The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2010, 13:05
Mecz będzie transmitowany na Orange Sport.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.08.2010, 13:21
Pablooo napisał(a):Wyświetl post
Czy to jest takie trudne do ogarnięcia, że telewizja transmituje wszystkie mecze ekstraklasy? Część jest na canal plus, pozostałe na orange sport.
Już, już.

Titto napisał(a):Wyświetl post
Mecz będzie transmitowany na Orange Sport.
Dzięki.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 26.08.2010, 13:28
czera84 napisał(a):Wyświetl post
Są dwa typy piłkarzy:artyści i rzemieślnicy.Do rzemieślników należy właśnie Kirm.Titto i wcale w reprezentacji Kirm nie błyszczy tylko on jest właśnie takim graczem,który nie popełnia błędów ale nie wyróżnia się czymś wielkim na boisku.Tak mi się wydaje.
Nie zgodzę się, że nie błyszczy on w reprezentacji w eliminacjach spisywał się on przyzwoicie, a w ostatnim sparingu Słowenii Kirm był chyba najlepszy na boisku.
Odpowiedz cytując
Romantyk88
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 26.08.2010, 13:39
Transmisja zawsze jest gdzieś na sopcascie
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 26.08.2010, 13:40
Jeśli będziemy grać 433 to Kirm powinien pójść do drugiej linii tak jak to było w jego porzednim klubie. A Paljić imponujacy wykończeniem i strzałem może grać w pierwszej linii z Małeckim i Riosem.
Uważam, że byłoby to fajne urozmaicenie i może zacząłby Słoweniec grać na miarę oczekiwań.
Chyba też mógłby parę meczy zamiast Małeckiego powrzucać piłkę z rożnych i wolnych. Ma lepiej ułożoną nogę, jego dośrodkowania są ostrzejsze.

Cytat:
W NK Domżale występował głównie w środku pola. Slavisa Stojanović, obecnie asystent Srecko Kataneca w reprezentacji Zjednoczonych Emiratów Arabskich, mówi: – Graliśmy na trzech pomocników i Andraż występował w środku. Jest bardzo trudny do upilnowania dla bezpośredniego rywala, bo jest właściwie non stop w ruchu. Wystarczy, że uwolni się na chwile i wtedy jest bardzo niebezpieczny, ma świetne uderzenie z dystansu. Jeśli jego zespół gra na dwóch środkowych pomocników najlepiej spisuje się jako ten bardziej defensywny, na pewno nie jako rozgrywający. Oczywiście na skrzydle czy boku pomocy też jest przydatny, ale czasem mam wrażenie, że boi się dryblingu, chociaż nie jest w tym zły. Na boku nie wykorzystuje w pełni swoich możliwości. Dwa sezony temu strzelił dla Domzale 9 goli. W poprzednim sezonie nieco stracił skuteczność, bo trafił „tylko” 7 razy, ale w ramach rekompensaty dorzucił 17 asyst.
Stojanović mówi: – Myślę, że może was zaskoczyć swoimi strzałami z dystansu. Jest bardzo sprytny. Strzela podobnie do Alessandro Del Piero, tyle że w przeciwieństwie do Włocha, zazwyczaj w długi róg bramkarza. Golkiperzy w lidze Słowenii przyzwyczaili się do tego, dlatego od czasu do czasu zaskakiwał wyjątkowo nieprzyjemnym uderzeniem pod murem.
Odpowiedz cytując
czera84
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 26.08.2010, 13:40
Titto napisał(a):Wyświetl post
Nie zgodzę się, że nie błyszczy on w reprezentacji w eliminacjach spisywał się on przyzwoicie, a w ostatnim sparingu Słowenii Kirm był chyba najlepszy na boisku.
No właśnie przyzwoicie i niczym nie zaskakuje.Mały zawsze zrobi jakiś szybki rajdzik większość niepotrzebnych ale robi a KirmGra PRZYZWOICIE.A ja oczekuję od niego czegoś więcej.
Odpowiedz cytując
Christofor
Member

Od: 02.2009

Stary 26.08.2010, 20:25
Małecki to niech nie wykonuje rzutów wolnych itd. - rozumiem, że chce wziąć na siebie odpowiedzialność (chwali mu się to), ale to mu zupełnie nie wychodzi! Zresztą tak jak strzały z dystansu. Na mój gus to najpierwt powinien zostawać po każdym trreningu i trenować taki własnie uderzenia, a potem decydowac się na coś takiego w meczach.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.08.2010, 23:51
Christofor napisał(a):Wyświetl post
Małecki to niech nie wykonuje rzutów wolnych itd. - rozumiem, że chce wziąć na siebie odpowiedzialność (chwali mu się to), ale to mu zupełnie nie wychodzi! Zresztą tak jak strzały z dystansu. Na mój gus to najpierwt powinien zostawać po każdym trreningu i trenować taki własnie uderzenia, a potem decydowac się na coś takiego w meczach.
Myślę, że nasz nowy trener zmieni wykonawce stałych fragmentów. Inaczej już na starcie stracę wiarę
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 27.08.2010, 15:21
Ważne,żeby wygrac bo to doda chłopakom pewnosci...Nie licze na niewiadomo jaką zmianę stylu,bo Maskaant w taki okres czasu nic wielkiego nie zwojuje ale chęci do biegania i do walki należy od tych nierobów oczekiwac,doszło do nich chyba juz ze skończył się wygodny i cieplutki ku.widołek i trzeba biegac...
Licze na 2-0 albo 3-1,co do składu to sie nie wypowiadam bo trener widzi co sie dzieje na treningach,a nazwiska nie grają...
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
spinna
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 27.08.2010, 16:09
Maaskant przed meczem z Polonią powiedział, że niektorzy polscy gracze nie rozumieją po polsku
http://kiks.tv/2010/08/maaskant-wied...emy-z-druzyna/
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.08.2010, 16:41
No wiesz...x dostaje piłkę, wszyscy mu krzyczą podaj, a on spuszcza głowę i idzie w drybling z 3 obrońcami, albo strzela na wiwat. Ktoś z boku może odnieść wrażenie, że "Nie zrozumiał " Zresztą to było z przymrużeniem oka powiedziane przez trenera.
Ostatnio edytowane przez tofik : 27.08.2010 o godz. 16:44.
Odpowiedz cytując
Adam
Member

Od: 05.2010

Stary 27.08.2010, 18:40
Wielka szkoda ze niektorzy "kibice" olewaja mecze ze słabymi zespolami... "na mecz z Lechem pojde ale z Polonia nie" Teraz jest ostatni mecz na SS i mimo iz wszyscy maja odpowiednie zdanie nt tego stadionu to warto sie z nim fajnie pozegnac... pozatym musimy przywitać nowego trenera więc kto moze niech sie ruszy

Tak swoja droga wiem ze nowy trener jest dopiero tydzien ale licze ze pilkarze sie zmobilizuja i zagraja przynajmniej jak w meczu z Widzewem bo 2 pierwsze mecze to byla katastrofa
Odpowiedz cytując
dziadek44
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 27.08.2010, 19:03
ja licze na zwyciestwo - po prostu p. bytom jest bardzo slaba + kazdy bedzie chcial sie przypodobac nowemy trenerowi, zwlaszcza, ze wiedza, ze on nie daje sobie wejsc na glowe
Odpowiedz cytując
crapmaster
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 27.08.2010, 23:28
Ilu bedzie kibicow gosci?
Kto sie jeszcze nie zdecydowal - bierz szalik i czerwien na siebie
Jutro bilety do dostania w kasach
Odpowiedz cytując
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 27.08.2010, 23:33
Kibicek Poloni będzie równe 3 stówy. Nie można dać sie przekrzyczeć, dlatego licze chociaz na 3tys.
(przez myśl mi nie przeszło że kiedyś to napisze)
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 27.08.2010, 23:51
Ciekawe czy kopacze beda grali o pokazanie sie przed trenerem czy uznaja ze to im zupelnie nie potrzebe ,bo on widzi ich na treningach takie zdanie gdzie uslyszalem

no coz pierwszy mecz ,super widowiska sie nie spodziewam ale wazne jest zeby Maaskant dobrze zaczal

Bytom jest cieniutki,ostatnio przegrali u siebie z Korona ,nie ma wyjscia zeby ich jutro nie ograc.

I wszytscy na SS!!!! mam nadzieje ostatniu juz raz
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.08.2010, 08:57
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe czy kopacze beda grali o pokazanie sie przed trenerem czy uznaja ze to im zupelnie nie potrzebe ,bo on widzi ich na treningach takie zdanie gdzie uslyszalem

no coz pierwszy mecz ,super widowiska sie nie spodziewam ale wazne jest zeby Maaskant dobrze zaczal

Bytom jest cieniutki,ostatnio przegrali u siebie z Korona ,nie ma wyjscia zeby ich jutro nie ograc.

I wszytscy na SS!!!! mam nadzieje ostatniu juz raz
Będą będą, a może poszli "grupą" do Juszczyka słuchaj Marcin puść 5 goli musimy się pokazać a wy się utrzymacie
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 28.08.2010, 09:35
Jak się pogoda utrzyma to mogą być wodne stawy i przełożenie meczu...
Odpowiedz cytując
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 28.08.2010, 09:59
O jakim przełożeniu meczu mówisz ? widziałeś mecz Lechia - Jaga ?
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 28.08.2010, 10:05
nie widziałem bo niestety w kraju mnie nie było ale myślę że jak by się opady tak utrzymywały jak lało wcześniej to nie było by wyjścia chyba że grali by w piłkę wodną !!
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 28.08.2010, 10:08
pawelwislak napisał(a):Wyświetl post
nie widziałem bo niestety w kraju mnie nie było ale myślę że jak by się opady tak utrzymywały jak lało wcześniej to nie było by wyjścia chyba że grali by w piłkę wodną !!
Lechia -Jaga właśnie grały w piłkę wodną

Nie wie ktoś czy Ujek zagra w tym meczu
Odpowiedz cytując
Laqi7
Junior Member

Od: 02.2007

Stary 28.08.2010, 10:31. Bilety
Witam kibiców. Mam do odsprzedania 2 bilety na mecz z polonią bytom na sektor 1. Biley 2 w cenie 1 czyli 30zł za 2 (normalnie po 30zł jeden jest). Musze isc na 14 do pracy bo nikt sie nie zamienil ze mna i dupa. piszcie na maila [email protected].
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 28.08.2010, 10:32
jak pogoda sie utrzyma taka jaka jest, to wg mnie spore szanse na przelozenie. Leje totalnie od kilku godzin, a w Gdansku zaczelo dopiero w przerwie...
Odpowiedz cytując
johny96
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 28.08.2010, 10:36
Fuks, chyba kpisz, nie ?
Odpowiedz cytując
wislacki mati
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 28.08.2010, 10:37
Nie wymyslajcie bylo juz wile meczow na "wodzie" i mogli grac. Nie zazdroszcze tym 300 kibicom z Bytomia
Nawet jeśli będzie źle, my nigdy nie poddamy się...!!!
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.08.2010, 10:37
Podobno od godziny 13-14 opady maja byc duzo mniejsze. Tak czy siak widzimy sie na SS
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 28.08.2010, 10:42
johny96 napisał(a):Wyświetl post
Fuks, chyba kpisz, nie ?
jak w ciągu 15 minut w Gdansku zalało tak boisko, ze sie zastanawiali nad przelozeniem, a u nas leje od samego rana, to sie chwile zastanow, moze dojdziesz do tego czy kpie czy nie.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 28.08.2010, 10:47
Bez przesady, nie leje jakoś strasznie, normalny deszcz ..
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.08.2010, 10:50
Dzisiaj będzie ciekawy sprawdzian dla naszych zawodników. Przy takich warunkach raczej ciężko będzie wygrać wykorzystując tylko i wyłącznie umiejętności danych zawodników. Zadecyduje też ambicja i waleczność, dlatego jestem ciekaw jak się gwiazdki zaprezentują.
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 28.08.2010, 11:40
Była podana gdzieś 18 meczowa bo nigdzie nie mogłem znaleźć ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów