|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
sorry ze nie w temacie ale można nabyć bilety przez internet
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Zagramy pewnie w bramce Jovanic,od prawej Cikosz,Bunoza,Cleber,mam nadzieje,że Brożek.W pomocy na prawej Maly w srodku Wilk na lewej Palić przed Wilkiem Boukhari i na szpicy Brożek z Riosem..tzn ja bym tak chcial zeby totak wyglądalo..jak nie bedzie certyfikatu dla Marokanczyka to Żuraw ,jak Pietia nie da rady to Palić a w jego miejsce Kirm
PS. mozliwe ze pomieszałem coś z nazwiskami.. jakas literówka czy coś to przepraszam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ludzie, zrozumcie, że Żuraw, Paljic, Cleber muszą grać, bo: 1) drużyna to też atmosfera 2) trener musi przez kogoś przekazywać polecenia Poza tym sadzacie na ławie Żurawia, tymczasem on zawsze jakąś asyste/bramke/dobre zagranie wciśnie. Liczę na dobrą grę Pawła Brożka na R22 :] I jeszcze raz, wszyscy na mecz!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ten mecz będzie bardzo ważny dla Wisły. Jeżeli cała drużyna zagra tak jak Andy Rios to jest szansa na jakiś przyzwoity wynik. Mam nadzieję, że powróci Piotr Brożek. Dał bym również szansę Kirmowi od początku meczu. Może ciekawy mecz zaliczy Patryk Małecki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nie wiecie czy jak się pomyliłem w podawaniu pesela bilecie to mogą być jakieś problemy czy coś
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś coś na temat certyfikatu czy czegoś tam Boukhariego ? (jak pomyliłem nazwisko to sory)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Trochę się wczoraj przejechałem ze stwierdzeniem, że Korona nie będzie miała tylu atutów, żeby móc nam pomieszać szyki, skoro na Konwiktorskiej pokazała co pokazała, to w pierwszym meczu na R22 też nam prezentu może nie sprawić.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Wam to tak wszystko trzeba otwarcie pisac.. pomyslcie troszke.. na reprze full osob wchodzilo na czyjes bilety, nie mialy w ogole ze soba zadnych dokumentow, przeciez nie kazdy ma dowody osobiste.. i nie kazdy z kartka A4 gdzie jest przepisany PESEL czeka przed bramka.. bo i jaki to dowod na to ze to jego PESEL? rownie dobrze mogl sobie wymyslec, albo przepisac z biletu, mialy bledy itp.. jest taki oficjalny regulamin, nic wiecej.. nikt przeciez nie bedzie kazdej osobie z grupy 18tys! sprawdzal czy mu sie jakies numerki zgadzaja i czy ma kogos inny bilet.. jest jedna zasada , masz bilet = wchodzisz, nie goraczkujcie sie tak..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 12.09.2010 o godz. 21:25.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
OK tylko nie byłem pewien ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Mamy niezłego pecha z tym kalendarzem, trafiamy na zespoły które są rewelacjami tej rundy zamiast na potentatów którzy grają źle - Polonię obejmie Janas i już nie będzie tak łatwo wygrać, legia z czasem też może zacznie coś grać na poziomie cracovii, pożyjemy zobaczymy. Byle by tylko za tydzień Niedzielan nie zjadł żywcem całej naszej defensywy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Wcale nie jest powiedziane, że ze Śląskiem, Legią czy Polonią zdobylibyśmy choćby jeden punkt. Szczególnie, że ta ostania jakoś się prezentowała dopóki Wojciechowski nie zaczął się produkować w mediach. Z leszczy do łyknięcia to nam został jeszcze tylko Górnik, bo wiadomo jak jest z derbami... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No i co trzeba bedzie uwazac na Niedzielana bo widac ze forma i czucie piki jest ,jelsi dodac dodatkowy smaczek checi pokazania sie na Wisle to niech Maaskant juz od teraz glowi sie jak tu ustawic obrone.
Korona zagrala calkiem calkiem i mimo iz bedzie piekło na trybunach ,wynik moze byc rózny ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Żebyś się nie zdziwił...
Zresztą, mecze między nami zawsze są trudne bez względu na prezentowaną przez oba zespoły formę. Dobrze przynajmniej, że nie mają już Muchy w składzie ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
No na razie nawet Górnik gra lepiej
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Legia gra taki piach, że spokojnie można by budować zamki. Jeżeli za tydzień pokona Zagłębie, powinni się przenieść na Dolny Śląsk. Bo mają tam szczęście.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
a jak dzisiaj? duże kolejki po bilety?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no wlasnei dopiero jak napisalem to przeczytalem to na stronie. juz dzisiaj wszystkie bilety pojda jak tak bedzie
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Spokojnie. To drugi dzień sprzedaży. Sprzedaliby może wszystkie gdyby takich punktów było 10 a nie 1. Jak tak ma wyglądać sprzedaż przy następnym meczu i kolejnych to tylko pogratulować .... Profesjonalizm pełną gębą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skoro ludzie czekaja po 3 godz w kolecje.to jak ktos pracuje od rana to chyba nie ma szansy kupic sobie biletu.Czy nie mozna by zrobic sprzedazy przez internet
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od 11 stałem dokładnie 3,5 godziny. Jak tego nie zmienią, to nastepny mecz oglądnę sobie w foteliku, z nóżkami na ławie i pifkiem w ręce. przynajmniej będę miał powtórki na bieżąco i zdrowe gardło na następny dzień. WIELKI ---- DLA ORGANIZATORÓW.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
M.in. przez korone nie zdobylismy mistrzostwa. Mam nadzieje ze pilkarze beda o tym pamietac.
Nie wyobrazam sobie innego wyniku niz zwyc. Wisly. Otwarcie stadionu, frajerska druzyna, nic tylko wyjsc, lac i patrzec czy rowno puchna. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wie ktos moze ile narazie biletow poszlo?a ja nie musialem stac w kolejce bo w sobote bylem
Na G to chyba zaraz biletow nie bedzie o ile jeszcze sa |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na G3 wyprzedane.
![]() |
|