|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dawno by to zrobił, ale czeka na te 250 tys. euro pensji.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A teraz proszę kliknąć mój nick z lewej strony, wyświetli się lista, z której należy wybrać "Wyświetl inne posty napisane przez WHITE*STAR" i poczytać moje posty z tego wątku.
I polecam dyskusję między Knurą a Janekx89 pod tym postem: https://twitter.com/knuram/status/1188521644475764736 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Coś mi umknęło- kto to jest ten Lazar Marković który niby miał u nas grać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szneka źródło ?
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
w postach kolegów się przewijało jego nazwisko. że niby ma grac u nas i ma się odbudować abyśmy na nim zarobili
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
nie tylko w postach, Obidziński sam potwierdził że oferowali mu ponad 200k tys euro/rocznie oczywiście z myślą sprzedaży szybkiej i że stać nas na taki kontrakt
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ale kto to jest ten Lazar Marković?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
no znalazłem gościa. co z nim, że jego wartość tak spadła?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
Chucę bym zostawił bo gość póki co nie zagrał ANI JEDNEGO meczu na swojej nominalnej pozycji czyli "10", a bez tego ciężko określić czy może być przydatny. Usilne ustawianie go na skrzydle raczej mu przeszkadza bo to gość przypominający Stilicia. Dużo kiwa w miejscu, rozrzuca grę na boki, ale brak mu dynamiki do biegania ja skrzydle jak chociażby Mak. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Mamy 3. piłkarzy, którzy najlepiej radzą sobie na 10. Savicevica, Wojtkowskiego i Chukę. Gdybyśmy tylko mieli jednego dobrego defensywnego pomocnika w miejsce kontuzjowanego Bashy, moglibyśmy grać na dwóch rozgrywających. Kiedyś już taka gra z Gargułą i Stilicem świetnie wyglądała. Niestety, powtórzę to po raz setny, nasza kadra budowana jest chaotycznie, bez planu i bez uwzględnienia najważniejszych pozycji. To samo z siebie się nie poprawi. A z zarządem zachowującym się jak Piotr Rutkowski dużo nie ugramy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Z Chucą chyba największym problemem jest to, że na jego pozycji gra (bo musi) nasz najlepszy młodzieżowiec.
Inna sprawa, że na razie Chuca nie pokazał, że jest lepszy niż Wojo. Ale na pewno ciężko będzie mu to pokazać grając nie na swojej pozycji. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Wyglądało to świetnie z Gargułą i Stiliciem (ale nie jakoś piorunująco długo), bo z tyłu był Głowacki, Bunoza, później Guzmics, a także Burliga z Sadlokiem w najlepszej formie fizycznej.
Jeszcze do tego Chrapek czy Stjepanović za nimi i można było wtedy jako-tako grać. Zupełnie inna jakość, dynamika obrońców czy defensywnych pomocników. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To może nie być takie proste. Chuca podpisał 3-letnią umowę, Silva i Janicki kontrakty na 2 lata.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A to nie są umowy 1+2 i 1+1?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tyle znalazłem na oficjalnej, szczegółów nie znamy
Chuca - trzyletni kontrakt https://www.wisla.krakow.pl/aktualno...odnikiem-wisly Silva - dwa lata i opcja przedłużenia https://www.wisla.krakow.pl/aktualno...odnikiem-wisly Janicki - dwa lata i opcja przedłużenia https://www.wisla.krakow.pl/aktualno...bialej-gwiazdy ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
jak dla mnie to Hiszpanów bym jeszcze nie skreślał.. Chuca ani razu nie zagrał na swojej pozycji !! może dajmy mu tam w końcu szanse.. tak samo jak przestańmy rzucać po boisku Klemenzem.. grał na ŚO bardzo solidnie, a na innych pozyskacj jest pośmiewiskiem.. Silva grał przyzwoicie.. zalcizył zjazd z całą resztą drużyny.. ale ma to coś
Janicki natomiast niech nosi korki Hoyo-Kowalskiemu |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a jaka jest jego pozycja
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Patrząc na ostatni sezon w trzeciej lidze hiszpańskiej to chyba siedząca.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Ci Hiszpanie do lepszej gry potrzebują zawodników od czarnej roboty na pozycji defensywnych pomocników. Tymczasem przez większość sezonu grają tam ludzie przypadkowi lub bez formy.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
No i gdzie ten Janicki pójdzie? Szczerze wątpię.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Do Puszczy
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Chuca owszem nic nie pokazuje , ale Stolarczyk ani razu nie wsytawil go na nominalnej pozycji , tylko daje go caly czas na skrzydlo zamiast do srodka.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|