|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Kto Mistrzem? | |||
| Chelsea |
|
146 | 25,30% |
| Arsenal |
|
75 | 13,00% |
| Man United |
|
251 | 43,50% |
| Liverpool |
|
67 | 11,61% |
| Inny zespół |
|
38 | 6,59% |
| Głosujących: 577. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czyje, przepraszam mistrzostwo?
Liverpoolu, który bez Gerarda nie potrafi rozegrać składnej akcji, a gdyby zabrakło Torresa na dodatek, mogli by zacząć martwić się o Ligę Mistrzów. Ten sezon jest w PL wyjątkowo mierny. Chelsea i Arsenal prezentują żenująco niski poziom, jak na ich piłkarzy, i ich możliwości, od czasu do czasu przerywane jakimś wyskokiem. Redshite jak już napisałem opiera swoją grę na dwóch zawodnikach i defensywie, która z meczu na mecz jest coraz bardziej dziurawa ( jakieś skojarzenia z Wisłą? ). Manchester podobnie, tyle, że dla odmiany oni mają bramkarza oraz zmienników. N'cast i Spurs cieniują jak zwykle. To nie Villa jest wysoko, tylko Londyn jest nisko. W PL są tylko trzy kluby ( z czołówki "przedsezonowej" za którą uznaję Manchester Utd., City, N'ast, Liver', Spurs, Villa, Everton, Chelsea i Arsenal) , które robią to, czego się po nich spodziewano Villa właśnie, Everton i dotychczasowy lider, który raczej na czubie już zostanie czyli Manchester. Jestem niezwykle zadowolony z postawy Wilków, z Championship, W R E S Z C I E spełniają oczekiwania, bo od dobrych 4, 5 lat są jednymi z głównych kandydatów do awansu a ciągle nie wychodzi w zeszłym roku było blisko z tego co pamiętam ale niestety nie wyszło. Mam nadzieję, że zobaczę wreszcie porządne derby West Midlands w PL ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Liverpoolu.
Miałem na nie nadzieję zwłaszcza w kontekście słabej gry Arsenalu i Chelsea i słabego poczatku MU. Jednak Liv na własne życzenie mało, ze oddali prowadzenie to jeszcze od dzisiaj bedą mieć zapewne 5 pkt w straty. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() Ten sezon na pewno nie jest tak wyrównany jak poprzedni i walka o mistrzostwo nie będzie trwała do ostatniej kolejki. Liverpool zaczął dość mocno,ale na pełnym gazie nie da się grać cały czas. Tak jak napisał vote-for-mikey Manchester ma bramkarza,ale moim zdaniem ma też dwóch świetnych obrońców.Bo na grę Ferdinanda i Vidica aż chce się patrzeć i stąd też rekord VDS ![]() ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
No i chyba pozamiatane.
A szkoda, liczyłem na mistrzostwo dla Liverpoolu. :( ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Z nieskrywaną satysfakcją obserwuję formę Liverpoolu
![]() Szkoda tyle tylko, że Liverpool to taka Wyspiarska Wisła. Wypadło im dwóch piłkarzy i gra leży. Akurat tych dwóch których u nas nie ma od dawien dawna Z nieskrywanym niepokojem obserwuję jak podczas kolejnych spotkań Everton traci zawodników, skład się coraz bardziej wykrusza ale... wrócił Saha, a wracając zapakował bardzo ładną brameczkę. Mam do was także pytanie, które miejsca w PL awansują do European League? Miejsce z Carling Cup przechodzi na ligę czy Spurs? ![]() .
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Liverpool z tym składem jakim dysponuje osiąga rewelacyjne wyniki. Oni naprawdę nie maja takiego potencjału żeby tak skutecznie grać we wszystkich rozgrywkach.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na ligę. Tak mówili,że w przypadku wygrania Carling Cup przez Manchester,Tottenham prawdopodobnie pożegna się z pucharami na przyszły sezon
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do przerwy ManU przegrywa z Liverpoolem, Dwa karne pewnie wykorzystane przez Ronaldo i Gerrarda, oraz frajersko stracona bramka po błędzie Vidica i Liverpool prowadzi na Old Trafford 2:1
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Pamiętacie jak Brożek ograł Stolarczyka w tamtym sezonie?
Vidić to dla mnie najlepszy obrońca na świecie, ale to co zrobił z nim Torres.. ![]() Liczę jeszcze na jakieś bramki dla Poolu ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo to dzisiaj chyba ewidentnie nie jest dzień Nemanji, jeszcze ta czerwień
Wogle obrona się jakoś nie klei,ale co tam Liverpool jednym meczem ligi nie wygra ![]() ![]()
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Czwóreczka...
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
mozemy teraz zaobserwowac ''wiernych'' kibiców Manu;D co drugie miejsce wolne
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ale jaja.
A pomyśleć że byłem skłonny postawić na MU, czego nie zrobiłem na szczęście. Błąd Vidic'a po którym Torres zdobył bramkę troche sprokurował ten wynik Zresztą to nie był udany mecz całej obrony MU.![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
już od jakiegoś czasu jak obserwuję PL, to kibice mają tam dziwne przyzwyczajenia i wychodzą jeszcze w trakcie meczu,obojętnie jaki jest wynik i to nietylko na Old Trafford
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ale to co teraz widziałem jest raczej spowodowane wynikiem... nigdy nie widziałem zeby na Wiśle czy na innych stadionach wyszło tyle ludu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To, co się przed chwilą stało to nic innego jak klęska, pogrom, nokaut...nie wiem co jeszcze...a mogło być wyżej - Gerrard 200% sytuacja 5 metrów nad bramką..brawo Liverpool, mimo wszystko brawo Manchester bo obie drużyny stworzyły widowisko, jakiego już dawno nie widziałem.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jestem fanem MU, ale dziś Liverpool pokazał wielką klasę. Zagrali kapitalnie taktycznie w defensywie, do tego fenomenalna skuteczność. Manchester prowadził grę, a Liverpool strzelał po indywidualnych błędach w defensywie. W głównej mierze na porażce MU zaważyła jednak fatalna postawa Vidicia. Ale należało się tego spodziewać, że po tylu wyśmienitych spotkaniach przyjdzie w końcu jakiś klops. Szkoda, że akurat z Liverpoolem. No ale jak ktoś wyżej wspomniał, jednym meczem Mistrzostwa Anglii się nie zdobywa, a MU ma 4 pkt nadwyżki + mecz zaległy. Będzie dobrze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
![]() ![]()
Nie pytaj mnie o nią, znasz ją doskonale,
Nie pytaj co Tobie da lecz co Ty możesz zrobić dla niej, Codziennie w innym stanie ją spotykasz Lecz czujesz tylko dumę gdy ktoś o Wisłę Cie zapyta... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chodziło mi o nasza lige
![]() |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Fulham 2:0 MU
Tottenham 1:0 Chelsea Liverpool ma niesamowitą szansę na odrobienie części strat. Więc.. Walk on! Walk on! ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2009
Offline |
|
|
no to chyba nasz "polski" Southampton poleci do ligue 1.
święci znowu dostali baty, i zajmuja przedostatnią pozycję, a tylo 2 kolejki do końca sezonu w Anglii. 21 Barnsley 43 47 -------------------------------------------------------------------------------- 22 Norwich 43 46 23 Southampton 44 44 24 Charlton 43 35 Niestety... tylko teoretyczne szanse na utrzymanie |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
oglada ktos mecz Liverpool-Arsenal? Jesli nie, to goraco polecam...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
kapitalne widowisko 3 2 dla Arsenalu!
edit. 3 3 tores ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sergio, 3:3 juz a moze sie jeszcze wiele wydarzyc przez te ostatnie 15minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
jest mecz na justinie
Edit : Dzięki mistrzu
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 21.04.2009 o godz. 21:43.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
3:4, 4 gol arszawina!!
edit 4:4 benayoun ![]()
Ostatnio edytowane przez diablo885 : 21.04.2009 o godz. 21:53.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Co za mecz !
A teraz obrona Fabiana i rożny.. ![]() Wielkie Derby Krakowa
- są częścią polskiej piłki, a w ich losach, niczym w lustrze, odbija się historia Polski. Przetrwały zabory i dwie wojny światowe. Nie udało się ich zniszczyć nawet Adolfowi Hitlerowi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
4:4 i koniec zdecydowanie mecz sezonu!!
Brawo Arshavin!! |
|
|