|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
tyle że mnie nie stać na kupno biletu od konika za 200 zł ![]() No to czekam... może zgłosi się jakiś zaufany kolega ![]() |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
zero kolejek po bilety.puchy troszkę zdziwiony byłem gdy zajechałem koło godziny 11.10 a tutaj pustka,ale nie dziwie się skoro karnetowcy mając czas do poniedziałku,aby zakupić bilet.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ruchu jakiegoś olbrzymiego nie widać, biletów nie brakuje, można spokojnie kupować. Najwyżej przyjdą tylko ci, co im zależy. O ile dobrze pamiętam to takie mecze są najfajniejsze. Bez niedzielnych fanatyków i innych "Bogów".
A wracając do tematu prostujemy, przypominamy, żeby nie czytać w kółko tych samych pytań: POSIADACZE KARNETU kupują w kasach Wiślackiego Świata. POSIADACZE KARTY KIBICA BEZ KARNETU kupują w kasach Sektora B. NIEPOSIADACZE CZEGOKOLWIEK kupują też w kasach Sektora B. Kasy i sklep otwarte w godzinach 11-18 na tygodniu. Na mecz z Beitarem NIE MA opłaty manipulacyjnej. reszta tu: http://wisla.krakow.pl/art.php?news_id=4235
Ostatnio edytowane przez Mishuh : 31.07.2008 o godz. 17:02.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
A w sobote jest też sprzedaż, jeśli tak to w jakich godzinach
![]() 89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu. Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]() |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
od iluś tam lat w sobotę od 10-14
czy wy zamiast pisać pytanie na forum nie możecie zaglądnąć na oficjalną stronę? sprawia to jakąś trudność? ![]() Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Witam
Mieszkam od Krakowa jakieś 120km i nie mam możliwości kupić biletu na mecz z Beitarem, a w dniu meczu wątpię czy dostane coś jeszcze chociaż na A bądź B Mam wiec ogromną prośbę, aby ktoś kupił mi bilet na D bądź E(jak nie bedzie na D). Spotkalibyśmy się przed meczem i odebrał bym bilet i dał jakieś 15zł za fatygę. Jeśli ktoś mógł by mi wyświadczyć ta przysługę to proszę o kontakt na priv. pozdrawiam ![]() |
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wątpię, żeby wszystkie poszły.
![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Dzisiaj był spory ruch. Stałem w "WŚ" z 5 min.
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Witam, jak myslicie, dostane we wtorek bilety na E ? Pytam, bo dopiero w poniedzialek wracam z urlopu i nie dam rady wczesniej kupic :/ Z góry dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam!!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Biorąc pod uwage dotychczasowy popyt, powinienes dostać spokojnie nawet w dniu meczu na E
![]() ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Wiesz zawsze to wiecej nabitych postow ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dzisiaj o 12 byłem po bilet i nie było żadnej kolejki. Jednak mało osób kupuje bilety te 5 dni przed meczem , większość zacznie szturmować kasy , na dzień przed meczem... mam nadzieję
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Byłem dziś kupić bilet, zapytałem się czy dużo zostało sprzedanych wejściówek, odpowiedź - "malutko"
k***a co jest z wami? Powód: Bo ten niżej udaje kumatego :(
Ostatnio edytowane przez S. ew. : 01.08.2008 o godz. 15:56.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Co jest z Tobą? Czemu nie kupiłeś wczoraj? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
jak narazie to tylko karnetowcy kupują...
Czemu klub nie nakręca ludzi do przyjścia na mecz? ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Takie pytanie na przyszlosc, kiedy juz pokonamy ten caly beitar to przyjdzie czas pokonac Barcelone i pytanie czy znajdzie sie ktos kto wedle pomyslu ktory juz ktos wyzej zamiescil, kupilby przyjacielom z Gdańska ok 2-4 (to jeszcze nie jest do konca ustalone)biletów na mecz z barca i bedac w stałym kontakcie nie spotkalby sie z nami przed meczem aby nam te bilety dac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Teraz jeszcze czekaja do srody z transferem Nei to napewno jest znak dla ludzi ze zaczynać byc w klubie coraz lepiej i napewno zacznie sie szturm na kasy ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
I tu widać ile ludzi przychodzi Dla Wisły a ile dla przeciwnika!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
<kasacja>.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Nawet jeśli nie ma wzmocnień, a bilety nie należą do najtańszych. Przecież to może być (tfu tfu) nasz ostatni mecz w pucharach, a niezaleznie od tego Beitar to nie jakieś pionki, które wszyscy mogą mieć w du...żym poważaniu.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kurna mać - jak przyjadę w poniedziałek o 13:00 i podejde pod kasy o 13:27 to ma być tam OSTATNI BILET i mam odetchnąć z wielką ulgą, że zdążyłem!
Lecicie w chuja po prostu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
ceny też robią swoje ,niby 45 zł za Lige Mistrzów to nic wielkiego ,jeśli pomyślimy ze na bilet z Odrą W. trzeba dać 30 zł ,ale jeżeli policzymy 170 za karnet + około 80 zł Ostrowiec+ 45 zł teraz to już robi się całkiem sporo,a wiadomo każdy ma jeszcze inne wydatki ,sam długo sie zastanawiałem czy iść na ten mecz bo jednak szkoda mi trochę tych 45 zł ,ale jednak trzeba Beitarowi pokazać jak się dopinguje
mimo wszystko znam kilka osób które jednak mecz zobaczą w tv a są ,a zwykle są przy R22 i na wyjazdach![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a co mysleliscie ze beda tlumy i w 2 dni wszystko pojdzie?
ceny sa wysokie, osoba chca kupic normalnie bilet musi wylozyc 60 lub 70 zl to raz, dwa ze bledem klubu bylo nie czekanie na wynik w Jerozolimie tylko od razu wywalili ceny, co by zrobili jakby bylo w dupe 0-3 ? nawet fajnych - okolicznosciowych biletow nie potrafia zrobic na LM... ale co tam, najwazniejsze ze kasa do klubu wplynie. jesli nie bedzie kompletu moze klub sie wkoncu otrzasnie i zrozumie jaki blad popelnil. PS, ciekaw jestem jakie beda ceny jak skoncza ze stadionem, jesli np. na D bilet nie bedzie kosztowac w granicach 15 zl to ich wysmieje
Ostatnio edytowane przez e : 02.08.2008 o godz. 13:16.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Tym bardziej, że istnieje ryzyko, że może to być nasz ostatni mecz w europejskich rozgrywkach w tym roku...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
dziś byłem w wiślackim świecie kolejki sie tworzyły natomiast przy kasie 2/3 ludzi pytajac o ilosc pozostałych biletów dostałem odpowiedz ze zostało dosyc sporo ale ida co dzień , a do meczu powinny sie sprzedac spokojnie nawet moze zabraknac
|
|
|