|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Myślę, że na taktykę, jaką będziemy grali, to Melikson będzie jednak tym prawoskrzydłowym. W środku Sivakov, Garguła i Sobolewski. Tak to będzie wyglądało plus Kirm na skrzydle. Na ataku oczywiście wysunięty Genkov. W obronie kto wie, czy Jaliens nie będzie grał na skrzydle, a w środku dalej będziemy operować Bunozą i Chavezem. A na lewym skrzydle będzie grał Paljic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Kirm, Sobol, Małecki raczej będa grać. Sivakov, Melikson, Garguła, Boukhari - między nimi będzie walka o dwie pozostałe pozycje Rios - Małecki Wilk - Sobolewski Żurawski - Genkow
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 29.01.2011 o godz. 15:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
mało się różni od 4-5-1 przecież, a obrońców u nas deficyt ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gdybym był Valckxem to sprowadziłbm do Wisły tego pana... obrońca mogący grać w środku i na bokach obrony...
http://www.transfermarkt.de/de/malkh...eler_9624.html chłopak jest reprezentantem swojego kraju, jest doświadczony i co najważniejsze jest bez klubu... biorąc pod uwagę jak słabą mamy obronę po odejściu Głowy, Marcelo, Diaza i Clebera... przyjście kolejnych dobrych obrońców jest sprawą priorytetową.
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 30.01.2011 o godz. 14:17.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Gdybym był bogaty kupiłbym tego Nielsena z Valarengi, gość ma 17 lat dopiero, a jeździł z naszymi miszczami jak chciał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
wiknik1 napisał(a):
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
A ja gdybym był bogaty to bym udał ze jestem za Cracovia kopił ja a potem spuścił jak najniżej się da i na koniec zbankrutowal. He he
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
He he. Apeluje do Twojej mamy, aby czesciej dawala Ci kary na komputer. Bez kitu, w ferie powinny byc organizowane jakies zajecia dla dzieci. Sorry za brak polskich znakow. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
he he ![]() facepalm. Sorry za O-T ale kolo mnie rozjebal ![]() ![]() ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Może by nam stan wyp z Milanu Dominica Adiyiaha który wrócił z wyp z Reggininy i nie ma szans grać.a nie mamy napastników.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
już jest w Partizanie Belgard
Ostatnio edytowane przez AYALA : 01.02.2011 o godz. 18:51.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Temat jest taki gdybym był bogaty nieprawdaż?
Chyba mogę wyrazić swoja opinie co bym zrobił gdybym miał dużo kasy a czy kupiłbym jakichś piłkarzy czy zrobił coś innego to już moja sprawa. Proszę wyjaśnij mi różnicę pomiędzy gdybym był Valx, czy gdym byl bogaty? Bo jak dla mnie to taka sama .......a. Na tym polega ten dzial forum. Apeluje do Twojej Mamy moze Ci to wytlumaczy, bo przykre jest to to ze jestes juz za stary na ferie a tego jescze nie rozumiesz. Mimo to pozdrawiam ten dzieciak. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Zdecyowanie bardziej wolałbym oglądać parę stoperów Jaliens - Chavez.
Co do bocznych obrońców Cikos myślę da radę jednak trzeba by było wzmocnić lewą obronę Paljić nie ma doświadczenia na tej pozycji. Co do napastnika można by było na pół sezonu wypożyczyć ze Śląska Sotirovicia. Myślę, że dałby radę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Zanim wyjechał z Polski miał całkiem niezłe statystyki: Sezon 2006/2007 - 12 goli Sezon 2007/2008 - 16 goli W Murcii i APOELu kompletnie sobie nie poradził, ale może warto się nim zainteresować? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Stan na takiego typka nawet nie spojrzy. To byłaby kompromitacja transferowa.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sikora miał być kiedyś u nas i to chyba jeszcze za czasów Skorży?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Hahah Te statystyki z sezonów które odbyły się 4 lata temu zdecydowanie przemawiają za tym że się sprawdzi ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Może masz wizje ataku Rasiak-Sikora? Rasiak też jebnął prawie 20 bramek w Southampton w sezonie i w Derby podobnie, staty ma zajebiste...
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 04.02.2011 o godz. 17:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wiadomo, ale od m.in. takich kandydatur jest ten temat na forum.
Sikora to typ napastnika, który sprawdza się w naszej lidze, czyli szybki, potrafiący urwać się obrońcom i sprytny. Wystarczy spojrzeć jak dobrze radził sobie u nas Brożek, albo aktualnie Niedzielan w Koronie. Zawodnik o podobnej charakterystyce do Sikory byłby ciekawą alternatywą dla wysokiego i dobrze grającego głową Genkova. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tylko szybkosc po kontuzjach moze juz nie byc taka sama
I w przypadku zawodników, bazujacych głownie na tym nie wiele pozostaje Zobacz na Owena, ma dopiero 32 lata a w zasadzie od 3-4 sezonów jest cieniem przebojowego, dynamicznego napastnika sprzed 8-10 lat a Sikora od 2 lat praktycznie same kontuzje ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A ja bym kupił od Benfica Lizbona Alana Kardeca i nawet jakby kosztował ponad 1,5mln euro! Bo jeśli chcemy mieć tą Ligę Mistrzów i tego Mistrza to bez gwiazd daleko nie pojedziemy w lidze, marketingu, widowni itp.
Ja chce po prostu gwiazdę!! Zarobiliśmy 7-8mln euro to wypadałoby kupić chociaż jednego grajka za porządną sumę a nie płacić Łobodzińskiemu, Gargule, Boukhariemu i reszcie kontaktu wartego ponad 200 tys. euro. Piedzielnąć jednego Kardeca za 1,5 mln euro + 500 tys. euro pensji i to jest wyjście z tej przeciętności. Plus Dudek na bramke, chociaż na 99% przejdzie on jeśli w ogóle to do Polonii Warszawa ;] Kardec, Janczyk, Dudek, Dudka, Matuszczyk to moje gdybym był bogaty ... ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a może Janek Mucha ? Mówi że chce odejśc z Evertonu ale wiadomo pierszeństwo ma Legia.
http://www.futbol.pl/artykul/100393.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
A tak jeszcze apropo gdybym był bogaty... Kamil Grosicki strzelił dzisiaj gola w lidze tureckiej, chłopak zaraz zrobi w tej turcji karierę. http://www.youtube.com/watch?v=X-HaQDw127w Filmik z jego I meczu vs bodajże Galatasaray bardzo obiecujący, można nawet powiedzieć, że ma potencjał na gwiazdę, bo tak kiwać prawego,lewego obroncę takiego klubu to jest wyczyn, a nie tak jak nasz Kirm, że gdy nie potrafi wykonać zwodu to wycofuje piłkę do środka. Grosicki potrafi zrobić różnicę, Błaszczykowski, Kosowski potrafili zrobić różnicę a Kirm, Łobo, czy Mały ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I ten komentarz pod filmikiem z debiutem Grosika... "Another Quaresma in Turkey
)" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
anthony09: jak dla mnie to z Twoich typów najbardziej realny jest Dudek... reszta nie przyjdzie/wróci do Polski...
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
a tak z bardziej realnych, co myślicie o Janocie
Jak dla mnie dobry młody piłkarz, gra teraz na zapleczu Eredivise i można o niego w lecie powalczyć, tym bardziej że dla jego drużyny nie idzie zbyt dobrze. Plus ma w tym że pasuje do stylu 4-3-3 .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
|