The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2017, 14:48
robert777 napisał(a):Wyświetl post
przecież to Wdowiec ściągnął Mójtę do nas, to jego pupil więc na pewno go wystawi. Już się nie mogę doczekać tych pojedynków Mójta-Boguś, cóż to będzie za mecz...
Akurat Bogus to dla mnie największe zaskoczenie pozytywne w tej rundzie. Zwłaszcza jeżeli chodzi o stronę fizyczna, już kilka razy widziałem ze przestawia ciałem przeciwników - podczas gdy wcześniej bardziej odbijał się od piłki albo od własnego cienia. Nie wiem czy to tylko moje subiektywne odczucie czy faktycznie dobrze się Bogus fizycznie czuje.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.03.2017, 15:59
Tradycja nakazuje, że wszystkie drużyny, którzy grają największą pytę oczywiście mecz życia zagrają przeciwko Wiśle.
Śmierdzi remisem.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 03.03.2017, 16:18
nesta napisał(a):Wyświetl post
Tradycja nakazuje, że wszystkie drużyny, którzy grają największą pytę oczywiście mecz życia zagrają przeciwko Wiśle.
Śmierdzi remisem.
Mało tego: tradycja wskazuje, że wszystkie drużyny, które muszą się w końcu przełamać, przełamują się z Wisłą. Powinniśmy za to z PZPN i od Canal+ otrzymywać dodatkowe bonifikaty finansowe. Bo cóż by te bidne drużyny zrobiły bez Wisły? Nie byłoby najlepszej drużyny do przełamania
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
UcheJ
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 03.03.2017, 16:33
Wygrana nawet 1-0 na wyjeździe przełamie naszą niemoc w meczach na wyjeździe.
Odpowiedz cytując
PlayLikeAPro
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 03.03.2017, 16:41
UcheJ napisał(a):Wyświetl post
Wygrana nawet 1-0 na wyjeździe przełamie naszą niemoc w meczach na wyjeździe.
Zachodni wiatr spienione goni fale...
Odpowiedz cytując
szczepans21
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 03.03.2017, 17:05
"Franz: Olo, czujesz?
Olo: Tak, ale to nie gówno, to padlina. Jak taki zaczyna od kapowania, to na czym skończy?
Franz: Na Powązkach."

Wdowczyk da każdemu kreskę mety i będą napierdalać.
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 03.03.2017, 17:19
a przypomnę jeszcze jak i .......nęliśmy na R22 w ostatniej minucie kończąc serię porażek ;-) Nie mniej jednak uważam, że możemy wygrać: Załuska-Cywka, Ivan, Głowa, Sadlok - Mąka, Brlek, Semir, Boguś, Mały - Brożek i 1-3 po bramkach Małego, Brożka i Bogusia.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
skorsinio
Member

Od: 01.2009

Stary 03.03.2017, 17:57
Zagramy taka sama jedynastka co ostatni mecz chyba ze ktos wyskoczy do skałdu bo komus przydazyła sie kontuzja

Semir nie nadaje sie na pierwszy plac jeszcze ma zaległosci treningowe troche wody w Wisle upłynie aby grał tak jak wczesniej u nas
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 03.03.2017, 18:00
0-2 Brożek,Sadlok
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 03.03.2017, 18:04
Wystarczy spojrzeć w tabelę, żeby widzieć, że muszą walczyć.

Wystarczy wiedzieć, że osiągnęli już cel zwolnienia trenera, żeby wiedzieć, że nie będą mieli przeszkód do tego, żeby walczyć.

Wystarczy spojrzeć kto jest ich nowym trenerem, żeby wiedzieć, że ich będzie motywował do walki.

Chciałbym się mylić, ale to spodziewam się bardzo trudnego meczu.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 03.03.2017, 18:14
Cholera, nie mamy szans - każdy inny "nowy trener" nie motywowałby zawodników do walki, to akurat musieli wziąć Wdowczyka, który jako jedyny to robi.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 03.03.2017, 18:20
Niestety, o wyniku meczu może zaważyć charyzma Dariusza W.. Krzyczy z ławki i żyje meczem przy linii
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 03.03.2017 o godz. 18:23.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 03.03.2017, 18:52
Ktoś wie jak kupić bilety na ten mecz na kupbilet ?

Załadowałem do koszyka 6 sztuk po cenie normalnej i dostaje błąd:
Cytat:
Wybrano niedozwoloną cenę dla miejsca. Proszę wybrać inną cenę lub pakiet cenowy. Błędna cena to: 22.00
No ale tyle bilet kosztuje (22 zł) więc o co chodzi ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 03.03.2017, 18:52
Adenalix napisał(a):Wyświetl post
a przypomnę jeszcze jak i .......nęliśmy na R22 w ostatniej minucie kończąc serię porażek ;-) Nie mniej jednak uważam, że możemy wygrać: Załuska-Cywka, Ivan, Głowa, Sadlok - Mąka, Brlek, Semir, Boguś, Mały - Brożek i 1-3 po bramkach Małego, Brożka i Bogusia.
Dokładnie. MP 2015 w zasięgu ręki. A sory, zapomniałem, że nie gramy nawet o pudło i Stilić gdy już wejdzie jest najgorszym zawodnikiem na boisku. Nie mówię, że się jeszcze nie rozkręci, ale w chwili obecnej to po boisku rusza sie jak emerito
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 03.03.2017, 19:04
Z Piastem i Płockiem trzeba zrobić swoje i po 3 pkt. Nie ma co się oszczędzać na krawaty, bo tam nawet z Małym i Głową może być ciężko ( chociaż jakoś dziwnie spokojny o ległą jestem).

Wdowczyk może drzeć ryja, motywować ich, latać przy ławce - ale my jeżeli chcemy myśleć o 8 to musimy zrobić swoje, wypunktować ich i pokazać, że z chłodną głową jesteśmy o klasę lepsi.

2-0 dla Wisełki
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 03.03.2017, 19:29
Wiselko tylko zwyciestwo. Przelammy w końcu ten wyjazdowy impas! Rywal slaby i trzeba utrzec nosa Dariuszowi W. Żadnych kalkulacji wszyscy na maksa bez asekuracji a jak ktorys sie wykartkuje na Legie to trudno.
Ostatnio edytowane przez rasel1906 : 03.03.2017 o godz. 19:32.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 03.03.2017, 19:39
ArturBarlinek napisał(a):Wyświetl post
święte słowa, bać się Piasta chcąc grać w pucharach...
Eeeee...
Jakie puchary? Kto? My? Przecież my nie wiadomo czy się do ósemki załapiemy.

Kogoś tu powaliło? Poczekajcie może chociaż na rundę finałową zanim zaczniecie się martwić Liga Mistrzów, OK?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 03.03.2017, 19:48
Przeprowadzone transfery wskazują na walkę o 8 i puchary niż utrzymanie.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
azkaz
Senior Member

Od: 09.2016

Stary 03.03.2017, 19:49
Jeśli ktoś myśli, że to przypadek, że tuż przed meczem z nami ogłoszono przyjście wdowczyka to współczuje naiwności Tego typu rozmowy nie trwają 15 minut, myślę, że spokojnie od zeszlej kolejki jak nie wczesniej byl dogadany, może nawet już coś działał w klubie (co by sugerowały przecieki z początku tygodnia)
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 03.03.2017, 21:03
arth_ur napisał(a):Wyświetl post
Przeprowadzone transfery wskazują na walkę o 8 i puchary niż utrzymanie.

Dobrze ze uzyles slowa " wskazują ' inne slowa synonimy to np " nadzieja" ,"moze" ,"zobaczymy"

ja nie twierdzę ze ze mamy sie o ten mecz bac.ale jestem pewnien ze Piast zagra z motorkiem w dupie co na Polska lige wystarcza ,i moze byc naprawde ciezko,coraz bardziej pachnie mi jakims remsiem.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 03.03.2017, 21:09
Nie podniecalbym sie Wdowczykiem, bo w odróżnieniu od Wisly Piast nie jest tak mocny kadrowo jak Wisla rok temu, nie ma Wolskiego ktory sam wygrywal mecze i mial dobrego trenera (Latala) a nie maskotke Pawlowskiego.

Liczę że w końcu się przelamiemy. Wygramy 3-1 po golach Brożka, Brleka i Boguskiego.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 03.03.2017, 22:27
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Nie podniecalbym sie Wdowczykiem, bo w odróżnieniu od Wisly Piast nie jest tak mocny kadrowo jak Wisla rok temu, nie ma Wolskiego ktory sam wygrywal mecze i mial dobrego trenera (Latala) a nie maskotke Pawlowskiego.
No, widzisz, ale mają Mójtę.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 03.03.2017, 22:48
ciekawe czy ktos wytlumaczyl Kiko specyfike- zwyczaje i standard polskiej ligi ....i czy zaryzykuje wyjscie Malego i Glowy przed warszawskim medialnym hegemonem ? osobiscie ciesze sie ze gwiazdor Sadlok jest zagrozony ....sory, nietrawie goscia totalnie .... bedzie ciezko , bo nasi zawodnicy nie potrafia grac poza R22 ....nawet remis nie bedzie az taki zly , choc licze na wymeczone 0-1
Odpowiedz cytując
piotrex007
Member

Od: 07.2011

Stary 03.03.2017, 23:03
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
ciekawe czy ktos wytlumaczyl Kiko specyfike- zwyczaje i standard polskiej ligi ....i czy zaryzykuje wyjscie Malego i Glowy przed warszawskim medialnym hegemonem ? osobiscie ciesze sie ze gwiazdor Sadlok jest zagrozony ....sory, nietrawie goscia totalnie .... bedzie ciezko , bo nasi zawodnicy nie potrafia grac poza R22 ....nawet remis nie bedzie az taki zly , choc licze na wymeczone 0-1
No chyba nie będzie ich oszczędzał, żeby się czasem nie wykartkowali. Jak dostaną kartki, to trudno, jutrzjeszy i 17.03 są ważniejsze mecze niż z Legią, przypominam, że ciągle jesteśmy na skraju grupy mistrzowskiej. Trzeba ze słabszymi wygrywać i zdobyć te 38-40pkt, które w zeszłych sezonach wystarczały na grupę mistrzowską.
Odpowiedz cytując
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Stary 03.03.2017, 23:28
Kiko nikogo nie będzie oszczędzał na legie. Na dzisiejszej konferencji prasowej wyraźnie o tym powiedział. Plus dla niego. Najważniejszy najbliższy mecz, potrzebujemy punktów i jutro o nie walczymy. Co do samego meczu, bez wątpienia piast będzie chciał odbić się i w końcu wygrać, ale czy my nie Przecież czas najwyższy wygrać na wyjeździe! Wiec jeśli chodzi o sprawy mentalne, obie drużyny wyjda bardzo zmotywowane. Wygra ta lepiej zorganizowana i lepsza piłkarsko - Wisła Kraków Mój typ 2:0 dla nas po bramkach Boguskiego i Brleka.
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 04.03.2017, 16:56
Mecz z Piastem w naszej sytuacji jest ważniejszy niż z Legią. Pomysły o oszczędzaniu jakiś zawodników są tak kosmiczne, że można się tylko uśmiechnąć. Punkty na Legii będą bonusem, w Gliwicach obowiązkiem.
Ewentualne oszczędzanie zagrożonych zawodników jedynie zwiększa prawdopodobieństwo wpadki dzisiaj. A w Warszawie i tak faworytami nie będziemy.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.03.2017, 17:35
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Mecz z Piastem w naszej sytuacji jest ważniejszy niż z Legią. Pomysły o oszczędzaniu jakiś zawodników są tak kosmiczne, że można się tylko uśmiechnąć. Punkty na Legii będą bonusem, w Gliwicach obowiązkiem.
Ewentualne oszczędzanie zagrożonych zawodników jedynie zwiększa prawdopodobieństwo wpadki dzisiaj. A w Warszawie i tak faworytami nie będziemy.
nic dodac nic ująć.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
kbr
Senior Member

Od: 08.2015

Stary 04.03.2017, 18:05
Podpisuję od postem wyżej. nikogo nie oszczędzamy. Jak zgarniemy po 3 punkty w meczach z Piastem i Płockiem, to grupa mistrzowska będzie na wyciągnięcie reki. I taki jest nasz plan do wykonania przed przerwą na kadrę. A w Warszawie jak coś wpadnie to będzie miło, jak przegramy to żadnej tragedii nie będzie.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 04.03.2017, 22:23
Mecz ogolnie fatalny, pare przebłyskow, blad bo po strzelonej bramce sie cofnelismy a to przewaznie konczy sie golem dla rywala. Na szczescie wystarczyło JEDNO idealne dosrodkowanie Videmonta zeby wygrac ten mecz wyjazdowy. W sumie to biedny ten Piast, daja sie nam przełamywac az miło
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 04.03.2017, 22:30
Videmont potykał się o własne nogi ale bez niego nawet bramki byśmy nie trafili. Ciekawe ile Lionch miał odbiorów piłki, dla mnie cichy bohater meczu.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów