|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a mnie to nie dziwi...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
taka postawa, jeśli dotrzyma słowa, jest godna pochwały w dzisiejszych czasach. Przecież piłkarz to "tylko" zawód, który przynosi profity, jednak w słowach Patryka to też przywiązanie do barw klubowych i antagonizmów kibicowskich. Wszystko by było ok, gdyby umiał zachowywać się z klasą - jak Błaszczykowski czy Sobolewski. Myślę, że Jemu by to nie zaszkodziło - a Wiśle pomogło. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]()
" Cieszę się, że grałem dla Wisły do samego końca na całego. Przypłaciłem to zdrowiem, ale niczego nie żałuję."- Marcin Baszczyński.
"Mówiłem sobie "nie będziesz Arek ryczał", ale jest mi naprawdę ciężko. Spędziłem tutaj najwspanialsze chwile mojego życia i zawsze byłem dumny, że gram w Wiśle." - Arek Głowacki. "Baszczu" & "Głowa" - szacunek na zawsze ! TYLKO WISŁA ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No przyznam szczerze nie spodziewałem się. Naprawdę Patryk wielki szacunek.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Może Patryk faktycznie się zmienił ?
![]()
" Cieszę się, że grałem dla Wisły do samego końca na całego. Przypłaciłem to zdrowiem, ale niczego nie żałuję."- Marcin Baszczyński.
"Mówiłem sobie "nie będziesz Arek ryczał", ale jest mi naprawdę ciężko. Spędziłem tutaj najwspanialsze chwile mojego życia i zawsze byłem dumny, że gram w Wiśle." - Arek Głowacki. "Baszczu" & "Głowa" - szacunek na zawsze ! TYLKO WISŁA ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Bardzo ładny gest Patryka
![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
zobaczcie sobie jaką ma dziewczynę Erik Čikoš
![]() i w znajomych ma David Bogdanov Bachrony (Ivan Bogdanov) heheh Powód: Ivan
Ostatnio edytowane przez Marcinklon : 17.12.2010 o godz. 16:49.
![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
gdzie mogę zobaczyć, podaj link
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
profil Facebook
![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Niezła laska.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
nie mam konta na Facebooku więc może ktoś linka wysłać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Adriana Hodossyova , google i masz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Wie ktoś może co stało się z tym panem? - Georgi Hristov Nie wiem wcześniej było o nim głośno a potem nagle ucichło (nie śledzę na bieżąco transferów Wisły) |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Georgi Hristov w czerwcu wrócił do Lewskiego Sofia ( z którego wypożyczyliśmy go na rok z opcją pierwokupu- jednak klub skorzystał z prawa do skrócenia wypożyczenia ) .
Obecnie jest zawodnikiem bułgarskiego klubu - Slavia Sofia PFC. W dziewięciu meczach strzelił dwie bramki. ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a tu mówi "Erik ale żeś zajebał z tą Polonią" ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie udało mi się oglądnąć dzisiejszego Cafe Futbol w całości. Mówił coś Smuda o piłkarzach Wisły?
Ostatnio edytowane przez Titto : 19.12.2010 o godz. 13:45.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bełkotał raczej, nie dało się tego zrozumieć, podejrzewam, że Boenisch mówi lepiej po polsku niż nasz selekcjoner z całym szacunkiem za osiągnięcia trenerskie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzieci w przedczkolu lepiej składaja zdania niż on.
Ostatnio edytowane przez damian755 : 19.12.2010 o godz. 14:55.
![]()
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że Wisła ma trenera, dyrektora sportowego i prezesa i drażni mnie to wtrącanie się "Franca" w sprawy Wisły. Mam nadzieję, że jak mu podziękują w kadrze, to w Krakowie najwyżej bedzie przycinał trawę w swoim ogródku. Wstydem to nie jest mieć "przyjemność " z nim dyskutować, tylko wstydem jest zatrudnić go w kadrze lub topowym klubie, zwłaszcza po jego " karierze " zagranicznej, szczególnie tej na Cyprze, gdzie kibice chcieli go zastrzelić, podczas jego błyskawicznej ewakuacji do Polski. Z całym szacunkiem do Wiślackiej przeszłości Smudy, ale przyszłości z nim to już bym nie chciał oglądać i dlatego z takim wstrętem wysłu....., gdy obecnie wtrąca się Wiśle, między wódkę i zakąskę a zamiast Patryka promuje Rybusa itp. talenty. Takie są aktualne fakty w jego wykonaniu i niestety nie służą one Wiśle a wręcz jej szkodzą.
![]()
Ostatnio edytowane przez kot : 19.12.2010 o godz. 14:38.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No nie mogę, koleś dalej nie wie jak się pisze wyraz przedszkole
)![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wie, tylko zapomniał
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
ja mam to samo czasem budze sie w srodku nocy spocony i z krzykiem "k***wa tylko zeby Bogus Franca nam na trenera nie sprawił" ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|