|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ten skład jest ... fatalny . Nie potrafię sobie wyobrazić jak ten mecz może wyglądać i rzeczywiście Serbowie musieli dostać w kość na tym lotnisku że trener zdecydował się na taki ruch. Czarno to widzę a z reguły jestem optymistą . Sergiej będzie miał w ch.. roboty dzisiaj , obronę nawet ciężko skomentować : Lamey ma jedną jedyną wadę - porażająco słabą szybkość która uniemożliwia dobrą grę na tej pozycji przynajmniej przeciwko takiemu rywalowi jak Fulham gdzie trzeba będzie toczyć dużo pojedynków 1 na 1 , Jaliens jest za słaby w uszach żeby taką obronę trzymać w ryzach a w dodatku sam popełnia czasami głupie błędy , Diaz na środku pewnie zagra lepiej niż na boku jednak pomyłek pewnie nie wyeliminuje a po drugie taki ruch mógłby się udać tylko wtedy gdyby obok niego grał ktoś taki jak Cleber , Paljić przynajmniej jest szybszy , potrafi czasami zagrać na prawdę dobry mecz na lewej obronie ale ostatnio po tym co pokazał w meczu z Podbeskidziem ciężko być optymistą co do jego występu w dzisiejszym meczu. Wilk da nam gwarancję walki w środku i nic więcej łącznie z umiejętną grą w piłkę ale to i tak dużo . Nunez - gość ma potencjał bardzo duży ale to jest największa niewiadoma dzisiejszego meczu , może zagrać świetnie , mądrze ale też może zagrać bardzo słabo notując głupie straty ( drugie Mauro ) , Brud - to jest dopiero zaskoczenie
Podsumowując : trener miał ciężki orzech do zgryzienia i niełatwą sytuację przed tym meczem jednak uważam że ten skład jest zły , nie wiemy w jakim stanie są Serbowie i czy rzeczywiście nie mogliby zagrać od początku jednak uważam że można byłoby więcej wykrzesać z tego zespołu ,np. Boguski który jest lepszym piłkarzem od Bruda na skrzydle i Guła przechodzi na środek albo Genkov obok Bitona i zagrać 4-4-2 z czterema środkowymi pomocnikami ,albo spróbować Ilieva i Marko od początku - w końcu nie mamy nic do stracenia ... Myślę że takie opcje byłyby lepsze aczkolwiek mogę się mylić . Pożyjemy zobaczymy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Priorytetem są derby i Maaskant o tym dobrze wie, stąd Iliew czy Jovanović po perypetiach z dojazdem na ławie, taki jest zamysł trenera. Cóż, priorytety trener rozumie dobrze.
Co do składu to Brud i Wilk jako def. pomocnicy, a przed nimi Garguła, na bokach Kirm i Nunez a w ataku Biton. ... No chyba że jednak Nunez na środku a Brud na skrzydle, ale nie sądzę. A jakie jest ustawienie realne zobaczymy w meczu. Wiosną będziemy (teoretycznie) mocni w naszej lidze, ale teraz w pucharach to tylko ambicja piłkarzy jest naszą nadzieją.
Ostatnio edytowane przez milosz : 03.11.2011 o godz. 20:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Skoro niedawno na meczu ligowym trybuny domagały się Bruda i Czekaja a teraz ich marzenie zostaje właśnie spełnione to nagle pojawiają się głosy, że to niby tak na niby śpiewaliśmy ? Trzeba ponosić odpowiedzialność za słowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
to co ostatnio się dzieje we Wisle to bym nazwał: cyrk u Maskanta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A czy Wy musicie być tacy od razu wredni. Przed pierwszym gwizdkiem odbieracie pracownikom Wisły,zwanymi piłkarzami, jakiekolwiek szanse? Ja w nich wierze i wiem,że są w stanie zagrać mecz życia w obronie i tylko na przyjęciu 4 goli w siacie się skończy.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jaś Wędrowniczek schłodzony, kostki lodu zrobione, Legia ( muszę to napisać z dużej litery ) ograła Rapid, wszystko poniżej 3:0 w plecy biorę na klatę !!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
''kibice''
' |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Brud na środku obrony... WTF
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Myslenia to brakuje tym co robia transfery. Za takie pieniadze to podejrzewam moznaby znalezc dobrych pilkarzy, ktorzy by i 3 mecze po 90 min zagrali w tygodniu. Po prostu to jest zenada co sie dzieje w tym klubie od jakiegos czasu. Zdrowy chlop, ktory w pilke gra tyle lat, od ktorego nikt inny niczego nie wymaga nie moze zagrac w 2 waznych meczach ! To po cholere tu go ktos sprowadzil ? Tym bardziej, ze to nie piersze jaja, bo on zawsze ok 70 min nie ma juz sil. To ja sie pytam kto robil jakies testy wydolnosciowe, obserwowal go i zdecydowal, ze bedzie wzmocnieniem ? Jesli patrzec na technike to owszem, jest swietny, ale to za malo w obecnej pilce.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pomylili się. Pajlić na lewej, Diaz w środku, Brud w pomocy.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
2 bramkarzy na lawce WTF ?!
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szczerze? Jak przegramy wyzej niz 0:3 to Cupial nie pozwoli wrocic Maaskantowi do Krakowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Wiem że to niemożliwe, ale ...nie pisz już głupot.
Derby będą dla Maaskanta decydujące. ...a tu już 0-1 . ...ale za to nasi kibice górą, doping mamy lepszy. GOOOOOL !!!!! 1-1. I ulubieniec naszego forum ...Kirm. No cóż, do przerwy 1-2, szkoda tej bramki bo Fulham cudów nie gra. Palijć po raz kolejny pokazuje że nie mamy LO, Wilk po raz kolejny zawala bramkę, a Brud ... przemilczę, Jaliens to chyba najsłabszy piłkarz Wisły a miał być gwiazdą ... Kirm na 3 sytuacje w jednej zachował sie dobrze (ale i tak lepszy od Nnueza, na drugiej flance), sędzia coś nam pacyfikuje Bitiona i ogólnie ...źle nie jest, ale dobrze też nie. No i Diaz, hmm poczekajmy do końca meczu ale to może być nasz środkowy obrońca ..na stałe. Jaliens przy nim to Junior, hmm dziwne bo uważałem że Juinior Diaz w Wiśle to całkowite nieporozumienie, a tymczasem może mamy dla niego idealną pozycje w zespole, środek obrony.
Ostatnio edytowane przez milosz : 03.11.2011 o godz. 22:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
GOL!!!!!!!!!!! NIE WIERZE
![]() Doping MASAKRA ![]() ![]()
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
dobrzee jest Chłopaki trzymajcie sie! Do boju Wisełka!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Wisełka strzeliła gola, a chłopy w młynie Fulham skaczą do góry z radości...mamy najlepszych kibiców w Europie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ale ten nasz dziadzio Kirm jest drewniany
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
przejelismy inicjatywe Fulham od 15 min nie stworzylo zadnego zagrozenia
|
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
To nie był strzał życia ..to po prostu Ang liga
![]() ![]()
-------------------
-> Only Wisla <- ------------------- |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ale widzicie co z naszymi jest
jak tego się nie wygryzie, czy nie wyszarpie to nie wygramy... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Trybuna chyba pójdzie z dymem
![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Można powiedzieć że Nasi rozkręcili niezły dym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Szkoda, że nasi kibice nie myślą, bo podejrzewam, że poszczególni fani zapłacą solidną karę w funtach
![]() No, ale gdybyśmy z takim zaangażowaniem grali w lidze byłoby całkiem przyjemnie ![]() ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Krzyczcie wiecej ze chcecie Bruda
![]() ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Doping Super ! nawet ta gra jakoś wygląda. Wcale ten Fulham nie jest taki nie wiadomo jaki.
PS: Daniel nawet sobie poczynia powoli ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Doping lepszy niż w wielu meczach w Krakowie, ale co za ....a odpaliła te race? Jakim trzeba być pojebusem
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No nie gadaj już! Parę błędów, ale też parę ciekawych zagrań. Biorąc pod uwagę, że w tym sezonie za dużo nie pograł, a został od razu rzucony na głęboką wodę (czyt. hordę wkurzonych Anglików), to nie jest źle. Nie odstaje.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Strasznie napięta atmosfera panuje dzisiaj na boisku. Myślę, że zobaczymy dziś czerwoną kartkę po którejś ze stron. Gra Wisły dzisiaj, o dziwo, nienajgorsza. Szkoda tylko tego Bruda, gość nie wie co się dzieje.
![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
mimo 2-1 nie wierze. gramy naprawde szybko ładnie z klepy, praktycznie bez 5 podtsaowwych graczy, Kirm nawet dobrze, gol ale tez co miał zjebac to zjebał. Brud, obudz sie chopie
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|