|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dzis w Wisle wszytsko jest smutne. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Druga część wywiadu z Kamilem Kosowskim z programu AS wywiadu
http://www.youtube.com/watch?v=raoQU...layer_embedded |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mariusz Kukiełka na testach w Siarce: http://www.90minut.pl/news/214/news2...-z-Siarka.html
Zdzichu, nie wszystko stracone, nadałby się! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kryszał fizycznie był kiepski jak przychodził do nas, ale technicznie klasa! Rewelacyjny napastnik.
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Wtedy to był już mocno zużyty fizycznie dziad.trzeba go było kupić tak z 8 lat wcześniej, ale wtedy jeszcze nie było TF_mogliśmy tylko pomarzyć o takich grajkach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Fragment wywiadu z Michałem Probierzem.
Cytat:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html |
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Jaaasne tylko w Wiśle mu się nie udało tak samo jak Regensburg i reprezentacja to sukces Smudy. Poza jednym PP Probierz nie osiągnął nic w żadnym klubie, w Polsce czy w Grecji. To jeszcze większy megaloman niż Smuda.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja akurat wierzę w to, że piłkarze sabotowali jego pracę, bo za dużo od nich Probierz wymagał. Banda minimalistów z bajecznymi (jak na nasze warunki) kontraktami - po co się przemęczać? Zbyt dużo meczów oglądałem w minionym sezonie, żeby tego nie zauważyć. Na karb pecha możemy zrzucić może ze 2 wyniki, a reszta mizerii zasłużona w 100%.
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Jeśli wierzyć Probierzowi to ktoś zawsze sabotuje jego pracę - tak było w Jagielloni, w Salonikach i w Wiśle.
Nie wiem może dziwny jestem, ale uważam, że umiejętności docierania do grupy ludzi i pracy w zespole są dosyć ważne dla trenera. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Ja do konca zycia nie przezaluje Petrescu. Jak sie naszym kopaczom nie podobalo to do widzenia i takie kontrakty niech maja w innych klubach jak tacy madrzy. Co do Probierza ... hm... moze i mu zalezalo ale facet nie zna sie na dogadaniu psychicznym z zespolem.
PS mam niemiecki laptop wiec bez znakow , przepraszam |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
ehh zawsze pisałem żeby wywalić Gargułę, a zostawić Jirsaka...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Błaszczykowski widziany dziś koło 14 na Wiślnej. Może chce nam kogoś polecić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nic z tego - oblał testy. Na schodach.
Za to Adamiakowa przeszła. Info telefoniczne. ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie chce mi się sprawdzać ile lat ma już Jasiek, ale w świetle ostatnich testów, to byłby on dla nas dzisiaj cennym uzupełnieniem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Równie dobrze, przy naszej obecnej sytuacji mogliśmy przedłużyć o rok kontrakt z Sikorskim i do worka gruszek dorzucić mu kilo jabłek. |
|
|
|
Guest
|
|
to Jego rocznik oczywiście. Nieee! tylko nie Sikorski i jemu podobne dziady!! w 3 i 4 lidze i niżej można spokojnie znaleźć setkę lepszych.
Ostatnio edytowane przez arti : 06.07.2013 o godz. 12:38.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Z Górnikiem Zabrze w ostatnich dniach negocjował Piotr Brożek. Jednak doświadczony obrońca nie będzie występował w barwach śląskiego klubu.
30-letni lewy obrońca nie doszedł do porozumienia z Górnikiem w sprawie kontraktu. Brożek trenował z klubem z Zabrza w miniony poniedziałek i wtorek, ale nie pojechał z zespołem na zgrupowanie do słoweńskiego Radenci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ciekawe,pamiętam wywiad z nim w " Forza Wisla" jak mówił że nie będzie grał w żadnym innym Polskim klubie niż Wisla.Ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia jak widać.
edit: Mam na myśli Piotra Brożka
Ostatnio edytowane przez gerardinho91 : 06.07.2013 o godz. 20:38.
![]()
Za złotówke jesteś k... to za wolność byś mnie sprzedał...
Jebać przerzutów !! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
na tym poziomie na jakim grał, to prócz Wisły nie grał w zadnym innym klubie. A że lubie nasz kraj, to sobie tu wrócił.
Pozdro Jasiek! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ciekawy wywiad z Jackiem Paszulewiczem:
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/1...wielkie-kluby/ ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|