|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
IBM nie robi notebooków.
Robi je Lenovo. Udział IBM w Lenovo to poniżej 5% akcji. Chyba, że masz na mysli stare notebooki IBM. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
no stare mam na mysli, do takich skompikowanych operacji jak filmy, internet i mp3...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ktoś wie skąd można ściągnąć plik : rundll32.exe?
w sumie to pokzuje mi coś takiego...a to wina wirusa który był na kompie http://www.up.programosy.pl/view/bez..._1302.jpg.html
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 31.03.2009 o godz. 15:12.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
buyandsell.ie
lub na boards.ie ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Witam,mój problem polega na ukazywaniu się podczas grania ( FM09) ,tuż po rozpoczęciu gry błędu krytycznego zamykającego aplikacje. Wiem ,że gra jest dobra,problem pojawil się po zmianie komputera na nowszy. Gigabyre`EP31-DSL. GeForce 9600GT od Gigabyte,4GB Ram,Dual Core E5200.Komp prosto ze sklepu,nowe stery(pytanie czy dobre) Oto LOG crash Dumpa ,ponoć osoby kumające temat bez problemu potrafia postawić diagnozę
Proszę o jakąkolwiek wskazówke. Dodam ,że system formatowany po tym błędzie nadal sie pojawia,stery garfiki raz płyty,po reinstacle ze stronki Nvidi.Log- http://i39.tinypic.com/nmxpnt.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Mam taki problem, otóż potrzebuje linuxa na już, ściągnąłem tą wersje:
http://www.download.net.pl/15194/PCLinuxOS/ i problem pojawia sie przy nagrywaniu. Nagrałem dwa razy to na płyte CD przez Nero w predkościach 48x i 4x i żadna nie chce sie uruchomić. Pisze: Boot Cd: Boot CD: _ i po chwili startuje windows w Biosie oczywiście ustawiłem by startował z płyty ale to nic nie daje Ktoś wie w czym problem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Sprawa taka:
win xp wyskoczył im jakis komunikat ze sie cos tam zaktualizowało i nalezy restartować kompa albo sam to zrobi za 4 min, no to dobra restart. kiedy sie zaczął na nowo ładować zatrzymało sie na czarnym ekranie w którego górnym lewym rogu miga mi tylko biała pauza. przy resecie włącza sie ten ekranik ze ma sie do wyboru tryb awaryjny itd. ale przy wyborze jakiejkolwiek opcji to samo, miga mi ta pauza w u góry. co począć ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
WRzŚ napisał(a):
Ostatnio edytowane przez globoos : 18.04.2009 o godz. 10:04.
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zastanawiam się nad kupnem dysku zewnętrznego, a że nie znam się na tym kompletnie stad pytanie do Was...
Na co zwrócić uwagę przy kupnie, jakie powinny być jego parametry żeby można było powiedzieć, że dysk jest "dobry" ? Kwota jaką przeznaczam to +- 200 zł. Dysk 250GB, chyba że znajdzie się coś większego w tych cenach. Będę wdzięczny za rady i linki, może ktoś posiada coś podobnego, ma jakieś doświadczenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Koledzy, koleżanki, poszukuję jakiegoś notebooka do 3 tysięcy złotych. Wiadomo, jak najlepsza i najwydajniejsza konfiguracja by się przydała. Ktoś,coś poleca? Matryca 15 cali. Nowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mam podobne pytanie jak kolega wyżej. Laptop do 3 tyś zł koniecznie 15. Cos polecacie? Co o tym myślicie? http://www.komputronik.pl/Notebooki_...elny,id,69295/ Ma ktoś jakieś doświadczenia z Acerami? Jak z wykonaniem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
do czego ma być laptop ?
![]() ![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Głownie internet ale tez bym czasami pograł w jakieś gry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Lenovo y530 , Dell Studio 1555 , MSI EX625 (z najtańszym prockiem ale to jesty 16' )
![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
moze ktos z Was zaproponowalby mi jakis komputerowy zestawik (plyta glowna, procek, karta graficzna, RAM) koszt zestawu 1500- 2000zl a i jeszcze jedno sklanialbym sie raczej ku procesorom AMD.
pozdrawiam i z gory wielkie dzieki ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam w laptopie baterie naladowana na 100%, wylaczam go, odpinam zasilanie. Rano wlaczam laptopa, a bateria ma ok 90%. Przy dluzszym wlaczaniu i ladowaniu jeszcze bardziej spada. Co moze byc powodem ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Mam Windowsa 7 i nic kompletnie nie chodzi-ani filmy ani muza. Jakieś sugestie?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
ta wersja blokuje niektore kodeki
sam sie ostatnio meczylem i po zainstalowaniu k-lite codek pack5.0 i ffdshow nie bylo efektow i dopiero po zainstalowaniu kodeka do plikow rmvb czyli real alternative chodzilo juz wszystko ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Odnosnie windowsa 7. Kompletna bzdura ze ten system blokuje niektore kodeki. Ba, mp3 dzialaja na windows media playerze nie jak w Viscie(blokada).
Jedyna rzecz jaka przychodzi mi na mysl to to ze nie masz zainstalowanego oprogramowania do odtwarzania filmow muzyki itp itd. Jeszcze jedno na Windzie 7 pracuje od lutego tego roku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zainstaluj karte muzyczna? :]
Poszukaj sterownikow dla Windowsa 7, ewentualnie wywal 7 i poczekaj, az system wyjdzie oficjalnie i bedzie dla niego pelne wsparcie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Używa ktoś peerguardiana?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://images44.fotosik.pl/189/c53de9c93388a86f.png
Hmm.. taka mała czarna kreska jak w screenie, mi się pojawiła na monitorze, to raczej nienormalne.. co to może być? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() nie uzywalem PCLinuxOS ale mialem wczesneij Mandrive, potem OpenSUSE, od roku juz siedze na Ubuntu i w zyciu nie zmienie tego systemu na inny ![]() Bardzo prosty w obsludze , niesamowicie stabilny itp. ![]() Polski remix, lepszy niz oryginal: http://ubuntu.pl/pobierz.php
Ostatnio edytowane przez mathouse : 28.08.2009 o godz. 12:30.
![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ech, okazało się, że zresetowałem kompa i jest ok. ;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
jaki polecacie program anty-spyware
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
potrzebuje takie oto urzadzenie:
ruteri acces point w jednym z możliwością zrobienia sieci wi-fi konkretnie: do urządzenia podłączone są dwie sieci zewnętrzne: jedna z wi-fi, druga z kabla. Wg moich wałsnych ustawień sieć wewnetrzna równiez po wi-fi wychodzi na zewnątrz albo przez sieć kabelkową albo bezprzewodową. podsumowując, chce na jednym urzadzeniu mieć możliwosc krozystania, badx z jednej bądź z drugiej sieci zewnętrznej. Mozliwe to? opcją drugą jest osobne kupienie dwóch urzadzeń, ale nie chciałbym świecić od tego promieniowania ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|