|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ale jeżeli jest nie pełnoletni, wniosek musi złożyć opiekun prawny lub rodzic, po okazaniu dokumentu tożsamości.
Przynajmniej tak było kiedyś napisane na wniosku ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
a jest, faktycznie. przypomniałem sobie.. ![]() ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
podpis rodzica potrzebny jest, i czasem wgląd na dowód pełnoletniej osoby
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cześć! Jestem kibicem Wisły i pochodze z Warszawy. Nie wiecie może czy można sobie wyrobić kartę kibica przez internet
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wyrabianie kart kibica jest wstrzymane.
Ostatnio edytowane przez DarekK_11 : 24.08.2010 o godz. 12:13.
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ale jest możliwość wyrobienia przez internet?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Z tego co wiem mają być nowe i dlatego jest wstrzymane.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Teraz mają być ze zdjęciem.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Gdyby to tylko od tego zalezalo to juz nowe wzory by dawno były i juz dawno mozna by je wyrabiać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Na razie nie wyrabiają kart kibica, bo czekają aż stadion będzie gotowy.Ponieważ te karty mają być specjalne pod system stadionu.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
To jak ktoś bedzie coś wiedział wiecej to niech da znać...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Chcac kupić bilet na mecz Polska-Australia trafilem na strone kupbilet.pl na tej stronie znalazlem mozliwosc wyrobienia karty kibica Piasta Gliwice http://www.kupbilet.pl/index.php?f78...5&f106=pn0076&z tego co wiem to na Wisle nie mozna bylo wyrabiac karty kibica bo sie wzor zmienil...Pytanie: Dlaczego włodaze Piasta Gliwice mogli sie dostosowac do nowych przepisow a dzialacze Wisly nie? i co w takim razie stoi na przeszkodzie zeby i u nas wprowadzic takie karty skoro wzoro jest juz znany...
Ostatnio edytowane przez Adam : 06.09.2010 o godz. 19:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Termin oddania / ukończenia budowy stadiony przy R22 ;>
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A co ma niby wspolnego oddanie stadionu do mozliwosci wyrabiania karty? Sa to 2 rozne sprawy zreszta oddanie stadionu bedzie mialo miejsce jutro wiec tymbardziej dziwi ze nie mozna wyrabiac tych kart...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A może ktoś się zreflektował że dotychczasowe wyrobienie Karty było niezgodne z ustawą o ochronie danych osobowych.
Nie można uzalezniać wyrobienia Karty od podpisania zgody na udostępnianie danych w celach komercyjnych, ale pewnie nie o to chodzi ehhhh nic normalnego w Tym Klubie się nie dzieje. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Pytałem o KK przy zakupie biletów na reprę i Pan sprzedający ładnie odpowiedział, że: "Burdel z KK jest na razie niesamowity i nic nie wiadomo, dlatego należy się wstrzymać". Nic innego nie pozostaje.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
też mi nowość burdel był zawsze a bilety nawet z kartą zawsze kasowali o 5zł więcej
![]()
Trzej Królowie Wielkich Miast
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wiadomo już coś a pro po nowych Kart Kibica
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Obawiam się,że znowu będą problemy klubu w tej sprawie,bo ostatnio podano termin oddania całego stadionu 15 marca,czyli oddadzą jeszcze później to Basałaj i spółka ponownie rozłożą ręce i powiedzą,że bez stadionu nie ma strategii marketingowej,co za tym idzie kart nie będzie, ani wirtualnego spaceru po stadionie,ani biletów on-line . Nawet na spotkaniu z kibicami wspominał,że by działać potrzebuje ukończonego w 100% stadionu.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ktoś już coś wie o tych kartach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Spokojnie, jak napiszą na oficjalnej to będziecie wiedzieć wszystko na temat KK :] Pomalutku....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pisałem ze dwa tygodnie temu do klubu, i odpisali mi że informacje o karnetach i kk będą podane na początku stycznia.Pozostaje tylko czekać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Poczatek stycznia to dla Zarządu pojęcie względne. Cos jak "wzmocnienie", "pierwszy obóz" itd...;-)
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A na Lechii takie fajne karty maja
I kase na nie mozna wplacac i na stadionie bedzie mozna nia placic i na miescie w punktach obslugujacych masterCard tez ![]() Mam nadzieje ze doczekamy sie takiej karty u nas ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Z tego co słyszałem, to właśnie taką mamy dostać.
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Na dzis zapowiadano podanie warunkow wyrobienia nowych Kart Kibica oraz informacji o karnetach. Jak na razie frustrujaca cisza ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Pytałem dziś w wiślackim świecie i jutro ma być informacja i prawdopodobnie w tym tygodniu ruszy wyrabianie nowych kart
![]()
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
A na cholere znowu te nowe karty? Żeby im kase nabijać ?
|
|
|