The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2015, 09:55
Tak słabego piłkarza jak Maciej Jankowski (regularnie grającego) dawno nie było.

W Ruchu na przestrzeni ostatnich miesięcy nic nie grał, a tu Wisła dała mu trzyletni kontrakt. Pytam się na jakiej podstawie?

Jankowski to sztucznie wykreowany piłkarzyk przez Profusa i warszawskich dziennikarzy (słynne artykuły w których dziennikarze pisali, że West Ham ma dać za Jankowskiego kilkanaście mln zł, a wcześniej dali mu tytuł odkrycia roku). Był za słaby, żeby w jego ukochanej Legii zaistnieć.

Zapowiada się, że będzie kolejnym niewypałem, który dostał kilkuletni kontrakt i będzie parodiował grę.

Na przestrzeni całego sezonu, Jankowski jest najgorszym piłkarzem Wisły z tych regularnie grających.

Z jego gry nic dobrego nie wynika. Od początku był to transfer podejrzany i wynikał z dziwnych zażyłości między Wisłą, a Ruchem.

O ile z gry duetu Sarki & Guerrier jest czasem jakieś zagrożenie (druga połowa), bo po ich wejściu było ożywienie i coś tam było, to Jankowski był niewidoczny.

Wydawało się mimo wszystko, że dla Jankowskiego Wisła to ostatni dzwonek w karierze, a tu nic.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 21.02.2015 o godz. 09:58.
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 21.02.2015, 09:57
Mati_ napisał(a):Wyświetl post
Chyba widzieliśmy inne mecze. Po przerwie było jakieś zagrożenie bramkowe, w pierwszej połowie żadnego.
Pewnie dlatego do przerwy strzeliliśmy 1 bramkę, a po przerwie 0

W odniesieniu do tego co pisze PiVoSH - skoro Dudka może grać gdziekolwiek, to dlaczego Smuda nie wepchnie go na prawą obronę i da Burlidze pograć z przodu?

@PiVoSH - pytanie czy bardziej niż etatowe oglądanie tam Sarkiego?
Ostatnio edytowane przez d : 21.02.2015 o godz. 10:11.
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 21.02.2015, 10:00
Zagrożenie w II połowie robił Brożek, który nie tylko grał w ataku ale i parę razy ładnie rozegrał piłkę... Czarni grali dramat, Sarki zaliczył może jedno udane zagranie przez cały mecz, a jak wrzucał to albo w trybuny, albo w bramkarza. Najgroźniejsze akcje w tej połowie poszły jego stroną, ale po wrzutkach Burligi (tak też padła bramka), więc na skrzydle mógłby grać każdy bo i tak gorzej by nie zagrał.

@d - to akurat już raz widzieliśmy - bolało.
Ostatnio edytowane przez PiVoSH92 : 21.02.2015 o godz. 10:09.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 21.02.2015, 10:10
no ale przeciez jest w klubu Kuczak, jeden z pierwszych którym ktoś zrobił krzywdę i wróżył świetlaną przyszłość.
Czemu nie wchodzi skoro na ławce taka bryndza?

I do wszystkich hejterów Boguskiego takie krótkie pytanie : Na jakiej pozycji wg. Was on wczoraj grał ?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.02.2015, 10:18
Czarni natychmiast out albo dzikiego Donalda out!! zaraz będzie kim będziemy grać,ale oni tworzą chaos
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Od: 11.2002

Stary 21.02.2015, 10:19
d napisał(a):Wyświetl post
W odniesieniu do tego co pisze PiVoSH - skoro Dudka może grać gdziekolwiek, to dlaczego Smuda nie wepchnie go na prawą obronę i da Burlidze pograć z przodu?
A w jesiennym meczu z Piastem Gliwice jak graliśmy? Dokładnie tak. Jak to wyglądało? Bardzo słabo.

Cytat:
Czarni natychmiast out albo dzikiego Donalda out!! zaraz będzie kim będziemy grać,ale oni tworzą chaos
A Stępiński z Jankowskim co tworzą?
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 21.02.2015, 10:24
Jest postęp, Wisła oddała celny strzał i od razu bramka
Podobała mi się gra Boguskiego, walczył ostro i o dziwo wygrywał walke ciało w ciało z innymi o.O szok
Obrona na 5 poza Sadlokiem
Pomoc kicha, w drugiej połowie Guerrier w 5 minut więcej strzałów niż cała drużyna w pierwszej połowie, niech tylko celownik nastawi.
Sarki... no cóż
Brożek też chyba z siebie wszystkiego nie dał. Dobrze, że strzelił na jakieś przełamanie

A teraz główny aktor tego spektaklu GIL... no ja .......e, tego kutasiarza powinni powiesić za jaja
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 21.02.2015, 10:44
Frajerski remis. Przy stanie 1-0 mieliśmy sytuację na drugą bramkę i byłoby po meczu. Niestety szkolny błąd Sadloka i strata punktów u siebie. Nie chcę już pisać o sytuacjach Sarkiego w drugiej połowie bo krew mnie zalewa. Ogólnie jakiś tam mały postępik jest ale do ideału brakuje nam bardzo ale to bardzo dużo. Nie rozumiem,że jesienią z tym samym składem można zagrać kilka kapitalnych meczy a na wiosnę ta sama drużyna przypomina mi zespół z pierwszej ligi. Ale spójrzmy prawdzie w oczy. Jedyne plusy w tej drużynie to weterani Brożek i Głowacki no i świetny Burliga plus Buchalik. Reszta to szrot mający przebłyski. Z Jankowskim i Boguskim to tak jak byśmy grali w "9". Kontraktujemy też piłkarza, który teraz będzie czekał z miesiąc na pozwolenie na pracę...coś nie tak. Następny mecz w Bełchatowie a przypominam,że tam nam nigdy jakoś specjalnie się nie grało. Także pewnie kolejna strata punktów. Nie z taką grą a na lepszą jakoś nie liczę. Miejsce w ósemce zagrożone. Kto mysli jeszcze o pucharach to radzę udać się do lekarza. Jest zle , jest tragicznie. Czary goryczy dopełniła wczorajsza frekwencja...9 tys...Boże prawie jak u zydów ! No sędzia który gwizdał na korzyść pogoni przy każdym ich potknięciu o piłkę.
Ostatnio edytowane przez DJ Hazel : 21.02.2015 o godz. 10:47.
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
Odpowiedz cytując
Patryk_185
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 21.02.2015, 10:58
siemstein napisał(a):Wyświetl post
Powiedzcie mi jedno, choć pewnie znam odpowiedź. Czy Jović i Barrientos będą mogłi grać z Bełchatowem? Jović jest z kraju należącego do UE, powinno być szybko. Bo ....a mać, jak tak dalej gra będzie wyglądać to z hukiem zlecimy do grupy spadkowej.....
Jak przyjdzie certyfikat szybko to powinien zagrać. Ale teraz gdzie ustawić ? Burliga nie do wygryzienie a Sadlok tak myślę i mam nadzieję że to tylko taki jeden mecz. Na skrzydło jak najbardziej ale nie wiadomo jak tam będzie się spisywał. Nie ma też pewności w jakiej formie on przyjedzie skoro ponad miesiąc trenował indywidualnie.

Co do wczorajszego meczu to jest kolejne spotkanie które utwierdza mnie w przekonaniu że gra bez nominalnych skrzydłowych nie ma sensu. Jankowski, Stępiński, Garguła, Boguski na pewno nimi nie są. Już wolę oglądać Donalda i Manu przy których idzie wyjść z siebie ale którzy przynajmniej jakiś szum robią i jakąś akcję potrafią stworzyć. Wczoraj póki na boisku był Jankowski i Stępiński to szło usnąć albo w ciszy głowę schować w rękach. Kirm przy nich wszystkich to był "Bogiem" Niestety pomoc to jest najsłabsza formacja u nas. Semir bez formy reszta bez formy prawie cały sezon z małymi przebłyskami.

Smuda też mnie zaczyna irytować. Gdyby nie brak pieniędzy to już w czasie tamtej rundy wiosennej by wyleciał z hukiem. Skoro niektórzy raz, drugi, trzeci grają fatalnie to czemu chociaż na chwilę nie da zagrać temu Kuczakowi który gorzej na pewno nie zagra ?. Kolejnym przykładem będzie mecz z GKS gdzie mimo prawie wszystkich sparingów na środku partnerem Głowy był Żemło to już po wczorajszej konferencji wiadomo że raczej zagra Dudka.
Ostatnio edytowane przez Patryk_185 : 21.02.2015 o godz. 12:39.

Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 21.02.2015, 11:24
to jest właśnie wk...jące, że pomimo tego iż gramy niesamowity piach to na ławce siedzi młodzież która nie wierze, że zagrałaby gorzej od takiego parodysty jak Jankowski, Sarki, Kaczor Donald... Guła na ławce też siedzi a wczoraj Semir po pierwszej połówce to na trybuny.
Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 21.02.2015, 11:31
Gargula byl wykluczony za kartki...
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 21.02.2015, 11:48
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Tak słabego piłkarza jak Maciej Jankowski (regularnie grającego) dawno nie było.

W Ruchu na przestrzeni ostatnich miesięcy nic nie grał, a tu Wisła dała mu trzyletni kontrakt. Pytam się na jakiej podstawie?

Jankowski to sztucznie wykreowany piłkarzyk przez Profusa i warszawskich dziennikarzy (słynne artykuły w których dziennikarze pisali, że West Ham ma dać za Jankowskiego kilkanaście mln zł, a wcześniej dali mu tytuł odkrycia roku). Był za słaby, żeby w jego ukochanej Legii zaistnieć.

Zapowiada się, że będzie kolejnym niewypałem, który dostał kilkuletni kontrakt i będzie parodiował grę.

Na przestrzeni całego sezonu, Jankowski jest najgorszym piłkarzem Wisły z tych regularnie grających.

Z jego gry nic dobrego nie wynika. Od początku był to transfer podejrzany i wynikał z dziwnych zażyłości między Wisłą, a Ruchem.

O ile z gry duetu Sarki & Guerrier jest czasem jakieś zagrożenie (druga połowa), bo po ich wejściu było ożywienie i coś tam było, to Jankowski był niewidoczny.

Wydawało się mimo wszystko, że dla Jankowskiego Wisła to ostatni dzwonek w karierze, a tu nic.

Dokladnie! Mimo sympatii do Mariusza, gosc jest slaby. W decydujacych momentach potyka sie o swoje nogi albo gubi pilke. Jankowski kompletnie niewidoczny. Duet Sarki Donald robili wiecej wiatru. Mam nadzieje, ze Klub odwola sie od kartki i wyjda w podstawowym skladzie.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 21.02.2015, 11:58
Nie chodzi o to, że teraz gramy poniżej możliwości, to jesienią robiliśmy wynik ponad stan. Ogólnie gra tragiczna. Ale taki mamy klimat i piłkarzy.
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 21.02.2015, 12:00
Stępiński to jest dopiero niezły ananas. Szybki? Nie bardzo. Silny? Raczej nie. Drybling? Brak. Strzał? Pożal się Boże. To co on ....a ma oprócz 1995 w metryce?
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 21.02.2015, 12:21
a jak wam sie podobal wczoraj pan Semirek ? bozyszcze klubu i jak to okreslil ostatnio jeden sharks netowy NAJLEPSZY ROZGRYWAJACY LIGI wiem , wiem , ma chwilowy kryzys formy - chwilowy od lipca z wyjatkiem 3-4 meczy , ogolnie mega lipa w wykonaniu naszych gwiazdek - niestety tak bedzie do konca kotraktu pana Smudy .... przyzwyczajcie sie .....i niech mi ktos powie ze nasza wypozyczona mlodziez zagralaby gorsze dno niz Jankowski, Boguski, Stilic, Brozek , Stepinski .... zaczynam sie mocno obawiac o wynik derbow- czyli jedynego waznego meczu w tym sezonie
Odpowiedz cytując
Bene Nati
Senior Member

Od: 01.2015

Stary 21.02.2015, 12:25
Sarkiego i Donalda trzeba jak najszybciej sprzedać za jakąkolwiek kasę.

Wczorajsze dośrodkowania Sarkiego doprowadzały mnie do śmiechu. Już tylko śmiech pozostał jak sie patrzy na tą "grę".
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.02.2015, 12:29
od początku powinni wychodzić Donald i Sarki, bo przynajmniej stwarzają jakieś sytuacje w przeciwieństwie do Jankesa i Stępińskiego.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 21.02.2015, 12:33
ehehe
no pewnie ze zagraliby lepiej
cała 11 złożna z Naszych złotych mistrzów ograłaby Pogon lekko 5-0
ale że Smuda chce by klub upadł to wystawia najgorszych.
Na szczęście za rok, dwa przy dobrych wiatrach wyleci Smuda, wylecą Brożki, Semiry, Boguskie to będziesz waćpan cieszył swe oko grą wiślackich podopiecznych. Może nawet Mati Kowalski wróci na stopera, w końcu Głowacki nie będzie grał wiecznie. Moze na prawą uda się ściągnąć Rygielskiego, w końcu zdobywał mistrza ME z Wisła.
Trzeba zwolnić Smude, wywalic darmozjadów i grać nasza rewelacyjną młodzieżą. A kto za Smude ? Byle mówił po polsku, był tani, ekstentryczny i modnie sie ubierał zeby na ławce wyglądał jak trener.
A trenigi? Jeden ...., i tak 99% czytających nigdy zadnego treningu czy to Smudy czy Petrescu nie widziała....
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 21.02.2015, 12:33
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
a jak wam sie podobal wczoraj pan Semirek ? bozyszcze klubu i jak to okreslil ostatnio jeden sharks netowy NAJLEPSZY ROZGRYWAJACY LIGI wiem , wiem , ma chwilowy kryzys formy - chwilowy od lipca z wyjatkiem 3-4 meczy , ogolnie mega lipa w wykonaniu naszych gwiazdek - niestety tak bedzie do konca kotraktu pana Smudy .... przyzwyczajcie sie .....i niech mi ktos powie ze nasza wypozyczona mlodziez zagralaby gorsze dno niz Jankowski, Boguski, Stilic, Brozek , Stepinski .... zaczynam sie mocno obawiac o wynik derbow- czyli jedynego waznego meczu w tym sezonie
Najlepszy na boisku, miał kilka fantastycznych przebłysków, brakło tylko szczęścia przy ostatnich podaniach, żeby partnerzy je wykorzystali, ogólnie występ na duży plus.
Odpowiedz cytując
qqq_b
Banita

Od: 07.2011

Stary 21.02.2015, 12:45
Zaorać to wszystko i startowac od IV ligi
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 21.02.2015, 12:49
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Najlepszy na boisku, miał kilka fantastycznych przebłysków, brakło tylko szczęścia przy ostatnich podaniach, żeby partnerzy je wykorzystali, ogólnie występ na duży plus.
Wczoraj odbył się jeszcze jakiś kolejny mecz? Coś przegapiłem chyba bo wyszedłem po tym pierwszym.

Niestety ale Stilic wczoraj grał żałośnie. W zasadzie tylko do Głowy i Buchalika nie można się przyczepić. No może ewentualnie jeszcze do wyśmiewanego powszechnie Boguskiego, który owszem aktualnie grać nie umie ale przynajmniej biega jak Forrest Gump i stale coś w środku przechwytuje.
W sumie to przecież nie ma się czym emocjonować. Mamy klasycznego "wiosennego" Smudę. Teraz pozostaje pytanie: rozkręcą się za parę kolejek ( co paradoksalnie może być idealne do zajęcia jakiegoś przyzwoitego miejsca na koniec) czy będą się już tak kopać po czołach do samego końca?
Ostatnio edytowane przez rafkur : 21.02.2015 o godz. 12:53.
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 21.02.2015, 12:52
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Nie chodzi o to, że teraz gramy poniżej możliwości, to jesienią robiliśmy wynik ponad stan.

Dobre, dobre. Rok dopiero się zaczął, a plebiscyt na żartownisia forum jest już zamknięty.

Wynikiem ponad stan byłoby dziś zwycięstwo z Pogonią i remis z Lechią?

Zamiast powtarzać slogany, wskaż mi proszę drużyny, które wyprzedziliśmy w rundzie jesiennej, a które "powinny" być wyżej od nas. No i przede wszystkim - napisz dlaczego tak uważasz.

Bawią mnie ludzie, którzy beznadziejnej postawy Wisły upatrują np. w słabej kadrze. Przecież wczoraj mieliśmy na boisku naprawdę dobrych piłkarzy i na ławce sytuacja też była bardzo dobra - 4 ogranych zawodników i 3 młodych. Czego jeszcze trzeba? Gramy 1 mecz na tydzień na litość boską, mamy mieć 30 piłkarzy w kadrze, bo nawet na początku rundy tych 18- 20, których mamy to za mało?!

Problemem Wisły jest trener. Facet bez umiejętności zmotywowania piłkarzy lub/ i wstrząśnięcia nimi, niepotrafiący wypracować ŻADNEGO schematu albo zagrania, które byłoby zaskoczeniem. Facet, którego taktyka polega na tym, żeby grać na Stilica i modlić się, żeby mu się chciało. A jak mu się nie chce, albo jest dobrze kryty, to jest po meczu. Facet, który mając dwóch szybkich skrzydłowych w kadrze woli na nich najeżdżać w mediach niż sprawić, żeby wzięli się do roboty. A w ich miejsce wystawia gościa, którego głównym atutem jest gra głową (Jankowski), albo młodego napastnika. Czasem też grał tam Boguś (jego pracowitość to za mało w ataku!), albo Garguła. My nawet rożnych bić nie potrafimy! Czyja to jest wina? Zbyt wąskiej kadry? Za słabej?
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 21.02.2015 o godz. 12:55.
Odpowiedz cytując
ulTraS
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2013

Stary 21.02.2015, 12:54
Stilić dał wczoraj parę piłek, które powinny się zakończyć golami. Od razy mówię, że nie jestem jego sajko, ale wymagacie od niego cudów, podczas gdy reszta drużyny nie potrafi wymienić ze sobą 3 piłek. Lepiej sie przyzwyczajcie do takiej gry, bo z naszym trenejro lepiej nie będzie. Jeśli następny mecz znów zagramy z dwoma DP, to ja nie wiem.....
Odpowiedz cytując
Patryk_185
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 21.02.2015, 12:58
szprotson napisał(a):Wyświetl post
ehehe
no pewnie ze zagraliby lepiej
cała 11 złożna z Naszych złotych mistrzów ograłaby Pogon lekko 5-0
A kto mówi o całej "11" ? Ale jeżeli gramy piach to czemu nie dac szasny jednemu czy dwoch ? W....ia mnie gadanie Smudy że np. Piotrkowi Żemło brakuje doświadczenia a jak przyjdzie co do czego to i tak przesunie Dudke i jak ku.... on ma zdobyc to doswiadczenie ? Zagrał w każdym prawie sparingu w podstawym składzie przychodzi liga Guzmisc wylatuje za kartki i co ? Smuda prawdopodobnie wystawi Dudke o czym mowil na konferencji.

Nikt nie chce gram samymi juniorami ale jezeli ku... gramy piach to czemu nie sprobowac nowych rozwiazan ? Smuda niestety jest za bardzo przywiazany do nazwisk i woli kogos przestawic na zupelnie obca mu pozycje niz zaryzykowac. Patrz na Probierza ktory nie boi sie ostawic najlepszego strzelca a nie wmówisz mi że mają kadrę gorszą od nas. Czemu jezeli Semir gra piach to nie sprobuje Garguły na jego pozycji ?

Odpowiedz cytując
ulTraS
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2013

Stary 21.02.2015, 13:04
Patryk_185 napisał(a):Wyświetl post
Czemu jezeli Semir gra piach to nie sprobuje Garguły na jego pozycji ?
Bo Smuda go kocha.
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 21.02.2015, 13:06
.... z miłością, odstawienie na ławkę na mecz-dwa może mu tylko pomóc - jak Brożkowi z Zabrzem.
Odpowiedz cytując
Quaresma
Junior Member

Od: 11.2013

Stary 21.02.2015, 13:14
Ci którzy piszą o zwolnieniu Smudy niech się pukną w cymbał. Podejrzewam, że wyczynami z boiska naszych skórokopów był bardziej poirytowany niż my sami, wystarczyło dosłownie na minutę oderwać się od dopingu, meczu i skupić na nim uwagę. Myślałem, że rękami odgania stado szerszeni wokół siebie. To nie jego wina, że nieodpowiedni ludzie sprowadzili mu dwóch czarnoskórych impotentów umysłowych na skrzydła. Z tą kadrą, z tymi finansami klubu to jest niewiarygodny cud, że jesteśmy na 5-tym miejscu dwa kroki za pucharami. Zamiast kupować takich skrzydłowych na targu w Mogadiszu za srebrniki, to szukać młodych chłopaków po 3-ligach...

Druga sprawa, jak to jest możliwe, że ponad 700 tysięczne miasto z pierdyliardem "pipidówek dolnych" wokół siebie zbiera... 9-tysięczną frekwencje. Załamka. Słaby poziom sportowy? Późna pora meczu? Stosunek cena biletu do jakości wydarzenia... To chyba główne czynniki. A janusze boją się chodzić na mecze, bo w mediach gdzie się nie obejrzymy słychać o wulgarności na stadionach, zadymach, maczetach etc... a szkoda, bo to januszowe bilety są najdroższe i to te bilety nakręcają finanse klubu. Bo nie ukrywajmy, jeden normalny bilet na A to trzy ulgowe z C.
Byłem zmuszony kupić bilet przed meczem drugi raz w życiu, bo do końca nie pewny transportu. Mieszkam z kumplami 40 km od krk i busem o tej godzinie nie da się wrócić, a auto kolega załatwił na ostatnią chwile. Ludzie, jak macie pewność, że będziecie na meczu to na litość boską, kupujcie te bilety wcześniej.

Słabo działa też marketing klubu. Najciekawiej działa w tej kwestii moim zdaniem Lechia. Wystarczy poobserwować chwilę ich fanpage na Facebooku. I mimo słabego poziomu sportowego (póki co) to frekwencja stoi na niezłym poziomie (jak na ekstraklasę oczywiście....) i pewnie będzie rosła. No a u nas... ktoś już wspominał kto zachęca nas do wyrobu karty kibica (która swoją drogą jest poronionym pomysłem).
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 21.02.2015, 13:16
Jankowski to jest w ogole pilkarz Stojanov i mega asekurant.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 21.02.2015, 13:35
Z perspektywy trybun:

- Jankowski - nie wiem, może on potrafi grać coś w piłkę, ale na pewno nie na tej pozycji, na której ustawia go Smuda. Nie ma z niego żadnego pożytku na boisku! Albo dać mu szansę na ataku albo niech nie gra wcale!
- Jak najszybciej pozbyć się dwóch gości z najniższym IQ w ekstraklasie. Tych z Haiti.
- Sędzia... ciągłe gwizdanie absurdalnych fauli na korzyść Pogoni.
- Stilić - super gwiazdka, która nie ruszy dupy ani do górnej piłki, ani nie pomoże w odbiorze. Jak tak to ma wyglądać to niech odejdzie już teraz.
- Błąd Sadloka - nie rozumiem jak można podawać piłkę w tą strefę boiska w ciemno.
- Frekwencja - GDZIE JESTEŚCIE KIBICE SUKCESU
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 21.02.2015, 13:56
Czytam o "wiosennym Smudzie", "wyrzuceniu połowy składu" i "oraniu i zaczynaniu od IV ligi" i zastanawiam się, czy ktokolwiek pamięta pierwsze dwa mecze rundy jesiennej? Gra na piach, tylko wyniki lepsze.

Nie graliśmy super, ale w stosunku doi Lechii to jest spory progres. Nie wiem czy oczekiwaliście rozklepania Pogoni na? Jakiegoś 5:0? Piłki chodzącej jak po sznurku? Po takiej chale z zeszłego tygodnia?

Wszyscy wiemy, jak Franz przygotowuje zespół i że KAŻDA runda z początku to mordęga. Stawiam, że za jakieś 3-4 tygodnie złapiemy optymalną formę, pokosimy przez parę kolejek, a końcówka sezonu będzie przypominała koniec jesieni.

Z Bełchatowem powinno już być solidnie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów