The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.01.2015, 22:20
Panowie ci co wiedza wystarczy...
Tylko ze zrobil się straszny syf a rozmowa ma watki których w ogole nie powinno być...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 10.01.2015, 22:25
lazy napisał(a):Wyświetl post
W związku z tym że adwokaci Czerwińskiego są na forum skorzystam ze sposobności i proszę o wytłumaczenie dlaczego Czerwiński jest "cacy" a Żurawski "bee"?
Którzy to Ci obrońcy Czerwińskiego?

63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Rozmowa idzie w coraz to nowsze kierunki...
Nie zauważyłem, ale pewnie wiesz lepiej.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 10.01.2015, 22:28
rafkur napisał(a):Wyświetl post
To plagiat mojego pytania na które od trzech stron nie dostałem odpowiedzi ))) Być może dlatego, że wielu ma taką wiedzę i kojarzenie faktów jak kolega powyżej.
To wez mi wytlumacz na moj chlopski rozum. Adwokata zazwyczaj potrzebuje ktos, kto jest o cos oskarzany. O co oskarzasz Czerwinskiego?
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 10.01.2015, 22:32
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Którzy to Ci obrońcy Czerwińskiego?

Nie zauważyłem, ale pewnie wiesz lepiej.
Czy Ty naprawdę nie widzisz ze ta rozmowa z godziny na godzina zaczyna się robic coraz bardzie debilna
Jaki ma sens rozmowa o Czerwinskim,jego przeszlosci czy jego pracy teraz w stosunku do Gaszynskiego
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 10.01.2015, 22:39
Zarzuca się manipulację w artykule w związku z Czerwińskim i jego zwolnieniem czy też odstawieniem na boczny tor, (sam pisałeś głupoty na ten temat) więc próbuję to sprostować, bo nie widzę tu manipulacji. Nie rozumiesz? Trudno. Dyskusja debilna jest od samego początku, wczoraj był szczytowy moment, jak zaczęto pisać brednie o praniu pieniędzy. Z mojej strony koniec, kto miał zrozumieć wie o co mi chodzi.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 10.01.2015, 22:46
Może odchodząc trochę od tego ''mocnego'' tematu
''
Boban Jović wznowił przygotowania w Olimpiji Ljubljana i miał najlepsze wyniki'

Słoweński obrońca, którym zainteresowana jest Wisła, rozpoczął treningi w ojczyźnie.

Olimpija wróciła w piątek do treningów. Na zajęciach nie zabrakło 24-letniego Jovicia, który może wzmocnić Wisłę. Jedne źródła podają, że zawodnik jest już nawet po testach medycznych. Problem w tym, że umowa z dotychczasowym klubem obowiązuje do końca czerwca, a Wisła nie ma pieniędzy na transfery.

Na oficjalnej stronie słoweńskiego klubu możemy przeczytać, że trener Darko Karapetović był zadowolony z formy, w jakiej zawodnicy wrócili po urlopach. Najlepsze wyniki badań miał m.in. Jović
Źródło: www.sport.pl
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom

Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle''
~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 10.01.2015, 22:48
lazy napisał(a):Wyświetl post
W związku z tym że adwokaci Czerwińskiego są na forum skorzystam ze sposobności i proszę o wytłumaczenie dlaczego Czerwiński jest "cacy" a Żurawski "bee"?
Różnica jest mniej więcej taka, jak z porównaniem kogoś kto faktycznie szuka odpowiedzi na to pytanie do trolla, który raz na pół roku loguje się na forum tylko po to żeby podburzać podjudzać prowokować i siać zamęt

huberix napisał(a):Wyświetl post
Może odchodząc trochę od tego ''mocnego'' tematu
''
Boban Jović wznowił przygotowania w Olimpiji Ljubljana i miał najlepsze wyniki'

Słoweński obrońca, którym zainteresowana jest Wisła, rozpoczął treningi w ojczyźnie.

Olimpija wróciła w piątek do treningów. Na zajęciach nie zabrakło 24-letniego Jovicia, który może wzmocnić Wisłę. Jedne źródła podają, że zawodnik jest już nawet po testach medycznych. Problem w tym, że umowa z dotychczasowym klubem obowiązuje do końca czerwca, a Wisła nie ma pieniędzy na transfery.

Na oficjalnej stronie słoweńskiego klubu możemy przeczytać, że trener Darko Karapetović był zadowolony z formy, w jakiej zawodnicy wrócili po urlopach. Najlepsze wyniki badań miał m.in. Jović
Źródło: www.sport.pl
To nie można z nim wcześniej kontraktu podpisać?
Przecież już można i od czerwca za darmo
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.01.2015 o godz. 22:55.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 10.01.2015, 23:26
Ale czy on chce? Było też mówione o jakimś klubie z Węgier, że chce go na już, ale samemu Joviciovi to się nie widzi?
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 10.01.2015, 23:40
palikot napisał(a):Wyświetl post
2. A skąd ty wiesz, że to manipulacja A może między czasie wynikła chęć zostawienia Czerwińskiego w zarządznie o czym szersza opinia nie wie? Póki co nic się nie wyjaśniło a ty już wszystko wiesz! Może ty jesteś prawą ręką Bogusława, że ty wszystko wiesz?
3. A skąd wiesz, że to Gaszyński muru nie buduje? Jakie masz informacje o kontaktach SKWK z panem Gaszyńskim? Na jakiej podstawie wyciągasz takie wnioski? Na jakich przesłankach?
2. Z kwestii prawnych nie mógł zostać dłużej w zarządzie. Ponadto nie został zwolniony jak pisze SKWK, tylko wrócił do Rady Nadzorczej.
3. No to Gaszyński musiałby zatrudnić wszystkich murarzy w Krakowie żeby w okresie 2 dni taki mur zbudować

Naprawdę skończcie już pisać o tym bo nie macie żadnego pojęcia o relacjach pan Gaszyński vs SKWK
No to oświeć mnie tutaj, czy na PW zamiast w....iać innych i trzymać to w tajemnicy - jeśli jestem w błędzie chętnie odszczekam wszystko co do tej pory pisałem A pranie brudnych pieniędzy? Mam nadzieję że to tylko nieudany żart

I na koniec - Nie czuję nienawiści do SKWK. Wręcz przeciwnie, uważam że jest Wiśle potrzebne, jednak teraz otwarcie z nimi się nie zgadzam

Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 10.01.2015, 23:43
Jeśli dobrze pamiętam (ze słoweńskiego artykułu z innego wątku), to ten węgierski klub jest dziewiąty w lidze. Lepszą trampoliną na Zachód będzie raczej Wisła. Nie wydaje mi się też, żeby przez te pół roku zrobił większy postep niż w lidze słoweńskiej (ktoś ogarnia te dwie ligi? Zna ich poziom?).
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 11.01.2015, 00:04
Węgry to poziom nieco niższy od Polski, szczególnie organizacyjnie, mają zjebane szkolenie i obiekty trningowe, więc większość dobrych Węgrów chce jak najszybciej stamtąd spierdalać, Słowenia... Myślę, że pewnie podobnie, może piłkarsko nieco gorzej. Ale nie podejrzewam, żeby przesiadka na Węgry mu się jakoś strasznie opłaciła.
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 11.01.2015, 08:50
http://www. forumwisla .pl/news/jovic-odrzuca-oferte-wegrow-vlasko-zostaje-na-slowacji/msg73877/#msg73877
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 11.01.2015, 09:56
Różnica jest mniej więcej taka, jak z porównaniem kogoś kto faktycznie szuka odpowiedzi na to pytanie do trolla, który raz na pół roku loguje się na forum tylko po to żeby podburzać podjudzać prowokować i siać zamęt

A może to chodzi o uświadomienie wielu osobom jak bardzo nimi się manipuluje? Jeżeli komuna jest dla nas zła ( i słusznie) to dlaczego tylko czasami? Jeżeli piłkarz startuje w wyborach/robi z siebie pośmiewisko ( niepotrzebne skreślić) z ramienia określonego ugrupowania i zostaje uznany przez kogoś za sprzedajna k... to dlaczego ta sama osoba gloryfikuje prominentnego działacza tegoż ugrupowania?
Tu nie chodzi ani personalnie o Czerwińskiego ani personalnie o Żurawskiego - jeden i drugi nie jest moim idolem, jeden i drugi przysłużył się naszemu klubowi. Tu chodzi o marną wiedzę wielu obrońców jedynie słusznej wizji świata na temat rzeczywistości. Mało jest w życiu podziałów na czarne i białe i warto by to brać pod uwagę zarówno przy sprzeciwie przeciwko czemuś jak i przy obronie tego czegoś. Niestety zazwyczaj kończy się na podziale wg linii : "nasza prawda jest najprawdziwsza.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 11.01.2015, 11:44
.tej osoby w ogóle w klubie być nie powinno
OK

....można przypuszczać, że jakiś czas temu mogły być prowadzone rozmowy pomiędzy klubem a SKWK, by Czerwińskiego w nowym zarządzie umieścić? ...
Eeeee no bez przesady. Nie można przypusczać żę rozmawiali z Gaszyńskim lub RN i uzgadniali personalny skład zarządu który finalnie okazał się inny. Tekst o tym nie mówi.

EOT z mojej strony
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 11.01.2015, 11:47
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Eeeee no bez przesady. Nie można przypusczać żę rozmawiali z Gaszyńskim lub RN i uzgadniali personalny skład zarządu który finalnie okazał się inny. Tekst o tym nie mówi.

EOT z mojej strony
W porządku, nie można przypuszczać
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 11.01.2015, 12:39

(...)
Wiesz co misiu, nie chce mi się pisać na forum gdy nie ma nic ciekawego do powiedzenia... wiem że to nie zbyt popularne w dzisiejszych czasach...

A moje pytanie, choć powierzchownie prowokujące ma głębszy sens gdy spieramy się tutaj o tzw. "wiślackość".
Gaszyński widać jak na razie nie zrozumiał, że jego wiślackość zależy od rozwinięcia czerwonego dywanu gościom z SKWK. Zaś relacja z Czerwinski i Żurawskim to dla mnie hipokryzja do 5 potęgi, pokazująca kto ma monopol na rację.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
ASecond17
Member

Od: 02.2008

Stary 12.01.2015, 01:12
Od ponad godziny czytam burzliwy wątek na tym forum, nie sądziłem, że sytuacja jest aż taka gorąca. Napisano tu wiele mądrych zdań, dołożę swoje dwa kamyki do ogródka.

Co do tekstu SKWK - to ewidentnie się pogubili... Problemem SKWK jest to, że stosunek liczby członków, a zwłaszcza aktywnych członków (na trybunie, w wielu innych akcjach, z FC, opłacających składki, bywających w ogóle na meczach) do ogółu kibiców Wisły - mierzonego choćby średnią frekwencją na meczach na poziomie 13-15 tys. jest porażająco niski. Innymi słowy - idea SKWK jako legalnego bytu reprezentującego kibiców Wisły jest mądra, ale gry uzurpują sobie prawo do bycia jedynymi sprawiedliwymi, CWZR pod warunkiem że po naszej myśli - to muszą się kompromitować, bo tak naprawdę reprezentują wąską grupę kibiców. W kontrowersyjnych poglądach, jak teraz - to właśnie większość kibiców nie będzie się z nimi zgadzać.

Ośmieliłem się parę dni temu skomentować tekst na stronie "Czy nowe znaczy lepsze?" - i to w łagodnym tonie, żeby dać Gaszyńskiemu czas, że potrzebujemy być spójni, żeby oceniać go po czynach, bo na razie tylko się uprzejmie zaprezentował etc.

Mój komentarz oczywiście usunięto, teraz pod tym tekstem jest 6 komentarzy, z czego jeden najstarszy - zgadza się z przedmówcami (które to komentarze były negatywne, ale je usunięto, ha!), 4 są w klakiersko-gimnazjalnym klimacie, a ostatni najświeższy - jest w neutralnym, bliskim mojemu tonie (najwidoczniej nie zdążyli jeszcze usunąć). Według mojej wiedzy tam było co najmniej kilkadziesiąt komentarzy.

A dziś widzę komentarz przy logowaniu:

"Zostałeś na zawsze wyrzucony z tego forum. (...) Zbanowano Twój login".

To jest żenujące, cenzura szaleje - i to gdzie, na stronie SKWK, tam gdzie kiedyś śmiano się, że na wislaportal pojawiają się fikcyjne komentarze pro-bednarzowskie. Mam wrażenie, ze zbanował mnie jakiś gimbus, który ma bluzę "Demony miasta" i z przyśpiewek zna tylko te wulgarne na Cracovię.

Pamiętam dawną X, byłem na wszystkich meczach domowych w Sosnowcu i Hucie. Bojkotowałem niedawne mecze wraz z tysiącami innych wiślaków (chcąc usunąć łysego szkodnika w jedyny słuszny sposób - czasowym obniżeniem przychodów Klubu), ale teraz z tym tekstem nie zgadzam się, jestem jak widać banitą. Staram się zachować spokój, być może wiele rozjaśni poniedziałkowe spotkanie z kibicami, ale będę patrzył SKWK na ręce, bo w razie ewentualnego kolejnego bojkotu, możliwe że stanę po przeciwnej stronie barykady.

Tekst na skwk.pl jest od 7 stycznia - i to na centralnym miejscu strony. Fakt ciągłej cenzury i banowania kolejnych użytkowników forum świadczy o tym, że to chyba stanowcze i metodyczne działania, przy poparciu szeroko pojętych władz Stowarzyszenia. Albo świadczy to o tym, że nikt rozsądny nie panuje nad tym, co dzieje się na stronie internetowej.

PS1. Czy w razie ew. wspomnianego wyżej uścisku dłoni Gaszyńskiego z prezesem SKWK - byłoby kogo uścisnąć? Niestety nie śledziłem uważnie, ale chyba dawny prezes p. Szymański ustąpił ze stanowiska i nie wiem czy jest ktoś nowy, jakiś "pełniący obowiązki"?

PS2. Nadal i wciąż szokuje mnie fakt, że SKWK jako całość, ani jego zarząd - nigdy za nic nie przeprosili (przynajmniej oficjalnie, w formie np. komunikatu na stronie)i, za żaden nierozsądny artykuł na skwk.pl, za żadne race na murawach. Zbyt mało pokory, tak nigdy nie osiągnie się z nikim kompromisu, jedynie walka, wojna, agresjaaa!!!
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
Odpowiedz cytując
ASecond17
Member

Od: 02.2008

Stary 12.01.2015, 08:18
A jeszcze w sprawie tej żałosnej cenzury, to przypomniała mi się oprawa z ostatniego meczu z Legią u nas - "wypluty knebel i zerwany łańcuch". Hłe, hłe, hłe.

A i rejestracja na skwk.pl nie jest taka, jak w większości stron, że podajesz login, hasło, klikasz w link aktywacyjny i gotowe, tylko jest tam dokładniejsza selekcja. I teraz - jak na pstryknięcie palcami - kop w tyłek "na zawsze" za komentarz (!) pod tekstem, który nie jest zbieżny z kumatą linią myślenia.
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 12.01.2015, 11:17
Panowie z SKWK !!!
Moje doświadczenie biznesowo-życiowe mówi że pewne sprawy należy załatwiać w ciszy , dyskrecji i spokoju.
Wy natomiast robicie hałas już podczas pierwszych dni urzędowania nowego prezesa .
A wasze oświadczenie w takiej formie musi zostać odebrane jako sygnał ostrzegawczy i wręcz zimnowojenny.
Nie podoba mi się to.
Poza tym uważam że na początku prezes musi się skupić na finansach bo to być albo nie być .
Przyjmuję jednak , że też macie jakieś racje . Zakładam że są to racje "jasne" a nie "ciemne". Dlatego więc , jako stary dziad chodzący na Wisłę od 1968 roku , żądam podania w punktach tematyki jaką chcecie poruszyć na takim spotkaniu. Niech wszystko będzie transparentne.
Czekam
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Stary 12.01.2015, 11:32
ASecond17 napisał(a):Wyświetl post
Od ponad godziny czytam burzliwy wątek na tym forum, nie sądziłem, że sytuacja jest aż taka gorąca. Napisano tu wiele mądrych zdań, dołożę swoje dwa kamyki do ogródka.

Co do tekstu SKWK - to ewidentnie się pogubili... Problemem SKWK jest to, że stosunek liczby członków, a zwłaszcza aktywnych członków (na trybunie, w wielu innych akcjach, z FC, opłacających składki, bywających w ogóle na meczach) do ogółu kibiców Wisły - mierzonego choćby średnią frekwencją na meczach na poziomie 13-15 tys. jest porażająco niski. Innymi słowy - idea SKWK jako legalnego bytu reprezentującego kibiców Wisły jest mądra, ale gry uzurpują sobie prawo do bycia jedynymi sprawiedliwymi, CWZR pod warunkiem że po naszej myśli - to muszą się kompromitować, bo tak naprawdę reprezentują wąską grupę kibiców. W kontrowersyjnych poglądach, jak teraz - to właśnie większość kibiców nie będzie się z nimi zgadzać.

Ośmieliłem się parę dni temu skomentować tekst na stronie "Czy nowe znaczy lepsze?" - i to w łagodnym tonie, żeby dać Gaszyńskiemu czas, że potrzebujemy być spójni, żeby oceniać go po czynach, bo na razie tylko się uprzejmie zaprezentował etc.

Mój komentarz oczywiście usunięto, teraz pod tym tekstem jest 6 komentarzy, z czego jeden najstarszy - zgadza się z przedmówcami (które to komentarze były negatywne, ale je usunięto, ha!), 4 są w klakiersko-gimnazjalnym klimacie, a ostatni najświeższy - jest w neutralnym, bliskim mojemu tonie (najwidoczniej nie zdążyli jeszcze usunąć). Według mojej wiedzy tam było co najmniej kilkadziesiąt komentarzy.

A dziś widzę komentarz przy logowaniu:

"Zostałeś na zawsze wyrzucony z tego forum. (...) Zbanowano Twój login".

To jest żenujące, cenzura szaleje - i to gdzie, na stronie SKWK, tam gdzie kiedyś śmiano się, że na wislaportal pojawiają się fikcyjne komentarze pro-bednarzowskie. Mam wrażenie, ze zbanował mnie jakiś gimbus, który ma bluzę "Demony miasta" i z przyśpiewek zna tylko te wulgarne na Cracovię.

Pamiętam dawną X, byłem na wszystkich meczach domowych w Sosnowcu i Hucie. Bojkotowałem niedawne mecze wraz z tysiącami innych wiślaków (chcąc usunąć łysego szkodnika w jedyny słuszny sposób - czasowym obniżeniem przychodów Klubu), ale teraz z tym tekstem nie zgadzam się, jestem jak widać banitą. Staram się zachować spokój, być może wiele rozjaśni poniedziałkowe spotkanie z kibicami, ale będę patrzył SKWK na ręce, bo w razie ewentualnego kolejnego bojkotu, możliwe że stanę po przeciwnej stronie barykady.

Tekst na skwk.pl jest od 7 stycznia - i to na centralnym miejscu strony. Fakt ciągłej cenzury i banowania kolejnych użytkowników forum świadczy o tym, że to chyba stanowcze i metodyczne działania, przy poparciu szeroko pojętych władz Stowarzyszenia. Albo świadczy to o tym, że nikt rozsądny nie panuje nad tym, co dzieje się na stronie internetowej.

PS1. Czy w razie ew. wspomnianego wyżej uścisku dłoni Gaszyńskiego z prezesem SKWK - byłoby kogo uścisnąć? Niestety nie śledziłem uważnie, ale chyba dawny prezes p. Szymański ustąpił ze stanowiska i nie wiem czy jest ktoś nowy, jakiś "pełniący obowiązki"?

PS2. Nadal i wciąż szokuje mnie fakt, że SKWK jako całość, ani jego zarząd - nigdy za nic nie przeprosili (przynajmniej oficjalnie, w formie np. komunikatu na stronie)i, za żaden nierozsądny artykuł na skwk.pl, za żadne race na murawach. Zbyt mało pokory, tak nigdy nie osiągnie się z nikim kompromisu, jedynie walka, wojna, agresjaaa!!!
Zgadzam się z Toba w 100%.Zawsze popieralem polityke SKWK, a takze ich akcje.Z tym tekstem oświadczeniem czy jak kto woli nie zgadzam się.Przesadzili tym razem.Kompletnie ich nie rozumiem.Sami pierw byli za Gaszyńskim a teraz nie wiadomo skąd na samym początku mają problem..sami nie wiedzą do końca o co im chodzi.Pierwszy raz zawiodlem sie na SKWK.Pisać nie mam co więcej, cytowany post jak dla mnie strzał w dziesiątke.
Ostatnio edytowane przez bartek89TS : 12.01.2015 o godz. 11:35.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 12.01.2015, 11:56
Panowie mysle ze należy się już wyciszyć...
Dzisiaj się wszystko zaczyna...
Wznawiamy treningi,badania...
Smuda ma mieć jakas konfrenecje dla dziennikarzy bodajże o 14.30
Jest spotkanie z Gaszysnkim sla wszystkich kibicow o 18...na którym można ustalić kolejne spotkanie już dla bardziej wyselekcjonowanych...
Przede wszystkim spokoj...

Tutaj chyba jest jakiś blad
Wzglednie chodzi o odwieszenie 2 pkt ujemnych w stosunku już do tego 1 ujemnego...

Cytat:
3. W stosunku do Wisły Kraków Komisja po przeanalizowaniu przedstawionych przez Klub dokumentów dotyczących spłaty zawartych porozumień stwierdziła, iż Klub spłacił wszystkie należności względem wierzycieli do których został zobowiązany w pkt 2 decyzji nr 6 z dnia 4 listopada br. Wobec powyższego Komisja nie stwierdziła podstaw do odwieszenia Klubowi kary dwóch ujemnych punktów nałożonych decyzją nr 6 z dnia 4 listopada 2014 roku
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 12.01.2015 o godz. 15:02.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 12.01.2015, 16:14
Panowie mysle ze należy się już wyciszyć...
Dzisiaj się wszystko zaczyna...
Wznawiamy treningi,badania...
Smuda ma mieć jakas konfrenecje dla dziennikarzy bodajże o 14.30
Jest spotkanie z Gaszysnkim sla wszystkich kibicow o 18...na którym można ustalić kolejne spotkanie już dla bardziej wyselekcjonowanych...
Przede wszystkim spokoj...

Wzglednie chodzi o odwieszenie 2 pkt ujemnych w stosunku już do tego 1 ujemnego...

Nie wyciszać się!!!! Na na dziś wieczór zakupiłem sobie popcorn, oraz 3 buteleczki piwka...
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
Zotek
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2006

Stary 12.01.2015, 16:21

Na 99% chodzi o to, że kara pozbawienia 2 pkt została zawieszona i w związku ze spłatą należności nie zdecydowano się jej odwieszać. W praktyce mamy -1 zamiast -3.
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 12.01.2015, 17:31
I, to mi się podoba. Sprawa pomyślnie załatwiona bez zbędnej spiny, w zaciszu gabinetów, a nie, tak jak w czasach Łysego, który wszem i wobec grzmiał na konferencjach prasowych oraz w wywiadach, iż musiało dojść do jakiejś pomyłki buńczucznie zapowiadając, że sprawę klub wygra na bank wygra. Koniec końców zawsze przegrywał wracając na tarczy i z podkulonym ogonem.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 12.01.2015, 19:15
Takie tam z TT...
Cytat:
Michał Trela@MichalTrelaBlog40 min.40 minut temu
Spotkanie prezesa Wisły z kibicami zaczęło się od "apelu" grupy fanów o zwolnienie rzecznika klubu, bo ten miał popierać Jacka Bednarza
Cytat:
Michał Trela@MichalTrelaBlog12 min.12 minut temu
@MateuszMiga @mac_zielinski Grupa dostarczająca najciekawszych newsów już demonstracyjnie wyszła
\

EDIT..
I tez bardzo ważne Jovanovic out...ostatnie badania nie pozwalają wyczynowa uprawiac sportu...

EDIT 2

Teraz poczekajmy czy pojawi się jakiś oficjalny zapis czy większy artykul na temat całego spotkania i tego incydentu...
W koncu rzecznik w Wisle to najważniejszy problem na chwile obecna...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 12.01.2015 o godz. 19:23.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 12.01.2015, 19:22
Takie tam z TT...
\

EDIT..
I tez bardzo ważne Jovanovic out...ostatnie badania nie pozwalają wyczynowa uprawiac sportu...
Nie można tak chłopaka na lodzie zostawić... pasowałoby mu pomóc. Naprawdę szkoda chłopaka
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 12.01.2015, 19:39
Nie można tak chłopaka na lodzie zostawić... pasowałoby mu pomóc. Naprawdę szkoda chłopaka
Na rzecznika go!
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.01.2015, 19:57
Cytat:
63.5 Kg;Takie tam z TT...

EDIT..

Może jakaś rola w klubie ? trochę nie fair zostawiać go na lodzie.....
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Patryk_185
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 12.01.2015, 20:11
Na rzecznika go!
haha :d dobry pomysł

Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.01.2015, 20:37
Patryk_185 napisał(a):Wyświetl post
haha :d dobry pomysł
Jeśli to prawda, to nie ma z czego żartować.

Był ktoś na spotkaniu?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów