|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mecz będzie transmitowany na Orange Sport.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie zgodzę się, że nie błyszczy on w reprezentacji w eliminacjach spisywał się on przyzwoicie, a w ostatnim sparingu Słowenii Kirm był chyba najlepszy na boisku.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Transmisja zawsze jest gdzieś na sopcascie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jeśli będziemy grać 433 to Kirm powinien pójść do drugiej linii tak jak to było w jego porzednim klubie. A Paljić imponujacy wykończeniem i strzałem może grać w pierwszej linii z Małeckim i Riosem.
Uważam, że byłoby to fajne urozmaicenie i może zacząłby Słoweniec grać na miarę oczekiwań. Chyba też mógłby parę meczy zamiast Małeckiego powrzucać piłkę z rożnych i wolnych. Ma lepiej ułożoną nogę, jego dośrodkowania są ostrzejsze. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Małecki to niech nie wykonuje rzutów wolnych itd. - rozumiem, że chce wziąć na siebie odpowiedzialność (chwali mu się to), ale to mu zupełnie nie wychodzi! Zresztą tak jak strzały z dystansu. Na mój gus to najpierwt powinien zostawać po każdym trreningu i trenować taki własnie uderzenia, a potem decydowac się na coś takiego w meczach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ważne,żeby wygrac bo to doda chłopakom pewnosci...Nie licze na niewiadomo jaką zmianę stylu,bo Maskaant w taki okres czasu nic wielkiego nie zwojuje ale chęci do biegania i do walki należy od tych nierobów oczekiwac,doszło do nich chyba juz ze skończył się wygodny i cieplutki ku.widołek i trzeba biegac...
Licze na 2-0 albo 3-1,co do składu to sie nie wypowiadam bo trener widzi co sie dzieje na treningach,a nazwiska nie grają... ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Maaskant przed meczem z Polonią powiedział, że niektorzy polscy gracze nie rozumieją po polsku
![]() http://kiks.tv/2010/08/maaskant-wied...emy-z-druzyna/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No wiesz...x dostaje piłkę, wszyscy mu krzyczą podaj, a on spuszcza głowę i idzie w drybling z 3 obrońcami, albo strzela na wiwat. Ktoś z boku może odnieść wrażenie, że "Nie zrozumiał "
Zresztą to było z przymrużeniem oka powiedziane przez trenera.
Ostatnio edytowane przez tofik : 27.08.2010 o godz. 16:44.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Wielka szkoda ze niektorzy "kibice" olewaja mecze ze słabymi zespolami... "na mecz z Lechem pojde ale z Polonia nie"
![]() Tak swoja droga wiem ze nowy trener jest dopiero tydzien ale licze ze pilkarze sie zmobilizuja i zagraja przynajmniej jak w meczu z Widzewem bo 2 pierwsze mecze to byla katastrofa |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
ja licze na zwyciestwo - po prostu p. bytom jest bardzo slaba + kazdy bedzie chcial sie przypodobac nowemy trenerowi, zwlaszcza, ze wiedza, ze on nie daje sobie wejsc na glowe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ilu bedzie kibicow gosci?
Kto sie jeszcze nie zdecydowal - bierz szalik i czerwien na siebie Jutro bilety do dostania w kasach |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Kibicek Poloni będzie równe 3 stówy. Nie można dać sie przekrzyczeć, dlatego licze chociaz na 3tys.
(przez myśl mi nie przeszło że kiedyś to napisze) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ciekawe czy kopacze beda grali o pokazanie sie przed trenerem czy uznaja ze to im zupelnie nie potrzebe ,bo on widzi ich na treningach
takie zdanie gdzie uslyszalem no coz pierwszy mecz ,super widowiska sie nie spodziewam ale wazne jest zeby Maaskant dobrze zaczal Bytom jest cieniutki,ostatnio przegrali u siebie z Korona ,nie ma wyjscia zeby ich jutro nie ograc. I wszytscy na SS!!!! mam nadzieje ostatniu juz raz ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak się pogoda utrzyma to mogą być wodne stawy i przełożenie meczu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
O jakim przełożeniu meczu mówisz
? widziałeś mecz Lechia - Jaga ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
nie widziałem bo niestety w kraju mnie nie było ale myślę że jak by się opady tak utrzymywały jak lało wcześniej to nie było by wyjścia chyba że grali by w piłkę wodną !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Witam kibiców. Mam do odsprzedania 2 bilety na mecz z polonią bytom na sektor 1. Biley 2 w cenie 1 czyli 30zł za 2 (normalnie po 30zł jeden jest). Musze isc na 14 do pracy bo nikt sie nie zamienil ze mna i dupa. piszcie na maila [email protected].
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
jak pogoda sie utrzyma taka jaka jest, to wg mnie spore szanse na przelozenie. Leje totalnie od kilku godzin, a w Gdansku zaczelo dopiero w przerwie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Fuks, chyba kpisz, nie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie wymyslajcie bylo juz wile meczow na "wodzie" i mogli grac. Nie zazdroszcze tym 300 kibicom z Bytomia
![]()
Nawet jeśli będzie źle, my nigdy nie poddamy się...!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Podobno od godziny 13-14 opady maja byc duzo mniejsze. Tak czy siak widzimy sie na SS
![]() ![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Bez przesady, nie leje jakoś strasznie, normalny deszcz ..
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dzisiaj będzie ciekawy sprawdzian dla naszych zawodników. Przy takich warunkach raczej ciężko będzie wygrać wykorzystując tylko i wyłącznie umiejętności danych zawodników. Zadecyduje też ambicja i waleczność, dlatego jestem ciekaw jak się gwiazdki zaprezentują.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Była podana gdzieś 18 meczowa bo nigdzie nie mogłem znaleźć ?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|