|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mogło być gorzej, mogło być lepiej. Czyli nie jest źle.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Odense odpadło z LM z Villarealem wcześniej eliminując PAO
Twente odpadło z LM z Benficą wcześniej eliminując Vasiui Fulham rozegrało w LE juz 8 spotkań strzelająć 16 bramek tracąc 1 ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Hmmm. Po tym co Rapid pokazał we Wrocku to mają szansę na 2-3 remisy.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Grupa średnia, ale trzeba będzie się spiąć, Legia ma moim zdaniem trochę łatwiej, aczkolwiek w jej grupie jest już pewniak do 1 miejsca, PSV Eindhoven. |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kurde. Ludzie. Tu nie było kelnerów. Grupa całkiem ok. Fajne wyjazdy. Trzeba wyjść i walczyć i tyle w temacie...
![]()
-> 2 PL - NIELICZNI ALE FANATYCZNI <-
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
No cuż.. tak na gorąco to zbieramy lanie od wszystkich ale, czas pokaze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Chłopaki z Twente najbardziej przeżywają nas
i z nas sie bardzo cieszą ze względu na wyjazd i piękne miasto ;> ale futbolowo niewiadoma ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Od kiedy Twente trafiło do K, od razu mi się wymarzyło trafienie do tej grupy. Najsłabszy z holednderskich teamów (lepsze to niż PSV i AZ Alkmaar). Robert i spółka z pewnością będą chcieli się pokazać tam z jak najlepszej strony!
Fulham to drugie marzenie. Mieszkam w Londynie, a na stadion mogę dojść nawet pieszo! Będzie nas, Wiślaków na pewno mnóstwo na meczu wyjazdowym! Ale się cieszyłem jak trafili do K A w ogóle Odense to rewelacja. Mistrz kraju dostaje lanie od Pilzna, a przecież Odense jest słabsze. Nie ma co lekceważyć rywali, ale o ile lepsze Odense od Lokomotivu, czy Rapidu Bukareszt! Marzyło mi się to K cały czas i wybuchłem z radości od razu! Za**biste losowanie |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kurde. Ludzie. Tu nie było kelnerów. Grupa całkiem ok. Fajne wyjazdy. Trzeba wyjść i walczyć i tyle w temacie...
![]()
-> 2 PL - NIELICZNI ALE FANATYCZNI <-
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
a kiedy będzie wiadomo kiedy jak i kiedy mecze ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczyma wyobraźni ujżałem pojedynek Ruiza z Diazem... Będzie ciekawie.
Całkiem fajna grupa, nawet do powalczenia, ale będzie potrzebne dużo szczęścia do awansu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Rywale tacy se jeżeli chodzi o atrakcyjność, Twente i OB to na pewno będą cisnęły o puchar więc portowo będzie cieżko
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Twente jest lepsze niż PSV, w zeszłym sezonie Twente było 2, PSV 3. W obecnym sezonie Twente pierwsze w lidze z kompletem, PSV straciło punkty z AZ. Mamy mocniejszą grupę, ale czy dla nas byłaby słaba?
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
http://www.fctwente.net/ już wspominają tam o Maaskancie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Na moje to trudna grupa (Legia ma znacznie łatwiejszą).
Nadzieja że ci mocniejsi grać będą nie na 100%. Druga dobra sprawa jeśli szukać pozytywów, że Twente będzie dobrze rozpracowane. Dwie ekipy tak jak my odpadły w eliminacjach do CL. Twente niestety jest bardzo mocne. Fulham to typowy średniak Angielski więc mogą grać na poważnie w pucharach. Jeszcze bodaj dwa sezony temu potrafili zlać Juventus u siebie 4-1 i dojść do ćwierćfinału bodaj. Grali wtedy bardzo dobrze. Odense to dla mnie anonim, ale potrafili wygrać u siebie z Villareal choć po dużym babolu obrońcy. Wyeliminowali dość łatwo PAO. Podsumowując na papierze raczej szans na wyjście nie ma. Dobrzejak zdobędziemy5-6 punktów. Uznam to za sukces. Wyjazdowo można się pokazać. Dla paru znawcow trzeba napisać wprost Twente > PSV
Ostatnio edytowane przez Baala : 26.08.2011 o godz. 13:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Prawda jest taka, że jeśli mamy coś osiągnąć w europejskich pucharach to i z takimi rywalami musimy wygrywać. Trzeba próbować i nie poddawać się. Punkty same do nas nie przyjdą...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nikt nie mówi o kelnerach. Trafiły nam się 3 drużyny uważam wszystkie w zasięgu i do powalczenia. Poza tym fajne wyjazdy do normalnych krajów a nie jakieś Izraele,Rosje czy Rumunie. Uważam, że mamy fajniejszą grupę niż Legia pod względem marketingowym, a sportowo u nich PSV poza zasięgiem plus mocny Rapid i nieprzewidywalny Hapoel.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jakoś jestem spokojny. I cały czas się trzymam tego, że jak się zepniemy, to grupa jest do przejścia.
Chciałbym zobaczyć komentarze z ubiegłorocznego losowania, co pisaliście po wylosowaniu przez Lecha, juve, city... ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mi się grupa podoba, fajne wyjazdy a i sportowo można powalczyć.
Legia ma gorszą marketingowo grupę, ale też silną sportowo. Może 2 druzyny w 1/16 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zobaczcie doping Twente na you tubie
To będzie masakra dwa kluby z najlepszymi kibicami ![]() ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Żeby tylko ćwierćfinał! Fulham grało przecież za Hodgsona w finale Ligi Europy z Atletico Madryt. Trzeba o tym pamiętać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Znowu będzie najazd na Londyn
Rywale ok chodź obawiam się Fulham jest szansa na awans z 2 miejsca ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Do finału , a nie ćwierćfinału. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Paradoksalnie Mamy trudniejszą grupę niż Legia. Bo wcale Twente nie jest słabsze od PSV, Anglicy co roku grają w LE w miarę solidnie, Odense ciężko powiedzieć...
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Kiedy beda znane terminy meczy?
![]()
Noblesse Oblige
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fulham to dobra ekipa. Świetnie grają u siebie gdzie mogą pokonać każdego
Dużo gorzej idą im mecze wyjazdowe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Pozwoliłem sobie zajrzeć na forum kibiców TWENTE i...
Wiele opini o tym jaki Kraków jest piękny i przyjazny, co ciekawe Wisła ma piękny stadion |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Z tego co pamietam to drużyny które prowadził Maaskant zawsze dobrze grały przeciwko Twente. Natomiast jeśli chodzi o Fulham i Odense, to będzie ciężko. Ważne żeby wygrać wszystkie mecze u siebie i chociaż jednego wyjazdu nie przegrać. Wtedy spokojnie awansujemy. Przy lepszym zgraniu zespołu i sporym szczęściu jest to realne by na R22 wszystkich puknąć.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|