|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Sidney Polak feat. East West Rockers - Blask
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Hemp Gru-63 dni Chwały
Lady Gaga-Poker Face Disco Superstars Press David Inusa - Sweet Love (Radio Edit) Hemp Gru-Strzał |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
christof20 widzę, że podobny gust do mojego masz
Zwłaszcza All Along The Watchtower w wykonaniu Bear'a McCrearya to mistrzostwo. Mam jeszcze wersje instrumentalną (tą z BG), również godne polecenia.![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Magiera (Whitehouse) - Poeci 01. Wall-E "Poeci Do Publiczności" (Adam Asnyk) 02. Lilu "Lokomotywa" (Julian Tuwim) 03. donGURALesko "Mochnacki" (Jan Lechoń) 04. L.U.C. "Znów To Szuranie" (Julian Tuwim) 05. L.U.C "Poza Rzeczywistością/Zużyte Wszystko" (Stanisław Ignacy Witkiewicz) 06. Numer Raz "Świat Zepsuty" (Ignacy Krasicki) 07. Sokół (WWO) "Niech Nikt Nad Grobem Mi Nie Płacze" (Stanisław Wyspiański) 08. Peja "Pijak" (Jacek Kaczmarski) 09. Tomasz Andersem/Roszja "Ballada O Trąbiącym Poecie" (Konstanty Ildefons Gałczyński) 10. Trzeci Wymiar "Reduta Ordona" (Adam Mickiewicz) 11. Łona "Młodzieżowy Zaciąg" (Ryszard Danecki) 12. Pih "Lubię Kiedy Kobieta" (Kazimierz Przerwa-Tetmajer) 13. Fokus "Całujcie Mnie Wszyscy W Dupę" (Julian Tuwim) 14. O.S.T.R "Krótki Wiersz O Jaromirze Jagrze" powyżej tracklista. można na jutjubie posłuchać bo wszystkie są. Wczoraj kolega mi podesłał linka do krążka i oniemiałem jak usłyszałem ten projekt. jeżeli chodzi o ulubione... WSRH, Rysiek, Gural, HG, Molesta, o.s.t.r Jamal, Dreadsquad, EWR (zwłaszcza "łap oddech"), Grubson, Natural Dread Killaz (i tu "smoke weed") i wpadło też w ucho Baby we can do it we can do it all night czyli darius & finlay - do it all night ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Widze, ze gustujesz w reggae tak jak m.in. ja, ale niestety "łap oddech" to gówno jakich mało... o gustach się nie dyskutuje ale tak właściwie to niewiadomo co to jest. Reszta wykonawców Raga i pokrewnych pokrywają się z moimi upodobaniami |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Tylko Rap: Pezet Eldo 2cztery7 Molesta E. HG Płomień 81 PIH zależy od nastroju.
Ulubiona piosenka to "Grammatik- każdy ma chwile" mistrzostwo |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
|
|