The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Q13SON
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.12.2009, 14:21
Liceum Ogólnokształcące imieniem Marii Curie-Skłodowskiej w Kazimierzy Wielkiej RULES!

( nie mieści się na żadnym dowodzie wpłaty)
Odpowiedz cytując
bimbam
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 09.01.2010, 15:27
tajna broń V LO

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki.
Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki"
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 22.06.2010, 15:17
Dzisiaj odbyła się Święta Wojna pomiędzy Sobieskim a Nowodworkiem. Byłbym wdzięczny za relacje, zdjęcia itp!
Odpowiedz cytując
CelticusABG
Member

Od: 10.2007

Stary 26.01.2011, 19:51
Turniej Gwiazdkowy 2011
Jutro, Hala Wisły, godzina 11.
Zapraszamy wszystkich na sektor V LO - kolor niebieski oczywiście obowiązkowy
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 27.01.2011, 16:39
Właśnie po turnieju jestem. Dwójka zlała Piątkę w siatkę 2:0, a w kosza to był istny pogrom. Jak wychodziłem to było 18-0 dla II Gratulacje dla Dwójki
Doping z obu stron b. ładny.
Odpowiedz cytując
mlody_ale_wierny
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 27.01.2011, 16:43
jakieś foto/wideo?
HEJ WISŁA KOSZ!!!

Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 27.01.2011, 17:41
mlody_ale_wierny napisał(a):Wyświetl post
jakieś foto/wideo?
poszukuję, ale wydaje mi sie, że za wcześnie jeszcze. jutro i w weekend powstawiają.
Odpowiedz cytując
CelticusABG
Member

Od: 10.2007

Stary 27.01.2011, 19:37
Niedługo pojawi się film - reportaż z Turnieju a także kilka galerii zdjęć

P.S. Doping stał na dość dobrym poziomie
Odpowiedz cytując
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 27.01.2011, 20:39
CelticusABG napisał(a):Wyświetl post
Niedługo pojawi się film - reportaż z Turnieju a także kilka galerii zdjęć

P.S. Doping stał na dość dobrym poziomie

Czekam na filmik z dopingiem, mam najadzieje że jest jak najdłuższy
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
Odpowiedz cytując
mlynnek
Senior Member

Stary 28.01.2011, 12:56
no i kolejny turniej za nami
w tym roku odbył się miesiąc pózniej z racji na tragiczną śmierć jednego z naszych kolegów co zostało uczczone minutą ciszy na początku turnieju.
jeżeli chodzi o stronę kibicowską to pozostaje się tylko cieszyć, że tradycja organizowania oprawy na duzą skalę zapoczątkowana przeze mnie, Norka i kilku fanatyków nadal jest kontunowana. Mimo, że nie wszystko wygląda tak jak człowiek by chciał to efekt finalny jest godny podziwu. Coraz bardziej absolwenci chowają się w cień, młode wilki zajmują ich miejsce. Nie ma się co dziwić, ze szkoły odchodzi ostatni rocznik z którym chodziliśmy razem do szkoły.
Oprawy przygotowane przez V były dwie, jedna to "Join the Vamily" z portretem Dyrektora Stanisława Pietrasa wykonanym w stylu portratu Marlona Brando z filmu Ojciec Chrzestny. Oprawa była związana z jubileuszem 18 lecia zajmowania stanowsika Dyrektora przez naszego kierownika. Zasługuje on na szczególny szacunek bo oprócz prowadzenia w sposób wzorcowy szkoły pomaga on wymiernie w organizacji dopingu . Druga oprawa to Sektorówka SMERFNA BANDA nawiązująca do naszej kolorystyki. Po rozerwaniu wyłonił się spod niej napakowany smerf z całująca go smerfetka. Bardzo cieszy ze tak ciężka technicznie oprawa sie udała.
Jeśli chodzi o doping to ocene pozostawiam osobom postronnym. Faktem jest, że prowadzący doping na dwójce (pozdro!) sami przyznali, że byliśmy głosniej.
Najwazniejsze, że wszyscy dobrze się bawili!

A MY SWOOOOOOOOJEE!
Odpowiedz cytując
opt
Member

Od: 11.2010

Stary 28.01.2011, 13:33
http://www.youtube.com/watch?v=2FZNauD8Yus
Oto, jak zwykle obiektywny, reportaż , pod koniec przez chwilę widać oprawy VLO.

Wydarzenia pozaboiskowe zostały zainicjowane przez Dwójkę, ale ostatecznie to chyba oni gorzej na tym wszystkim wyszli
Jak co roku nie obyło się bez straszenia policją oraz kilku interwencji nauczycieli żądających oddania szali, flag i transparentów
Odpowiedz cytując
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 28.01.2011, 13:46
Bedą jakieś filmiki z dopingu, coś większego?
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 28.01.2011, 13:49
opt napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=2FZNauD8Yus
Oto, jak zwykle obiektywny, reportaż , pod koniec przez chwilę widać oprawy VLO.

Wydarzenia pozaboiskowe zostały zainicjowane przez Dwójkę, ale ostatecznie to chyba oni gorzej na tym wszystkim wyszli
Jak co roku nie obyło się bez straszenia policją oraz kilku interwencji nauczycieli żądających oddania szali, flag i transparentów
nie pajacuj, jakiś szczur wkradł się na sektor II i ukradł flagę, tak to się zaczęło . Nie lansuj się na kumatego bo to wy zebraliście parę klapsów
PSIA KREW

"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma...

ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
Odpowiedz cytując
mlynnek
Senior Member

Stary 28.01.2011, 14:13
jakbyście nie mieli czego rozkminiać, będzie się napinać teraz na forum milion lat uspokójcie się i nabierzcie dystansu, kto dostał ten wie i tyle w temacie
Odpowiedz cytując
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 28.01.2011, 14:46
Z naszej strony (Dwójka) jest to na pewno najlepszy turniej pod względem opraw(bo doping mieliśmy lepszy rok temu) mimo skromniejszego dużo budżetu 1600 zł prezentujemy trzy oprawy: Na wejście herby Wisły i Sobieskiego z transparentem "II LO na zawsze Wiślackie". Później prezentujemy sektorówkę z wizerunkiem Sobieskiego a na koniec rzucamy rekordową dla nas ilośc 400 serpentyn. Jeżęli chodzi o doping nie wiem który prowadzący powiedział Ci że piątka miała lepszy doping, ale możesz mi napisać na Priv. W ogóle jeżeli chodzi o doping na TG to uważam że bardzo ciężko go oceniać ponieważ dodam dla osób nie wtajemniczonych że jest on po prostu rwany i chaotyczny, w sumie moim zdaniem ciężko nawet określić od czego zależy jego głośność. Moja spiskowa teoria dziejów jeszcze jest taka że szkoła mająca prawy sektor (ten zawierający młyn na koszu) ma dużego bonusa do dopingu, w postaci łatwiejszego sektora do ogarnięcia. Co do atrakcji pozasportowych to zgadzam się z kolegą powyżej że nie ma co rozkminiać. Zwłaszcza że dla nas osób zaglądających do tego tematu rywalizacja z II z V to śmieszny lokalny koloryt, gdyż łączy nas to że dla nas wszystkich najważniejszą wartością jest Wisła, a nie liceum do jakiego chodzimy. Dlatego też proszę obie strony o powstrzymanie się od komentarzy na ten temat.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 28.01.2011, 14:51
Zwróciłem uwagę na nieścisłości poza tym rozkminianie jest fajne. "Nas około 500 dobrej bandy, z trzema oprawami, transparentem i dwiema flagami, dobrym dopingiem, szczekaczką, dwoma bębnami i trzema pałkami. Pozdrawiamy układowiczów - dzieki za wsparcie!"

Tak to powinno być napisane, Kurt.
PSIA KREW

"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma...

ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
Odpowiedz cytując
mlynnek
Senior Member

Stary 28.01.2011, 15:47
oprawy jak na budżet dwójka zaprezentowałą godne, choć do naszych dwóch sektorówek malowanych na cały sektor troche tracą. mimo ze kocham V to ubolewam ze II ma co roku problemy z organizacją srodków a szkoła im w tym nie pomaga.turniej na tym traci. Doping jest rzeczywiście cięzko oceniac. Najważniejsze jak dla mnie jest to, że łączy nas wszystkich Wisła, a po meczu potrafimy sobie podać ręce, pogadać, pośmiać się i iść razem na piwko!
Odpowiedz cytując
mlynnek
Senior Member

Stary 28.01.2011, 23:35
ja widziałem to z parkietu, jak na kąt nachylenia trybun i kumatość ludzi którzy uczestniczyli byli naprawde dobrze
Odpowiedz cytując
M-M
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 31.01.2011, 16:49
macie te fotki, czy nie macie?
Nieoficjalnie mi wiadomo, że ktoś od nas z młodych maczał palce w farbie jednej ze stron, to bym obejrzał w lepszej jakości.
[CENTER][SIZE=3][I]Ś.P. Kompot[/I][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=2][SIZE=1][I]Zawsze pozostaniesz w naszej pamięci...[/I][/SIZE][/SIZE][/CENTER]
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 31.01.2011, 19:21
opt napisał(a):Wyświetl post
Mógłbyś coś więcej ? Bo chyba mnie ominęło
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów