The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2010, 20:20
sorry ze nie w temacie ale można nabyć bilety przez internet mieszkam ponad 200 km od karkowa dlatego pytam
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 12.09.2010, 20:21
Zagramy pewnie w bramce Jovanic,od prawej Cikosz,Bunoza,Cleber,mam nadzieje,że Brożek.W pomocy na prawej Maly w srodku Wilk na lewej Palić przed Wilkiem Boukhari i na szpicy Brożek z Riosem..tzn ja bym tak chcial zeby totak wyglądalo..jak nie bedzie certyfikatu dla Marokanczyka to Żuraw ,jak Pietia nie da rady to Palić a w jego miejsce Kirm PS. mozliwe ze pomieszałem coś z nazwiskami.. jakas literówka czy coś to przepraszam.
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 12.09.2010, 20:28
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
Zagramy pewnie w bramce Jovanic,od prawej Cikosz,Bunoza,Cleber,mam nadzieje,że Brożek.W pomocy na prawej Maly w srodku Wilk na lewej Palić przed Wilkiem Boukhari i na szpicy Brożek z Riosem..tzn ja bym tak chcial zeby totak wyglądalo..jak nie bedzie certyfikatu dla Marokanczyka to Żuraw ,jak Pietia nie da rady to Palić a w jego miejsce Kirm PS. mozliwe ze pomieszałem coś z nazwiskami.. jakas literówka czy coś to przepraszam.
Pietia 2 tyg. pauzuje, wiec Paljic do obrony, Sobol do pomocy (bo jest kapitanem) i daj Boże żeby certyfikat Marokańczyka dotarł.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Stary 12.09.2010, 20:29
Cytat:
mam nadzieje,że Brożek.W pomocy na prawej Maly
Brożek kontuzja, a Mały po ostatnich wyczynach pewnie prędko się z ławki nie podniesie.

Ludzie, zrozumcie, że Żuraw, Paljic, Cleber muszą grać, bo:
1) drużyna to też atmosfera
2) trener musi przez kogoś przekazywać polecenia

Poza tym sadzacie na ławie Żurawia, tymczasem on zawsze jakąś asyste/bramke/dobre zagranie wciśnie.
Liczę na dobrą grę Pawła Brożka na R22 :]

I jeszcze raz, wszyscy na mecz!!!
Odpowiedz cytując
przemekw
Junior Member

Od: 09.2010

Stary 12.09.2010, 20:36
Ten mecz będzie bardzo ważny dla Wisły. Jeżeli cała drużyna zagra tak jak Andy Rios to jest szansa na jakiś przyzwoity wynik. Mam nadzieję, że powróci Piotr Brożek. Dał bym również szansę Kirmowi od początku meczu. Może ciekawy mecz zaliczy Patryk Małecki.
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 12.09.2010, 20:38
przemekw napisał(a):Wyświetl post
Ten mecz będzie bardzo ważny dla Wisły. Jeżeli cała drużyna zagra tak jak Andy Rios to jest szansa na jakiś przyzwoity wynik. Mam nadzieję, że powróci Piotr Brożek. Dał bym również szansę Kirmowi od początku meczu. Może ciekawy mecz zaliczy Patryk Małecki.
ile razy mozna, ze Pietia pauzuje 2 tygodnie. natomiast jesli druzyna zagra jak Rios, to podan w calym meczu bedziemy mieli 10
Odpowiedz cytując
didzej132
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 12.09.2010, 20:42
Nie wiecie czy jak się pomyliłem w podawaniu pesela bilecie to mogą być jakieś problemy czy coś
Odpowiedz cytując
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 12.09.2010, 20:55
Wie ktoś coś na temat certyfikatu czy czegoś tam Boukhariego ? (jak pomyliłem nazwisko to sory)
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 12.09.2010, 21:09
Trochę się wczoraj przejechałem ze stwierdzeniem, że Korona nie będzie miała tylu atutów, żeby móc nam pomieszać szyki, skoro na Konwiktorskiej pokazała co pokazała, to w pierwszym meczu na R22 też nam prezentu może nie sprawić.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 12.09.2010, 21:10
didzej132 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiecie czy jak się pomyliłem w podawaniu pesela bilecie to mogą być jakieś problemy czy coś
przy normalnej kontroli nie powinno być, natomiast przy czymśś 'wiekszym' owszem.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 12.09.2010, 21:16
didzej132 napisał(a):Wyświetl post
Wam to tak wszystko trzeba otwarcie pisac.. pomyslcie troszke.. na reprze full osob wchodzilo na czyjes bilety, nie mialy w ogole ze soba zadnych dokumentow, przeciez nie kazdy ma dowody osobiste.. i nie kazdy z kartka A4 gdzie jest przepisany PESEL czeka przed bramka.. bo i jaki to dowod na to ze to jego PESEL? rownie dobrze mogl sobie wymyslec, albo przepisac z biletu, mialy bledy itp.. jest taki oficjalny regulamin, nic wiecej.. nikt przeciez nie bedzie kazdej osobie z grupy 18tys! sprawdzal czy mu sie jakies numerki zgadzaja i czy ma kogos inny bilet.. jest jedna zasada , masz bilet = wchodzisz, nie goraczkujcie sie tak..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 12.09.2010 o godz. 21:25.
Odpowiedz cytując
didzej132
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 12.09.2010, 21:22
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Wam to tak wszystko trzeba otwarcie pisac.. pomyslcie troszke.. na reprze full osob wchodzilo na czyjes bilety, nie mialy w ogole ze soba zadnych dokumentow, przeciez nie kazdy ma dowody osobiste.. i nie kazdy z kartka A4 gdzie jest przepisany PESEL czeka przed bramka.. bo i jaki to dowod na to ze to jego PESEL? rownie dobrze mogl sobie wymyslec, albo przepisac z biletu, mialy bledy itp.. jest taki oficjalny regulamin, nic wiecej.. nikt przeciez nie bedzie kazdej osobie z grupy 18tys! sprawdzal czy mu sie numerki zgadzaja i czy ma kogos inny bilet.. jest jedna zasada , masz bilet = wchodzisz, nie goraczkujcie sie tak..

OK tylko nie byłem pewien
Odpowiedz cytując
master777
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 12.09.2010, 22:12
Mamy niezłego pecha z tym kalendarzem, trafiamy na zespoły które są rewelacjami tej rundy zamiast na potentatów którzy grają źle - Polonię obejmie Janas i już nie będzie tak łatwo wygrać, legia z czasem też może zacznie coś grać na poziomie cracovii, pożyjemy zobaczymy. Byle by tylko za tydzień Niedzielan nie zjadł żywcem całej naszej defensywy.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.09.2010, 23:30
master777 napisał(a):Wyświetl post
Mamy niezłego pecha z tym kalendarzem, trafiamy na zespoły które są rewelacjami tej rundy zamiast na potentatów którzy grają źle - Polonię obejmie Janas i już nie będzie tak łatwo wygrać, legia z czasem też może zacznie coś grać na poziomie cracovii, pożyjemy zobaczymy. Byle by tylko za tydzień Niedzielan nie zjadł żywcem całej naszej defensywy.
Ta - Arka, Ruch, Widzew, Bytom - same objawienia ligi. Mamy mega-farta, że na początku trafiliśmy na takich leszczy, inaczej moglibyśmy mieć bilans jak Cracovia. Szczególnie po tej karuzeli trenerskiej i kompletnej demolce obrony.

Wcale nie jest powiedziane, że ze Śląskiem, Legią czy Polonią zdobylibyśmy choćby jeden punkt. Szczególnie, że ta ostania jakoś się prezentowała dopóki Wojciechowski nie zaczął się produkować w mediach.

Z leszczy do łyknięcia to nam został jeszcze tylko Górnik, bo wiadomo jak jest z derbami...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 13.09.2010, 00:04
No i co trzeba bedzie uwazac na Niedzielana bo widac ze forma i czucie piki jest ,jelsi dodac dodatkowy smaczek checi pokazania sie na Wisle to niech Maaskant juz od teraz glowi sie jak tu ustawic obrone.

Korona zagrala calkiem calkiem i mimo iz bedzie piekło na trybunach ,wynik moze byc rózny
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 13.09.2010, 00:07
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Z leszczy do łyknięcia to nam został jeszcze tylko Górnik, bo wiadomo jak jest z derbami...
No i Legia
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.09.2010, 00:09
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
No i Legia
Żebyś się nie zdziwił...
Zresztą, mecze między nami zawsze są trudne bez względu na prezentowaną przez oba zespoły formę. Dobrze przynajmniej, że nie mają już Muchy w składzie
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 13.09.2010, 00:09
No na razie nawet Górnik gra lepiej
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 13.09.2010, 00:16
Legia gra taki piach, że spokojnie można by budować zamki. Jeżeli za tydzień pokona Zagłębie, powinni się przenieść na Dolny Śląsk. Bo mają tam szczęście.
Odpowiedz cytując
Damian1241
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 13.09.2010, 12:10
a jak dzisiaj? duże kolejki po bilety?
Odpowiedz cytując
wroobel88
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 13.09.2010, 12:25
Damian1241 napisał(a):Wyświetl post
a jak dzisiaj? duże kolejki po bilety?
tak - http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=23930
Odpowiedz cytując
Damian1241
Senior Member

Stary 13.09.2010, 12:33
no wlasnei dopiero jak napisalem to przeczytalem to na stronie. juz dzisiaj wszystkie bilety pojda jak tak bedzie
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 13.09.2010, 13:18
Spokojnie. To drugi dzień sprzedaży. Sprzedaliby może wszystkie gdyby takich punktów było 10 a nie 1. Jak tak ma wyglądać sprzedaż przy następnym meczu i kolejnych to tylko pogratulować .... Profesjonalizm pełną gębą.
Odpowiedz cytując
Damian1241
Senior Member

Stary 13.09.2010, 14:59
skoro ludzie czekaja po 3 godz w kolecje.to jak ktos pracuje od rana to chyba nie ma szansy kupic sobie biletu.Czy nie mozna by zrobic sprzedazy przez internet to jest troche smieszne zeby 3 kasy tylko byly otwarte tym bardziej ze jak juz widzieli jakie sa kolejki to mogliby otworzyc wiecej.
Odpowiedz cytując
Smok
Senior Member

Stary 13.09.2010, 15:12
Od 11 stałem dokładnie 3,5 godziny. Jak tego nie zmienią, to nastepny mecz oglądnę sobie w foteliku, z nóżkami na ławie i pifkiem w ręce. przynajmniej będę miał powtórki na bieżąco i zdrowe gardło na następny dzień. WIELKI ---- DLA ORGANIZATORÓW.
Odpowiedz cytując
Damian1241
Senior Member

Stary 13.09.2010, 15:14
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...icznym_tempie/
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 13.09.2010, 16:26
Damian1241 napisał(a):Wyświetl post
skoro ludzie czekaja po 3 godz w kolecje.to jak ktos pracuje od rana to chyba nie ma szansy kupic sobie biletu.Czy nie mozna by zrobic sprzedazy przez internet to jest troche smieszne zeby 3 kasy tylko byly otwarte tym bardziej ze jak juz widzieli jakie sa kolejki to mogliby otworzyc wiecej.
Trochę śmieszne? Cholera jasna-od kiedy wprowadzono karnety, kupowałem co runde......a teraz na pierwszy mecz ligowy na Nowym Stadionie...jakiś MARIAN kupuje bilet w tej samej cenie i w tym samym czasie co MY karnetowcy.......A gdzie sie podziała przedsprzedaz dla KARNETOWCÓW 'FFANCULO
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 13.09.2010, 16:30
M.in. przez korone nie zdobylismy mistrzostwa. Mam nadzieje ze pilkarze beda o tym pamietac.
Nie wyobrazam sobie innego wyniku niz zwyc. Wisly.
Otwarcie stadionu, frajerska druzyna, nic tylko wyjsc, lac i patrzec czy rowno puchna.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Daif1906
Member

Stary 13.09.2010, 16:46
Wie ktos moze ile narazie biletow poszlo?a ja nie musialem stac w kolejce bo w sobote bylem
Na G to chyba zaraz biletow nie bedzie o ile jeszcze sa
Odpowiedz cytując
Carrot
Member

Stary 13.09.2010, 16:54
Na G3 wyprzedane.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów