The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zuraw9
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2008, 23:55
1.Najlepszy forumowicz: emsi
2. Miss forum:
3. Mister forum:
4. Innowierca: Kijek
5. Chlor :
6. Jajcarz: gigant
7. Najmądrzejsze posty: orzeu, RWD
8. Debiut:
9. Największy postęp:
10. Zaginiony w akcji:
11. Pokemon:
12. Największy zonk: losowanie w pucharach
13.Wydarzenie: Mistrzostwo i Barcelona
14. Nadzieja forum:
15. Najbardziej druzgoczący post: o Brożku
16. Najweselszy post: kilka postów giganta
16. Najgłupszy post:
17. Najmądrzejszy post:
18. Rozmywacz pozytywny: gigant
19. Rozmywacz negatywny:
20. Najlepszy moderator: pan_premier
21. Najgorszy moderator:
22. Najlepszy temat: Filmy, które warto obejrzeć, Infonet
23. Najlepszy avatar: dopóki nie usunął to Kamil
24. Najlepszy podpis: **** z kiełbasą daj Ultrasom
25. Nocny "marek":
26. Wyróżnienie: pio za piosenkę
Odpowiedz cytując
emsi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 01.01.2009, 12:16
I ja na koniec się wpiszę jako założyciel i można przeliczać głosy

Najlepszy forumowicz (czyli ta osoba, której wpis czytając zatrzymujesz się na dłużej, bo zawsze ma coś ciekawego do przekazania): Orzeu mimo, ze się czasem z nim nie zgadzam to bezapelacyjnie dla mnie najlepszy forumowicz i Gigant, bo mimo, że głównie kręci bekę to robi to świetnie i mądrze.

Miss forum (czyli pani na, której widok Wiślackie serca zaczynają bić szybciej):

Mister forum (to samo co wyżej, tylko, że tym razem to biją damskie serca):

Innowierca (kibic obcej drużyny nie będącej naszą zgodą, który swymi wpisami wybija się ponad resztę kibiców, którzy nie są fanami Białej Gwiazdy i nie koniecznie są nam przychylni): Od czasów Legarta i Kempesa według mnie nie było nikogo kto na ten tytuł zasłużył

Chlor (lubi alkohol jak miś miód ): Usiu, Taki, Pio

Jajcarz (to po jego postach kończysz z bólem brzucha od śmiechu):Gigant bezapelacyjnie, bo pewien pan od Kotków zdecydowanie obniżył loty w tej dziedzinie i bardziej denerwuje niż śmieszy.

Najmądrzejsze posty (to chyba rozumie się samo przez się): Orzeu, RWD, Rosomak

Debiut (Rookie, pierwszoroczniak, Freshman, nowy a już wybijający się uczestnik forumowych dyskusji): nikt nie rzucił na kolana

Największy postęp (ten co podniósł swój poziom wpisów i kumatości bardzo wyraźnie przez ostatni rok): Prezydentowa zdecydowanie ostatnio bardzo fajnie pisze i McKowalski, który też bardzo podniósł poziom pisania.

Zaginiony w akcji (był i znikł, bo go wezwał nikt, czyli ktoś kto pisał i lubiłeś czytać jego posty a teraz nie pisze i zawiesił klawiaturę na kołku): RWD bo się bardzo rzadko wpisuje i tradycyjnie Wormal no i szkoda, że też muszę Dave'a dopisać

Pokemon (zwany również Pikachu lub Dzieckiem Neostrady - taki człowieczek, co wkurza frustruje, a jego wpisy powodują zgrzytanie zębów i większy przepływ adrenaliny): Michu Kozłówek

Największy zonk (wydarzenie, zachowanie jakiejś osoby, czy coś innego, co przez ten rok wkurzyło cię najbardziej): Wiślacki Forumowy fan Club Lecha i podniecanie się niezdrowe ich grą bo przecież zdobywają dla nas punkty, konfidenctwo na niespotykaną skalę Pasiastych dam i strzelanie w nogi sobie i całemu kibicowskiemu środowisku.

Wydarzenie (najważniejsza rzecz w tym roku wg Ciebie, która zdarzyła się na tym Forum lub w naszym klubie) : Mistrzostwo Polski, Mecz z Lechią

Nadzieja forum (umiera ostatnia, czyli coś lub ktoś kto może pomóc forum wznieść się na wyższy poziom niż obecnie)): Że starzy wrócą a młodym się zachce najpierw pomyśleć kilka razy a potem napisać, a nie nie pomyśleć i napisać kilka postów.

Najbardziej druzgoczący post ( czyjś wpis, ktory swoim tekstem, formą Cię zniesmaczył, zdruzgotało, wkurzył, załamał): ten o brwiach Brożka, wypociny z Politycznego forumowych politykierów

Najweselszy post (taki z, którego za każdym razem gdy sobie go przypomniałeś śmiałeś sie w najlepsze): całokształt Giganta

Najgłupszy post (nie sądziłeś, że można napisać taką durnotę, a jednak zostałeś zaskoczony): Fussa i napinki niektóych moderatorów na bardzo żenującym poziomie.

Najmądrzejszy post (najbardziej merytoryczny, sensowny post, trafiający w sedno tematu):

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): Z młodych piszących Wojtek Lok, bo nie męczy rozmywając siebie i czytających, a ze starych wyg Gigant.

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej):

Najlepszy moderator (kategoria potrzeba w tym roku bo w zalewie pokemodów wypada wyróżnić tego który do tej funkcji się po prostu nadaje) Orzeu, i napiszę jeszcze jedną osobę co do, której miałem sceptyczne podejście a jako jedyny z ostatnio dodanych moderatorów moderuje z klasą, nie napina się i potrafi rozmawiać z ludźmi a nie wywyższać się nad nimi i tylko obrażać czyli Kominek.

Najgorszy moderator (czyli ten, który moderaotrem być nie powinien, może zwycięzca zrzeknie się swojej funkcji choć szczerze na to bym nie liczył) nie będę kopał leżącego wystarczy spojrzeć kto tu bezapelacyjnie prowadzi w wyścigu.

Najlepszy temat (ten, do, którego non stop wracasz i możesz czytać go godzinami): Filmowy bo lubię z 1q2 i kilkoma innymi dyskutować o kinie

Najlepszy avatar (obrazek u użytkownika przy nicku, który najbardziej ci się podoba): Orzeu'a dla mnie od dawna

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej):

Nocny "marek" (taki gość co zamiast spać klepie posty po nocy i na dodatek pisze z sensem): nie wiem bo wtedy śpię

Wyróżnienie (coś lub, ktoś kto nie łapie się do wcześniejszych, a swoją działalnością uważasz, że powinien być doceniony, lub dane wydarzenie powinniśmy docenić) :Malvivente za zajawkę i działania, Pio za piosenkę

Wkrótce przeliczenia jak ogarnę kaca
Ostatnio edytowane przez emsi : 01.01.2009 o godz. 16:47.
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 04.01.2009, 00:53
Temat leży, więc pozwoliłam sobie z nudów podliczyć głosy. Jeśli założyciel tematu ma coś przeciwko, np. wolałby sam wszystko podliczyć i sprawdzić, to nie ma sprawy - kasuję posta. Jeśli nie to zaczynamy:

1.Podane są 3 pierwsze miejsca - podium
2.W nawiasach podana jest liczba głosów
3.W kategoriach "Naj..... post" podany jest tylko zwycięski wpis, gdyż w każdym przypadku przewaga była miażdżąca.
4.W kategorii "Najweselszy post" podany jest najwyżej notowany konkretny wpis, a nie np. "wszystkie Giganta" (choć właśnie taka odpowiedź była najczęstsza).

Najlepszy forumowicz

1.Emsi (24)
2. RWD (16)
3. Orzeu (10)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Miss forum

1. Kobieta_Wiślaka (11)
2. Prezydentowa (9)
3. Ewcia (6)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mister forum

1. Gucio25 (2)
2. S88 i Pietruch (1)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Innowierca

1. Kijek (20)
2. ToTylkoJa (11)
3. Spidey (7)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chlor

1. Jelon (5)
2. Kamil i Usiu (3)
3. wszyscy, którzy dostali 1 głos (za dużo, żeby wymieniać)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jajcarz

1 Gigant (45)
2. Paparapa (6)
3. 7 kotów (5)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najmądrzejsze posty

1. RWD (18)
2. Emsi (16)
3. Orzeu (15)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Debiut

1. Kobieta_Wiślaka (6)
2. Baryl (2)
3. Ala_1955 (2)

Największy postęp

1. Kurt C (4)
2. Wojtek_Lok, Jelon, Gucio25 (3)
3. Nesta, Prezydentowa (2)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zaginiony w akcji

1. Omlet (15)
2.Wormal (10)
3. Dorotja (9)

Pokemon

1. Rafalek / Kądzikowski (15)
2. Wiślak_Dymek (13)
3. Fuss (8)

Największy zonk

1. Przekręty Dymka (15)
2. Odpadnięcie z UEFA, Liczby wyjazdowe (5)
3. Porażki z Legią (4)

Wydarzenie

1. Mistrzostwo Polski (35)
2. Wygrana z Barceloną (16)
3. Mecz z Lechią (13)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nadzieja forum

1. Emsi, powrót "starych" (4)
2. Dj_Ibutti, Flamengista (3)
3. Nesta, Harthausen, Gigant, Malvivente (2)

Najbardziej druzgoczący post
Kortys napisał(a):
Zajebiście się Paweł zaprezentował, dojrzał piłarsko i widać to w każdym meczu.
Jednak wypadałoby godnie reprezentować klub także poza boiskiem. Zastanawiam się, czy ktoś nie może mu doradzić,
aby pozbył się tzw. brwiaka ,czyli jednej dużej brwi przez całe czoło, zamiast dwóch nad oczami. Nasz najlepszy piłkarz,
wizytówka klubu, wygląda jak wiejski prostaczek, co nigdy nie widział swojego odbicia w lustrze. Po prostu w głowie mi się nie mieści,
jak można tak ekstremalnie o siebie nie dbać. Znałem kiedyś człowieka, co miał na twarzy wyrastający ze znamienia 3-centymetrowy
włos i nic z tym nie robił, no ale nie był on osobą publiczną ani wschodzącą gwiazdą reprezentacji polski.
(19)
Najweselszy post
Gigant napisał(a):
Musisz go przemodlić na kolanach. Pół godziny klęczenia z różańcem w ręku i tak Cie zaczną jebać kolana, że zapomnisz o kacu.
(4)

Najgłupszy post
Kortys napisał(a):
Zajebiście się Paweł zaprezentował, dojrzał piłarsko i widać to w każdym meczu.
Jednak wypadałoby godnie reprezentować klub także poza boiskiem. Zastanawiam się, czy ktoś nie może mu doradzić,
aby pozbył się tzw. brwiaka ,czyli jednej dużej brwi przez całe czoło, zamiast dwóch nad oczami. Nasz najlepszy piłkarz,
wizytówka klubu, wygląda jak wiejski prostaczek, co nigdy nie widział swojego odbicia w lustrze. Po prostu w głowie mi się nie mieści,
jak można tak ekstremalnie o siebie nie dbać. Znałem kiedyś człowieka, co miał na twarzy wyrastający ze znamienia 3-centymetrowy
włos i nic z tym nie robił, no ale nie był on osobą publiczną ani wschodzącą gwiazdą reprezentacji polski.

(7)

Najmądrzejszy post http://wislakrakow.com/forum/showpos...88&postcount=1 - Emsi (12)

Rozmywacz pozytywny

1. Dj_Ibutti (19)
2. Gigant (17)
3. Paparapa (5)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rozmywacz negatywny

1. Rafalek, bbbnba (3)
2. Skrtbrain, rozmaici kibice Lecha (2)
3. Gucio25, Maćko, Wilku, 7 Kotów, Emjot, Mcovalski, Maciuś, Dj_Ibutti (1)

Najlepszy moderator

1. Pan_premier (34)
2. Orzeu (12)
3. Kominek (6)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Najgorszy moderator

1. Wilku (19)
2. Rav (8)
3. Wolfy (7)

Najlepszy temat

1. Śmieszne zdjęcia, filmiki itp (12)
2. INFONET (11)
3. Malujemy Wiślackie Okolice (8)

Najlepszy avatar

1. Kamil (9)
2. Orzeu (3)
3. Mrówa_1906 (2)

Najlepszy podpis
1.
Cytat:
"Co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkłada w to by jechać za swoją drużyną. Miłość-nie za pieniądze, nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuję Bogu, że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla Nas liczą się chwilę i to My przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!!"
(5)

2.

(4)

3.
Cytat:
"Alkohol wytrzaśniemy nawet spod ziemi"
(2)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nocny "marek"

1. WRzŚ (4)
2. Dorotja (bez tych, którzy pytają, gdzie się podziała-2)
3. Ewcia (1)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wyróżnienie

1. Malvivente (25)
2. Pio (14)
3. Ewcia (7)
Odpowiedz cytując
Malvivente
Guest

Stary 04.01.2009, 01:00
Dziękuję za wyróżnienia, czuję się wyróżniony
Odpowiedz cytując
emsi
Senior Member

Stary 04.01.2009, 09:47
Dziekuję za wyróżnienie i również czuje się wyróżniony jak mój przedmówca chciałbym również pozdrowić najserdeczniej Ghost Writera,który pisze mi te wszystkie posty, Ta nagroda jest wspólna
Ostatnio edytowane przez emsi : 04.01.2009 o godz. 09:50.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 04.01.2009, 10:15
zauważyłem takie coś, że najwięcej głosów oddawały osoby zwiazane z ogólnie rzecz biorąc 'światem kibicowskim'
tzn. nie że najwięcej na sztuki, ale porównując to do ilości osób wszystkich userów, to zdecydowanie grupa z ABG była liczniejsza procentowo od tej 'piłkarskiej'.
Dziwi to choćby z tego powodu, ze najczęściej właśnie z tej strony padają teksty(słuszne) o przywiązywaniu wagi do realnej rzeczywistości. Dlatego wydaje mi się, że nie ma nadmiaru 'kumatych' ale jest niedomiar ludzi z HP i piłkarskiego. Czemu?Interesuje ich tylko piłka i nic więcej? Dla mnei to dziwne zjawisko

Zostałem najlepszym moderatorem, ale to tak naprawde tylko konkurs "pięnośći" bo przeciez, co kto i na ile robi głównie widzimy my.
Najciekawszebyły głosy od tych których kiedyśtam zbanowałem i je szczególnie doceniam
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
emsi
Senior Member

Stary 04.01.2009, 10:27
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
HP i piłkarskiego. Czemu?Interesuje ich tylko piłka i nic więcej? Dla mnei to dziwne zjawisko
Piłkarscy pewnie wolą napisać setny post w tonie mentorsko poważnym o wzmocnieniach których o dziwo nawet nie ma więc nie ma za bardzo o czym pisac, niż po ludzku pobawić się w taki ranking z przymróżeniem oka, bo to forum to zabawa a nie najważniejsza rzecz w życiu, o czym chyba nektórzy zapominają i zamiast luzu i dystansu jest wzajemne obrzucanie się błotem wobec wyższych racji, że Bednarz dla jednego to łysy ch. a dla drugiego Jacek zbawiciel i takie przykłady można tylko mnożyć.
A jeszcze jedno mnie zastanawia, że ludzie piszący w piłkarskim czy innym, gdy przychodzi do pisania na inne tematy poad piłkę nie dużo mają do powiedzenia i często nie potrafią za bardzo przedstawić swojego zdania, nie wiem z czego to się może brać z braku innych zainteresowań czy może czegoś innego
PS: Dla mnie jesteś dobrym modem mimo dla mnie bana a miłym zaskoczeniem dla mnie był Kominek z nowych i fajnie, że załapał się na pudło
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 04.01.2009, 11:19
Wg mnie podział właśnie wynika z tego, jak kto traktuje to nasze Forum. Ci z piłkarskiego - jako miejsce do dyskusji, a ci z ABG i w dużej mierze z HP jako takie...COŚ, w którym to się mimowolnie żyje. Taki mini-światek, właściwie też pewna społeczność. Bo przecież znamy się w większości tak świetnie, ale... nie znamy się wcale, w wielu przypadkach tylko z internetu, ale ten "detal" gdzieś zanika. Może to dobrze, może to źle, nie wiem.

PS. A, no i ja również dziękuję za wszystkie wyróżnienia
Ostatnio edytowane przez Prezydentowa : 04.01.2009 o godz. 11:22.
Odpowiedz cytując
pietruch
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 04.01.2009, 11:45
Pan_premier napisał(a):
HP i piłkarskiego. Czemu?Interesuje ich tylko piłka i nic więcej? Dla mnei to dziwne zjawisko
Bo Wisła to My, a nie Wy .

A poważnie, to jak już wyżej zauważono, większość osób z piłkarskiego pocięłaby się za internet i managera.
No-liferzy, którzy drogą ewolucji przestali przyswajać tlen, a jedynym źródłem egzystencji jest elektrownia.
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 04.01.2009, 12:09
Nie knujcie tak teorii , duiżo jest osób które w piłkarskim się raczej nie wypowiadają bo bardziej odpowiada im pokoj ABG ale po prostu nie chciało im się wpisywac w tym temacie Opieram sie na swoim przykladzie
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 04.01.2009, 12:10
ja osobiście forum traktuje troche jako odskocznie od życia codziennego...nie wiem czy to dobrze, czy źle, ale tak mam. Tak wlaśnie jak napisała Prezydentowa -
Cytat:
Taki mini-światek
. Tematy piłkarskie bardziej traktuje jako miejsce informacji niż miejsce do dyskusji, bo jak się tam coś człowiek wypowie to zaraz go "zdefią"
ale fajne w forum jest to że właśnie nikt prawie się nie zna, a już mniej więciej można poznać charakter poszczegolnych Userow po Ich wypowiedziach.
Odpowiedz cytując
pio
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 04.01.2009, 14:33
Dziękuję za wyróżnienie wśród wyróżnionych
A mnie się wydaję, że Ci co potrafili zaglądnąć do tematu konkursowego i w ogóle do HP potrafią spojrzeć na "mini-światek" także z przymróżeniem oka i jak napisałe Emsi, mają więcej do powiedzenia na inne tematy niż tylko piłkarskie, bo jak wiadomo w Polsce ilu ludzi tylu trenerów
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
Odpowiedz cytując
Kobieta_Wislak
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 04.01.2009, 15:17
a nagrody jakieś będą?

"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..."
Odpowiedz cytując
puchaty1906
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 04.01.2009, 15:27
Tak każdy dostanie buzi od Wiślaczek z sektora D3.
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
Odpowiedz cytując
Piotrek
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 04.01.2009, 16:07
dawniej bodajze sie dostawało obrazek do profilu czy tez podpisu.
Oy za rok wiecej glosow bylo
Gratulacje zwyciężcom
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 04.01.2009, 16:35
No gratulacje dla wszystkich. Miła zabawa.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
M.C (nowy kleparz)
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 04.01.2009, 18:18
Również gratuluje zwycięzcom!!
Dzięki dla wszystkich za to,że wzięli udział w tej zabawie,bo to oznacza,że jeszcze z tym forum nie jest tak źle i niektórym chce się coś więcej,niż wypisywanie tylko jakiś banialuków przez dzieci neo...
Czekam na następne ałortsy!!
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 04.01.2009, 18:22
puhatek1906 napisał(a):Wyświetl post
a ja, jako mister forum, dostanę po dwa.
a poważnie, dzięki za wyróżnienie, choć bardziej sobie cenie 2 miejsce w "Największy postęp".

i gratulacje wszystkim wygranym, fajna zabawa na koniec roku.
tak jak już niektórzy pisali, forum to fajna odskocznia, lubie zaglądać zarówno do HP, jak i do piłkarskiego czy ABG.
i choć ABG być może najważniejszy i tam patrzę z największym zainteresowaniem, to w HP chyba można najbardziej wyluz(luźny - pozdrawiam bywalcow)ować i porozmawiać z Wiślacką bracią.
ktoś napisał, że fajne jest to, że się na forum ludzie nie znają. a jeszcze fajniejsze jest to, że np. na meczu nie wiesz, że skaczesz za bary z ludźmi, z którymi dyskutowałeś, choć ich "nie znasz". ogólnie Wiślacka brać - i to w tym chyba najlepsze.
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 04.01.2009 o godz. 18:26.
Odpowiedz cytując
Kobieta_Wislak
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 04.01.2009, 19:56
puhatek1906 napisał(a):Wyświetl post
yyuuchuu!

Gucio25 napisał(a):Wyświetl post
(...) a jeszcze fajniejsze jest to, że np. na meczu nie wiesz, że skaczesz za bary z ludźmi, z którymi dyskutowałeś, choć ich "nie znasz". ogólnie Wiślacka brać - i to w tym chyba najlepsze.
Absolutnie się zgadzam! Zawsze zerkam z ciekawością na człowieka obok czy aby się nie znamy "z pisania"...
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..."
Odpowiedz cytując
WiselkaMLP
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 04.01.2009, 20:06
dokladnie ... ale jesli czlowiek sie nie raz wglebi w czytanie posta i utkwi mu w pamieci kilka szczegolow to +/- mozna rozkminic kogos w ten sposob na meczu ja do kilku osob mialem podejrzenia jak obserwowalem na meczu no ale nie dowiedzialem sie czy sluszne spostrzezenia mialem

PS: no ale nie ktorzy to juz nawet na 100% wiedza czy skakali z (wy)Dymkiem
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Powodem były skargi młodych kibiców cracovii o prowokacje tych malowidel
cracovia 1906 krakow napisał(a):
Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
Odpowiedz cytując
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 05.01.2009, 01:23
Dziękuje bardzo za wyróżnienie w kategorii największy postęp, jest to chyba jedna z najbardziej pozytywnych wśród kategorii. Czy zasłużone czy nie trudno mi obiektywnie stwierdzić, ale to zawsze miłe .

Znaczy mała ilość osób z piłkarskiego polega na tym, że duży odsetek osób udzielających się w piłkarskim to osoby świeże, dla których:
-Wisła to tylko piłka i Brożki (herby SSA itd...)
-Kwestie Dopingu ograniczają do przyjścia na D (są na początku zajawki kibicowskiej).
-Nie czuję jeszcze klimatu forum (później zaglądną gdzie indziej)

Mnie na przykład tam zaglądać się nie chce bo co wejdę to widzę 8 linków do transfermarketu... i teksty bierzmy tego chińczyka to tylko 200 tysięcy... itd. itp. Szkoda że jest duży odsetek ludzi tylko w piłkarskim bo Ci ludzie tylko zainteresowani piłką, często później nie rozumieją, że należy wrzucić do puszki, ubrać się na czerwono itd. Co zmniejsza ogólną świadomość kibicowską na Wiśle. Nie wiadomo na ile będą z Wisłą jak będzie źle. Apropo poznawania ludzi z forum, to najlepsze są takie kameralne wypady jak wspomaganie Unii na meczach w Tarnowie itp. Gdzie czytasz, że dany użytkownik był i szansa że to on spada do 1-8. Choć takie poznawanie Userów jest ogólnie ciekawe, bo mimo wszystko po sposobie pisania często wyobrażamy sobie zupełnie kogoś innego po drugiej stronie ekranu.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 05.01.2009, 03:37
Mi sie glosow nie udalo oddac z roznych przyczyn ,ale o tyle nic straconego ze niestety glosowal bym podobnie a niestety dlatego, ze wiekszosc wyroznionych to stara gwardia na ktora liczyc mozna do zawsze i to zal jest ze tak malo jest wyrozniajacych sie nowych twarzy.
Mam taka jedna prosbe.

Nie wiem czy Omlet w ogole bedzie chcial tu pisac - ale posluchajcie glosu 'prostych' ludzi - ta ankieta chyba nie jest tylko dla picu i warto by zakomunikowac ze i 'wladze' to obchodzi.Dajcie mu ta amnestie a jak ktos traktuje to osobiscie to niech wycziluje.Mam w rodzince taka sytuacje ze jedna siostra nie odzywa sie do drugiej przez dziesiat juz lat - a same juz nie pamietaja o co poszlo - tu pewnie pamiec lepsza ale moze warto odpuscic?

Kiludziesieciu osobom chcialo sie wypelnic ankiete - w zaginionych Omlet wygral zdecydowanie...a jako jedyny ze stawki powod zaginiecia ma wypisany nad nickiem...
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Teodore
Banita

Od: 01.2009

Stary 05.01.2009, 15:29
Prezydentowa napisał(a):Wyświetl post
Innowierca

1. Kijek (20)
2. ToTylkoJa (11)
3. Spidey (7)
Poniewaz jestem jakies 4 miesiace zbanowany, bo KTOŚ na mnie donióśł wiadomo kto, a w zasadzie kmwtw kto
I rejestrowałem sie tylko po to aby napisac: dziekuje, nie wiem czy sie cieszyc czy nie ale dzieki
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 06.01.2009, 21:10
Prezydentowa napisał(a):Wyświetl post
Najgorszy moderator

1. Wilku (19)
2. Rav (8)
3. Wolfy (7)
Przyznam, że czuję się mocno rozczarowany powyższym wyróżnieniem. Pół roku moderowania, szeroko zakrojona kampania informacyjna (w tym miejscu chciałbym podziękować przede wszystkim użytkownikowi 1q2, który stal się swoistą chodzącą reklamą moich dokonań) i tylko 7 głosów, z czego jeden mój... Muszę przyznać, że mam maleńki żal do Rava za wskoczenie przede mnie tzw."rzutem na taśmę", ale cóż - "Zwycięstwo nie wymaga komentarzy, ...".

Za rok będzie pierwsze(mam nadzieję, że powyższa deklaracja zostanie przyjęta w duchu, w jakim została napisana - czysto sportowej rywalizacji).

Na koniec chciałbym podziękować wszystkim tym, którzy znaleźli czas, aby oddać na mnie swój głos - chciałbym, żebyście wiedzieli jak wielką wagę przywiązuję do głosu większości. Mam nadzieję, że będę mógł liczyć na was również za rok.

Pozdrawiam i dziękuję
wolfy
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.01.2009 o godz. 18:00.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów