|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wczoraj w Bonarce widziani Boukhari, Cikos, Bunoza i Paljic.
Fajne chłopaki, uśmiechnięte i w ogóle, dobrze się bawili. Chyba po jakieś buty ''najeczka'' dla Bunozy poszli bo tyle mieli. Paljic ma jakąś kontuzję? Bo naprawdę strasznie dziwnie chodzi. Jakby go coś bolało... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Co do tego środowego spotkania z piłkarzami - obowiązują jakieś wejściówki, limit miejsc itp.?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Widzieliście , że Branco ma teraz różowego irokeza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Kto oglądał teraz sport na tvp Kraków ten wie 8)
W końcu ktoś zaczął o tym mówić. Ale oczywiście, za samo nazwisko Małecki nie można go obronić choćby mu połamali nogi. Można go jebać cały mecz, rzucać w niego czym popadnie, a komisja Ligi jeszcze przyklaśnie z szyderczym bananem na pysku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Powiedz co mówili w tvp Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
Była mowa o wyzwiskach skierowanymi w stronę Małeckiego. Prowadzący program stwierdził, że Komisja Ligi powinna karać kluby za te wulgarne okrzyki, jako porównanie wskazał sytuację gdy gwiżdże się lub buczy na ciemnoskórego piłkarza, czyli ogólnie rasizm. Gdy jest jakiś wybryk związany z rasizmem to od razu są kary dla klubu, a gdy obraża się białego, polskiego zawodnika to komisja nie reaguje.
(nie wiem czy dokładnie opisałem, nie słuchałem wypowiedzi redaktora od początku, ale mniej więcej taki był przekaz) |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Tak to brzmiało. Maciej Starowicz na samym końcu Kroniki Sportowej pozwolił sobie na taki komentarz.
Że gdy na czarnoskórego ktoś raz gwizdnie to jest od razu aj waj, rasizm, kary i afera. A jak swojego ( czyli Małego ) się publicznie obraza i lży to jest cisza w mediach jakby tematu nie było. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Żuraw w szybkiej piłce.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Żurawski w Szybkiej Piłce na TVP2
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Żuraw kurde coś nierozmowny jest
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
co kto pisze tutaj to w/w czwórka jest widzana w ktorejs z Galerii ![]() fajnie ze sie integruja,ale chyba jest u nas niestety tak ze obcokajowcy razem,Polacy razem.......ale chcialbym sie mylic. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Coś w tym jednak jest ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Grunt żeby nie było zgrzytów i na boisku się rozumieli ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ale co Wy to szkoły nie chodziliście?
Przecież nigdy nie jest tak, że jest jedna wielka grupa, tylko podgrupki, co przecież nie przeszkadza w integracji całości. Nie ma co szukać problemów, pół składu nowa, więc dopiero się chłopaki poznają. |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jakim autem jeździ Rafał Boguski
![]()
Tylko Wisła TS !!!!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
czarnym
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ale marka !!!!
![]()
Tylko Wisła TS !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie! Jak tu ktoś napisał co się dziwić, że są podziały? Polacy wolą spędzać czas z polakami ( nie ma bariery językowej), mają tutaj przyjaciół znajomych czują się dobrze. Obcokrajowcy wolą się trzymać razem bo jest im tak lepiej oni pewnie w większości nie mają tutaj rodziny, nikogo nie znają więc trzymają się razem. Wszędzie są grupy : w szkole, w pracy itd itd. Każdy ma trochę inne podejście do życia, inny charakter dlatego nie wszyscy razem muszą chodzić do galerii handlowej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jeździł Hondą Civic sedan 8 generacji. Czy dalej tym to nie wiem
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czarek Wilk i Paweł Brożek powołani do kadry
Cytat:
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Bardzo cieszy powolanie dla Czarka. Byc moze dzieki niemu zapewni sobie miejsce w skladzie na dluzej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Czytam o tej akcji Szlachetna Paczka i widzę że znowu nasze "wesołe grono" (czyt. Jovanic, Bunoza, Paljic i Boukhari) będzie w tym uczestniczyło. Widać że chłopakom podoba się tutaj bo często uczestniczą w różnego rodzaju akcjach. Konfrontacja, chodzenie na mecze koszykarek czy teraz to.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Chłopaki próbują zdobyć naszą sympatię utożsamiając się z klubem, biorąc udział w różnych akcjach... Może bez szaleństwa, ale na mnie trochę działa
![]() A fota z treneiro kosmiczna ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
widziałem go kiedyś jak wysiadał z jakąś dziewczyną ze srebrnego bodaj Lexusa. pamiętam że mi się nie podobało auto
![]() ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|