The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
cash_X
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.01.2015, 20:41
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Odpowiedzialność za to co się dzieje na sektorze C może mogliby i wziąć w końcu z tego co pisali to oni mają największy wpływ na to co dzieje się na trybunach. A branie całego stadionu w odpowiedzialność nie ma sensu, bo i tak na pozostałych trybunach dziwnych akcji nie uświadczysz.
Nigdy nie jesteś w stanie wszystkich upilnować, poza tym taki pomysł szybko by ekstraklasa i policja wykorzystały waląc kary za każdego zapalonego na trybunie papierosa, albo wysmarkanie nosa, bo to w końcu broń biologiczna. Pomijam to, że takie ustalenie i tak nie miałoby żadnego znaczenia w świetle ustawy o BIM.

PS. Ja tam pamiętam młócke z policją na A1
Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 17.01.2015, 21:07
Jeżeli SKWK ma brać odpowiedzialność za trybuny to powinni również otrzymać część pieniędzy z biletów oraz pieniądze, które są przeznaczane na ochrone, stewardów i mili... tfu policje.

Taka akcja byłaby ewenementem na skale światową. Kibice mają odpowiadać za stadion
A co do wypowiedzi silver03. Zaprzeczysz, że SKWK ma największy wpływ na trybuny? Chyba jednak źle zrozumiałeś przekaz. Nie chodzi o to co robią kibice, ale o flagi, oprawy, doping i wiele wiele inych rzeczy. Gdyby kibice mieli płacić kary to założe się, że nasi dzielni struże prawa po każdym meczu dopatrzyli się wieeeeeelu przewinien. Komisja ligi również zaczęłaby bardzo "martwić" się o bezpieczeństwo kibiców i zaczęłaby stosować najniebezpieczniejszą broń unii europejskie- wyraziliby zaniepokojenie i zaczęliby rozdawać kary za każdą najmniejszą głupote byle tylko zgnoić znienawidzonych przez nich kibiców.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 17.01.2015, 21:56
TS&ZKS napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli SKWK ma brać odpowiedzialność za trybuny to powinni również otrzymać część pieniędzy z biletów oraz pieniądze, które są przeznaczane na ochrone, stewardów i mili... tfu policje.
Policja jest opłacana z podatków więc klub nie płaci, stewardzi to nie wiem czy nie są ochotnicy, a ochrona i tak wpuszcza na trybunę to ja nie wiem o jakie pieniądze Ci chodzi.
Już i tak powinno SKWK wystarczyć że klub płaci za ich wybryki na trybunach i wszystkie kary oraz trybuna ma niższe koszty biletów, które generują, bo co by nie mówić trybuna C przynosi wieksze straty niż zyski.
Nie wiem też dlaczego SKWK nie zaproponowało wyrównania cen biletów z pozostałymi trybunami, jak już proponowali podniesienie cen biletów pół roku temu.
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 17.01.2015 o godz. 21:59.
Odpowiedz cytując
cash_X
Senior Member

Stary 17.01.2015, 22:09
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
bo co by nie mówić trybuna C przynosi wieksze straty niż zyski.
.
crazykaro wiesz, czy strzelasz na ślepo? Jakieś wyliczenia były prowadzone?
Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 17.01.2015, 22:09
Uważasz, że ceny biletów za sektor C (ZA BRAMKĄ) powinny być równe z cenami na np. E (WZDŁUŻ LINII BOCZNEJ)? Nie wiem gdzie chodzisz na mecze, ale ciekawe stawki za bilety tam macie Mylisz się jeżeli myślisz, że stewardzi są za free. Ochrona przy bramkach, a na trybunach to są całkiem różne osoby.
Jeżeli dalej nie wiesz o jakie pieniądze to nie mamy o czym dyskutować.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 17.01.2015, 22:23
cash_X napisał(a):Wyświetl post
Skoro mieliby brać odpowiedzialność za wszystkich kibiców, to zadbałbyś o to, żeby wszyscy kibice należeli do SKWK i płacili składki?
Nie widze związku. Po co mają płacić składki i należeć do SKWK?

ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Tylko jakimi instrumentami mieliby wpływać na ten porządek, hmm?
Wiesz, skoro chcieli podpisać powyzszy paragraf, to jednak od dawna wiadomo że mają jakieś środki na to by wpływac na porzadek wśród 'swoich'.

TS&ZKS napisał(a):Wyświetl post
Gdyby kibice mieli płacić kary to założe się, że nasi dzielni struże prawa po każdym meczu dopatrzyli się wieeeeeelu przewinien. Komisja ligi również zaczęłaby bardzo "martwić" się o bezpieczeństwo kibiców i zaczęłaby stosować najniebezpieczniejszą broń unii europejskie- wyraziliby zaniepokojenie i zaczęliby rozdawać kary za każdą najmniejszą głupote byle tylko zgnoić znienawidzonych przez nich kibiców.
Mówisz o tym jakby to było małzeństwo i nie istaniała instytucja rozwodów. Umowy mają to do siebie że można je rozwiązywac jak również zmieniać ich warunki i (generalnie) trwają dopóki obie strony mają z nich pożytek. Nie rozumiem w czym problem - spisać dobrą umowę (np. z maksymalnymi karami i fajnją klauzulą wyjścia) i czerpać korzysći.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
cash_X
Senior Member

Stary 17.01.2015, 22:39
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Nie widze związku. Po co mają płacić składki i należeć do SKWK?
Skoro SKWK ma za nich brać odpowiedzialność to chyba oczywiste. Jak idziesz z dzieckiem do kina, to bierzesz odpowiedzialność za wszystkie dzieci na sali? Czy tylko za swoje?
Odpowiedz cytując
MWK
Member

Od: 03.2007

Stary 17.01.2015, 23:37
Panie Lukaszu, a czy SKWK też ma brać odpowiedzialność za tych "pikników" z Twojego podpisu? Bo chyba mijasz się tam z prawdą, ponieważ za czasów owego bojkotu, czytaj SKWK, c.h.u.j.o.w i k.u.r.e.w wcale mniej z trybun nie leciało. A przecież przekleństwa na polskich stadionach, wg dzisiejszych kibiców i władz, to chyba większe zło niż frank za piątaka i postepująca islamizacja Europy
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 18.01.2015, 01:10
.......icie w tym temacie aż oczy bolą... znowu

Jakie przekleństwa ....a, kto chce kazać SKWK brać odpowiedzialność za stadion? Przecież to (pomijając fakt nierealności) komiczne

Jedyne co może w....iać to fakt używania rac na stadionie, za które wiadomo że klub dostanie karę i jeżeli już to jest to jedyna sprawa w której klub i SKWK mogą się porozumieć. A i tak zdarza się to raz na ruski rok

Odpowiedz cytując
MWK
Member

Od: 03.2007

Stary 18.01.2015, 10:13
Komisja ligi rzuca karami za przekleństwa na lewo i prawo. Co nie zmienia faktu, że specjalnie moim postem dostosowałem się do poziomu absurdu tej dyskusji.
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 18.01.2015, 12:04
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Wręcz zajebisty, ale... niezgodny z prawem. I śmierdzący nie tak dawnymi czasami.

Na trybunie C znajduje się blisko 6 tysięcy ludzi. Z czego tylko jakiś % należy do SKWK. Mają brać odpowiedzialność (finansową) za ludzi którzy nie należą do ich organizacji?

(...) tyle piniondzorów jeszcze do wyprania w Polenie 2000 i narkotyków do sprzedania!
Nie mam pojęcia czy to zgodne z prawem, czy nie, czy to ma być formalna umowa, czy nie itd. Jednak skoro ktoś to wymyślił i wziął w ogóle pod dyskusję, to prawdopodobnie w jakiś sposób da się to zorganizować.

To co tam pogrubiłeś w swoim poście, to generalnie sama prawda, to jest podstawowa przyczyna problemu, niemniej na tę chwilę prawo jest jakie jest i tego nie zmienimy, więc trzeba poszukać czegoś, co można zmienić. Nikt nie mówi, że to najrozsądniejsze i najmądrzejsze posunięcie, ale w jakiś sposób może pomóc.

Nie wiem dlaczego tak rękami i nogami stawiasz SKWK w pozycji bojącej się wszelakiej odpowiedzialności, tzn. wiem, ale to tylko pokazuje słabość tej organizacji. Pytasz jak można utrzymać porządek 6 tys. osób - a co, zakładacie, że wszyscy są już z góry winni, wszyscy SKWK będą robić na złość czy co? A jak? Tak samo, jak ktoś nie śpiewa na C. W zamian złotówka lub dwie od biletu - i radźcie sobie. No bo to chyba śmieszne, że co chwilę słychać i widać w oświadczeniach, że gdyby nie SKWK to klub by leżał, światłe pomysły z podwyżkami biletów - wielki wpływ na kibiców, ale żeby całą trybunę...
I to byłaby pomoc dla klubu, zminimalizowanie szans na głupie kary - ale na to po pierwsze, trzeba mieć spore jaja, po drugie chyba muszę Ci wytłumaczyć, bo widzę, że chyba tę Pollenę 2000 wciągnąłeś nosem zamiast innego proszku - SKWK na to nigdy nie pójdzie (pomijając kwestie prawne), bo straci możliwość robienia co się podoba i wywierania szantażu na klubie by przepchnąć swoje żądania.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 18.01.2015, 12:05
cash_X napisał(a):Wyświetl post
Skoro SKWK ma za nich brać odpowiedzialność to chyba oczywiste. Jak idziesz z dzieckiem do kina, to bierzesz odpowiedzialność za wszystkie dzieci na sali? Czy tylko za swoje?
Świat nie jest biały albo czarny. Jak ogranizujesz wycieczkę szkolną jak jest z odpowiedzialnością?

MWK napisał(a):Wyświetl post
Bo chyba mijasz się tam z prawdą, ponieważ za czasów owego bojkotu, czytaj SKWK, c.h.u.j.o.w i k.u.r.e.w wcale mniej z trybun nie leciało. A przecież przekleństwa na polskich stadionach, wg dzisiejszych kibiców i władz, to chyba większe zło niż frank za piątaka i postepująca islamizacja Europy
OT: Akurat jest to cytat ze strony skwk, z czasów gdy 'C' miało dużo pretensji do pikników 'konsumentów'. Wśród wszystkich komentarzy pod pewnym art. jeden był inny, wyważony, dający do myślenia, więc postanowiłem sobie go zostawić.

Co do meritum - słabe masz zdanie o ludziach na 'C' i o piknikach. Ale by walczyc na fakty a nie na opinie powiem tak: po pierwsze, jak zachowują się Janusze, wiadomo po ostanim bojkocie. Jest spokój. Po drugie, jeśli SKWK potrafi upilnować C, zostaje nam reszta która brała udział w bojkocie. Więc można powiedziec że jest podatna na sugestie SKWK. Szczerze więc wierzę iz jesli SKWK zorganizuje akcję uświadamiającą z takim samym rozmachem jak organizowała bojkot przeciwko Bednarzowi osiągnie sukces. Imo glupotą byłoby nie spróbować, zwłaszcza jak w pierwotnym planie był pewien arbitralny podział kosztów i dosyć konkretne zyski finansowe.

MWK napisał(a):Wyświetl post
Komisja ligi rzuca karami za przekleństwa na lewo i prawo. Co nie zmienia faktu, że specjalnie moim postem dostosowałem się do poziomu absurdu tej dyskusji.
Zatem będzie rzucać tak samo bardziej lub mniej. Jak będzie rzucać tak samo lub bardizej - wiadomym jest że stowarszyszenie zrezygnuje ze wspołpracy. Czyli znów się pojawią race i problem dla komisji a ona nie do tego zmierza. Więc obstawiam że więcej zyskają obnizając kary, zwłaszcza że klub będzie miał rgument w ręce by stawić się za kibicami.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 18.01.2015 o godz. 12:09.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.01.2015, 12:35
Cytat:
Nie wiem dlaczego tak rękami i nogami stawiasz SKWK w pozycji bojącej się wszelakiej odpowiedzialności, tzn. wiem, ale to tylko pokazuje słabość tej organizacji.
Akurat to, co pogrubione i podkreślone DOBITNIE ukazuje clue dlaczego SKWK za wszystkich odpowiedzialności nie weźmie.

Cytat:
niemniej na tę chwilę prawo jest jakie jest i tego nie zmienimy, więc trzeba poszukać czegoś, co można zmienić. Nikt nie mówi, że to najrozsądniejsze i najmądrzejsze posunięcie, ale w jakiś sposób może pomóc.
Nie zmienimy, nie da się, nie można. Typowo "polskie" myślenie.

Dwa- prawo do zmiany to jedno, ale niech karają indywidualnie, a nie stosowanie odpowiedzialności zbiorowej. Nikt się nie interesuje dlaczego mimo trzepania przy bramkach wnosi się piro, ale interesuje się już odpaleniem.

Wszyscy mają w dupie odpowiedź na banalne pytanie: jak? Wszędzie, w każdym aspekcie liczy się zapobieganie przed negatywnymi skutkami mogącymi zrobić uszczerbek w jakiejkolwiek postaci.
Cytat:
a co, zakładacie, że wszyscy są już z góry winni, wszyscy SKWK będą robić na złość czy co?

Nie jestem z SKWK oraz nigdy do tego stowarzyszenia nie należałem.
Ad vocem do zaznaczonego fragmentu.

Cytat:
A jak? Tak samo, jak ktoś nie śpiewa na C.
Czyli samosąd. Już mam przed oczami te nagłówki i paski.

Cytat:
W zamian złotówka lub dwie od biletu - i radźcie sobie.
Ten pomysł już był. Deja vu.

Cytat:
No bo to chyba śmieszne, że co chwilę słychać i widać w oświadczeniach, że gdyby nie SKWK to klub by leżał, światłe pomysły z podwyżkami biletów - wielki wpływ na kibiców, ale żeby całą trybunę...
Klub leżałby i kwiczał gdyby u steru był dalej łysy gad. Ale to nie absencja SKWK na trybunach była głównym powodem, a liczba fanów, którzy solidaryzowali się przeciwko komunie na Reymonta.

Cytat:
po drugie chyba muszę Ci wytłumaczyć, bo widzę, że chyba tę Pollenę 2000 wciągnąłeś nosem zamiast innego proszku
Jeżeli nie załapałeś kontekstu "pstryczka w nos" do poprzednich durnych postów w tym temacie to wybacz, ja Tobie nie będę tłumaczył.

Cytat:
bo straci możliwość robienia co się podoba i wywierania szantażu na klubie by przepchnąć swoje żądania.
Możesz mnie uświadomić jakie to żądania ma SKWK oprócz usunięcia Pana Michalczaka?

Szantaż...1906 raz napiszę, wyjaśnię- SKWK nie będzie miało takiej siły przebicia jaką miało podczas walki z komuną na stadionie i łysym wężem.

Oprócz bojkotu czym mogą szantażować?
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 18.01.2015, 13:34
Może skończy zanim zaczeliscie....
Bojkot jaki bojkot...
Nic się nie dzieje a tutaj mamy wybiegniecie zaraz do 5 sezonow do przodu....
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 18.01.2015, 13:47
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Odpowiedzialność za to co się dzieje na sektorze C może mogliby i wziąć w końcu z tego co pisali to oni mają największy wpływ na to co dzieje się na trybunach. A branie całego stadionu w odpowiedzialność nie ma sensu, bo i tak na pozostałych trybunach dziwnych akcji nie uświadczysz.
fajnie, że mamy na forum komunistów
co tam czerwone komuchy? Mam do was propozycję. Skoro jesteście komuchami, to może weźcie odpowiedzialność na siebie,
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 18.01.2015, 14:05
Chyba nikt o zdrowych zmysłach nie wymaga od Skwk wzięcia odpowiedzialności za zachowanie kibiców na całym stadionie. Jeżeli na tą chwilę mogła by być o tym mowa to jasne jest, że chodzi tu o jakość zorganizowanego dopingu na trybunie C. Jeżeli stowarzyszenie posługuje się argumentem że jest reprezentantem kibiców a nie potrafi zapewnić kontroli nad grupką ultrasów gdzie każdy zna każdego to chyba mamy tu jakiś mały dysonans. Albo występujemy jako "głos ludu" bo nim faktycznie jesteśmy albo nie mamy do tego prawa bo nie jesteśmy głosem nawet określonej stosunkowo małej zamkniętej grupy.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 18.01.2015, 14:48
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Chyba nikt o zdrowych zmysłach nie wymaga od Skwk wzięcia odpowiedzialności za zachowanie kibiców na całym stadionie. Jeżeli na tą chwilę mogła by być o tym mowa to jasne jest, że chodzi tu o jakość zorganizowanego dopingu na trybunie C. Jeżeli stowarzyszenie posługuje się argumentem że jest reprezentantem kibiców a nie potrafi zapewnić kontroli nad grupką ultrasów gdzie każdy zna każdego to chyba mamy tu jakiś mały dysonans. Albo występujemy jako "głos ludu" bo nim faktycznie jesteśmy albo nie mamy do tego prawa bo nie jesteśmy głosem nawet określonej stosunkowo małej zamkniętej grupy.
nie rozumiem z jakiego powodu SKWK miałoby wpływać na grupkę ultrasów i na jakość dopingu

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 18.01.2015, 15:12
palikot napisał(a):Wyświetl post
nie rozumiem z jakiego powodu SKWK miałoby wpływać na grupkę ultrasów i na jakość dopingu
W sensie nie widzisz żadnego związku miedzy Skwk a mitycznymi "grupami decyzyjnymi"? Jak napisałem - zajebisty dysonans się nam pojawił. Reprezentują a nie maja wpływu - ciekawa konstrukcja
Ostatnio edytowane przez rafkur : 18.01.2015 o godz. 15:15.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 18.01.2015, 18:18
A propos bojkotów i frekwencji
Tabela i wykres frekwencji na Wiśle w roku 2014
http://ciekawyblog.pl/frekwencja-na-...w-w-roku-2014/
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 19.01.2015, 09:58
Patrząc na to zestawienie można powiedzieć że na mecz gdzie nie ma jakiegoś super przeciwnika na Wisłę przychodzi 10-11 tys. luda. W czasie gdy był bojkot na takie mecze chodziło średnio 5 tys.

Co podkreśla tylko to co mówię od lat nie ma Wisły bez ultrasów ale również nie ma Wisły bez pikników. Albo dogadamy się we własnym gronie albo ugrzęźniemy w tym gównie które teraz jest.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 19.01.2015 o godz. 10:01.
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 19.01.2015, 11:54
Kominek racja, ale można się zastanawiać na ile wiarygodne jest to zestawienie frekwencji w chwili bojkotu, kiedy Bednarz rozdawał vouchery za darmo na lewo i prawo oraz jak konkretnie liczyli wtedy frekwencję, gdyż tutaj było sporo zarzutów o manipulację.

Według mnie różnica powinna być jeszcze większa na niekorzyść statystyk podczas bojkotu.
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 19.01.2015, 12:01
Greeg napisał(a):Wyświetl post
Kominek racja, ale można się zastanawiać na ile wiarygodne jest to zestawienie frekwencji w chwili bojkotu, kiedy Bednarz rozdawał vouchery za darmo na lewo i prawo oraz jak konkretnie liczyli wtedy frekwencję, gdyż tutaj było sporo zarzutów o manipulację.

Według mnie różnica powinna być jeszcze większa na niekorzyść statystyk podczas bojkotu.
Bez bojkotu tez sa darmowe wejsciowki tylko poprostu dla innych ludzi.
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 19.01.2015, 12:19
Idące w tysiące?
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 19.01.2015, 12:48
Idące w tysiące?
A masz jakies dane ze w czasie bojkotu przy 5 tysiecznej publice rozdane zostaly tysiace darmowych wejsciowek ?
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 19.01.2015, 13:02

I tu jest kluczowa sprawa. Nie wiem ile z tego przyszło i nie wiem jak z innymi meczami, ale na mecz z Lechią Gdańsk na którym było 6tyś ludzi, rozdano ok 1,6 tyś voucherów + troche więcej w TF

Temat frewkencji jest szerszy, ale dopóki nie będzie działac porządnie marketing, reklamy nakierowane na konkretną grupę odbiorców, długoterminowa umowa na stadion co jednoczesnie pozwoli m.in na iwnestycje w punkty ctaeringowe zewnetrznej firmy, to tutaj bedzie ciezko samymi wynikami zwiekszyc frekwencje (co i tak jest bez sensu bo nie daje dlugofalwoeo wzorstu - trzeba szukac sposobu aby odejsc od kibicow sukcesu)
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 19.01.2015, 13:30
rafkur napisał(a):Wyświetl post
W sensie nie widzisz żadnego związku miedzy Skwk a mitycznymi "grupami decyzyjnymi"? Jak napisałem - zajebisty dysonans się nam pojawił. Reprezentują a nie maja wpływu - ciekawa konstrukcja
Przecież cała runda była bez kar finansowych, nie było ani jednej racy, więc nie wiem o co ci chodzi
chyba to świadczy o tym, że jakiś wpływ mają

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
gukfva
Member

Od: 09.2006

Stary 19.01.2015, 19:08
http://www.ecaeurope.com/PageFiles/7...%20WC%2014.pdf
Wisla Krakow jako jedyny polski klub jest uprawniony do benefitu od FIFA. Jesli dzialacze klubu tu nie zagladaja, to dajcie im znac prosze. Informacja gratis.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 19.01.2015, 19:23
Stary my już ta kase przejebali ....
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 19.01.2015, 19:30
Dokladnie to już poszlo na cieplo wode ....
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 19.01.2015, 22:16
^^ chyba na abonament za telefony i neta...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów