|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Wygrana 1-0 to zakrawa na maksimum szczęścia. Niestety ale strzelić 1 bramkę i nic z tyłu nie stracić oto wyzwanie dla naszych kopaczy
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Piękna pogoda ! Głośny doping!
Dziś jest ten dzień kiedy się przełamiemy!! Mówię wam Mój typ 3-0 i wskakujemy na właściwe obroty ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
O której Godzinie planowany jest przyjazd Kibiców Lechii pod stadion
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Będzie dobrze,pogoda jest w sam raz. Gorzej być nie może. Wierze,że w pierwszej połowie przesądziły losy pojedynku,aby w drugiej słaniając się na nogach dowieźć 3 pkt. Za to ostatnie podziękujmy,już wiecie komu.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
------------Pawełek
Alvarez---Marcelo--Głowacki---Diaz Małecki---Sobolewski---Ba---Pi. Brożek ---------Christov----Pa. Brozek tak według mnie poewinien wyglądać skład na ten mecz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Piękna pogoda, mecz przyjaźni, cały stadion wypełniony nic tylko wygrać!
![]()
Nawet jeśli będzie źle, my nigdy nie poddamy się...!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj liczę na zwycięstwo po przyzwoitej grze 1:0 po golu Pawła Brożka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]() Małecki jest napastnikiem i skrzydlowym przez najblizsze kilka lat sie nei stanie. Nie potrzeba wiecej jego popisow na tej pozycji zeby sie o tym przekonac. Nie pamietacie co sie stalo kiedy wrocil do ataku w poprzedniej rundzie? To raczej trener Skorza lubil kombinowac z pozycjami zawodnikow, czasem sie sprawdzalo ale z reguly nie bardzo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
nie rozumiem tego zdania "Małecki jest napastnikiem i skrzydlowym przez najblizsze kilka lat sie nei stanie."
jesli jest i tym i tym, to czemu na boku pomocy nie moze grac (przeciez jest skrzydłowym), nie zauwazylem by miał duze braki w odbiorach zeby nie moc byc bocznym. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zle zdanie skonstruowalem. Chodzilo o to, ze !moim zdaniem! z Maleckiego nie bedzie dobrego, (typowego) skrzydlowego pomocnika. Powinien grac na ataku jesli ma z niego byc pozytek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Małeckiemu nieźle wychodziły dwójkowe akcje z Brożkiem. Mam na myśli chociażby akcję, kiedy rozklepali Zagłębie w Lubinie i Małecki strzelił bramkę. Skoro nieźle im się w ten sposób współpracowało, a Boguski na razie jest cieniem samego siebie to moim zdaniem warto postawić na nich obu w ataku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wlasnie po tym meczu o ktorym mowisz, duzo osob pisalo ze to jest jego miejsce i tam zawsze powinien grac. Jesli dobrze pameitam to rowniez mowili o tym komentatorzy C+.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
----------------pawełek------------------
burliga - marcelo - głowacki - brozek pi. alvarez - ba - mączynski - kirm -------małecki - brozio pa.---------------- Ja bym własnie zaproponowałł składe w ten sposób. A co wazne do dodania to wtedy mamy zajebiaszczą ławke rezerwowych na zmiane: Juszczyk,boguski, sobolewski, irsak, diaz, łobo,jop, Pamietajmy ze najwieksza siła w szerokiej kadrze a co za tym idzie pewną ławke rezerwowych. A mnie osobiscie bardzo podobał sie w ost. frag. meczu Mączynski, dobry koles i opanowany Co o tym sądzicie ![]() ![]() xD |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
gdzie najlepiej uderzać autem pod Hutnika ?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Lechia gra dziś w rezerwowym składzie.
Kapsa - Bąk, Wołąkiewicz, Kozans, Mysona – Bajić, Pietrowski, Nowak, Rogalski – Zabłocki, Wiśniewski. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
o widze kolega weszlo.com przeglądał i na oficjalnej tez juz jest
Ostatnio edytowane przez brasilia79 : 20.03.2010 o godz. 15:05.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nie gra rezerwowym, ja słyszałem wywiad z kafarskim i on tak operuje składem ma 15-16 równorzednych zawodników i nimi operuje na przemian
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Jako że jestem z Gdańska, wiem jak wygląda normalny, a jak rezerwowy skład
![]() Bajić i Rogalski to największe drewna w Lechii, Pietrowski ma zawał serca, jak ma okazję na gola. Nowak i Zabłocki ostatnio bez formy, jedynie Wiśnia może coś zagrać, tyle, że sam? Obrona i bramkarz w porządku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dawidowski, Surma, Lukjanovs, Kaczmarek. Mysle tych brakuje.
Czyli w ofensywie graja na "przypadek", a obrona i bramkarz stały. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ktoś wie czy mecz będzie jednak na Public Sporcie (a jak nie czy przez przypadek, czy z premedytacją, za karę, whatever?)? Wydaje mi się, że w tygodniu przewijały się informacje, że ma być, a tu w rozpisce lipa
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Na Public Sporcie będzie transmisja Odra-Korona ;-/ ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czemu oni nie biegaja w przodzie tylko sie snuj po boisku ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mały i centry, to istna maskara :/... nie może kto inny wykonywać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
no to powrot z dalekiej podrozy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
po Bełchatowie - myślalem - silny przeciwnik, na wyjezdzie, bedzie ok
po Arce - hmm, niefart, przelamia sie pozniej po Jadze - hm cos sie dzieje niedobrego dzis - z tego juz nic nie bedzie, rozgonic to towarzystwo i zbudowac ta druzyne od nowa |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dramatycznie to wygląda.. ZERO gry bez piłki..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Powiedzcie mi, kto wmurowal nogi naszym w ziemie ze gdy jeden z naszych ma pilke ci sie stoja i patrza jak szpoki w ****e?
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Katastrofalnie gramy.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Szkoda nerwów, straconego czasu, Cupiała, Kasperczaka i tych którzy dla Wisły chcą jak najlepiej. Osiągnąłem już apogeum mojego w****ienia. Nie mam ochoty patrzec na tą żenade, a o jakichkolwiek pucharach (nawet krajowych) możemy zapomniec. Skończył się dzień dziecka ;-(
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|