|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Akurat Bogus to dla mnie największe zaskoczenie pozytywne w tej rundzie. Zwłaszcza jeżeli chodzi o stronę fizyczna, już kilka razy widziałem ze przestawia ciałem przeciwników - podczas gdy wcześniej bardziej odbijał się od piłki albo od własnego cienia. Nie wiem czy to tylko moje subiektywne odczucie czy faktycznie dobrze się Bogus fizycznie czuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Wygrana nawet 1-0 na wyjeździe przełamie naszą niemoc w meczach na wyjeździe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
"Franz: Olo, czujesz?
Olo: Tak, ale to nie gówno, to padlina. Jak taki zaczyna od kapowania, to na czym skończy? Franz: Na Powązkach." Wdowczyk da każdemu kreskę mety i będą napierdalać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
a przypomnę jeszcze jak i .......nęliśmy na R22 w ostatniej minucie kończąc serię porażek ;-) Nie mniej jednak uważam, że możemy wygrać: Załuska-Cywka, Ivan, Głowa, Sadlok - Mąka, Brlek, Semir, Boguś, Mały - Brożek i 1-3 po bramkach Małego, Brożka i Bogusia.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Zagramy taka sama jedynastka co ostatni mecz chyba ze ktos wyskoczy do skałdu bo komus przydazyła sie kontuzja
Semir nie nadaje sie na pierwszy plac jeszcze ma zaległosci treningowe troche wody w Wisle upłynie aby grał tak jak wczesniej u nas ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
0-2 Brożek,Sadlok
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Wystarczy spojrzeć w tabelę, żeby widzieć, że muszą walczyć.
Wystarczy wiedzieć, że osiągnęli już cel zwolnienia trenera, żeby wiedzieć, że nie będą mieli przeszkód do tego, żeby walczyć. Wystarczy spojrzeć kto jest ich nowym trenerem, żeby wiedzieć, że ich będzie motywował do walki. Chciałbym się mylić, ale to spodziewam się bardzo trudnego meczu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Cholera, nie mamy szans - każdy inny "nowy trener" nie motywowałby zawodników do walki, to akurat musieli wziąć Wdowczyka, który jako jedyny to robi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Niestety, o wyniku meczu może zaważyć charyzma Dariusza W.. Krzyczy z ławki i żyje meczem przy linii
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 03.03.2017 o godz. 18:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ktoś wie jak kupić bilety na ten mecz na kupbilet ?
Załadowałem do koszyka 6 sztuk po cenie normalnej i dostaje błąd: Cytat:
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Dokładnie. MP 2015 w zasięgu ręki. A sory, zapomniałem, że nie gramy nawet o pudło i Stilić gdy już wejdzie jest najgorszym zawodnikiem na boisku. Nie mówię, że się jeszcze nie rozkręci, ale w chwili obecnej to po boisku rusza sie jak emerito
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Z Piastem i Płockiem trzeba zrobić swoje i po 3 pkt. Nie ma co się oszczędzać na krawaty, bo tam nawet z Małym i Głową może być ciężko ( chociaż jakoś dziwnie spokojny o ległą jestem).
Wdowczyk może drzeć ryja, motywować ich, latać przy ławce - ale my jeżeli chcemy myśleć o 8 to musimy zrobić swoje, wypunktować ich i pokazać, że z chłodną głową jesteśmy o klasę lepsi. 2-0 dla Wisełki ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wiselko tylko zwyciestwo. Przelammy w końcu ten wyjazdowy impas! Rywal slaby i trzeba utrzec nosa Dariuszowi W. Żadnych kalkulacji wszyscy na maksa bez asekuracji a jak ktorys sie wykartkuje na Legie to trudno.
Ostatnio edytowane przez rasel1906 : 03.03.2017 o godz. 19:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Eeeee...
Jakie puchary? Kto? My? Przecież my nie wiadomo czy się do ósemki załapiemy. Kogoś tu powaliło? Poczekajcie może chociaż na rundę finałową zanim zaczniecie się martwić Liga Mistrzów, OK? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Przeprowadzone transfery wskazują na walkę o 8 i puchary niż utrzymanie.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Jeśli ktoś myśli, że to przypadek, że tuż przed meczem z nami ogłoszono przyjście wdowczyka to współczuje naiwności
Tego typu rozmowy nie trwają 15 minut, myślę, że spokojnie od zeszlej kolejki jak nie wczesniej byl dogadany, może nawet już coś działał w klubie (co by sugerowały przecieki z początku tygodnia) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dobrze ze uzyles slowa " wskazują ' inne slowa synonimy to np " nadzieja" ,"moze" ,"zobaczymy" ja nie twierdzę ze ze mamy sie o ten mecz bac.ale jestem pewnien ze Piast zagra z motorkiem w dupie co na Polska lige wystarcza ,i moze byc naprawde ciezko,coraz bardziej pachnie mi jakims remsiem. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie podniecalbym sie Wdowczykiem, bo w odróżnieniu od Wisly Piast nie jest tak mocny kadrowo jak Wisla rok temu, nie ma Wolskiego ktory sam wygrywal mecze i mial dobrego trenera (Latala) a nie maskotke Pawlowskiego.
Liczę że w końcu się przelamiemy. Wygramy 3-1 po golach Brożka, Brleka i Boguskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No, widzisz, ale mają Mójtę.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
ciekawe czy ktos wytlumaczyl Kiko specyfike- zwyczaje i standard polskiej ligi ....i czy zaryzykuje wyjscie Malego i Glowy przed warszawskim medialnym hegemonem
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Kiko nikogo nie będzie oszczędzał na legie. Na dzisiejszej konferencji prasowej wyraźnie o tym powiedział. Plus dla niego. Najważniejszy najbliższy mecz, potrzebujemy punktów i jutro o nie walczymy. Co do samego meczu, bez wątpienia piast będzie chciał odbić się i w końcu wygrać, ale czy my nie
Mój typ 2:0 dla nas po bramkach Boguskiego i Brleka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mecz z Piastem w naszej sytuacji jest ważniejszy niż z Legią. Pomysły o oszczędzaniu jakiś zawodników są tak kosmiczne, że można się tylko uśmiechnąć. Punkty na Legii będą bonusem, w Gliwicach obowiązkiem.
Ewentualne oszczędzanie zagrożonych zawodników jedynie zwiększa prawdopodobieństwo wpadki dzisiaj. A w Warszawie i tak faworytami nie będziemy. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Podpisuję od postem wyżej. nikogo nie oszczędzamy. Jak zgarniemy po 3 punkty w meczach z Piastem i Płockiem, to grupa mistrzowska będzie na wyciągnięcie reki. I taki jest nasz plan do wykonania przed przerwą na kadrę. A w Warszawie jak coś wpadnie to będzie miło, jak przegramy to żadnej tragedii nie będzie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mecz ogolnie fatalny, pare przebłyskow, blad bo po strzelonej bramce sie cofnelismy a to przewaznie konczy sie golem dla rywala. Na szczescie wystarczyło JEDNO idealne dosrodkowanie Videmonta zeby wygrac ten mecz wyjazdowy. W sumie to biedny ten Piast, daja sie nam przełamywac az miło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Videmont potykał się o własne nogi ale bez niego nawet bramki byśmy nie trafili. Ciekawe ile Lionch miał odbiorów piłki, dla mnie cichy bohater meczu.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|