|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra...ar/c2-14162197
Wisła Kraków. Rafał Boguski przedłużył kontrakt z âBiałą Gwiazdąâ ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Member
Od: 09.2017
Offline |
|
|
hmm nie jestem po takim news zadowolony, szkoda ze Rafał zostaje:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Boguski doprowadzony do dobrej formy fizycznej jest dla nas w tym momencie na wagę złota.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
I bardzo dobrze, a hejterzy cicho tam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie wiem co wy chcecie od tego boguskiego. Moim zdaniem rozsądny ruch. Może chłop prochu już nie wymyśli ale przyda się jeszcze u nas jako uzupelnienie. W ostatnich meczach na srodku zagrał całkiem nieźle. Podejrzewam że zarobki już też nie na jakimś wysokim poziomie. Nie jestem jego jakimś fanem ale ta decyzja się bbroni
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Boguś > Wasyl. I tyle w temacie.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2019
Offline |
|
|
Mak - nie wiem czemu, ale strasznie się jaram akurat nim, najbardziej z trzech wzmocnień wg mnie on może się okazać na boisku najcenniejszy.
Niepsuj - nie widziałem za dużo jego gry, więc odpuszczę. Janicki - jeden mecz piłkarza nie czyni co prawda, ale po akcji w meczu Piast - Lech ciężko mi teraz na niego dobrze spojrzeć |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Po co? Jego kiepska forma w ostatniej rundzie była spowodowana kontuzją i brakami treningowymi, nie wiekiem. Przed kontuzją wyglądał bardzo dobrze pod względem fizycznym. I nie było to 8 lat temu, tylko 8 miesięcy temu.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
dokładnie, tak zasłużony piłkarz Wisły a tak poniewierany przez niektórych "kibiców". Wasyl to buty może nosić Bogusiowi.
Brawo dla zarządu za dobry ruch !!! Boguś king !!! ![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nie żeby Janicki miał udany sezon, ale też cały Lech jest toksycznym miejscem pracy. Jestem optymistycznie nastawiony do tego transferu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.05.2019 o godz. 18:43.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Fajnie ze Bogus zostaje.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
To było pewne, że Boguski dostanie propozycję nowego kontraktu. Jeśli ktoś ma grać w Wiśle za paczkę frytek to właśnie on. I szacunek za to. Choć jeśli będzie miał formę z wiosny, a nie z jesieni to na pewno będzie jego ostatni sezon. I być może również kariery piłkarskiej.
Natomiast pilniejsze kwestie do rozwiązania to kontrakt Bashy, Kuby, ale także Burligi czy Drzazgi. Kibice na to czekają. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
@Karherop może nie rozwiązujmy im tych kontraktów.. hehe
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ogień!
Dawno mnie tak nie ucieszyło przedłużenie umowy z zawodnikiem Mózg zostaje, jeszcze mu tylko "ochroniarza" za plecy ściągnąć i może być dobry sezon ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Uryge i Załuskę jeszcze
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
2+1... wow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Lis, Buchal, Broda
Wasyl, Sadlok, Janicki, Hoyo, Niepsuj, Grabowski, Morys Kuba, Vullnet, Vukan, Boguś, Plewka, Szot (pewnie przedłuży), Wojtkowski, Śliwa, Kumah Kolar, Buksa, Drzazga (też pewnie przedłuży) Nawet bez Brozia i Burego to jest już 22 chłopa (nie licząc Brody i Kumaha ośmiu młodzieżowców)- takiej kadry przed rozpoczęciem przygotowań to już dawno u nas nie było. Do tego jeszcze kilka nazwisk z chłopaków kończących wiek juniora z CLJ którzy stworzą szerokie zaplecze, grające w rezerwach EDIT: jeszcze zgubiłem Klemenza i Maka, czyli jest już 24 - naprawdę, warto podkreślić i docenić!
Ostatnio edytowane przez sandomingo : 28.05.2019 o godz. 12:17.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() nie zapominajmy ze mamy druzynę rezerw, a Hoyo grał w jedynce bo musiał ![]() Jeszcze długa droga przed Nami, niemniej jednak, i tak wygląda to nieźle. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() Generalnie - biorąc pod uwagę całokształt naszej sytuacji to stan kadrowy jest naprawdę zadowalający. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Jeśli nikt nie odejdzie od nas to w zasadzie potrzeba tylko typowej 6 i napastnika. Wtedy kadra zamknięta i można zgrywac wszystkich
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
no ale kto będzie grał w rezerwach ?
skoro nagle powstała dodatkowa druzyna, to znaczy ze potrzeba dodatkowych ludzi do niej. Jeśli ich nie ma, to bedziemy brali z druzyn juz powstalych zmniejszajac im kadry quadu - a to dziwe, bo rozgladamy sie za Gk. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
To chyba któryś z obecnych odejdzie?
Ciężko mi sobie wyobrazić żeby Buchal albo Lis zgodzili się być 3 bramkarzem? W rezerwach to Chorazka pewnie będzie bronil ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
śmiejecie się, ale ja Urygę bym chętnie zobaczył znów w Wiśle, zrobił duży postęp i jest Wiślakiem także ja zapraszam
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Z napastnikami to nie widzę konieczności. Są Kolar, Drzazga i młodzi Balicki i Buksa, zakładając że Paweł zakończy karierę. Nie jestem pewien czy jest potrzeba kolejnego. Jasne, że każda opcja jest warta uwagi, ale nie jest to żaden priorytet.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ja się osobiście zdziwię jeśli do końca okienka nie pożegnamy Kolara i może troche mniej będe zdziwiony jeśli chodzi o Lisa.
Kolar jeszcze stosunkowo młody, pokazał co nieco na wiosne i pare cebulionów za niego możemy zobaczyć, na Lisa też się ktoś ślepy za duże pieniądze może znajdzie. ![]()
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
+ wraca Denis Bałaniuk, kolejny do odbudowania przez Stolara.
Pytanie czy zdrowie pozwoli.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
btw Bałaniuk do odbudowania? Odbudowac można kogoś kto cokolwiek kiedykolwiek pokazał ale stracił formę. W jego wypadku to nie odbudowa a budowa od fundamentów. Pytanie czy gość ma potencjał a my kasę na jego kontrakt.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 28.05.2019 o godz. 15:20.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|