The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2014, 13:44
Chłopku płaczecie i piszecie wszędzie listy jak baby, przyjmijcie swój błąd na klatę jak mężczyźni. Tak , tak jesteście frajerami bo sami wyjebaliście się z bardzo dużej szansy na awans do Ligi mistrzów. Jeszcze raz ci powtórzę, przestańcie szukać winnych tylko uderzcie się w piersi płaczące niewiasty. Inaczej się nie da nazwać takich p i z d. Stanowski winnych szuka w Glasgow, jest napisane w biblii "szukajcie a znajdziecie " Liga mistrzów- nie dla idiotów !
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 12.08.2014 o godz. 13:52.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 12.08.2014, 13:51
Cyklisci sa winni cyklisci!

Celtic skasowal wlasnie kase za awans do grupy w lidze europy i ma na to wywalone.

I to jest normalne podejscie, gruba kasa na stole to nie ma sentymentow a to skamlenie ze wspolczucia zaczyna budzic obrzydzenie.

Taka rumunska panda. Pan da, Pan da, Pan da.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 12.08.2014, 13:56
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Staczają się coraz niżej. Może niechaj od razu klękną o zrobią co trzeba...

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...-swiecie/fb9f9
wiadomo ze to mega pi...y ale taki cos co jeszcze ? gdzie wyzebraja jeszcze ? moze u papieza Franciszka w niedziele w Watykanie bylo juz albo na Jasnej Gorze apel niech zrobia ...przynajmniej odrobine honoru by zachowali, ...a te sparciale miny Lesneg i tego drugiego d'Artagniana ...czyzby obawa przed brakiem dofinansowan przez pieniazki Kulczyka ? ...nawet cygany tak zalosnie na dworcach nie zebraja o jalmuzne i politowanie jak ten marny klubik
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 12.08.2014 o godz. 14:00.
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.08.2014, 14:11
Już widzę te nagłówki w prasie gdyby taki błąd popełniła Wisła."Kompromitacja", "Żenada", "Wstyd" itp.
Jako , że ten błąd ...wróć, wielbłąd zrobiła ta świetnie zarządzana Legia to wszystkie media głaszczą po główce Legiunie, wręcz nawołują do walki do upadłego. Nikt nie odbiera Legii tego , że zniszczyli Celtic w dwumeczu ale niestety za takie błędy należy konsekwencje przyjąć na klatę po męsku i posypać głowę popiołem. Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest skamlanie Stanowskiego. Ale czemu się dziwić skoro względem Legii w kraju stosowane są podwójne standardy a tutaj taki zonk .
W dodatku ta cała zabawna konferencja prasowa po której dziennikarscy klakierzy mają kisiel w majtach jaka to ona nie była wspaniała. Konferencja powinna być ale na niej włodarze Legii powinni przyznać się do błędu oraz powiadomić o zwolnieniu osób odpowiedzialnych za zaistniała sytuację . Celtic zachował soę również beznadziejnie w myśl zasadny "nic nie słyszę ,nic nie widzę, nic nie mówię " ale do cholery, to odwoływanie się do moralności i zasad fair play to żenada - bo gdybyśmy byli na waszym miejscu to.... tere fere już to widzę. Rozumiem , że według włodarzy Legii po takiej wypowiedzi współwłaściciela ich klubu, zarząd Celticu powinien zareagować mniej więcej : aaaa skoro on zapewnia nas , że w takiej sytuacji zrezygnowałby z awansu to należy mu wierzyć - dzwonimy do Platiniego i wycofujemy się z LM !.
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 12.08.2014, 15:27
Kończąc dyskusje polecam oglądnąć mądrego dziennikarza a nie działającego na zasadzie pudelka stanow
skiego. Cała prawda o zaistniałej sytuacji
http://sport.tvp.pl/16390183/laskows...egos-z-honorem
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 12.08.2014, 16:17
Nie bardzo rozumiem czemu ktokolwiek wymaga od właścicieli (tak, właścicieli!) Legii zwolnienia osób odpowiedzialnych. A jeszcze bardziej nie rozumiem zarzutów, że jak mogą nie ujawnić opinii publicznej osób odpowiedzialnych za tę pomyłkę. Komuna wróciła niezauważenie czy jak? Leśny od razu po werdykcie w tweecie wziął na siebie walkower, czego więcej?

Listy wiadomo, niepotrzebne, ale nie dziwie sie gościom, że nawet w taki naiwny sposób "walczą" o to co im się w pewien sposób należy. Ponadto oni sami nie wierzą, że co ugrają. Raczej próba odobruchania kibiców, że "staraliśmy się".

PS. Jestem ciekawy czy osoby tak gorliwie wyznające zasadę "Dura lex sed lex" na meczach siedzą zawsze na swoich miejscach czy wtedy jest to tylko "nieistotny przepis, którym nie ma co się przejmować", a jak policja złapie za przekroczenie prędkości to mówią "Panie władzo, ale ja jechałem o 40 km/h za szybko, a nie 30. 400 zł się mi należy". Moralność Kalego się kłania.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 12.08.2014 o godz. 16:29.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 12.08.2014, 16:44
Problemem nie jest "okrutny" regulamin, wlepiajacy walkower za glupote, tylko konsekwencje tego walkoweru - w tym konkretnym przypadku.
Legia "przegrala" roznica bramek w tym momencie, czyli zawazylo piorko na jednej z szal.
Gdyby walkower wynosil 2:0, gdyby wygrali 5:1 pierwszy mecz - przeszli by dalej i zadnych listow otwartych ani hashtagow #letfootbalwin by nie bylo.
Legii sie nie zgadza kasa i stad wielka afera o zniszczenie ducha sportu.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.08.2014, 16:54
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Legii sie nie zgadza kasa i stad wielka afera o zniszczenie ducha sportu.
Stanowski na "Weszło!" napisał artykuł dlaczego jesteś idiotą któremu się breja spomiędzy uszu wylewa. Tak więc pewnie nie masz racji.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.08.2014 o godz. 17:10.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 12.08.2014, 16:59
Nie wiem, nie czytam tego lysiejacego pedala.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 12.08.2014, 17:17
W ciągu kilku dni odwiedziłem stronę Weszło parę razy i to co tam ujrzałem było jedyne w swoim rodzaju. Nieprawdopodobny ból dupy Stanowskiego, który już dawno odleciał gdzieś w inny wymiar, jest czymś, co rzadko spotyka się nawet u onetowych frustratów. To co przeżywa ten chłopak musi być dla niego jakimś granicznym przeżyciem psychicznym, generalnie - nie zazdroszczę.
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 12.08.2014, 17:25
Jazon napisał(a):Wyświetl post
W ciągu kilku dni odwiedziłem stronę Weszło parę razy i to co tam ujrzałem było jedyne w swoim rodzaju. Nieprawdopodobny ból dupy Stanowskiego, który już dawno odleciał gdzieś w inny wymiar, jest czymś, co rzadko spotyka się nawet u onetowych frustratów. To co przeżywa ten chłopak musi być dla niego jakimś granicznym przeżyciem psychicznym, generalnie - nie zazdroszczę.
Dziwisz się ukochana Barcelona w poprzednim sezonie dostała oklep na wszystkich frontach co spowodowało, że flaga Kataloni na balkonie Stanowskiego zatknięta na kij od mopa została opuszczona do połowy...

Teraz cios ze strony drugiego ukochanego klubu - Legiusi. W akcie furii Stanowski spuscil do kibla koszulke Legii więc teraz przywdziewa trykoty z napisem Fuck Uefa...
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 12.08.2014, 17:32
Uposledzenie Stanowskiego,Modulskiego,Lesnego Legiunii i całej Warszawy rosnie z kazda minuta...
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 12.08.2014, 17:33
shaggy napisał(a):Wyświetl post
Dziwisz się ukochana Barcelona w poprzednim sezonie dostała oklep na wszystkich frontach co spowodowało, że flaga Kataloni na balkonie Stanowskiego zatknięta na kij od mopa została opuszczona do połowy...

Teraz cios ze strony drugiego ukochanego klubu - Legiusi. W akcie furii Stanowski spuscil do kibla koszulke Legii więc teraz przywdziewa trykoty z napisem Fuck Uefa...
Brakowało mi Ciebie przez ten okres jak Legia ogrywała Celtic. Wiem, wiem, wakacje. "Akurat tak wypadły", ale jesteś niezastąpiony.

Niektórzy tutaj też zaczynają dzień od sprawdzenia czy można otworzyć szampana bo sąsiadowi nowiutki samochód zajeb*** spod domu, ale ty jesteś w tym najlepszy.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 12.08.2014, 17:53
Nie wasz klub,a spuszczacie się jak małolat w piżame. Nie wasz klub,nie wasze małpy.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 12.08.2014, 18:13
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Niektórzy tutaj też zaczynają dzień od sprawdzenia czy można otworzyć szampana bo sąsiadowi nowiutki samochód zajeb*** spod domu, ale ty jesteś w tym najlepszy.
Skoro już koniecznie chcesz użyć metafory, to niżej masz lepszą.
Po pierwsze, jeżeli już, to - sam rozjebał swój samochód na latarni, przez nieuwagę. I większość śmieje się nie z tego, a z faktu, że później zaczął oskarżać urząd miasta, że mu ten słup złośliwie pod maskę podstawili. O dziwo - stał tam już wiele lat i mało komu przeszkadzał...

A stany psychiczne Stanowskiego to coraz większy kabaret. Chłopaczyna się niesamowicie emocjonalnie zaangażował w budowę Wielkiej Legii.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 12.08.2014, 19:19
Krzysztof Stanowski ‏@K_Stanowski 2 godz.
A to jest dla mnie optymalna reakcja Polaka, który grał w Celtiku: http://www.przegladsportowy.pl/felie...32,1,1074.html

W środku Dziekanowski za Legią
Podobnie Weszło również pochwalili Boruca że coś napisał że też za Legią.

Teraz taka ciekawostka
Sorry za to gówno: http://forum.gazeta.pl/forum/w,31,12...u_APOEL_u.html
Artykuł niestety usuneli
.
Odpowiedz cytując
kws
Member

Stary 12.08.2014, 19:22
Gdyby walkower wynosil 2:0, gdyby wygrali 5:1 pierwszy mecz - przeszli by dalej i zadnych listow otwartych ani hashtagow #letfootbalwin by nie bylo.
Nie wiesz o czym piszesz, ale piszesz....to nie ma żadnego znaczenia. Mogliśmy wygrać nawet 110:1.
Walkower jest umowny, nie jest określony jako wynik 3:0. Natomiast musi być korzystniejszy dla drużyny poszkodowanej. Od razu Ci wytlumaczę na przyszłość: Gdybyśmy wygrali 4:0, to byśmy dostali walkower 5:0.

syryls napisał(a):Wyświetl post
Teraz taka ciekawostka
Sorry za to gówno: http://forum.gazeta.pl/forum/w,31,12...u_APOEL_u.html
Artykuł niestety usuneli
To lepsze...

http://www.polskieradio.pl/43/265/Ar...-porazke-Wisly
Ostatnio edytowane przez kws : 12.08.2014 o godz. 19:26.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 12.08.2014, 19:37
Zamknijcie ten temat albo otwórzcie sobie oddzielny.

Jak żydowskie płaczki że zła UEFA zawsze przeciwko fair play...
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
kws
Member

Stary 12.08.2014, 19:56
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Zamknijcie ten temat albo otwórzcie sobie oddzielny.
Tak łatwo nie będzie; pokaż najpierw punkt w regulaminie, który pozwala go zamknąć....
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Stary 12.08.2014, 20:10
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Kończąc dyskusje polecam oglądnąć mądrego dziennikarza a nie działającego na zasadzie pudelka stanow
skiego. Cała prawda o zaistniałej sytuacji
http://sport.tvp.pl/16390183/laskows...egos-z-honorem
Noooo Jacek.Trzymaj sie etatu,ktory masz bo w W-wie szybko roboty nie znajdziesz.
Odpowiedz cytując
MK85
Member

Od: 01.2008

Stary 12.08.2014, 20:24
kws napisał(a):Wyświetl post
Nie wiesz o czym piszesz, ale piszesz....to nie ma żadnego znaczenia. Mogliśmy wygrać nawet 110:1.
Walkower jest umowny, nie jest określony jako wynik 3:0. Natomiast musi być korzystniejszy dla drużyny poszkodowanej. Od razu Ci wytlumaczę na przyszłość: Gdybyśmy wygrali 4:0, to byśmy dostali walkower 5:0.

To lepsze...

http://www.polskieradio.pl/43/265/Ar...-porazke-Wisly
co do pierwszego... skąd Ty się urwałeś? Jak z Warszawy to rozumiem...
co do drugiego: ponoć Wasza "legenda" http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...kibicami/cwr7z
wiem wiem, zaraz napiszesz że nie przyznajecie się do niego, że jest jebni*** czy jeszcze coś sobie wymyślisz, ale to wciąż były zawodnik L. Warszawa
Odpowiedz cytując
RLY
Senior Member

Stary 12.08.2014, 20:40
Taka karma
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 12.08.2014, 21:02
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Brakowało mi Ciebie przez ten okres jak Legia ogrywała Celtic. Wiem, wiem, wakacje. "Akurat tak wypadły", ale jesteś niezastąpiony.

Kłopoty z interpretacją i ze zrozumieniem - pies ci morde lizal...
Możesz ustawić się w szeregu ze stanowskim i lizać dupe Losersom skoro masz taki fetysz - ja odpadam
Odpowiedz cytując
kws
Member

Stary 12.08.2014, 21:04
MK85 napisał(a):Wyświetl post
co do pierwszego... skąd Ty się urwałeś? Jak z Warszawy to rozumiem..
Nie wiem o co się czepiasz... ktoś piszę nie prawdę, to go poprawiłem.
Wzmianka o Warszawie to objaw kompleksów ?

MK85 napisał(a):Wyświetl post
co do drugiego: ponoć Wasza "legenda" ...
Nie taki był mój cel, podając link do cytatu Żewłakowa i Kosowskiego...
syryls podał link do wywiadu, który ma się nijak do dyskusji jak dla mnie, zresztą to był tylko link do forum gw.
Jaki sens ma dyskusja o tym, co ten i tamten powiedział....szczególnie Żewłakow, który w Legii grał 2 lata....

Chciałem tylko pokazać, że dziennikarze, tak samo jak i piłkarze często klepią takie bzdury, że nie wiem....
Rozumiem, że Kosowski Ci już nie pasował w tym wywiadzie, stąd wzmianka o Kowalu ?

Apropo Stanowskiego. Wcześniej się tylko przysłuchiwałem....ale teraz napiszę przy okazji kilka słów.
Skoro Wam tak przeszkadza, to po co go czytacie ? Przecież on nabija kasę z Waszych odsłon. Ktoś Wam każe wchodzić na Weszło ? Przecież on może pisać co chce, to jego strona i jego serwis sportowy.
To jest dziennikarz, to czego się spodziewacie ? Pisze tak, aby ktoś go czytał, z tego żyje.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 12.08.2014, 21:55
Nie wiem o co się czepiasz... ktoś piszę nie prawdę, to go poprawiłem.

UEFA Disciplinary Regulations, Edition 2014:

(...)The consequences of a match being declared forfeit are as follows:
a) the team forfeiting the match is deemed to have lost 3-0 (5-0 in futsal competitions), unless the actual result is less favourable to the member association or club at fault, in which case that result stands;

?

Dwumecz 4:4, awans Celtów po "bramce na wyjeździe".

Walkower obejmuje jeden mecz, nie dwumecz.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
kws
Member

Stary 12.08.2014, 22:04
... unless the actual result is less favourable to the member association or club at fault, in which case that result stands;
Nie musisz przyznawać mi racji.

...... i Wy zwracacie uwagę komuś, że nie czyta regulaminu. No ładnie.
Ostatnio edytowane przez kws : 12.08.2014 o godz. 22:08.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 12.08.2014, 22:14

...... i Wy zwracacie uwagę komuś, że nie czyta regulaminu. No ładnie.
Oznacza to tyle, ze jesli mecz w Edynburgu byscie przebombili 7:0, to Wam tego nie zrewiduja na 3:0, tylko zostawia 7:0.

A nie, ze po zwyciestwie na Pepsi 8:0 dali bym Wam walkower 9:0.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.08.2014, 22:38
RLY napisał(a):Wyświetl post
Taka karma
grzebanie w trupach sprzed 21 lat.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 12.08.2014 o godz. 22:47.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 12.08.2014, 23:28

Mistrzu, nie zrozumiałeś tego co przeczytałeś, więc nikt Ci racji nie przyzna. A przynajmniej nie powinien.
7kotów ma rację.

"unless the actual result is less favourable to (...) club at fault, in which case that result stands; " znaczy:

"o ile wynik nie jest mniej korzystny (...) dla klubu, który przewinił. W takim wypadku oryginalny wynik pozostaje niezmieniony".

Czyli, gdybyście dostali czwórkę do jaja, to wynik nie uległby zmianie, ale gdyby było 4:1 dla Celtiku, to zweryfikowano by rezultat na 3:0. Wygraliście, więc 3:0 jak w mordę strzelił.

Dlaczego czytam Stanowskiego? Bo mnie dotąd śmieszył, ale ostatnio zaczął już martwić. Dzisiejszego felietonu nie przeczytałem do końca...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.08.2014 o godz. 01:01.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 13.08.2014, 02:17
Ja .......e serio? Temat wiecznie żywy Jebać tych, którzy widzą niesprawiedliwość mimo że prawo to prawo.
Pamiętajcie że jak wam policja przy.......i zakaz albo da w ryja pałą to ma prawo to zrobić Piewcy moralności i przestrzegający prawo kibole

Klub robi co może bo to ich prawo i ich zabawka, .... wam do tego. Oczywiście można się sprzeczać czy to ma rację bytu i jest sensowne ale... mając Bednarza w zarządzie nie za bardzo powinniście wyśmiewać innych

PS: Tak wiem .... to da ale ... przekonać się można co kto ma w głowie i przykre że nie zawsze jest to mózg

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów