|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
PRZECIEŻ TO PROSTE KTO DUMĄ JEST W POLSCE !!!
W*I*S*Ł*A K*R*A*K*Ó*W |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Sivakow szuka gry , Ale też Podbeskidzie nacisnęło nas i nie gramy swojego. Zleli ten mecz widać 3 zmiany są wymagane.
btw dziwić się czemu tak gramy musimy ściągnąć z dwóch podobnych do Meliksona i będzie gitara. Cupial na pewno się bardziej rozchorował po tej 1 połowie ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Żurawski słabo, ale napastnik żyje z podań, a tych nie ma.
Kirm - nie stwarza żadnego zagrożenia. Mały - coś tam szarpie, ale jego dośrodkowania są niecelne. Guła - odejdź człowieku, nawet piłki poprawnie nie umiesz podać! Kompletnie niewidoczny, dużo strat. Sobol - jeśli Wilk utrzyma formę, to Radek może stracić miejsce w składzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Chciałbym aby wszedł Rios Jirsak i Melikson
nie chce mi się wierzyć,że Rios przegrywa sportowo walkę z Żurawiem..;| który gra tak,że dramat..napastnik bez szybkości to nie napastnik..wyjątek to Franek ale on na boisku myśli więcej niż cała nasza 11 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Słowa Henryka Reymana są ponadczasowe.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Cieńciała wyłączył Żurawskiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
I do tych co piszą, żeby wyluzować itp, jeśli to takie normalne, że gramy słabiej od 1 ligowca, że kolejny raz połowa drużyny przechodzi obok meczu to dlaczego są takie ceny za bilety na PP Oby Maaskant dotarł do ich mózgów .......... ![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
żadnych zmian !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Z negatywow :
- Tradycyjnie Zurawski. Jak na niego patrze, to jest mi go zal, bo wyglada na kogos komu ktos kazal grac za kare, a on w dodatku nie ma sily zeby biegac za pilka. Tu chyba juz tylko wrotki spalinowe cos by pomogly. - Sziwakow. Nie podzielam pozytywnych opinii (m.in. Mielcarskiego) na jego temat. Uwazam, ze jest zbytnio niezdarny, za malo agresywny i zdeterminowany Z pozytywow to chyba tylko tyle, ze nadal jest 0:0 mimo ze Podbeskizie non-stop nacieralo i przesiadywalo na polowie Wisly,marnujac na szczescie swoje okazje i multum rzutow roznych
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 01.03.2011 o godz. 22:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
:O i już byłoby 0:1 gdyby nie Pereiko. Świetna prognoza na II połowe :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzieliście jak teraz Garguła podał wprost do przeciwnika, a nie do Kirma wychodzącego na wolne pole? Jeśli w takiej sytuacji nie potrafi pokazać, że zna się na tworzeniu gry, to powinien iść na emeryturę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
dlaczego Bunioza wykonuje wolne to nie wiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wiedziałem, że trafi się taki co napisze coś takiego. Jesienią miałem karnet, byłem przez to na Widzewie, grali lepiej niż dziś. A właśnie takim podejściem do PP zniechęcają do wydania pieniędzy na nich ......... oczekuje walki której nie ma. Jeśli będziesz chciał to Ci dam namiary na moje miejsca na Ruch ......
I znalazł się ten co chodzi ....... ![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Maskant ich po meczu rozniesie....No i Żuraw........
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żuraw, lewa noga drewno, prawa noga drewno, głowa cegła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
szacun Żuraw!!!;/ Co się z niego zrobiło
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Każdemu worek cementu na plecy i 40 kółek wokół Rynku Głównego
![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
no to ja juz wiem dlaczego nie przegrywamy jeszcze z Podbeskidziem.. nie ma Jacka Broniewicza.. jest jakis problem z martwica tkanki...oj.. jak pech to pech..
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Powoli się rozkręcają, po pierwszej bramce powinno już być znacznie lepiej. (OBY)
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Kurcze, niektórzy piłkarze przyjezdnych mają nienaganną technikę, może by się Kirm czego nauczył, nie nalegam!
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
no widzę że już bramka dla Wisełki "wisi" w powietrzu !!
wchodzi Melikson ![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
jest Maor
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Trzeba dać im czas na zgranie. A PP to dobry poligon tym bardziej ze Podbeskidzie się mocno stawia i nasi będą mieć dobre przetarcie przed Ruchem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Melikson wejdzie....
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |