|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wyraźnie widać po Wiślakach, że ciągle nie mają świeżości. Szczególnie rzuca się to w oczy, kiedy patrzy się na Guerriera i Pawła Brożka - zupełny brak dynamiki, co zwłaszcza w przypadku Donalda widać bardzo wyraźnie.
Z punktu jestem zadowolony, o meczu postaram się zapomnieć jak najszybciej. Oby rzeczywiście chłopaki mieli możliwość złapania świeżości, bo przy treningach Franza może w cale nie być o to łatwo. ![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jedyny +, ze Arek się wyczyścił.....Reszta jest milczeniem.
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wszystko mnie boli po tym meczu, nie tylko oczy. Szkoda tej ostatniej sytuacji. Wynik lepszy niż gra. Z jednej strony dobrze, że Głowa dostał kartkę, ale z drugiej mam obawy przed meczem z silnym Ruchem. Oby twierdza wciąż pozostała twierdzą.
Brozio jest bez formy, Donald gdybyśmy tylko mieli zmienników powinien na dłużej zagrzać sobie na ławce. Facet gra taką padakę, że nawet przy ogólnej padace całej drużyny, ta jego i tak się wyróżnia.
Ostatnio edytowane przez buczo1985 : 28.02.2014 o godz. 22:41.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Wyciągać wnioski z TURBOKOZAKA , MISTRZOSTWO.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dziewiedziesieciominutowy festiwal dzidy.
Dzida, przebitka, dzida, faul, dzida, faul, przebitka i to wszytko zapetlone. Dlatego właśnie nie lubię oglądać meczy w tv. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Mało gry w piłkę w tej grze było. Szkoda, że Pa Brożek jest w takiej dyspozycji w jakiej jest. Bez niego będzie ciężko. Mam nadzieje, że się odbuduje do ostatnich kluczowych 7. kolejek. Teraz pykanie o 1,5pkt jest mniej istotne ale wkrótce zacznie się walka o puchary.
PS. Chrapek już dziś jest o klasę lepszym grajkiem na pozycji DMF od Wilka, którego przyznaje, że szczerze nie trawiłem. A Michał to nasz diamencik. |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wyczekuję tego meczu już od wczoraj. Dzisiaj cały dzień odliczam godziny i chce przyśpieszyc czas żeby juz zobaczyć zmagania ukochanego klubu w nadzieji że popatrzę na ładną gre i trochę się poemocjonuje... i co? I dosataję takie GÓWNO!!!
Jestem zmęczony tym "widowiskiem". Nie ma żadnego pomysłu. Nic tylko chwycić za flaszkę i poprawić sobie chociaż trochę humor. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
No to kubeł zimnej wody na rozgrzaną po derbach głowę.
Takiego dziadostwa to nawet za Probierza nie graliśmy. W sumie z Piastem wiele lepiej nie było. Smuda zamiast opowiadać o kryminalnej piłce lepiej zacząłby się zastanawiać co zrobić by zajechani piłkarze odzyskali siły. Dotyczy to szczególnie Pawła Brożka, który w zasadzie tylko na boisku przebywa, bo grać to od trzech meczów nic nie gra. Brak szybkości, brak czucia piłki, nic. To nie jest tak, że jak Wisła gra dobrze to Smuda czyni cuda a jak gramy tak jak dziś to ptaszki na niebie winne. I w ogóle nic się nie stało. Dopuszczenie tego boiska do rozgrywek to skandal. Dudka jak za dawnych lat. Dwa zagrania dobre, jedno złe. Szybkości mu brakuje. Donald, jak wszyscy obcokrajowcy u nas. Pół sezonu dobry i zjazd równią w dół. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Momenty był. Dwa kapitalne przebłyski Garguły. Za pierwszym razem spaprał Stilić, za drugim Brożek. Paweł i Donald pod formą, fatalnie weszli w rundę. Szkoda, że Sarki nie wszedł wcześniej, ale Smuda jest znany z tego, że stroni od zmian.
Obrona ogólnie na plus. Tuszyński nie pograł przy Arku i Gordanie. Nie bezbłędnie, ale bardzo solidnie. Piotrek Brożek świetna forma, dobry w tyle, ale nadużywał "wyjazdów", wszystko grał na pałę. Po drugiej stronie "Dudi" - cichutko zagrał. Spokojnie, bez fajerwerków, bez baboli. Ma inne atuty niż Bury, nie można ich porównywać. Misiek ma szczęście w bramce i liczę, że tak pozostanie ![]() Szkoda punktów... |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dla mnie bardzo dobra postawa Piotrka Brożka, Misiek co miał wybronić wybronił, Dudka jak na tak długą przerwę porwanie, jak dla mnie gra Garguły na boku pomocy to pomyłka.
Nad resztą spuśćmy zasłonę milczenia. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kasy w Wiśle za dużo to rzućcie race w kolejnym meczu, może dwóch? Niech sobie ....y z Warszawy nie myślą...
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Z tego co wiem to chyba w jedną stronę tylko lecieli. Mam nadzieję że ta kaszana nie spowoduje teraz że będziecie jeździć po drużynie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Do Krakowa wracają autokarem.
Z przebiegu meczu mimo wszystko można być zadowolonym z remisu. Mecz fatalny dla bezstronnego widza. Wyleczyłem się z ekstraklasy na trzy tygodnie. Z Ruchem będzie ciężko. Bez dopingu, kapitana. Ruch pod wodzą tego trenera jedzie wszystkich jak walec. Gość czyni cuda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ależ to była padlina......
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ujmę to jednym słowem - Żenada!!!
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Paweł Brożek - forma dno. Lepiej jakby Smuda dał mu 2 miesiące bezrobocia, niż swoje treningi. Najlepszą formę prezentował pierwszy miesiąc pobytu w Wiśle. Potem przyszło... przetrenowanie.
Jeśli Wilk specjalnie biegałby tak wolno jak Chrapek i tak słabo jak on stał na nogach, to zgoda. Niestety Wilk miał znacznie lepszą motorykę i szybkość oraz zdecydowanie trudniej było go przepchnąć i wytrącić z równowagi. I to dawało różnicę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Ale Chrapek przynajmniej umie grać w piłkę i nie powoduje w każdym meczu 5 fauli na 20 metrze.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Oj, szykuje się uczta dla smudożerców. Tak, ten mecz był fatalny. Tak, z Ruchem prawdopodobnie przegramy. Czy to zmienia dotychczasowy dorobek trenera? Nie, i tak wyniki są ponad stan, a organizacja gry w defensywie najlepsza bodaj od czasów Skorży. Sorry panowie, ale jak na skrzydłach mamy statystów, to nawet bombowy środek niewiele zdziała. Jak mamy jednego napastnika, to jesteśmy zdani na łaskę i niełaskę jego wahań formy. Jak nas nie stać na trzymanie Chaveza na ławce, to trzeba się liczyć, że na stoperze trzeba będzie próbować młodych. Takie mamy realia, a że niektórzy mają nierealne oczekiwania, to ich problem.
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Słaby mecz, dobrze że chociaż 1 punkt wpadł.
Ale mnie przeraża zestawienie defensywy na Ruch. Brożek-Bunoza-Nalepa-Dudka? Guerrier cofnięty do obrony? Ruch jest w gazie i bez Głowy będzie ciężko. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Dudka z Bunozą w środku, Pietia i Guerrier na bokach. Pola manewru nie ma kompletnie żadnego...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na środku obrony może zagrać jeszcze Nalepa, IMHO jest to lepsze rozwiązanie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie żartujmy, że boimy się Ruchu na własnym boisku. Jeśli ktoś wykonuje w tym sezonie robotę ponad stan to bardziej oni niż my. Brak Głowy i Burego przy tak wąskiej kadrze jest bardzo odczuwalny, ale mimo wszystko jesteśmy skazani na zwycięstwo i zakończenie i tak za długiej serii Ruchu.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Istnieje szansa ze z ruchem po prostu strzelamy więcej bramek niż stracimy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ruchu należy się obawiać: w tej rundzie prezentują się lepiej od nas, a co ważniejsze skład na Ruch będzie mocno eksperymentalny
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
A z Ruchem wcale nie musimy przegrać ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|