|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jaki bedzie wynik meczu? | |||
| Gramy o pietruszkę. Dostaniemy bęcki |
|
31 | 73,81% |
| Gramy o pietruszkę. Wygramy. |
|
11 | 26,19% |
| Głosujących: 42. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jak Real.
Autobus i kontja ![]() Aczkolwiek cały czas widze jak Burdenski strzela bramkę z dystanstu, z ok 25 metra.. ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jak można brać porażke w ciemno ?
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Prorokować porażkę własnej drużyny
!![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Smuda zostań dziś naszym Mourinho !; )) Zagrajmy catenaccio tak jak kiedyś Inter na Camp Nou w Barcelonie czy Chelsea a może jakiś remisik i wynik idzie w świat ,że bezbronna Wisła zabrała punkty Amice.
![]()
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
niech Czekaj z Urygą pokażą na przekór wszystkim, że potrafią dobrze i ambitnie grać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
Trzeba wierzyć w naszych zawodników
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Fajny Kaziu za mikrofonem... Gorzej byc nie mogło
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mógł jeszcze Borski sędziować
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A miałem grac u buka na 3,5 bramki dla Lecha...
Matko Boska Czestochowsko... |
|
|
|
Guest
|
|
|
o ja .......ę:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja powiem tak...
Wiem ze Czekaj nie gral 100 lat ale niestety on ma podstawowe bramki z poziomu juniorskiego i niestety ale nigdy z niego nie będzie prawdziwego zawodnika,poprostu nie jest on w stanie przeskoczyć już jakiegoś pewnego poziomu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ostatnie trzy mecze: Z Widzewem po 5 minutach 0-1, z Podbeskidziem stracony gol w 1 minucie (15 sekundzie!), tutaj włączam tv w 7 minucie już przy stanie 1-0 i myślę ja .......ę, 10 minuta 2-0 i myślę, że czemu na boisku mój klub reprezentują takie miękkie fiuty, frajerzy którzy dają się dymać KAŻDEMU? Czy to jest takie trudne w naszej polskiej lidze, która jest sklasyfikowana na 78 miejscu na świecie utrzymać remis dłużej niż 5 minut?
Teraz to można generalnie ściągnąć trzech najbardziej kontuzjowanych i wprowadzić juniorów 0 niech się obsrywają w ekstraklasie już w przegranym meczu. Dziękuję. Dobranoc. ![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie mówcie, że liczyliście na coś. Ten zespół jest cieniem tego z jesieni. Mecz już jest rozstrzygniety.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja typowałem 3 dla amici...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 25.04.2014 o godz. 20:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Dzis Amika jest Spritem a Wisla Pragnieniem - czego wy sie spodziewaliscie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Obrona w ogole nie trzyma linii - niby pierwszy raz tak gra no ale kuwa mać....
Bury w wywiadzie w przerwie nie wygladal na zmęczonego. Albo dobrze przygotowany do rundy albo w ogole nie biega ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Obawiam się ze to co oglądamy to prolog do przyszłego sezonu...:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A dobrze płacili.
Kiedyś w podstawówce, w klasach od 1-3, grało się w taką grę, nazywała się chyba "dwa ognie". I tak to dziś wygląda, przynajmniej w wykonaniu Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nasi się wybiegają do 65-70 minuty jak dalej tak będzie. Wejdzie jeszcze Kownacki,Lovrencics i pozamiatane.
Z drugiej strony jakby pyry sie tak nie bawiły to by sie skonczyło 4 do połowy. Masakra ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Bryndza - ciezko znalezc pozytywne jaskolki niosace jajakolwiek nadzieje.
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Problem się pojawia kiedy z podstawowej 11 wypada nam 6 zawodników, a z pozostałej 5tki tylko 2ch jest w pełni sprawnych bez drobnej kontuzji. Cytat:
Z takim składem idziemy na rekord ligi porażek i nawet Smuda tu nic nie uratuje. No może moglibyśmy przegrywać po 6-1 jak Jaga. w tym sezonie już nic nie ugramy, bo nie mamy prawa ugrać. W przyszłym sezonie bez wzmocnień możemy liczyć się w walce o utzymanie (ze Smudą) albo o spadek (z trenerem pokroju poprzednich trenerów). A na klasowego trenera, lepszego od Smudy nas nie stać.
Ostatnio edytowane przez dominatorbj : 25.04.2014 o godz. 21:23.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Rzygać się chce jak się to ogląda.
Wiadomo jaką mamy kadrę, ale aż takiego zjazdu po jesieni, mimo słabych wyjazdów, to chyba nikt się nie spodziewał. Proponuję panu nadprezesowi wyjebać Smudę, bo miały być puchary z 13 zawodnikami. Już pomińmy wyniki, najgorszy jest styl – tak debilnie, amatorsko przegyrwanych meczów to ja w Wiśle nie pamiętam. Kwintesencja to kasacja Szewczyka przez Guerriera, ten drugi nigdy poważnej kariery nie zrobi, bo to niewykonalne z IQ pantofelka. Najgorsze w tym wszystkim są perspektywy na przyszłość. Idziemy niestety w stronę Łodzi, rywalizacja będzie wyłącznia lokalna, głupi i głupszy. |
|
|
|
Guest
|
|
|
kolejny beznadziejny mecz i znikąd nadziei
Ostatnio edytowane przez arti : 25.04.2014 o godz. 21:22.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
moja Wisła...
... taka piękna |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
strzałów zero, piąta przegrana, niestety nie wróży dobrze na następny sezon. Niepołomice blisko są, Nieciecza też
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Są jakieś pomiary ile przespacerował Stilić przez 90 minut ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Łatwo krytykować trenera po takim meczu.
Trener powinien byc autorytetem, od którego emanuje pewność siebie i optymizm, wiara w zwycięstwo. Realizator nie pokazał choć raz wychodzącego trenera z ławki rezerwowej. Pod koniec meczu wyglądał jak człowiek któremu chce się autentycznie płakać. A w tle dało się słyszeć szydercze: "Smuda, Smuda gdzie te cuda?" Tylko w tej kwestii odważę się skrytykować dziś trenera Smudę. Mieli nadzieję, że kontuzję będą nas omijać i "jakoś to będzie". Nie będzie. Smutny obrazek, mimika piłkarzy i sztabu szkoleniowego mówi wszystko. Morale w klubie sięgają dna, może za wyjątkiem wesołego prezesa Bednarza.
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 25.04.2014 o godz. 21:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Najgorszy seria od kiedy właścicielem klubu jest Bogusław Cupiał
5 porażka z rzędu i 8 mecz bez wygranej !!! Ciekawe co tam myśli sobie pan Cupiał gdy na to patrzy,nadal ufa trenerowi,który robi najgorszy wynik w historii Słabi piłkarze i słaby trener a prezesem jest człowiek,który sprawił że na mecze przychodzi ledwie 5 tys ludzi Liczę na jakieś ruchy ze strony Cupiała bo to już 3 kolejny sezon porażka !!! Smuda może mówić sobie co chce,że ma pełno kontuzji,że piłkarzy nie da się przetrenować ale fakty są takie że na dzisiaj jesteśmy jednymi z najgorszych w lidze EDIT//Czas myśleć o nowym sezonie,odchodzi Bunoza i kto ma grać Głowa,który może w każdej chwili być kontuzjowany EDIT2://Tak przy okazji gratuluję Jackowi Bednarzowi podwyżki cen biletów na mecze rundy finałowej Genialna zagrywka
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 25.04.2014 o godz. 21:44.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|