nikt nie wyskakuje ze tych piłkarzy nie da się porównać albo Llonch "zjada" Wilka. Nic z tych rzeczy. Jakby zjadał to Pol grałby w Deportivo a nie palętał się w niższych ligach. Chyba niektórzy już zapomnieli jak grał Wilk w Wiśle.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 09.04.2017 o godz. 13:33.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 09.04.2017, 12:54
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
Po prostu gość jest wszędzie, niebywała motoryka.
Wiadomo, że ma poważne braki w innych elementach, ale fizycznie to gość jest na poziomie najlepszych lig świata. Ale wystarczy jak widać biegać, żeby w polskiej lidze wymiatać.

Mecz świetny, wpadało do bramki to co nie powinno, ale dużo sytuacji zepsutych także.
Jedyna rzecz, która mnie martwi to dekoncentracja, zarówno po strzelonej bramce, jak i na samym początku drugiej połowy.
No tak. Motorycznie fizycznie i defensywnie bardzo fajny grajek. Ale gdze tu do twierdzenia, ze takiego zawodnika nie bylo w lidze wczesniej? Albo ma sie slaba pamiec albo z racji wieku siega sie ja bardzo ktotko wstecz.
Ja jestem z Lioncha zadowolony ale akurat uwazam ze wczoraj nie byl to jego najlepszy mecz.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 09.04.2017, 13:18
po obejrzeniu powtórki wczorajszego meczu mogę stwierdzić, że przyjemnie się na to patrzyło. może bez jakichś fajerwerków i mega rewelacji, ale przyjemnie. nie wiem może to zasługa tego że znałem wynik
na pewno byliśmy drużyną lepszą, bardziej poukładaną lecz znowu dość nie skuteczną. niby dwie bramki na farcie, ale też termalica miała farta że nie przegrała wyżej. oby do przodu i w poniedziałek kolejne 3 punkty.

w lecie trzeba liczyć na to że Junco znajdzie jakiegoś egzekutora, napastnika który będzie umiał dostawić nogę tam gdzie trzeba i po prostu wykorzystywać stworzone sytuacje bo tego nam brakuje
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 09.04.2017, 13:34
do DYLETANTÓW piszących ze Llonch nie potrafi grać do przodu, proponuje sobie zaparzyć dobrą kawe z mlekiem i słodzikiem , i obejrzeć 3 ostatnie mecze
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 09.04.2017, 14:13
Ważna wygrana i z racji na sytuacje w tabeli i psychologicznego punktu widzenia. To już kolejny mecz w którym udaje sie przechylić szale w końcówkach. Martwi jednak, że nie robimy tego w sytuacjach wypracowanych bo przecież zanim Zachara strzelił zmarnował świetną okazję w sposób strasznie irytujący. Sadlok miał piłkę na swojej lepszej nodze na rogu piątki i nie potrafi trafić w bramkę. W pierwszej połowie Llonch dostał patelnię i zamiast na luziku zapakować bramę to zamknął oczy i rąbał na siłę. Takie okazje musimy strzelać bo ich marnowanie napędza przeciwnika...

Ciężko kogoś wyróżniać, może Stylica za spokój w grze. Słabo Uryga, Brlek...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Manhunt.
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2015

Stary 09.04.2017, 14:15
Jeśli dla kogoś Stilić wczoraj był jednym z lepszych zawodników i ktoś uważa, że jest w wysokiej formie to ja się chyba na piłce nie znam. Cała drużyna zapierdala jak może,a Stilić jak zawsze sobie drepta. Jego "geniusz" objawia się pary razy w ciągu meczu i to by było na tyle. Nie rozumiem tego spuszczania się komentatorów i kibiców nad tym kopaczem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów