|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ponad 200 lekko i raczej nie jest tam ekipa typowo śpiewająca ![]() Clebi czerwień, się zaczyna ![]() ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
kolejna głupia czerwona kartka Wisełki :(
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
gramy w 10, czyli.... powinnismy w koncu cos dobrze pograc
|
|
|
|
50 zł długu?
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Aha dzięki za informację myślałem że skoro bilety były dostępne w wolnej sprzedaży to każdy mógł pójść ale nic sie nie zmienilo i to dobrze że jest ekipa od '' innych atrakcji '''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
"Wypierdalaj, wypierdalaj z trybun" "Cleber prowokacyjnie macha w stronę kibiców".
I gramy 2 z tyłu i tyle. ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Co to za debil komentuje ?
Malecki wykorzystal sytuacje i sie przewrocil przy lekkim kontakcie to udaje ble ble ble, takie rzeczy nie moga sie zdarzac na stadionie. Przy czerwonej Clebera pasiak tez wykorzystal sytuacje to "tak trzeba grac i to wykorzystac". Czerwona dla Malego ?! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Były i mogłeś wczoraj kupić
Wiadomo że dana część została odstawiona dla odpowiednich osób.. Mogłeś iść na mecz i pokazać jak się dopinguje a nie marudzić na necie.. Mały czerwień, jaja ![]() ![]()
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Niech ta runda sie skonczy bo to jakis koszmar co ci goscie graja. Albo co ci goscie odpierd#@ja na boisku. 2 mecze --4 czerwone kartki, 1 strzelony gol.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
ja bym na miejscu Clebera nie włączał komputera,będą mu grozić zapewne śmiercią za ten gest
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
50 zł długu?
Offline |
|
|
Małecki redddddddd fuckkkkkkkkk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie wiem jak Wy ale ja mam ku*** deja vu :/
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
50 zł długu?
Offline |
|
|
O kurde co się dzieję w ogóle tutaj normalnie ah żal szkoda pisać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no i druga czerwieni Wisło gdzie ty zmierzasz?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
****A - podejbało ich już doimentnie? No to teraz Boguski strzeli w 90 minucie i powieziemy ich w 9. A mam nadzieję, że te tłoki nic więcej nie będą komentować "mam nadzieję, że będą dalej prowokować zawodników Wisły do gry faul" - co jest k***a?
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 26.11.2008 o godz. 19:05.
![]() |
|
|
|
50 zł długu?
Offline |
|
|
Prawda jest tak że jest to kartka jak najbardziej zasłużona , wejście bardzo brutalne w nogi a nie w piłkę .
Kontuzja zawodnika Cracovi |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
gramy w 9 o ile Dudzic teatralnie upadł to w Maly juz zasłużył ale nie na czerwień .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
poprawka, 2 mecze 4 czerwone kartki i ani jednego gola, bo trudno sobie samobóje dopisywać
![]() Zaczyna się nerwówa. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cracovii
czy kontuzja to się okaże jeśli Cracovia teraz nie strzeli gola to są typowymi ciotami ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
co jak co ale idiotyczne zachowanie naszych ****a co to ma byc..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
O mało mu nogi nie urwał
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
panom piłkarzom przestał się podobać trener
i postanowili dopomóc ... hmm szczęściu ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Widac nagonka trwa,
Jak uslyszalem "Wisla jest bardzo sfrustrowana" to sie oplulem SkorZa, Bogucki, Laszczuk... Ten pajac to jakis kibic/byly zawodnik koszernych ? |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Coś mi się wydaje że jesteśmy bardzo blisko tematu o nowym trenerze Wisły.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Pejsy zwietrzyły szanse na dobry wynik , prowokuja Baszcza a komentatorzy doznali olśnienia że teraz poznamy umiejętnosci Cracovii bardzo odkrywcze przy grze w 11 przeciwko 9 .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Chłopaki chcą odpocząć przed ligą i zeszli wcześniej
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
mega padaka. czekam na przerwe zimową z nadzieją na zmiany...bo na przyszłość to dobrze nam nie wróży.
co sie stało z tą drużyną? ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jaki wynik we Wrocku? Awansujemy przy remisie?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1-1 nas remis ratuje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dudzic do reprezentacji! Czaruje, miesza zwodzi, podoba się..
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|