|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ty lepiej patrz na Bełchatów a nie na Legie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Jak słyszę że gorzej już być nie może to mnie trochę śmiech ogarnia... Zobaczymy co się będzie działo jak w lipcu zostaniemy bez połowy kadry z młodymi "utalentowanymi" wychowankami "akademii" Wisły i nowymi transferami obecnego dyrektora...
A jeśli idzie o aktualną dyspozycje piłkarzy to niestety bardziej mnie martwi zerowe zgranie i kompletny brak pomysłów na akcje niż złe przygotowanie kondycyjne... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
dobra , niektórych fantazja ponosi , więc kilka suchych faktów
zakładając ze ten sezon będzie równie przewrotny jak dwa ostatnie - czyli każdy wygrywa z każdym i do mistrzostwa wystarczy nawet i 56 punktów , nasze 11 punktów na tym etapie jeszcze można zamienić na końcowy sukces , tyle że ... czy możliwa jest seria zwycięstw ? mamy jeszcze do zdobycia 60 punktów zaczynając od dzisiaj , czyli możemy mieć max 71 , z tym że były i sezony gdzie 57 punktów to było za mało by się załapać w "trójce ". Niestety ale "ściganie " Legii jak to kolega wyżej napisał to w tej chwili misja wręcz niemożliwa . Ciężko mi sobie wyobrazić że w następnych 20 spotkaniach zaliczymy co najwyżej 4-5 spotkań w których stracimy punkty. Zapewnijmy sobie pewne utrzymanie i później patrzmy w górę . Flota Świnoujście w I lidze w dalszym ciągu gra o "utrzymanie " wg jej trenera , więc presja na zawodnikach jest znikoma . My musimy się przyzwyczaić do tego że nie jesteśmy już wielką Wisłą której się boją rywale , a ligowym średniakiem z piękną historią i aktualnie mocno przepłacanymi piłkarzami w stosunku do jakości sportowej którą ( nie) prezentują. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ludzie!!! Przestańcie!!! O czym wy mówicie? Jakie gonienie Legii? Po tej kolejce spadamy na 13 miejsce a Wy chcecie gonić lidera? Im wcześniej się ogarniecie tym mniejsze będzie zdziwienie że zakończymy ten sezon między 10 a 13 miejscem (miejmy nadzieję). Teraz ważne są dla nas 2 pierwsze kolejki na wiosnę które mogą nam zapewnić utrzymanie.
Jakby udało się jeszcze coś wygrać na jesieni to będzie dobry bonus. 15 punktów to musi być nasz cel na przerwę zimową. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Powinniśmy już myśleć o el.LM.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wyjazdy są koszmarem Wisły. Nic dziwnego, drużna jest słaba i nie radzi sobie pod presją. Spodziewam się ohydnego meczu.
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Problem w tym, że Korona może cały mecz grać tak, jak Widzew grał w drugiej połowie.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez christof20 : 11.11.2012 o godz. 16:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Odnośnie Garguły, nie wiem czy też to zauważyliście czy nie ale dzisiaj nie żuje gumy. Bynajmniej nie zauważyłem żeby to robił.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]() ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
@Grantar
Nie jestem pewien w 100% ale na pewno coś się za tym kryje. ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
.......eni frajerzy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
....a .......eni frajerzy, .... im wielki w dupe, ja .......e CO SIE Z TYMI CIPAMI dzieje w tym sezonie to ja nie mam pytan
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kur.wa nie wierze.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Moim zdaniem, kolejny błąd Frederiksena. Nie dość, że słabo gra, to jeszcze kolejną bramkę Wiśle funduje.
![]() Czy wygrywasz czy nie,
Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe. AVE WISŁA!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
k...a nie wierze!!!!! c..py j..ane!!!! Do Krakowa na piechote!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Rzygać mi się chce, jak oglądam grę tych FRAJERÓW w ostatnich 10 minutach - plus doliczony czas.
K..a grają z przewagą na 9 zawodników i nie wychodzą ze swojego pola karnego dużymi momentami. O, jeszcze gola stracili. Żałuję, że nie można oddać karnetu na Wiśle, szkoda kasy na dojazdy na stadion żeby oglądać takie bezcharakterne łajzy. Ciekawe, gdzie byli obrońcy przy stracie gola. Przecież oni ten mecz powinni wygrać ze 3:0. Nie licząc spalonych, których nie było. Nie miałbym pretensji, gdyby piłkarze Wisły zarabiali na poziomie piłkarzy drużyn z sąsiedztwa w tabeli. Ale to są jedni z najlepiej opłacanych piłkarzy w lidze! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
nie wierze, nie wierze, to jakis zart chyba
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Moim zdaniem to dziś Kulawik spier dolił ze zmianami.. przede wszystkim za późno je zrobił.
Najlepsi Chavez z Bunozą, Pareiko i Chrapek. Cała reszta to jeba ni pozoranci. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Chavez dzisiaj grał niezłą piłkę. Dobrze wiedzieć, że chociaż jest jeden zastępca w środku obrony. A reszta drużyna poza Chrapkiem.... no coment
Ostatnio edytowane przez djadam1 : 11.11.2012 o godz. 18:59.
![]() Czy wygrywasz czy nie,
Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe. AVE WISŁA!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
no cóż, 3 strzały celne, oby tak dalej frajerzy, taktyki zero, zero zaangażowania, grać przez prawie cały mecz jednego więcej i nie mieć jaj. Sobol wchodzi i puszcza w swojej strefie po 15 minutach człapania Żewłakowa !!!!!
do wy...bania 99% składu |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Tak kończą P I Z D Y.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Śmiechu warte jak zwykle w tym roku
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Meczu nie wygraliśmy dzięki beznadziejnym napastnikom których mamy w składzie. Bułgar musi odejść w zimie. Tyle w temacie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
frajerzy tysiąclecia
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Brawo ....a! Ja można, będąc drużyną zdecydowanie lepszą w pierwszej połowie, prowadząc 1:0 i mając przewagę nie przycisnąć od razu po przerwie i dobić przeciwnika, który nie ma żadnych argumentów w ofensywie?!
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja p.....e co za zmiany
Sobolewski - ani jednego udanego zagrania - same straty..... Szewczyk - zamiast uspokojenia - dwa idiotyczne faule i oslabiene zespołu.... Dno.... ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma innego określenia jak FRAJERZY hańbiący nasz KLUB....na następnym meczu kumaci powinni dac im znac o tym kim są.....kużwa ja .......
![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|