|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie dlatego ze zle powiedziales, tylko dlatego ze tylko i wylaczenie szukasz kozla ofiernego na ktorego dobrze ponajezdzac. Poza tym, tak napisalem, bo widzac Twoje odpowiedzi chociazby "sam jestes koszykarka" i brak jakielkolwiek racjonalnej odpowiedzi - to sie samo przez sie narzuca.
Chcesz dalej podyskutowac, wiec zapraszam na priv, albo na Wisle. Tylko nie kompromituj sie dalej ze swoimi odpowiedziami Jezeli dla Was w porzadku jest najezdzanie na wlasnych pilkarzy, obrazanie ich, gwizdanie na nich bo im cos nie wyjdzie, bo "my jestesmy kibice, placimy za bilety to nam wolno", to tak, kazdego takiego mam za gowniarza. I tak - uwazam ze zasluguje nie tylko na fucka od pilkarza Wisly, ale na cepa w ryj od kazdego zawodnika, liczac nawet juniorow. A jak spotkam na stadionie, to leje w ryj (i tutaj sie paru juz przekonalo)
Ostatnio edytowane przez mic : 21.12.2010 o godz. 23:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
napisałem dosadnie że go nie lubię i nie będę po nim płakał jak odejdzie, nie jest dla mnie żadnym pewnym punktem ma dobre momenty i tyle
Ty nie musisz każdemu narzucać swoich racji i stosunków do Pawełka, gnojąc kolejną osobę na forum, a jak ktoś jest dziecko to ładny masz do nich stosunek pzdr |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jedna dobra runda to już się zdarzała niejednemu bramkarzowi i nie ma sensu po tym go oceniać. Trzeba patrzyć na całokształt i nie wypada on na jego korzyść.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez mic : 21.12.2010 o godz. 23:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
tak zgadza się napisałem dosadnie że może sobie iść jak mu się nie podoba, nie mam specjalnej sympatii do niego jako zawodnika, jako człowieka go nie znam a kolegami racze nie zostaniemy
Niie wiem czego jeszcze nie rozumiesz, nie popieram gwizdania, nigdy na Wiśle nie gwizdałem na swoich a zacząłem chodzić systematycznie od meczu z Jagą w 2 lidze co do fucka to ja wiem o ocb jednak nie powinien pokazywać takich rzeczy w stronę trybun choć z tego go nie rozliczam zresztą nie wchodzę na forum żeby się kłócić o piłkarzyne pzdr
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 22.12.2010 o godz. 00:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A przeczytałeś źródło ?
Fakt jak dla mnie żadnym wiarygodnym źródłem nie jest. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież to jest informacja sprzed kilku tygodni albo nawet miesięcy. Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem. A do tego z fuctu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Powiedział tak Dziennikowi Polskiemu ponad miesiąc temu.
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=2640 ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Życzenia od piłkarzy: http://www.youtube.com/watch?v=GGv-5...layer_embedded
Boukhari jak zwykle miażdży system |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
I ma rację, Brożek do wszystkich pretensje a wszyscy powinnni miec do niego. Z Karabchem zaspał i nie starajcie sie wmówić że to Milan miał wyjść. ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ale bez przesady znowu, sam Piotrek Brożek z Karabachem nie grał. W tym dwumeczu cała drużyna zagrała dramatycznie słabo więc ja bym na miejscu Maskanta Brożka jeszcze nie skreślał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Maaskant go podpuszcza
A tak w ogóle to ma rację chyba, gdyby nie PSV, Ajax, Twente, to ligi na podobnym poziomie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cupiała stać na wykupienie połowy akcji FC Barcelony. I jeszcze zostałoby na wykupienie jachtu, willi z basenem i Lamborghini.
Tylko co to ma do rzeczy? Stać go na wiele.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 28.12.2010 o godz. 15:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Oglądał ktoś od początku ? Bardzo naszego Czawiego tam jadą ? Bo widze, że wynik niezbyt korzystny
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jaki jest/był wynik bo mi stream nie działa, a nigdzie w Internecie wyniku także znaleźć nie mogę ?
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://wislaportal.pl/news.php?id=19187 - o meczu i Chavezie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Patryk Małecki, najbardziej znienawidzony piłkarz w Ekstraklasie
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Kiedy wraca Rafał Boguski?
Kiedys czytałem jak Maaskant mówił że Pawełek jest wyzszy od Jovanicia. Jest to mozliwe ? Na stronie podają że pierwszy ma 185 a drugi 188
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 30.12.2010 o godz. 18:02.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
chyba że sie garbi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() Prawie jak C.Ronaldo ![]() ![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kto się skrywa pod tymi okularami bo nie poznaję? Według TWSD Pawełek podpisał z Konyasporem
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
G. Bunoza?