|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Zdiecie jes z naszej oficjalnej chyba ze zgrupowania, kazdy moze sobie taki profil zalozyc, lykacie koledzy wszystko jak blondynki nie powiem co ![]() ,
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]()
" Cieszę się, że grałem dla Wisły do samego końca na całego. Przypłaciłem to zdrowiem, ale niczego nie żałuję."- Marcin Baszczyński.
"Mówiłem sobie "nie będziesz Arek ryczał", ale jest mi naprawdę ciężko. Spędziłem tutaj najwspanialsze chwile mojego życia i zawsze byłem dumny, że gram w Wiśle." - Arek Głowacki. "Baszczu" & "Głowa" - szacunek na zawsze ! TYLKO WISŁA ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
WisłaPANY! napisał(a):
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
chyba nikt się nie spodziewał tego po Mariuszu.. oby tylko w rundzie wiosennej ( o ile u nas zostanie) bronił równie dobrze ! Maciej Żurawski: Wisła powinna być lepszym zespołem http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html ![]()
" Cieszę się, że grałem dla Wisły do samego końca na całego. Przypłaciłem to zdrowiem, ale niczego nie żałuję."- Marcin Baszczyński.
"Mówiłem sobie "nie będziesz Arek ryczał", ale jest mi naprawdę ciężko. Spędziłem tutaj najwspanialsze chwile mojego życia i zawsze byłem dumny, że gram w Wiśle." - Arek Głowacki. "Baszczu" & "Głowa" - szacunek na zawsze ! TYLKO WISŁA ! |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
A właśnie, jak z tym Pawełkiem? Zostaje w Wiśle czy out? ;d
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Wg. portali internetowych Pawełek jest "coraz bliżej pozostania w Wiśle". No ale nowej umowy w dalszym ciągu nie podpisano.
Podobno zainteresowana sprowadzeniem Mariusza jest Hertha Berlin.. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Watpie, ze odejdzie. Klub ma dosc serialu o bramkarzach w Wisle. Wyszukali sie dwa lata i przywiezli Jovanica ktory boi sie pilki - ale za to dobrze na zdjeciach wychodzi na siedzaco.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ja tam nawet lubię Milana- przesympatyczny chłopak z niego. Co do umiejętności czysto bramkarskich to nie mogę się wypowiadać, bo tak na prawdę nie pokazał nam jeszcze( mam nadzieję) tego co potrafi.
Ps. Mały coraz bardziej mnie ostatnio zaskakuje ! ( pozytywnie) ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Mariusz zagrał ok w tej rundzie, ale nie może to być jedyna miara wg której podejmuje się decyzję o jego podpisaniu. Pamiętajmy o babolach Poza tym nie może być tak,że jesteśmy zakładnikami jednej opcji. Albo Mariusz albo nikt,znaczy Milan.Sympatycznie by to nie wyglądało. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
] będziemy pamiętali latami.. - może ludzie odpowiadający za transfery w Herthcie nie widzieli jego gry w poprzednich sezonach ? Fakt, Hertha Berlin nie należy do najsilniejszych niemieckich klubów.. (obecnie znajduje się na drugim miejscu w tabeli w 2. Bundeslidze. ) ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A nie słyszeliście takiego powiedzenia " jesteś tak dobry jak twój ostatni mecz" ?
Pawełek jest bardzo dobry więc.![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Pawelek to solidny bramkarz z tendencją do wypuszczania zadko aler jednak takich baboli ze sie je pamieta jeszcze potem dlugo.
I to jest jego pech ,bo umiejtonosci to on ma co pokazywal chocby w Odrze a u nas przeciez nie raz tak samo. Tylo te frajerskie bramki tak rzutują na jego osobe. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Jesli podpiszemy z nim na dluzej niz 1 rok to bedzie nasza porazka. Naprawde. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
z niecierpliwością oczekuję takiego samego artykułu na temat odejścia z Wisły Pawełka!
http://www.weszlo.com/news/6028 - cała prawda o Cabaju |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
tak ,tak a przez te lata bronił na szkode Wisły. Co za ludzie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Pawełek out tylko wtedy kiedy zarząd znajdzie jakiegoś dobrego piłkarza w jego zastępstwie. Może ktoś z Eredivisie?
Ostatnio edytowane przez Titto : 21.12.2010 o godz. 19:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Panowie, jakby nie patrzeć to i tak jesteśmy w czarnej dupie - przedłużenie kontraktu z Pawełkiem ciągnie za sobą ryzyko, tak samo postawienie na Jovanica. Pożyjemy, zobaczymy.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale wystarczy tych farfoli...
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 21.12.2010 o godz. 21:31.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
Głupota (kłamstwo) powtórzone 1000razy staje się prawdą..."dzieciaki na forum..masowe samobójstwo " a to dobre. Jeśli człowieku kibicujesz załóżmy Legii to zarejestruj się na forum Cracovii i wypisuj tam dyrdymały równego poziomu co tutaj, typu " Cabaj powinien zostać". |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Mam nadzieje ze ten "fuck" bardzo Cie dotknal, bo wlasnie to takich jak Ty zostal skierowany i w calosci go popieram |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie róbcie sceny, liczą się (o)ceny. A te Mario ma kaprawe. Rok przedłużenia, będzie tak jak w tej rundzie- to kolejne itd. aż )mam nadzieję) znajdą lepszego.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Ja jako kibic widzę to tak: za ciężko zarobione pieniądze kupuję bilet, przychodzę na stadion, wymagam dobrej rozrywki. Żaden buc nie ma prawa wymachiwać mi palcem mówiąc tym samym pie_rdol się! Ja mam się pier_dolić? Po to płacę za bilet i jego kontrakt, żeby się pier_dolić? Miejmy trochę szacunku do nas samych. W normalnie zarządzanym klubie za takie zachowanie zawodnik by został zwolniony. W normalnym państwie nie znalazł by pracy w zawodzie. Niestety jest jak jest. Niektórym sra się na łeb a ci myślą, ze budyniem częstują. Smacznego. Zresztą to nie kwestia tylko fucka. Chodzi także o jego grę. Kończy się chłopakowi kontrakt, spiał poślady, wziął się do roboty i myśli, że wystarczy na nowy kontrakt i nową dawkę bezwstydu. Teraz będzie chwila prawdy kto zarządza klubem i do czego dążymy. |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Jak sie zachowuje na trybunach jak gowniarz, to jest sie traktowanym jak gowniarz - zarowno przez pilkarzy jak i przez kibicow. Nie kibicow sukcesu, nie kibicow co znaja tylko "xxx to stara", czy takich co potrafia 'xxx to ...., bo krzywo podal" itd. Zarowno przy przykladzie Pawelka, tak samo jak Lobodzinskiego, Maleckiego itd. Aha, i bucami to rzucaj w swoich kregach Boldem to sie tylko i wylaczenie do Lapu-Capu nadaje ))))- Sorry ale musze ))) "jestes u...." za moich czasow mowilo sie w przedszkolu albo wczesnych klasach podswawowki, wiec te ciezko zarobione pieniadze to za sprzedaz gazetki szkolnej ? ))) A nawet jakby tak bylo, to nie daje Ci to prawa to wygwizdywania czy /obrazania pilkarzy wlasnej druzyny, chociazby od bucow.
Ostatnio edytowane przez mic : 21.12.2010 o godz. 22:46.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
aha czemu z "bucami" nie jesteś jeszcze u modów? żeby nie było ot.. Wie ktoś ile jeszcze ma się kurować Boguski? Będzie zdatny do gry w tym sezonie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
haha a mnie nazywał cwaniakiem YYnternetowym bo źle o Pawełku powiedziałem, i te oklepane teksty o dzieciach, no no jestem pod wrażerniem
te tłumaczenia na temat tego fucka tylko uświadamiają mnie w tym że nigdzie nie pójdzie za granice, co dwa tygodnie by palec wyciągał
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 21.12.2010 o godz. 22:57.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|