The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - inne dyscypliny
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - inne dyscypliny Na tym oto forum można dyskutować na temat sekcji Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków, takich jak siatkówka kobiet, koszykówka kobiet i mężczyzn, judo, boks, gimnastyka, strzelectwo itp...

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Sardyn
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2014, 13:27
Transmisja w Wisla.tv
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 16.12.2014, 15:42
Są jakieś knajpy w czyżynach / niedaleko Kraków Areny, żeby jakieś piwko na spokojnie wypić przed meczem?

Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 16.12.2014, 16:10
gdzie zaparkować auto?
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.12.2014, 18:15
Plaza najlepiej
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
graficiarz
Member

Od: 05.2004

Stary 16.12.2014, 18:44
Oddam po cenie zakupu tj 10zl bilet na młyn c11 najlepiej dla kogoś z Zabierzowa lub okolic
ZABIERZÓW WIERNY WIŚLE
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Stary 16.12.2014, 21:07
Mam jeden bilet na A10, a drugi na C13. A jest na dół, a C na górę. Idę z kolegą i chcemy razem, a podobno mają to dokładnie sprawdzać. Może ktoś się wymienić? Pewnie niektórzy też mają taką sytuację ze znajomymi. Pozdrawiam.

Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Stary 16.12.2014, 22:04
Dean napisał(a):Wyświetl post
Mam jeden bilet na A10, a drugi na C13. A jest na dół, a C na górę. Idę z kolegą i chcemy razem, a podobno mają to dokładnie sprawdzać. Może ktoś się wymienić? Pewnie niektórzy też mają taką sytuację ze znajomymi. Pozdrawiam.
Najlepiej zamiana a10 na c13 lub c13 na a10 bo słyszałem , że mają strasznie sprawdzać :/ pozdro

Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 17.12.2014, 09:19
Ja mam taka sytuacje ze potrzebuje zamienic
3 bilety z A na C lub
2 z C na A lub
2 z A na C
wiem troche skompliwowane ale mamy 5 biletow 3 na A i 2 na C i zalezy nam zeby wszystkie byly w jednym sektorze
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 17.12.2014, 10:03
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Plaza najlepiej
Najlepiej to sobie wjechać na parking na hali.

Kosztuje trochę ale jak samochód pełny to chyba optymalne rozwiązanie. Szybka zbiórka i opłata już nie boli.

Kosztuje 30 albo 40 zł nie pamiętam teraz.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 17.12.2014, 13:40
Dean napisał(a):Wyświetl post
Są jakieś knajpy w czyżynach / niedaleko Kraków Areny, żeby jakieś piwko na spokojnie wypić przed meczem?
Jak czytam takie posty to mnie lekko skręca. I nie mowie tu konkretnie o Tobie, tylko przede wszystkim o tych agentach i agentkach z Instagrama, którzy mają kisiel w gaciach na samą myśl ile ich focia zgarnie lajkow. Sprawdź sobie jeden z drugim w jakim rejonie leży KA, jakie osiedle jest obok, poruszaj się w grupie i miej oczy dookoła głowy, bo próba wypicia "piwka przed meczem" może skończyć się w najlepszym wypadku ciężkim nokautem.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
graficiarz
Member

Stary 17.12.2014, 13:54
Ponawiam oddam bilet na młyn bo brat nie da rady jechać. nieaktualne
Ostatnio edytowane przez graficiarz : 17.12.2014 o godz. 21:52.
ZABIERZÓW WIERNY WIŚLE
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 17.12.2014, 15:59
Zaparkuje samochód za darmo, bezpiecznie i w miare blisko hali ?
Odpowiedz cytując
Siwy_89
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 17.12.2014, 17:14
fialo napisał(a):Wyświetl post
Jak czytam takie posty to mnie lekko skręca. I nie mowie tu konkretnie o Tobie, tylko przede wszystkim o tych agentach i agentkach z Instagrama, którzy mają kisiel w gaciach na samą myśl ile ich focia zgarnie lajkow. Sprawdź sobie jeden z drugim w jakim rejonie leży KA, jakie osiedle jest obok, poruszaj się w grupie i miej oczy dookoła głowy, bo próba wypicia "piwka przed meczem" może skończyć się w najlepszym wypadku ciężkim nokautem.

Ugorek, Wieczysta - strach tam chodzić ;-)
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 17.12.2014, 18:07
W dodatku wypicie piwa w znajdującym się obok M1 czy nawet Plazie niby czym ma grozić ? Ludzie, to raczej na Dąbiu powinni srać w portki, że niedaleko ich osiedla pojawi sie tylu wślaków, chętnych wysikać się na ich osiedlu.
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 17.12.2014, 21:44
2 bilety na mlyn do kupienia tutaj https://www.facebook.com/events/4935...y_type=regular
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 18.12.2014, 00:36

www.youtube.com/watch?v=9rfWslTSDLI
Odpowiedz cytując
tomasz1906
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.12.2014, 10:19
Czy oprocz Wisla tv bedzie gdzies transmisja? Chodzi mi o zwykla tv nie internetowa.
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 18.12.2014, 11:14
Sprzedam 2 bilety na dzisiejszy mecz. Sektor C. CAŁA KWOTA ZA BILETY PRZEZNACZONA ZOSTANIE DO PUSZKI NA AKADEMIĘ więc dla mnie nie gra roli ile kto zaproponuje. Odbiór godzinę przed meczem pod halą.
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
patti
Member

Od: 07.2006

Stary 18.12.2014, 16:50
Kogo obchodzi jakas babska koszykowka...
Odpowiedz cytując
armani199
Senior Member

Stary 18.12.2014, 21:35
Co za debil wpadł na pomysł aby kamery do transmisji w interenet umieścic nad młynem i flagi zasłaniały pól obrazu a nieraz i więcej ! Nie kazdy przeciez mógł byc w hali !
Odpowiedz cytując
Łukasz1987
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 18.12.2014, 21:51
Fajnie, że w końcu doczekaliśmy się meczu naszej Wisełki w hali na jaką zasługuje Szkoda tylko wyniku, a prawdę mówiąc doping też mógł być lepszy...
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 18.12.2014, 21:59
Łukasz1987 napisał(a):Wyświetl post
Fajnie, że w końcu doczekaliśmy się meczu naszej Wisełki w hali na jaką zasługuje Szkoda tylko wyniku, a prawdę mówiąc doping też mógł być lepszy...
Powiem więcej - tak beznadziejnego dopingu na Wiśle nie słyszałem... chyba nigdy. Począwszy od doboru przyśpiewek (jechanie parchom?! to my ....a mamy po 15 lat i myślimy, że jak dużo przeklinamy, to jesteśmy mocni?!) kończąc na tempie i jakości śpiewu - kompletne dno!

Potrzebujemy na Wiśle jakiegoś gniazdowego z charyzmą i przede wszystkim - poczuciem rytmu (i przyzwoitości), bo patrzeć się na to nie da jak doping u nas został s.......ony przez te kilka raptem lat. Jakość jechania po żydach kiedyś nawet była lepsza, bo robiło się to z głową i to w czasie meczu z nimi/ zgodami, a nie bez przerwy i kompletnie bez sensu. Możemy wybrać, czy chcemy być kojarzeni z cwaniactwem i "celnymi ripostami", czy ze zwykłą głupota gówniarza, który myśli, że im więcej klnie tym więcej ma w łapie (lub jest większym wariatem ).

Idealne podsumowanie - spiker po meczu składa życzenia świąteczne i noworoczne od TSu. Nasz kozacki, rozbujany młyn w tym czasie - "proszę cię, zamknij się". Poniżej krytyki po prostu.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 18.12.2014 o godz. 22:04.
Odpowiedz cytując
Gin
Socios Wisła Kraków

Stary 18.12.2014, 22:11
Gniazdowi na Wisle od momentu odejscia Guliego prezentuja sie mizernie , prosiło sie krzknac na poczatku na dwie strony Jazda jazda , zeby rozruszac hale , a tu tylko same wrzuty , z takimi prowadzacymi słabo to widze
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 18.12.2014, 22:21
To prawda, kibicowsko dno i trzy metry mułu... ale widać swołocz dobrze się bawi w swoim gronie. Poziom bliski Kałuży 1...
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 18.12.2014, 22:52
Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
To prawda, kibicowsko dno i trzy metry mułu... ale widać swołocz dobrze się bawi w swoim gronie. Poziom bliski Kałuży 1...
odezwał się autorytet kibicowski... prawie jakby wypowiedział się Urban, Jaruzelski, Kiszczak, Michnik, Geremek lub Mazowiecki o "Żołnierzach Wyklętych"...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.12.2014 o godz. 23:10.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 18.12.2014, 23:02
Im trzeba ciupac zawsze i wszędzie a najlepiej kilka razy tak jak dziś. Na hali mnóstwo konkretnych osób, musiał polecieć jasny przekaz. Polityka miłości była i nie skończyła się dobrze naprawdę. Do napinania się na "(7) egie" to pierwsi a jak zydy usłyszą kilka słów prawdy to święte oburzenie. Sam doping mógł być owszem lepszy ale ciężko się go prowadzi bez przestojów jak spiker gada i gada, albo jak co chwile wbiegaja wątpliwej urody cheerleaderki - tez zauwazyliscie tego balerona co się ledwo od ziemi odrywal ?
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 18.12.2014, 23:08
tez zauwazyliscie tego balerona co się ledwo od ziemi odrywal ?
tą cheerleaderkę to nawet moja żona zauważyła ;-)
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.12.2014 o godz. 23:11.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 18.12.2014, 23:12
- tez zauwazyliscie tego balerona co się ledwo od ziemi odrywal ?
Nie badź anty
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 18.12.2014, 23:16
wątpliwej urody cheerleaderki - tez zauwazyliscie tego balerona co się ledwo od ziemi odrywal ?
Jakie masz prawo obrażać te dziewczyny, proponuję żebyś popatrzył sam w lustro. Albo lepiej, wrzuć tu swoją fotkę, pośmiejemy się wszyscy.

Cieszę się , ze moje zdanie co do dopingu nie jest odosobnione. Wybrałem się na mecz czysto z powodów kibicowskich bo koszykówki nie lubię. Czekałem na ładne równe śpiewy pieśni, których nam nie brakuje, To czym się różnimy od innych krajowych ekip. Ale może to faktycznie kiedyś. Brakuje mi tego na piłce, "po burzy", "wczoraj obiecałaś mi" czy inne, mało kto śpiewa. Myślałem, że na halli, przy takiej publice serce zadrży przy śpiewaniu....

Kiedyś ktoś powiedział, że żydownia żyje nienawiścią do nas, że gdyby nas nie było nie było by ich. My byliśmy wtedy ponad to. teraz zniżamy się do ich poziomu, Smutne. I nie piszcie mi, że się nie znam, pisze to jako kibic z ponad 30 letnim doświadczeniem.

Kiedyś jak żydownia nam cisneła na neutralnym meczu to mówiliśmy: o, kompleksy! A teraz? Bądźmy obiektywni.
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Stary 18.12.2014, 23:26
wściekłe pięści węża napisał(a):
Idealne podsumowanie - spiker po meczu składa życzenia świąteczne i noworoczne od TSu. Nasz kozacki, rozbujany młyn w tym czasie - "proszę cię, zamknij się". Poniżej krytyki po prostu.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - inne dyscypliny

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów