|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
GKS Bełchatów - WISŁA KRAKÓW 0-3 (0-1)
Skład: Pawełek-Alvarez,Marcelo,Głowacki,Piotr Brożek-Kirm,Sobolewski,Jirsak,Diaz-Paweł Brożek,Boguski Zmiany:Ba,Mączyński,Hristov Bramki:Boguski,Hristov,Diaz PS.Wiem,że to głupie dawać Hristova ale po cichu myślę,że zagra w sobotę. ![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
GKS Bełchatów - WISŁA KRAKÓW 1-4 (1-2)
Skład: Pawełek-Alvarez,Marcelo,Głowacki,Piotr Brożek-Kirm,Sobolewski,Jirsak,Diaz-Paweł Brożek,Boguski Zmiany:Ba, Mączyński,Hristov Bramki: Paweł Brożek,Hristov,Jirsak, Ba
Ostatnio edytowane przez cichy_71 : 26.02.2010 o godz. 18:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
GKS Bełchatów - Wisła Kraków 0:2 (0:0)
Skład: Pawełek - Alvarez, Głowacki, Marcelo, Piotr Brożek - Łobodziński, Sobolewski, Diaz, Kirm - Paweł Brożek, Boguski Zmiany: Ba, Hristov, Jirsak Bramki: Paweł Brożek, Kirm
Ostatnio edytowane przez thomasson : 26.02.2010 o godz. 15:21.
![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
GKS Bełchatów - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Pawełek - Alvarez, Głowacki, Marcelo, Piotr Brożek - Kirm,Sobolewski,Jirsak,Diaz - Paweł Brożek, Boguski Zmiany: Ba, Hristov, Mączyński Bramki: Paweł Brożek, Kirm ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
GKS Bełchatów - Wisła Kraków 0-2 (0-1)
Pawełek - Alvarez, Głowacki, Marcelo, Piotr Brożek - Kirm, Sobolewski, Ba, Diaz - Boguski, Paweł Brożek Zmiany: Jirsak, Hristov, Łobodziński Bramki: Paweł Brożek, Boguski ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
GKS Bełchatów - Wisła Kraków 1:3 (0:2)
Skład wyjściowy: Mariusz Pawełek- Pablo Alvarez, Arkadiusz Głowacki, Marcelo, Piotr Brożek- Wojciech Łobodziński, Junior Diaz, Radosław Sobolewski, Andraż Kirm- Paweł Brożek, Rafał Boguski Zmiany: Tomas Jirsak, Georgij Hristov, Łukasz Burliga Bramki dla Wisły: Paweł Brożek, Andraż Kirm, Rafał Boguski ![]() ![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
GKS Bełchatów - Wisła Kraków 0:2 (0:0)
Skład wyjściowy: Pawełek- Alvarez, Głowacki, Marcelo, Piotr Brożek- Diaz, Radosław Sobolewski, Ba, Kirm- Paweł Brożek, Boguski Zmiany: Jirsak, Hristov, Burliga Bramki dla Wisły: Paweł Brożek, Marcelo |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
GKS Bełchatów - Wisła Kraków (0:2) (0:1)
Skład wyjściowy: Pawełek- Alvarez, Głowacki, Marcelo, Piotr Brożek- Kirm, Sobolewski, Jirsak, Diaz- Boguski, Paweł Brożek Zmiany: Ba, Mączyński, Hristov Bramki dla Wisły: Paweł Brożek, Kirm |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
GKS Bełchatów -Wisła Kraków 1:3 (0:2)
Skład: Pawełek, Alvarez, Marcelo, Głowacki, Piotr Brożek, Diaz, Sobolewski, Jirsak, Kirm, Paweł Brożek, Boguski Bramki: Kirm, Paweł Brożek Zmiany: Ba, Hristov, Mączyński ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
GKS Bełchatów - Wisła Kraków 0:1 (0:0)
Skład wyjściowy: Pawełek- Alvarez, Głowacki, Marcelo, Piotr Brożek- Kirm, Sobolewski, Jirsak, Diaz- Paweł Brożek, Boguski Zmiany: Issa Ba, Mączyński Bramka dla Wisły: Paweł Brożek |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
GKS Bełchatów - Wisła Kraków (0:1) (0:1)
Skład wyjściowy: Pawełek- Alvarez, Głowacki, Marcelo, Piotr Brożek- Kirm, Sobolewski, Jirsak, Diaz- Boguski, Paweł Brożek Zmiany: Issa Ba, Hristov Bramka dla Wisły: Paweł Brożek |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
GKS Bełchatów - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Pawełek - Alvarez, Głowacki, Marcelo, Piotr Brożek - Kirm,Sobolewski,Jirsak,Diaz - Paweł Brożek, Boguski Zmiany: Ba, Mączyński, Hristov Bramki: Paweł Brożek, Kirm |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
GKS Bełchatów - Wisła Kraków 1-2 (0-1)
Paweł Brożek, Andraż Kirm Pawełek - Alvarez Marcelo Głowacki Brożek - Kirm Sobolewski Ba Diaz - Brożek Boguski Zmiany: Hristov, Jirsak, Burliga |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
GKS Bełchatów - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład wyjściowy: Pawełek- Alvarez, Głowacki, Marcelo, Piotr Brożek- Łobodziński, Sobolewski, Issa Ba, Kirm- Paweł Brożek, Boguski Zmiany: Diaz, Hristov, Jirsak Bramki: Marcelo, Brozek Paweł |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
GKS Bełchatów - Wisła Kraków 0:2 (0:2)
Skład wyjściowy: Pawełek- Alvarez, Głowacki, Marcelo, Piotr Brożek- Boguski, Sobolewski, Jirsak, Diaz, Kirm- Paweł Brożek Zmiany: Hristov, Ba, Burliga Bramki: Kirm, Boguski ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
KLASYFIKACJA PO PIERWSZEJ KOLEJCE I GENERALNA:
1. element 14 pkt grogoriogreg funkykowal 4. rafil 13 pkt AYALA pablo92TSW Krystian168 palladynTS cassius31krakow jabadabaryba maciekmiszcz bearex DevilMayCry WISŁA1906NH maci0s Pablo0085 speedfashin Aros_TSW Adamek21 cichy_71 piter116 KarLOL Ala1955 Sami Zimon 26.bartek89TS 12 pkt kpn patryk215 mcks Szyman423 kolarz90 pietruch BRTS39 Gurlesko Stavanger WislakP mic crazykaro Ada1906 igortsw markokrk cebulka997 ChinoRios joyrider SlawekS wislakdaniel godik1906 WISŁAZWE Karherop Waldus88 Luk4s eryk_cartman madenn spirit 55.szczepanwiślak 11 pkt brylant17 Ofsajd DarekK_11 Niko22 arti PhantomRanger thomasson 63.Dean 10 pkt tragez88 Fidzi amauri1990 M@Terac tofik filip_wislak wislak227 KOMINEK Blade'S 73. banasik 9 pkt Typy nieuwzględnione: JohnnyB wiernyTS wiślaQ Powód: zmiana :)
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 01.03.2010 o godz. 21:09.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
TYPY NA MECZ WISŁA KRAKÓW - ARKA GDYNIA ODDAJEMY/EDYTUJEMY DO DNIA 04.03.2010 DO GODZINY23:59. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wisła Kraków - Arka Gdynia 3:0 (1:0)
Skład wyjściowy: Pawełek- Alvarez, Głowacki, Marcelo, Piotr Brożek- Diaz, Sobolewski, Boguski, Kirm- Hristov, Paweł Brożek Zmiany: Małecki, Hristov, Jirsak Bramki: Marcelo, Hristov, Paweł Brożek
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 04.03.2010 o godz. 13:37.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Wisła Kraków - Arka Gdynia 3-1
Skład: Pawełek - Alvarez, Głowacki, Marcelo, Piotr Brożek - Małecki, Diaz, Sobolewski, Kirm - Hristov, Brożek Zmiany: Mączyński, Jirsak, Boguski Bramki: Małecki, Kirm, Brożek
Ostatnio edytowane przez zajafffka : 04.03.2010 o godz. 16:34.
![]()
"Już i tak za dużo czasu tracę na sen" Ryszard Riedel
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wisła vs Arka 2-1 (1-0)
Skład: Pawełek, Alvarez, Głowacki, Marcelo, Piotr Brożek, Boguski, Sobolewski, Diaz, Kirm, Małecki, Paweł Brożek Zmiany: Hristov, Jirsak, Mączyński Bramki: Małecki, Hristov
Ostatnio edytowane przez element : 04.03.2010 o godz. 13:52.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wisła-Arka 2-0 (0-0)
Skład : Pawełek,Alvarez,Głowacki,Marcelo,Piotr Brożek-Małecki,Sobolewski,Diaz,Kirm-Boguski,Paweł Brożek Zmiany: Hristov,Mączyński,Jirsak Bramki: Małecki,Marcelo
Ostatnio edytowane przez AYALA : 04.03.2010 o godz. 22:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wisła Kraków - Arka Gdynia 3:1 (0:1)
Skład: Pawełek - Alvarez, Głowacki, Marcelo, Piotr Brożek - Małecki, Jirsak, Sobolewski,Kirm,Brożek Paweł,Hristov Zmiany: Diaz, Mączyński,Boguski Bramki: Małecki, Hristov,Brożek Paweł
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 04.03.2010 o godz. 16:43.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wisła 2-0 Arka (1-0)
Skład: Pawełek, Alvarez, Głowacki, Marcelo, Piotr Brożek, Małecki, Sobolewski, Diaz , Kirm , Brożek, Boguski Zmiany: Hristov, Mączyński, Jirsak Bramka: Małecki, Brożek
Ostatnio edytowane przez wiślaQ : 04.03.2010 o godz. 19:33.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Wisła Kraków- Arka Gdynia 3-0 (1-0)
SKŁAD: Pawełek - Alvarez, Marcelo, Głowacki, Piotr Brożek - Sobolewski, Diaz, Kirm, Małecki - Paweł Brożek, Boguski ZMIANY: Hristov, Jirsak, Łobodziński BRAMKI: Małecki, Marcelo, Paweł Brożek
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 04.03.2010 o godz. 15:08.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Wisła Kraków - Arka Gdynia 3:0 (1:0)
Skład: Pawełek - Alvarez, Głowacki, Marcelo, Piotr Brożek - Małecki, Issa Ba, Sobolewski,Kirm,Boguski,Hristov Zmiany: Diaz, Mączyński, Jirsak Bramki: Małecki, Hristov, Marcelo |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wisła-Arka 2-0 (1-0)
Skład : Pawełek,Alvarez,Głowacki,Marcelo,Piotr Brożek-Małecki,Sobolewski,Diaz, Kirm-Boguski, Brożek Zmiany:Hristov,Mączyński, Jirsak Bramki: Małecki,Kirm
Ostatnio edytowane przez pablo92TSW : 04.03.2010 o godz. 16:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wisła Kraków - Arka Gdynia 2:1 (1:0)
Skład: Pawełek - Alvarez, Głowacki, Marcelo, Pi.Brożek - Diaz, Sobolewski, Issa Ba, Kirm - Hristov, Małecki Zmiany: Mączyński, Boguski Bramki: Marcelo, Małecki
Ostatnio edytowane przez tofik : 03.03.2010 o godz. 15:30.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wisła Kraków - Arka Gdynia
Skład: Pawełek - Alvarez, Głowacki, Marcelo, Piotr Brożek - Małecki, Sobolewski,Diaz, Kirm - Paweł Brożek, Boguski. Zmiany: Hristov, Mączyński, Jirsak Bramki: Hristov Wynik: 1:1 [0:0]
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 04.03.2010 o godz. 16:51.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wisła Kraków- Arka Gdynia 2-0 (2-0)
SKŁAD: Pawełek - Alvarez, Marcelo, Głowacki, Piotr Brożek - Boguski, Ba, Sobolewski, Kirm - Małecki, Hristov ZMIANY: Diaz, Jirsak, Mączyński BRAMKI: Małecki, Hristov |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wisła Kraków- Arka Gdynia 3-0 (2-0)
SKŁAD: Pawełek - Alvarez, Marcelo, Głowacki, Piotr Brożek - Sobolewski, Diaz, Kirm, Boguski- Małecki, Paweł Brozek ZMIANY: Hristov, Jirsak, Mączyński BRAMKI: Małecki.Paweł Brożek2x
Ostatnio edytowane przez Adamek21 : 05.03.2010 o godz. 14:39.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|