|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy komentarze ze strony TWSD, powinny zniknąć? | |||
| Tak, forum jest od komentowania, strona tylko od informowania! |
|
61 | 26,99% |
| Nie, ale moderatorzy powinni się bardziej przyłożyć. |
|
85 | 37,61% |
| Nie, komentowanie wiadomości to nierozerwalna część tej strony. |
|
80 | 35,40% |
| Głosujących: 226. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Wszystko jest napisane
http://www.awf.krakow.pl/studia/rekrut/rek_09.pdf |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Sorry, że tak post pod postem.
Pytanie do studentów UR. Nie ma ktoś do sprzedania albo pożyczenia książki do matematyki "Matematyka dla studentów kierunków technicznych i przyrodniczych" (lub cos koło tego), Marka Ptaka? Pzdr. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Pech, książka ta jest dostępna w księgarni uczelni na 29-listopada
Wiem bo też muszę zakupić to jakże fascynującą książkę;/ Pozdrawiam ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Na medycynę na UJ trzeba super napisać maturę z fizyki? A wogle to mam pytanie do studentów czy UJ zalicza się do tych uczelni,które zmieniają na podst fizykę w tym roku? Bo nic nie jest napisane,ale zawsze mam nadzieję
A drugie pytanko,to czy jest ktoś, kto zdawał podst polski i dostał się na filologię angielską?![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam pytanie odnośnie administracjii, europeistyki i ogolnie tego wydziału stosunków międzynarodowych na Uniwersytecie Ekonomicznym. Jak wygląda program studiów? Dużo matematyki?
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jestem na profilu mat-info-fiz jednak okazało się to pomyłką. Zdecydowałem się pisać maturę z geografii. Poradźcie mi na co i gdzie moge iść po zdaniu takiej matury.
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Mimo wszysto zachecam do nauki i zapraszam do wesolego grona studentow medycyny ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie studiów medycznych .
Wie ktoś jakie były progi przyjęć w tym toku na medycynę we Wrocławiu , Poznaniu i Katowicach (w Krakowie widze powyżej |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() Politechnika UEK AGH pewnie i inne uczelnie Kierunki to np: Administracja , Inż. Środowiska , Geodezja i Kartografia ... + jeszcze wiele innych ![]() ![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a gdzie bym mógł znaleść charakterystyke tych kierunków ? Praktycznie wszyscy kótyrch znam ( z klas maturalnych) wiedzą gdzie i na co pójdą a ja nie mam pojęcia i to mnie dobija że nie mam pomysłu na przyszłość
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wszystko co cię interesuje znajdziesz na stronach internetowych poszczególnych uczelni
) Ja rok temu miałem podobny dylemat co ty aż do ogłoszenia wyników maturalnych ![]() ![]()
oderint dum metuant
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A powiedzcie mi jeszcze, jak to jest z tym świadectwem? Czy po zakończeniu roku rzeczywiście jedynie do szuflady? Bo tak przez 3 lata liceum mówili,że żadna uczelnia nie potrzebuje ocen. Chodzi mi o to,że dużo osób strasznie zaczęło się przejmować średnią na koniec,dlatego pytam czy potrzebnie?
![]() ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
raczej nie jest potrzebne...99% Szkół Wyższych nie bierze go pod uwage...patrza tylko i wyłącznie na mature.
Dam Ci rade...ucz się tych przedmiotów które zdajesz na maturze...a reszty tylko tak aby ''być światłym człowiekiem'' jak to mówią pasek na świadectwie na studia Cię nie przyjmie... pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Poza tym troche przedmiotow w ktorych umiejetnosc dodawania i odejmnowania tez sie przydaje, jak mikroekonomia czy makroekonomia, ktora na kazdym kierunku trzeba przebrnac ![]() ![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie mam pewien problem
Do wykonania mam prezentacje " Innowacje w działaniach marketingowych w przedsiębiorstwie górniczym", moje pytanie jest takie czy mogę prezentacje tą oprzeć na Restrukturyzacji górnictwa? A może ktoś jest w tym "temacie" i poleci mi jakąś książke która pomogła by mi w tej prezentacji? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Czy są na forum byli/aktualni studenci politologii na AP? Jeżeli by się ktoś znalazł to proszę o kontakt na PRIV ważne! (Sprawa dotyczy tylko ludzi którzy ukończyli II rok, mam pytanie o jednego słynnego wykładowcę).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Przyznam szczerze, że nie przeglądałem tego forum, więc nie wiem, czy pytanie padło, ale zadam: jaka jest różnica pomiędzy studiowaniem informatyki, a informatyki stosowanej? Chodzi mi głównie o AGH, wydział EAIE.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pilnie poszukuje osoby studiujacej " Zarzadzanie i inzynierie" produkcji na WYDZIALE ZARZADZANIA AGH
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Mam prośbę do osób studiujących Europeistykę.
Wypiszcie wszystkie uczelnie państwowe w Krakowie, na których można studiować w/w kierunek i na jakich zasadach można się na nie przenieść po I roku? (interesują mnie tylko studia dzienne) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj zakończyłem sesje i czuje sie już Studentem II semestru ; )
egzamin z Matematyki Dyskretnej, zrobione 6 zadań na 6. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie jestem studentem tego kierunku, ale Europeistyka to zapewne tylko na UJ i UP.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ktoś się orientuje,do kiedy można składać te jakby aplikacje na studia w Anglii
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja się coraz bardziej intensywniej na budownictwie na politechnice.
Automatyka i robotyka jest teraz chyba razem z informatyką najpopularniejsza, większość tam chce iść kogo pytam. Ja bym fizyki nie przeżył.. Zobaczymy ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
no właśnie mógłby mi ktoś przybliżyć studia pt. Budownictwo (WIL) i Transport (WIL) na Politechnice? bo planuje od nowego roku któryś z nich na drugi kierunek i szukam informacji.
![]()
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie...!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Podsumowując jest to bardzo dobry kierunek, chociaż jak będzie za parę lat to nie można przewidzieć. Jak będziesz chciał jakieś inne informacje to pisz.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Na AiR na PK nie ma jakoś specjalnie dużo fizyki, właściwie to tylko jeden semestr.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na pewno spodobają ci się laboratoria z fizyki
)) (jak nienawidzę fizyki, tak laboratoria były zajebi*te ) Ja mogę się np wypowiedzieć na temat OŚ na WIŚ'u :] ![]()
oderint dum metuant
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
wie ktoś może jakie są kryteria żeby dostać się na AE na zaoczne na turystykę międzynarodową
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Pisał ktoś kiedyś prace licencjacką bądź magisterską z podatków (system podatkowy, rozliczenia, itd) ?
Jakby co to niech da znać na priva bo miałbym kilka pytań. ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|