|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
ciekawe którzy to są w czerwonych znacznikach,a którzy w innych i co dokładniej tam sie stało, moze znowu przegrali 0-4 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Obstawiam, że ktoś połączył newsy z tego i zeszłego tygodnia
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Tak poki co nikt na to nie zwrocil uwage... ale jak Brozek utrzyma forme z ostatnich kilku meczow to juz nawet w tym sezonie ma szanse zeby wejsc do Klubu 100! Przed sezonem mial 80 bramek w 185 meczach... teraz dorzucil kolejne 6. Ale ten czas leci..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I dobrze trzeba wziąć piłkarzyków za mordy i nimi potrząsnąć jak nie dają 100%. Tylko nie wiem, czy na gwiazdorów taka motywacja w ogóle skutkuje. Ich tylko posadzenie na ławie/trybunach może zmobilizować.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ostatnio na terningu Boguski w walce z Małym zerwał więzadła, więc nie przesadzałbym z tym minimalizmem
![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Cytat:
PS. Podobna sytuacja była z Maaskantem- "nie znam go", "znow anonimowy trener", "czemu nie ktoś z nazwiskiem" |
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Akurat tutaj nie ma bajkopisarstwa. W piątek podczas treningu przed konferencją nasz trener się poważnie wkur***. Dużo wskazuje, że chodziło o brak zaangażowania bo potem podczas konferencji wiele o tym mówił że nie można lekceważyć przeciwnika itd. Zapytany przez jednego z dziennikarzy bezpośrednio o to zajście powiedział, że to sprawa miedzy nim a zawodnikami.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Myślę, że wszyscy się zgodzą z pochwałą dla naszej defensywy. Od 3 meczy nie straciliśmy bramki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
K*rwa mać w lidze + extra znowu zwracają uwagę na Chaveza i jego "brutalność', oby nie skończyło się zawieszeniem.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() "Unia Tarnów - Te słowa brzmią dumnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
E: Trudne mecze nas czekają najpierw z Polonią potem z Arką. Meczu z Polonią się mniej obawiam jest to łatwy chyba zespół do rozpracowania Janas trenerskim mistrzem nie jest. Mają słabą obronę a Smolarek i Sobiech ostatnio grają katastrofalnie. Obawiam się szczególnie tego całego Mierzejewskiego. Od powrotu Polonii do ekstraklasy regularnie wygrywaliśmy. Arka zapewne przez 90 minut będzie się bronić chyba, że Pasieka zaryzykuje tak jak w meczu z Legią i wyjdzie trzema napastnikami. Trudny teren na którym Arka raczej nie przegrywa.
Ostatnio edytowane przez Titto : 21.11.2010 o godz. 20:23.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Hej, widział ktoś z Was może szczegóły zejścia z boiska Małego. W tv wyglądało to jakby był mocno zdenerwowany, odwrócił się od trenera kiedy ten podchodził do niego po zejściu z boiska. No i nie widziałem go po meczu na płycie boiska. Zaznaczam że nie byłem na meczu więc opisuję to co było w tv.
![]()
jeremi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mały siedział potem na ławce wśród piłkarzy.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Plus był na płycie boiska wraz z innymi piłkarzami pod sektorem dziękując kibicom za doping, gwoli ścisłości bo znów zaczną się teorie spiskowe
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dzisiaj ogladalem wywiad z Kuba Blaszczykowskim i powiedzial ze po wygranym meczu z Legia atmosfera w Wisle wcale nie jest najlepsza(ma kontakt z niektorymi pilkarzami)!!! Mowil ze nasze transfery sa niezbyt trafione i ze nasza polityka idzie nie w tym kierunku co trzeba .Hmmm wiele nam nie powiedzial ,w tej druzynie naprawde jest nie najlepiej :(
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ok.
Sory nie chciałem robić zamieszania. Tak to dziwnie w tv wyglądało. Dzięki za wyjaśnienie. ![]()
jeremi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
O co chodzi z brutalnoscia Chaveza? Nie zauwazylem ;P
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
wejście w piłkarza ZAGLEBIA ,po zderzeniu depta nogę gościa ,niby widać ale ciężko mi powiedzieć, w lidze+ widzieli ewidentny brutalny faul ,pewnie bedzie zawieszony!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mały był po prostu zły na siebie, nic więcej.
Nie dorabiajcie ideologii. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obrócił się od Krzoski
Nie od Maaskanta.![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Strasznie Małecki się se sobą kłócił schodząc
. Wyglądało, że wyklinał nieźle. Jakoś trudno mi uwierzyć, że na swoją grę wyklinał, sądzę, że mówił trenerowi to, czego w oczy mu nie powie. Należy to chyba uznać za dobry kierunek - zamiast robić aferę czy obrażać się pozłorzeczył nieco pod nosem. Czekam kiedy (jeśli w ogóle) stać go będzie na refleksję na temat własnej kiepskiej gry.No, ale nie od razu Kraków zbudowano. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Z Chaveza to chyba taki ksiadz jak z MR. Eko w Lost
|
|
|