|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
BATE 3:1. Szkoda, nie zagramy z Ekranasem o Lige Mistrzow
Samo w sobie brzmi to wrecz niedorzecznie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Oglądałem chwile ten mecz BATE i sądziłem, że Ci w niebieskich to Erkans - myślę sobie, nie ma siły wpakują na 2:2 tylko niech ten napastnik w końcu przyjmie normalnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wole dostać od słabych Rangersów niz od mocnego Ekranasa
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Odense rozjechało pastuchów z PAO 2:4!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
nie 2:4 ale 3:4
![]() ale tak czy siak niespodzianka jest, duńskie kluby są mocne, widać, że z roku na rok ich liga coraz silniejsza |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Gratulacje dla Duńczyków. Wygrywa Kopenhaga, wygrywa Odense (pokazując nam, jak trzeba było wykończyć Koniczynowych pastuchów kilka lat temu) - teraz będą mieli okazje zgarnąć sporo punktów w fazach grupowych.
Naszym pozostaje pójść jutro w ślady Duńczyków. Oby się udało, choć trochę się boję, by nie było znowu jakiejś niemiłej niespodzianki, tfu! Avanti, Wisełka, the game must go on! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Takie pytanko - wiadomo że zespoły które z Eliminacji Ligi Mistrzów z grupy "mistrzowskiej" przy odpadnieciu w:
-3 rundzie eliminacji przechodzą do 4 rundy eliminacji LE (play-off) -4 rundzie eliminacji przechodza automatycznie do fazy grupowej LE czy identycznie jest w grupie "niemistrzowskiej" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Identycznie
![]()
OLE SUPER WISEŁKA, OLE SUPER WISEŁKA...
MARTINA - I BELIEVE YOU!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
No to znamy już wszystkie drużyny, które będą grały w 4 rundzie eliminacji LM:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html Największą niespodzianką jest bez wątpienia odpadnięcie Rangersów, zawalił sprawę także Slovan, który pomimo atutu własnego boiska przegrał z Apoelem. W grupie "niemistrzowskiej" niespodziankę sprawiło Odense eliminując PAO, odpadł też Standard Liege z FC Zurich. ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoci żenada - 0,500 ptk na razie ... - wynik na poziomie drużyn z malty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Pierwsze starcia 4 rundy el. LM: Pilzno ogrywa na wyjeździe Kopenhagę 3:1, Arsenal wymęczył zwycięstwo z Udine 1:0, Twente - Benfica 2:2, Lyon - Rubin 3:1, BATE - Sturm 1:1. Widziałem mecz "kanonierów" - po tym co dzisiaj pokazali raczej nie zagrają w tej edycji LM. W drugiej połowie to była niemal obrona Częstochowy.
Tak na marginesie - rzadko oglądam mecze na "n" i nie wiem czy to norma ale niejaki Kalinowski z Terleckim to nadają się do galerii wynaturzeń komentatorskich. Chwalić Pana, że ekstraklasa nie leci na tym szajsie. Powód: pomyliłem niejakiego Ryczela z niejakim Kalinowskim :)
Ostatnio edytowane przez dulli78 : 17.08.2011 o godz. 16:57.
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Opiszesz co wyprawiali Terlecki z Ryczelem bo nie oglądałem tego meczu?
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Tak się baliśmy Kopenhagi i BATE, a Czesi i Austriacy ich wytłukli jak chcieli. Generalnie nie ma na co czekac i trzeba pojechać APOEL. Łatwo nie będzie bo jak pokazują wyniki drużyny strasznie wyrównane i nie ma odpuść!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A Kopenhaga wielkie zaskoczenie - ale nie można lekceważyć rewelacyjnych wyników Pilzna oni już w poprzedniej rundzie sprawili wielką niespodziankę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Arsenal zagral chyba najgorszy mecz od wielu wielu lat. Jak tak zagraja w rewanzu to bedzie katastrofa. Tam jednak bedzie zespoł juz wzmocniony.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mecz Arsenalu komentował Kalinowski z Terleckim.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Widziałem 3/4 meczu, generalnie zaangażowanie w komentowanie na poziomie zawodów hippicznych...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jedna decyzja UEFA w sprawie Trabzonsporu do LM awansowalo wiecej Polakow niz gdyby awansowala tam Wisla
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
dziś o 18 mam nadzieję na grupę Barca, Milan , Man City i Apoel
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Uefa wykluczyła Fenerbahce z LM w związku z aferą korupcyjną i na ich miejsce do fazy grupowej LM wskoczył Trabzonspor. : )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jako ciekawostkę dodam, że BATE losowane będzie z trzeciego koszyka, a w czwartym wylądowały takie kluby jak Borussia czy Napoli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nudna ta LM. Czym Wy się podniecacie. Prawdziwe granie jest w LE a nie w tym komercyjnym gniocie.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Trabzonsporze, nigdy nie będziesz prawdziwym uczestnikiem LM! Pamiętamy!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Swoją drogą, Wisła, gdyby wyeliminowała APOEL, byłaby w tym koszyku w kuleczce nr "5", co za tym idzie - w miejscu gdzie jest Trabzonspor.
Jestem ciekaw, jakich właśnie rywali wylosuje Trabzon, bo to byliby nasi przeciwnicy w grupie LM. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Czy ktoś orientuje się jak długo jeszcze będzie ten "eksperyment" Platiniego z podziałem na grupę mistrzowską i nie-mistrzowska w eliminacjach LM? Czy to już będzie "zawsze", czy w nastepnym roku wracamy do starych (gorszych dla nas!!!) zasad? Wie ktoś?
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Porto
Shakhtar Zenit APOEL |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|