|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A ja teraz jem 3 na dobranoc i na tym skończę
![]()
Ostatnio edytowane przez AbdulTsw : 19.02.2009 o godz. 23:50.
![]()
Wisła Dla was to pięć liter dla NAS to całe ŻYCIE!!
Kompot [*] Będziemy pamiętać! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
No 8 minut do końca dnia więc już na spokojnie mogę powiedzieć - 9 i koniec.
W sumie 8,9 zjadłem o wpół do 7, a potem amen. Martwi mnie, że forma spada w tym roku nawet dwu cyfrówki nie zaliczyłem ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
no i zaraz przed północą zjadłem 12..
2008 - 11 pączków - 11 mistrzostwo Wisły. 2009 - 12 pączków ... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
ja 10 i nic więcej nie dało rady
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
mozecie przeniesc takie tematy na jakies inne forum, niekoniecznie TWSD. ja rozumiem, ze jest luzny pokoj... ale bez przegiec.
![]()
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
10 pączków wieczorem spalone na siłce i wybiegane
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No uważaj Maślana bo przytyjesz jeszcze
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
o ****ica,
13 wczoraj i jeden dzis na sniadanie, caly rok mam z glowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja zjadłem 11 za każdego zawodnika po jednym (rezerwowi mogą sami
) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak przytyję to znaczy, że zbliża się jesień mojego życia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Aby spalić jednego pączka (ok. 100g - 378 kcal) trzeba AKTYWNIE:
25 minut pływać 30 minut skakać na skakance 35 minut biegać 1,5 godziny jeździć na rowerze 2 godziny robić makijaż 4 godziny sprzątać pokój no to teraz spalac te paczki ! ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ile kalorii spalam nabijając posty na forum
|
|
|
|
Ángel Caído
Od: 03.2004
Offline |
|
|
i jak tam, na ilu się skończyło ?
ale to chyba te malutkie , tak jeden na raz do buzi ![]() fcz1985 jak tak będziesz nabijał to za chwile się nie uniesiesz ![]() ![]()
WISŁA KRAKÓW
[J] BRACI SIĘ NIE TRACI !!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
odświeżamy pomalutku
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
No, na dobry początek dnia 3 już poszły :]
Podobno dawniej oprócz jedzenia tłustych rzeczy w ten dzień nie stronili tez od alkoholu ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja na razie "ziroł" ale widzę że szefowa się postarała i właśnie wjechała dostawa kilku kartonów z "Czarodzieja". Planuję ze trzy.
EDIT: Jeden już wciągnięty ![]()
Ostatnio edytowane przez podszywacz : 03.03.2011 o godz. 09:29.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Kończę szóstego, obiad chyba z głowy
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Z tymi kaloriami to jakaś masakra. Wczoraj późnym wieczorem zjadłem 4 pączki,świeżutkie. Dzisiaj 2. Wstaje rano i słyszę oraz czytam, kalorie!!Wszędzie dookoła kalorie.Tradycja rzecz święta bym powiedział, każdy wie ile może zjeść i na ile ma ochotę. Jeść i nie słuchać plebsowego,kalorie. W zasadzie aby spokojnie zjeść pączka to trzeba zamknąć się w jakiejś szopie na odludziu,wyłączyć radio,Tv,wywalić gazety. Bo zaraz"mędrcy" przypomną ci,kalorie.
Przypomina mi to amerykańskie debilizmy. Na śniadanie lody albo pizza,odgrzewana rzecz jasna, na obiad frytki, ale wszystko z colą diet lub light,bo wiecie, kalorie. U nas podobnie. Kultury żywieniowej nie ma już prawie wcale, nikt w zasadzie już nie kontroluje tego co je,o której je i jak je. No ale w tłusty czwartek zawsze słyszy się kalorie. Jak młody człowiek zaczyna się zastanawiać co jest związanego z tłustym czwartkiem,to wie że kalorie. A dlaczego jest ten tłusty czwartek,po co on jest to nie istotne. Na pierwszym miejscu zewsząd kalorie.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 03.03.2011 o godz. 11:44.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wystartowałem fantastycznie, bo z rana trzy świeżutkie ale teraz spasowałem, nie chce mi się więcej. Może na zamknięcie dnia dorzucę jeszcze trzy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja narazie skromne trzy sztuki, ale się rozkręcam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Narazie 2 (jeden po drugim). Kolejne zabezpieczone (5 szt.) leżą spokojnie w torebce. Pączki polane lukrem, z różą i skórka pomarańczową.
Jędząc pączki pamietajmy o niedawnym legijnym królu Pączku (Iwański), który opuścił naszą ekstraklasę by swoją słodkością czarować Turków. ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja dzisiaj zamiast śniadania zjadłem dwa pączki. Później pewnie jeszcze z jednego. Jakoś nie podchodzą mi w tym roku...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy tylko mi sie wydaje ale w tłusty czwartek pączki są inne, gorsze niż w pozostałe dni roku.
Przed chwilą 3 chapnąłem |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
kalori nie widac czyli ich nie ma , (nie jestem ateista)
to tradycja trzeba wsunac jakiegos paczka ,na ten czas 2 smuci zaniechanie tradycjii co roku mniej tego ,juz nie chodzi mi o tlusty czwartek ale np. lany poniedzialek ,za dzieciaka gonilem z wiadrami caly mokry nawet przy zerowej temp. a teraz to ledwo wyjdzie sie a zaraz miejska albo police
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 03.03.2011 o godz. 13:24.
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
kurde, chyba zawyzam forumowa srednia - narazie 9 w pracy.
w domu jeszcze kilka bedzie. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Do tej pory 4 sztuki, po południu może dojdą kolejne, się spali jutro na meczu
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|