|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas meczu o obiadowej porze będę się raczył(a) | |||
| Rosłem i nożką z kurczaka |
|
48 | 30,77% |
| Pomidorową i kotlecikiem. |
|
27 | 17,31% |
| Trydycjnie piwkiem. |
|
35 | 22,44% |
| Dobrą grą naszych piłkarzy. |
|
46 | 29,49% |
| Głosujących: 156. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
przegramy
Nie ma kibiców Legii na stadionie, więc porażka nie będzie bolała dlatego możemy przegrać Gdyby kibice byli to wiadomo że byśmy ich rozjebali a sam Paweł strzelił by ze trzy bramki.Ale Legioniści czuli pismo nosem dlatego zrobili awanti z Jagą. Nie bez kozery nazywają ich cwaniaczkami ze stolycy.![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jeżeli nasze ustawienie wygląda tak jak je prezentuje oficjalna via fb, to Smuda poczarował. Z drugiej strony trudno odmówić logiki - Nalepa z Ruchem zagrał na stoperze lepiej od Bunozy. No i cieszy brak Guerriera, bo gość ostatnio był statystą.
Jakby ktoś nie widział składu: Miśkiewicz - Burliga, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Dudka, Stjepanović - Sarki, Stilić, Garguła - Brożek ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Pierwszej z ósmą z poprzedniego sezonu. Ślepy i kulawy to eufemizmy, których nie dałoby się użyć przy spotkaniach innych polskich klubów. W naszym grajdołku potęgi ale wystarczy wylosować ...kogokolwiek... Tałdygorkan, Agdam, Tallin... i już wiadomo, że gdzie jest czyje miejsce w szeregu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
No typowo , sędziowie zawsze z Legią .
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czerwona?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Najgorszy mecz Bunozy jaki pamiętam.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Komenator : Semir Stilić pokazał swoje firmowe zagranie jakim jest podanie z pierszej piłki....
I to powinno podsumować świat w jakim żyjemy i piłke jaką oglądamy.Nie mam ....a pytań. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pozamiatane, bardziej skończy się 3,4:0 niż 2:1. Brak Głowy,a do tego w połowie już obaj boczni obrońcy czyli Dudka i Burliga wykartkowani...
Ciekawe czy w 10 skończymy.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 16.03.2014 o godz. 13:51.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie ma co zwalać na sędziego. Obrona nawet z Głowackim prezentowała się fatalnie. Bunoza to nie jest środkowy obrońca. Szkoda, że Jova nam wypadł...
![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Oby Jovanović jak najszybciej wrócił do zdrowia, bo z Bunozą na stoperze to my nie mamy czego szukać. Gdyby nie to, że zostało już tylko kilka kolejek, to martwiłbym się o miejsce w pierwszej ósemce.
Stilić totalny stojanov, ale nie ma go nawet kim zastąpić... Wątpię żebyśmy dograli ten mecz w 10. ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam taką teorię, że sprowadzenie stilicia nasz pogrązy. Przez to Garguła ma mniej piłek i miejsca, jest mnie efektywny. Było kilka takich sytuacji, w których Stilic zagrał za lekko do dobrze pokazującego się Brożka. Gdyby Garguła to dogrywał, to byłyby groźne sytuacje.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wnioski po pierwszej połowie:
Po pierwsze Sędzia idiota - co jakiś faul to kartka, a czerwona dla Głowy to kpina, po drugie nasi piłkarze - oni nie potrafią podać piłki na odległości kilku metrów dokładnie - za co im się płaci tyle pieniędzy?, po trzecie - zamiast bawić się to mogliby już strzelić minimum jeden gol, bo Legia w sumie jest słaba (wiem że my też) a Broziu zupełnie bez formy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Smuda gratulacje, 3 mecz z rzędu, a drużyna gra plażówe od początku rundy. 3 mecze 1 pkt. Oczywiście, zapomniałem, ze Wisła ge. ciebie gra dobrze na wyjazdach. Faktycznie To bedzie 13 mecz i raptem.... 2 wygrane.
Na Discovery leca teraz "Superzwierzaki z Alaski" o wiele bardziej emocjonujący program, polecam. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten mecz pokazuje w jakim obecnie jesteśmy miejscu i ile nam brakuje. Teraz będzie tylko gorzej. A pamiętajmy - BEZ KIBOLI NIE MA GOLI
![]()
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Wegrzyn to tepy wujek.
3:2 dla nas! ;-) @Bravelukas Moze i jestem, ale staram sie z tym za bardzo nie obnosic. ![]()
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 16.03.2014 o godz. 14:01.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
speedfashion sam jestes tepym wujkiem.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
To dopiero I polowa- z megha slaba 7egia .... tragedia i dramat - to malo powiedziane ....WSTYD !!! ..taktyka, pomysl na gre, umiejetnosci i przygotowanie fizyczne ...hhmmm.. na szczescie dla PIKOLI i Kielbasozercow to nie jest problem ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stilic nadawał się do zmiany a nie Garguła....Frantz daje dupy.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
AntyMod ale pieprzysz z tymi PIKOLAmi i Kiełbasozercami, skad wiesz co oni mysla? Prezentujesz argumenty na poziomie gimbazy.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nalepa to jest pseudokopacz, inny pseudokopacz Jodłowiec nakrywa go czapką.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wisła średnio utrzymuje się około 3 sekundy przy piłce i strata lub odbiór piłki przez rywala w sposób tak prosty jak odebrać dziecku lizaka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A jebana dzi*ka bednarz wrócił na swój ukochany stadion i z uśmiechem na swoim parszywym ryju ogląda sobie meczyk z wielkim politykiem kucharskim.
![]() Powód: fotka
Ostatnio edytowane przez Kamson : 16.03.2014 o godz. 14:23.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cisnąć ich cisnąć, remis osiągalny a z taką grą to byłby wyczyn ;o ale to są uroki tej ligi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Rozmowa z tego zdjęcia:
Kucharski: Dobra robota Jacek, tym ruchem podciąłeś skrzydełka Wiśle na długie lata, co by nie mówić oni nam najpowazniej zagrażają nawet gdy sa słabi. Bednarz: Wiesz Czarek, gdzie bije moje serce, trochę jeszcze wyskubie kasy od Cupiała, zredukuję mu widownię do minimum i zobaczysz , że w końcu zwinie interes, obrażony na kibiców. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Semir king! Gość inna liga, inny poziom. Może nie mieć szybkości, ale jakością mógłby obdzielić wszystkich graczy Wisły. Magik!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiara czyni cuda, impossible is possible, ktoś tu pisał że Stilic jest naszym przekleństwem, a on się okazuje naszym bohaterem, piękna bramka, brawo za drugą połowe
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
nawet sedzia im nie pomogl!![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ciekawe czy w Poznaniu żałuja ze nie chcieli Stilicia
Ciekawe jak Smuda ustawi obrone na Zawisze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Świetny wynik, biorąc pod uwagę okoliczności.
Mecz ten pokazuje niestety, jak słaba jest nasza liga. Aktualny mistrz, grający 11 vs 10, prowadzący 2:0 i dający sobie wbić 2 bramki - czyste frajerstwo i amatorszczyzna. Semir może nie za szybki, ale kowadło to ten chłop w lewej nodze ma...
Ostatnio edytowane przez Patryko : 16.03.2014 o godz. 15:03.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Cóż, tradycyjnie chcieli nas wyruchać a my jak na złość wbrew tej tradycji się nie daliśmy. Czerwona kartka dla Głowackiego to jakiś żart. Pomijam, że w drugiej połowie ktoś tam podobnie powiózł Stilica i nawet faulu nie było ( w obu przypadkach powinny być żółte). Nawet tradycyjnie przychylni nam komentatorzy to przyznali. Nasi pokazali że mają jaja a Legia pokazała pełnię swojej mocy. Ten punkt jak dla mnie jest cenniejszy niż te trzy z Krakowa - nie dla tego, że akurat na Łazienkowskiej (bo Legia jak dla mnie przewyższa Wisłę tylko ilością a nie jakością co zresztą pokazuje bilans dwumeczu) a dlatego, że takie mecze budują drużynę ( albo ją rozwalają). Dodatkowo nasi być może zobaczyli, że Głowa jest owszem cholernie ważny ale bez niego też się da.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 16.03.2014 o godz. 15:06.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|