The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
!(Z)
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2008, 17:03
Wislak_Dymek napisał(a):Wyświetl post
Kasę mam i czekam na prv na numer konta od PrzemaTSW a karnet nie do sprzedania nawet nie ma takiej opcji
napisz na PW na który mecz przyjedziesz..
i umów sie wcześniej z kolegą który che od ciebie ten karnet bo pomysł ma dobry.. jak dla ciebie
Wislak_Dymek
100 ZŁOTYCH DŁUGU

Od: 08.2008

Stary 29.09.2008, 18:38
Najbliższy na jakim będę to mecz z Lechia Gdańsk , kolega niech sie odezwie na prv
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 29.09.2008, 18:45
bah, ludzie chca sie pozabijać o marna stowke...... zle w tej Polsce.....
dav12
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 29.09.2008, 18:56
Kilka słów z mojej strony.
Miałem okazje jechac z nim do Londynu w jednym autokarze. Chłopak nie ma żadnego pojecia o Wiśle. Opowiada brednie jakich mało. Generalnie nie rozmawiałem z nim bo niby o czym ? Natomiast miałem okazje rozmawiac z pewnymi osobami od których dowiedziałem sie o całej sytuacji zwiazanych z tym długiem. Pomyslałem chłopak nawalił, przeprosił - **** !! Gdy dowiedziałem sie że jest z Lublina odrazu pomyślałem cos jest nie tak !! Teraz widze że jednak miałem racje.
Osoba Dymka pokazuje jak można zostać wyjebanym poprzez internet, forum itd. Naprawde jest wiele osob na tym forum którym można ufac ale trzeba wiedziec komu !! Teraz pewnie ta sama osoba pojawi sie pod innym nickiem ... Wiślak- xxx czekamy !! Mam nadzieje ze jednak ta sztuka mu sie nie uda (tutaj licze na modów).
Pytanie do Dymka
- Dlaczego nie miałes tak dużo do powiedzenia w autokarze Na forum jestes juz bardziej rozgadany.
- Dlaczego kłamiesz na każdym kroku Mówisz ze byłes w Białymstoku ... Jakos nie miałem okazji zobaczyc Cie na naszym sektorze (160 osób z czego wiekszosc znajoma z twarzy). Chyba że sobie cos pomyliłes i machałes tym razem żółto - czerwonym szalikiem haha Wtedy zwracam honor

Naprawdze chłopak jest śmieszny. Szkoda tylko że coraz wiecej takich osób jest tutaj na forum.
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 29.09.2008, 19:06
lucekj napisał(a):Wyświetl post
bah, ludzie chca sie pozabijać o marna stowke...... zle w tej Polsce.....
Wiesz, tu bardziej chodzi o zasady niz o 'marna stowke'.Dzis stowka, jutro tysiac...
Koledzy byli zbyt latwowierni no ale chcieli dobrze , a malolat? ,mial szanse wszystko odkrecic i nie byloby afery a tak to o meczach na Reymonta moze zapomniec
Nauczka dla jednych by byc bardziej ostroznym i dla drugich, ze internet wcale nie jest taki anonimowy.
94 - Allah Akbar!!
Paweł FC Ngd
Junior Member

Od: 01.2007

Stary 29.09.2008, 19:47
Ja również znam kolegę Dymka. Przed wyjazdem do Londynu prosił żeby mu kupić bilet,bo jest z daleka itp. Bilet miał odebrać na meczu z Lechem. Biletu nie odebrał twierdząc, że musiał kupić bilet zapisując się na transport SKWK, co było oczywistą bzdurą. Tak więc wystawił mnie na 95 zł. Na szczęście udało mi się sprzedać bilet przed wyjazdem. Mając jego dokladne dane zlokalizowałem chłopczyka na naszej klasie. I uwierzcie wielkie było jego zdziwienie, gdy okazało się że siedzi 2 miejsca za mną w autokarze do Londynu... Nie dostal w pape tylko dlatego, ze byl tak zesrany, ze poprostu bylo zal. Poza tym starsi koledzy stwierdzili, ze nie ma co bic malolata skoro odzyskalem kase. Zaklinal sie na wszystkie świętości, ze postawi za to dużą flache jak będziemy wracać, czego oczywiście nie uczynil. Wszystko jasne.
Każdy z nas ma takie miejsce na ziemi
Co przylądkiem zielonej zwie nadziei
W moim sercu sprawa tak wygląda
Ja mam takie swoje miejsce na Reymonta!
vip2008
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 29.09.2008, 20:05
Trochę żałuję że dałem się nabrać temu dupkowi...jednak po interwencjach na forum udało się odzyskać kasę..wiem ze jeszcze ma do oddania stówę PrzemoTSW..szkoda że go nie trzepnęliście w tym autokarze albo nie zostawiliście w Londynie bo wtedy chyba zrozumiałby że tak sie nie robi...takie osoby powinno się tępić..
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 29.09.2008, 20:11
O ile dobrze kojarze ktoś pisał ze ten Dymek wyrolował kogoś na biletach na mecz z Barceloną, a tu znalazłem taki kwiatek: http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=2968

Cytat:
Szkoda że za 200zł nie chcesz sprzedać , ale dobrze wam tak i zostaniecie z biletami .
Apeluje do Ludzi kupcie w kasach bilety i nie dajcie zarobić wyzyskiwaczom którzy na początku chcieli 300zł a teraz już 150zł . Niech sie w końcu przejadą
Wogóle ciekawe posty... gniazdowym na E chciał być....

--edycja--
primo.. odniosłem się do postu nr. 33 w tym temacie
secundo.. http://www.wislakrakow.com/forum/sho...&postcount=191

ale nie odpowiadaj, szkoda twojego rozmywania ale skoro masz ten karnet a opuszczasz najbliższe trzy mecze to odsprzedaj, kilku chłopaków było chętnych...
Powód: ;)
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 29.09.2008 o godz. 22:41.

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Wislak_Dymek
100 ZŁOTYCH DŁUGU

Stary 29.09.2008, 21:08
.Szymek nikogo na biletach z Barcą nie wyrolowałem spytaj sie tych od których kupowałem to raz , druga sprawa że PrzemoTSW dostanie kasę najpóźniej do czwartku i już go przepraszałem i z nim gadałem więc problemu nie ma , trzecia sprawa do Pawła fakt flaszkę miałem kupić i całkiem zapomnieliśmy ale miałeś mi przypomnieć zresztą chyba sprawę załatwiliśmy w autokarze tak przynajmniej mówiłeś .
Dav12 niby czego mam sie pojawić pod innym nickiem? będę cały czas na tym samym bo nie mam nic do ukrycia ani powodu zmieniać nicka , a na twoje pytanie odpowiadam że jak nie pytałeś to to co miałem ci odpowiadać a zresztą mam nadzieje że sie zobaczymy na najbliższym meczu na którym będe czyli z Lechia Gdańsk i sobie wyjaśnimy a nie publicznie na forum.
Wogóle ciekawe posty... gniazdowym na E chciał być.... hmm TO to jakaś brednia bo nawet na E nie byłem bo niby po co jak mam karnet na D
Paweł FC Ngd
Junior Member

Od: 01.2007

Stary 29.09.2008, 21:58
Tu nie chodzi o flaszkę i w ogóle bym tego nie roztrząsał, ale jak zobaczyłem ten temat to uświadomiłem sobie , że mój przypadek był jednym z wielu numerów jakie "wykręciłeś" i trzeba to napiętnować, że już nie wspomnę o Górniku Łęczna. O ile dobrze pamiętam, to była rozmowa na ten temat w autokarze, bo kilku gości było zdziwionych, że jesteś z Lublina. Zarzekałeś się wtedy, że zawsze byłeś kibicem Wisły i nigdy nie kibicowałeś Motorowi czy Łęcznej."Nigdy na E nie byłem, bo mam karnet na D" - dzwoniłem do Ciebie na Lechu to mówiłeś, że jesteś na E... I lepiej nic już nie pisz, bo się tylko pogrążasz.
Każdy z nas ma takie miejsce na ziemi
Co przylądkiem zielonej zwie nadziei
W moim sercu sprawa tak wygląda
Ja mam takie swoje miejsce na Reymonta!
HarryTB
50 zł długu?

Od: 09.2008

Stary 29.09.2008, 22:21
Czytam ten temat i oczom nie wierzę dajcie już spokój temu małolatowi i tak już go mocno pogrążyliście ale chyba czas powiedzieć dość a wszystkie sprawy wyjaśnicie sobie z nim osobiście bo duża cześć użytkowników tego forum nie ma zamiaru czytać waszych kłótni macie sprawę to piszcie se na prv a nie zaśmiecacie publiczne forum a sprawy załatwiajcie sobie we własnym gronie najlepiej publicznie .
PS: Nie bronie małolata bo tak samo jak wy nie popieram jego zachowania ale forum nie jest od tego żeby wyjaśniać tego typu sprawy , będzie na meczu z Lechią tak jak napisał to sobie wszystko wyjaśnicie na sektorze proponuje zamknąć ten temat bo to co tu czytamy idzie w Polskę ponieważ inne ekipy też przeglądają to forum . Normalnie śmiech na sali , szkoda czasu na te posty które poświęciliście temu małolatowi bo on nie jest tego wart , Pozdrawiam Cała Wiślacka Brać
Ostatnio edytowane przez HarryTB : 29.09.2008 o godz. 22:43.
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.09.2008, 22:26
dla mnie to dziwne ze taki ktos wogole ma okazje sie tutaj wypowiadac... widac ze to nie jest tylko jeden przypadek przekrecenia kogos przez tego"wislaka"

no chyba ze chodzi tylko o to zeby spłacil co ma jeszcze spłacic i.... wypierda...

bo innego wyjscia dla takiego szczura nie widze, troche zaduzo sie tego uzbieralo...
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
HarryTB
50 zł długu?

Od: 09.2008

Stary 29.09.2008, 22:46
Zgadzam sie w 100% z tobą że trzeba tępić ale innymi metodami niż tu pokazujecie bo to co tu piszę idzie w Polskę dlatego takie sprawy lepiej załatwiać inaczej .
PS:
HarryTB napisał(a):
... Pozdrawiam Cała Wiślaka Brać.
Sorry miało być POZDRAWIAM Całą Wiślacką Brać ( zwykły błąd literowy który już poprawiłem )
Pozdro do zobaczenia w Czwartek na R22
Tomek_TS
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 29.09.2008, 22:48
Chodzilo chyba o Cała Wiślacką Brać. zwykla literowka.

I Ty masz podpis myslenie nie boli...
Powód: uprzedzony
Ostatnio edytowane przez Tomek_TS : 29.09.2008 o godz. 22:49.
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 29.09.2008, 23:16
Poczytałem przyznam że z ciekawością i niedowierzaniem historię "przygód " sporej grupy WIŚlAKÓW z jednym...no ,nie napiszę z kim bo by mnie zbanowali. Stwierdzam FAKT.Chodzę na R22 wiele lat, i za "moich czasów" taki frajer nie pojawiłby się w promieniu 2 kilometrów od Reymonta czy ekipy bo miałby ciężki...łomot, naprawdę ciężki. Wisła to była wtedy BRAĆ, a każdą mendę się błyskawicznie iskało. PS.Chodzę na Każdy mecz i jak ktoś NORMALNY będzie miał problem z biletem, to w miarę możliwości (w rozsądnych granicach )mogę czasem pomóc!. Pozdro!
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Stary 30.09.2008, 13:35
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Poczytałem przyznam że z ciekawością i niedowierzaniem historię "przygód " sporej grupy WIŚlAKÓW z jednym...no ,nie napiszę z kim bo by mnie zbanowali. Stwierdzam FAKT.Chodzę na R22 wiele lat, i za "moich czasów" taki frajer nie pojawiłby się w promieniu 2 kilometrów od Reymonta czy ekipy bo miałby ciężki...łomot, naprawdę ciężki. Wisła to była wtedy BRAĆ, a każdą mendę się błyskawicznie iskało. PS.Chodzę na Każdy mecz i jak ktoś NORMALNY będzie miał problem z biletem, to w miarę możliwości (w rozsądnych granicach )mogę czasem pomóc!. Pozdro!
Podpisuję się pod tym co w cytacie powyżej. Jestem ososbą starszą od większości kibiców na D, chodzę na każdy mecz i zawsze jestem na E3, a że mieszkam w Krakowie również czasami mogę pomóc tym - jak napisał darotsok73 NORMALNYM kibicom, którzy mają problem z zakupem biletów (np z powodu odległego miejsca zamieszkania) Pozdrawiam wszystkich - no może poza "inteligentnymi inaczej" o których była mowa we wcześniejszych postach
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 30.09.2008, 17:08
Jeśli jesteśmy w tym temacie to odradzam robienia interesu z LolaszTSW. Gościu wyhu*al mnie na 50 zl. I najsmieszniejsze jest to ze od roku obiecuje wyslac mi to kase... I nawet ostatnio vlepki FC Bysny obiecywal ze przysle ale oczywiscie nic nie doszlo...
I w dodatku boi sie spotkac osobiscie.... No ale cóź, niektórzy "Wiślacy" przypominają dziewczęta zza błoń...
Malvivente
Guest

Stary 30.09.2008, 17:23
Panowie, ale jest druga strona medalu.
Jest takie ładne hasło 'patrz komu ufasz'.
Ciekaw jestem ilu forumowiczów straciło szalik albo zęby ustawiając się przez internet na kupienie szalika itp.
Jelon
Banita

Stary 30.09.2008, 19:19
Vide Cull Fide!!! jak to malviente napisał j.e.b.a.ć tego frajera... jak by co to moge czasem pomóc z tymi biletami zapytajcie kogo chcecie ja nie wyc*ujam nikogo ;p
M152T4L
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 30.09.2008, 20:04
Jelon napisał(a):Wyświetl post
zapytajcie kogo chcecie ja nie wyc*ujam nikogo ;p
Nie wątpimy
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i
nad Krakowem zaświeci znów,
O jednym marzę o jednym wciąż śnię,
mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!!
sergio
Senior Member

Stary 30.09.2008, 20:26
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Panowie, ale jest druga strona medalu.
Jest takie ładne hasło 'patrz komu ufasz'.
Ciekaw jestem ilu forumowiczów straciło szalik albo zęby ustawiając się przez internet na kupienie szalika itp.
No myślisz że się teraz ktoś przyznapodejrzewam ze kilkunastu inteligentów straciło uzębienie!

A co do tej mendy to powiem krótko: Ci którzy robili interesy z ta szumowiną sami maja w bani piachi!
Czytając jego posty z daleka zalatuje pokemoństwem i szują!

Szacun dla oszukanych
TYLKO WISŁA!
Jelon
Banita

Stary 30.09.2008, 23:06
dobra koniec dyskusjii bo to juz jest smieszne... w kółko to samo ...
PrzemooTSW
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 07.10.2008, 14:30
DYMEK nie mów że wpłaciłeś pieniądze w tamtym tygodniu sprawdzałem kilka razy i nie ma tych pieniędzy Dalej będziesz mówił ze wpłaciłeś?
WILU TS
Banita

Stary 07.10.2008, 14:47
Nie możecie się jakoś w parę osób zebrać i odwiedzić tego złodzieja? skroić mu całe wyposażenie domu i z głowy
Wislak_Dymek
100 ZŁOTYCH DŁUGU

Stary 07.10.2008, 15:37
Czego panikujesz kasę wysłałem w piątek z poczty na konto które mi dałeś jeszcze nawet dwa dni nie mineły a robisz zamęt poczekaj jeszcze dojdą na pewno.
Tyle w tym temacie z mojej strony
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 07.10.2008, 15:41
PrzemooTSW napisał(a):Wyświetl post
DYMEK nie mów że wpłaciłeś pieniądze w tamtym tygodniu sprawdzałem kilka razy i nie ma tych pieniędzy Dalej będziesz mówił ze wpłaciłeś?
Przemek, jeżeli tak twierdzi to niech Ci prześle potwierdzenie przelewu...

Współczuje poszkodowanym i cierpliwości gratuluje...
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 07.10.2008, 16:04
Widzisz Dymek do czego doprowadziłeś? Podbijam ofertę odkupienia karnetu. Pieniądze schowasz w skarpetkę, skarpetkę pod cegłę we wschodnim rogu babcinego strychu i lokata będzie bezpieczna.

WILU TS napisał(a):Wyświetl post
Nie możecie się jakoś w parę osób zebrać i odwiedzić tego złodzieja? skroić mu całe wyposażenie domu i z głowy

Wislak_Dymek
100 ZŁOTYCH DŁUGU

Stary 07.10.2008, 16:12
dostuffca a jak mogę karnet sprzedać>?
Każdy chce kupić a nikt nie wie Jak to zrobić bo ja nie chce żeby ktoś wchodził na mecze na moje dane bo wrazie co to ja mam problem
Romy S.
Senior Member

Stary 07.10.2008, 16:23
Wislak_Dymek napisał(a):Wyświetl post
dostuffca a jak mogę karnet sprzedać>?
Każdy chce kupić a nikt nie wie Jak to zrobić bo ja nie chce żeby ktoś wchodził na mecze na moje dane bo wrazie co to ja mam problem
Problem masz od momentu kiedy w Twojej głowie pojawiła się tylko myśl o skrojeniu kogoś z Białą Gwiazdą w sercu.
Bo od momentu kiedy to zrobiłeś to masz tylko przerąbane.
Szczerze radzę: wyprowadź swoje błędy na prostą (czyli pooddawaj co nie Twoje) - nie pisz tu już nic więcej (bo tylko pogarszasz swoją sytuację), a jak już zrobisz jedno i drugie to błagam nie zakładaj już więcej koszulki w Naszych barwach - po prostu Ci nie przystoi.

Powodzenia na nowej drodze !
...nieczytelny...
coonta
maurotanin

Od: 04.2004

Stary 07.10.2008, 16:50
Paweł FC Ngd napisał(a):Wyświetl post
Zaklinal sie na wszystkie świętości, ze postawi za to dużą flache jak będziemy wracać, czego oczywiście nie uczynil. Wszystko jasne.
Potwierdzam!

Lać na to...

Jeszcze by się nam wróciło ;]
Po burzy słońce wychodzi zza chmur...

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów